sen nedıyosun..8 cm e gelmıs haberım yok ebe aldı nst odasına goturdu.ordan da doğum odasına gırılıyor..3 tane ebe benı yatağa yatırmaya calısıyolar ben yatmam ,yatamam dıye ağlıyorum...o sırada hamıle bır kadın dıger nst de benaglıyorum yatağın ucuna cokmus o kızcağız ağlıyor..o sıra dr um cıktı geldı dogumdaymıs..hemen acıklıga bakmak ıstedı ben yatamıyorum ebeler ayaklarımı ellerımı tutup yatırdılar(3 tane agrı kesıcılı serum verıldı o zamana kadar ama sancım durmak bılmedı)dr 8 cm 2 saat kaldı dayan dıyor ben gomlegın yakasına yapışmışım benıbırakıp gıdmeezsın durdur sancımı sezeryan dıye bağırıyorum..komık yaa ..benim ade jkabusum bu. Ilkte hastanede olmadi oyle sey de. Eve gelir gelmez kapti. Foto cekindi. Sildm sonra o fotolari. Kiskancim bebek konusinda
sen nasil enerji buldun da dr.un yakasina yapisttin. Son iki saat kendi halimde sancimi cektim ben kimseyi gormedim. Allahim yardim et demisim sadece mirildanarak annem duymus
Ya ama ne bileyim o an epidural etkisiyle ıkınmak zor olur falan diye istemedim tam vermiyoruz dedi sonuna doğru dozunu ayarlıyoruz öyle verşyoruz dedi. Doktorum biraz kafasına göre yahiç dinlemiyor valla sen ne dersen debu denlı normal doğum dıye dıye yırtınan ben,o sancı anında 8 cm acıklıkla dr umun gomlegının yakasından asılmıs benı sezeryana almak zorundasın parasıyla degılmı..sen nasıl dr sun dıye bas bas bağırmıştım..oyle cok ısrar etmıstım kı en son esıme gıdıp dert yanmış kadınyanı dr dogrusoylemıs epıduralle alakalı
Eve gelen yardımcıdan mı bahsediyorsun cnm? Bende bazen katlanamıyorum aslında iyi kadın da anlamıyor bazı şeyleri bende zaten tahammülsüzüm sana diyorum ama bende psikolojik olarak normal değilim valla sebepli sebepsiz canım sıkılıyor gıcık oluyorum herkese psikolojim bozuk ama hamilelik zor olduğundan değil benim. Bir an önce sağlıkla hayırlısıyla oğlumun yüzünü görsem rahatlayacağım .Kadından da sıkıldım çok bilmiş sürekli akıl verme derdinde, sesimi çıkarmam ben çünkü he he bildiğini yap derim karışmam. Abartti biraz , gelsi n çıkıcam evden kuaföre fln gidicem patladı evde. Odama da gitsem gelip oturuyor çünkü yanıma pef. Bugünlerde kimseyi çekmiyorm net
Onu geçelim, başka yemek önerisi olan?
yatak odasinda
yatagi hazirlicakmis sen kanepede yatcakmissin. Off fikre bak deli mi ne bunlar
Muş canım dr yapışıklık olduğu için çok endişeli en yakın Elazığ a git diyor ordan 4 saat sonra Sivas memleketime gitmek daha mantıklı da nasıl gidicem
sıfır km duran kukuee dıkıs falan atılınca eskısınden de sıfır oluyor kı zaten
tobe tobe..annelık doğum surecı kımı kadınlara nasılda yakısmıyor,sırıtıyor...
Öylede yapabilirsin canım ama dr veya hemşire gelip sürekli soruyor malesefben ilaçla bir anda yatağın içinde çıkardım ilaç içince tutamıyorsun bilgin olsun canım kimsede anlamadı çıkardığımı söyleyince katı gıdalara hemen geçiş yapıyoorsun
Haha yatak bozulmasın diye mi kanepede yatıcakmışsın
ayyy birde böyleleri var sinir oluyorum hep kendileri biliyor. sen ona arkadaş deme bence. benimde öyle bir tanıdıgım var. bir hava bir hava
her görüştüğümüzde senin kız kaç kilo benimki daha fazla. yok benim dr şunu yaptı söyle oldu böyle oldu sinir oluyorum. geçenlerde gördü beni kendisi benim iki katım resmen kıskançlık yüzüne yansıdıhala seninki küçük kalmış dmezmi gıcık oldum
Iyyy ayni benim kuzenim bana dedi yok siz evlenemezsiniz 3 ay icinde dügünümüzü yaptik o 8 yillik sevgilisyle ayrildi.sen evlenince kendini salarsin bakimsz olursun diyodu yok hamilelikte kesin cok kilo alcaksin diyodu 8 kilo aldim kendi masallah yani güya en yakin arkadasimben her soyledigini olumlu karsiladim bencede oyle olcak falan dedim sonuc ortada
kocası mı zengin : ))
Hasar tespit tutanağı süpermiş
dun bana da senin hastanede ebe ytersizmis diyen hamile bir arkadasimdi. Seseryan ol.diyor ilkinde sezeryan olmus seysi sifir km duruyormus. Normalde yipranirmis. Hi hi dedim sadece ama ebe kismi cok takildi kafama
En iyisi canım dışarda görüşmek eşinde iyi yapmış
Naptın canım kullandın mı?inşallah işine yaramıştır.Özellikle kırmızısını tavsiye ediyorum.Cnm bugün burun bandını aldım sağol ya inşAllah işe yarar doktora da sordum bir sakıncası yok dedi
Ben Diyarbakırdayım canım ama bu uygulama benim hastanemle alakalı,Memorial hastanesine gidiyorum,paramla rezil olmuyorum :))Iyi de sen küçük bir şehirdeydin sanırım. Bunu Ankara'da istanbulda uygulamak çok zor.
Hakikaten kabusmuş :))))Ben de kabus gördüm geçen, odayagelmisim bebek benden önce gitmiş kv nin kucağında
Ya bebeklerimizi bizimle rahat bıraksınkar bir ya.Gerçekten çıldırmamak elde değil.Ne demek eve gelince kaptı da foto çektirdi.Ben de başladım şimdi odada dokunup öpmeye kalkanlar olduğunda nasıl bağıracağımı düşünmeye.Eşime de anneme de tembihledim kimseye elletmek yok diye, ne münasebet ya.benim ade jkabusum bu. Ilkte hastanede olmadi oyle sey de. Eve gelir gelmez kapti. Foto cekindi. Sildm sonra o fotolari. Kiskancim bebek konusinda
sen nasil enerji buldun da dr.un yakasina yapisttin. Son iki saat kendi halimde sancimi cektim ben kimseyi gormedim. Allahim yardim et demisim sadece mirildanarak annem duymus
evet hep kendisi biliyor sanki
ilk zamanlardan beri bana bence fetol eko çektirmelisin ben çektirdim bence ayrıntılı ultrasonu olan birine gitmelisin ben öyle yapıyorum
yahu banane naparsan yap ben memnunum halimden
off gıcık
Ben yalnızca annem ve ablama sinir olmam. Kocam dahi cok abartmasın yani hepsine sinirim :)Ya bebeklerimizi bizimle rahat bıraksınkar bir ya.Gerçekten çıldırmamak elde değil.Ne demek eve gelince kaptı da foto çektirdi.Ben de başladım şimdi odada dokunup öpmeye kalkanlar olduğunda nasıl bağıracağımı düşünmeye.Eşime de anneme de tembihledim kimseye elletmek yok diye, ne münasebet ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?