2015 Şubat Anneleri

sen nedıyosun..8 cm e gelmıs haberım yok ebe aldı nst odasına goturdu.ordan da doğum odasına gırılıyor..3 tane ebe benı yatağa yatırmaya calısıyolar ben yatmam ,yatamam dıye ağlıyorum...o sırada hamıle bır kadın dıger nst de benaglıyorum yatağın ucuna cokmus o kızcağız ağlıyor..o sıra dr um cıktı geldı dogumdaymıs..hemen acıklıga bakmak ıstedı ben yatamıyorum ebeler ayaklarımı ellerımı tutup yatırdılar(3 tane agrı kesıcılı serum verıldı o zamana kadar ama sancım durmak bılmedı)dr 8 cm 2 saat kaldı dayan dıyor ben gomlegın yakasına yapışmışım benıbırakıp gıdmeezsın durdur sancımı sezeryan dıye bağırıyorum..komık yaa ..

doğum sonrası geldı senın sutun cokk bol olacak sabahın 5 ındenbu yana sancının buyugunu cektın dedı..cıdden kılo kılo sut cıktıgını bılırım goguslerımden

Ya ama ne bileyim o an epidural etkisiyle ıkınmak zor olur falan diye istemedim tam vermiyoruz dedi sonuna doğru dozunu ayarlıyoruz öyle verşyoruz dedi. Doktorum biraz kafasına göre yahiç dinlemiyor valla sen ne dersen de

Eve gelen yardımcıdan mı bahsediyorsun cnm? Bende bazen katlanamıyorum aslında iyi kadın da anlamıyor bazı şeyleri bende zaten tahammülsüzüm sana diyorum ama bende psikolojik olarak normal değilim valla sebepli sebepsiz canım sıkılıyor gıcık oluyorum herkese psikolojim bozuk ama hamilelik zor olduğundan değil benim. Bir an önce sağlıkla hayırlısıyla oğlumun yüzünü görsem rahatlayacağım .

Muş canım dr yapışıklık olduğu için çok endişeli en yakın Elazığ a git diyor ordan 4 saat sonra Sivas memleketime gitmek daha mantıklı da nasıl gidicem

öyle ama elazığla sivas arası nerden baksan 3-4 saat çeker
bi de sivasla malatya arasındaki yollar pek iyi değil
yine tabi senin kararın , inşallah kar yağmaz geleceğiniz zaman

sıfır km duran kuku ee dıkıs falan atılınca eskısınden de sıfır oluyor kı zaten
tobe tobe..annelık doğum surecı kımı kadınlara nasılda yakısmıyor,sırıtıyor...

0 km olması için hiç kullanılmaması lazım
hep bunlar mantık hatası
hakkaten bazı kadınlar ne kas kafalı

yanımızdakiler az dışarı çıksın !!

evet hep kendisi biliyor sanki
ilk zamanlardan beri bana bence fetol eko çektirmelisin ben çektirdim bence ayrıntılı ultrasonu olan birine gitmelisin ben öyle yapıyorum
yahu banane naparsan yap ben memnunum halimden
off gıcık

banada sen çok çatlarsın zayıfsın zaten dedi ama kendisi çatlamış maşallah bende tık yok

kocası mı zengin : ))

yok benimkinde gözü var

Hasar tespit tutanağı süpermiş

birinin oğluda mevlüt yaptım yeni evlendiğimde
siyah cam sehpamın üzerinde taşlarla oyun oynarken baştan aşağı çizmiş
anneside aman oğluma ne kadar uslu oturuyor diye seviniyordu

mecbur bırakıyorlar insanı zorla

dun bana da senin hastanede ebe ytersizmis diyen hamile bir arkadasimdi. Seseryan ol.diyor ilkinde sezeryan olmus seysi sifir km duruyormus. Normalde yipranirmis. Hi hi dedim sadece ama ebe kismi cok takildi kafama

sıfır km olduğunu ondan ve eşinden başka kim biliyormuş
erkek çocuklarına söylenen göster amcalara pipini sözünü mü uyguluyorlar acaba

En iyisi canım dışarda görüşmek eşinde iyi yapmış

sağolsun benden fırça yiyince mantıklı bi mazeret buluyor

Yarın annemler geliyormuş:)) o kadar özledimki ve o kadar korkuyordum ki onlar gelmeden doğurucam diye bugünüde atlattıkmı oğluşumla yarın itibarı ile gönül rahatlığıyla doğurabilirim:))

Merhaba kızlar günaydınlar hepinize ve göbeklerdeki tatlı minnoşlara.Bugün hava çok güzel ama ben tek çıkmaya korkar oldum, zaten dengemi kaybedip duruyorum.Ya olur da düşersem diye çıkamıyorum dışarı.Yarın kontrolüm var bakalım son gelişmeler ne merakla bekliyorum.Dün gece ilk defa doğum rüyası gördüm,sezeryan oluyordum Ameliyat bitiyordu bebeğim odada beni bekliyordu, göbeğim dümdüz belimse Banu Alkan beli gibiydi çok komiktim

Ya bebeklerimizi bizimle rahat bıraksınkar bir ya.Gerçekten çıldırmamak elde değil.Ne demek eve gelince kaptı da foto çektirdi.Ben de başladım şimdi odada dokunup öpmeye kalkanlar olduğunda nasıl bağıracağımı düşünmeye.Eşime de anneme de tembihledim kimseye elletmek yok diye, ne münasebet ya.

ayyy aynı benim ki aynı hastaneye gidiyoruz farklı dr lar. onun dr fetal eko çektirmiş ayrıntılı için başka bir hataneye göndermiş birdde üzerine bir sürü paa vermiş. bana sordu seninki ayrıntılıya göndermedi mi diye yok dedim benim dr um kendisi ayrıntılı baktı dedim şaşırdı fetali sordu yok dedim onun dr daha iyiymiş gibi geliyor kendisine. oysaki benim gittiğim dr hastanenin kurucularından ayrıca oğlumda da aynı dr a gittim tecrübesine çok güveniyorum. birgün patladım bu kadar pimpirikli olma diye.
birde annesi gelmiş bana akıl veriyor. neden özel hastanede doğum yapıyormuşum devlet daha iyi diyor. git kendi kızına söyle akıl ver. sanane benden yahu

Ben yalnızca annem ve ablama sinir olmam. Kocam dahi cok abartmasın yani hepsine sinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…