2015 Şubat Anneleri

Esin de istiyor mu peki 3. Bebek? Benimki istemiyordu aslında ama 2 ve 3 numara sürpriz oldu
Kiz ne bileyim ilk bebekti 21 yaşındaydım tecrubesizdim bilmeden yapmışim demek bazı şeyleri.simdi biliyorum da noluyor kızımda da anlamamistim doğumun başladığını
Oglumda 20-28 haftalar arası riskli gebelik geçirdim tansiyon yüzünden hep anlatıyorum biliyorsunuzdur,ama hiçbir zaman kasılma kanama vs olmadı.bi kere şikayetim oldu ona da gittik doktora oglen aksama oğlumu kucagima aldım..
Kızımda kasılmaları hissediyordum son zamanlarında daha da hissetmeye başlamıştım hatta,son zamanlar dediğim de 36. 37. Haftalar.sabahtan başladı sıklıkla geliyordu ama sayacak gibi De düzenli değildi..öğleden sonra duramadim yerimde esimi görünce gecer belki diye dusundum gittim yanina.ama yok geçmiyor.eve de donemedim aksam beraber donduk yedi ictik playstationda oyun oynadıktan kafam dagilsin diye dizi izledik yoook,geçmiyor.acaba başladı mi doğum dedim..ama yine emin değilim yalancı kasılmalar da olabiliyor sonuçta.hastaneyi aradım dediler ikinci doğum daha kolay olur bi gel bakalım belki de doguruyorsundur dedi ebe.ya ben de insanları bos yere yormak istemiyordum hem doktorlar ebeler bakımından hem de eşimi de yorma bakımından.ama yine de içim rahat etmedi çantayı filan almadan gittik dediler 1 cm açılma var ama sancılar düzenli simdi eve gondersek bu sefer gece yine geleceksiniz evimiz de uzak hastaneye (oğlumu doğurduğum hastane) o yüzden yatisim yapıldı.. O zaman da 37. Haftamdaydim iste
Gecen gün yine doguruyorum sandım yattım yattigim yerde kaldım megerse bebis dönüyormuş

Ya canım bugün aynı şeyi ben de yaşıyorum.Tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok.Neden acaba?

Sancı isi bunyeden bünyeye değişiyor bacım bi komşumuz vardı 4,5 kilo doğurmuş ilk kızını çıktığı zamanı bile anlamamis düşün artik. O komşumuz da çiti pıtı biriydi yani

Ben de önce çekirdek aile diyorum ama eşim de ayni senin esin gibi düşünüyor tabii eşimin ailesi de öyle.isin ilginci gerçekten ihtiyaç duyulan yerde olmamaları ama nerde karisilacak vs bi konu varsa baskı kurmaları veya yönlendirmeleri..

Ben zaten kişilik olarak özgür ruhluyum her bireyin de öyle olması gerektiğine öyle yaşanması gerektiğine inanıyorum.ama diyorum ki zamanı gelince acaba ne yaptığını farkında olmuyorlar da ondan mi yapıyorlar. Öyle olursa ben de mi yaparım acaba diyorum.ne bileyim kendimce hak vermeye anlamaya çalışıyorum onları.bu iyilik yada kötülük meselesi değil saygı ve sınırları bilme meselesi.sınırlar hep bizler için var saygı da öyle ama is bize gelince maalesef pek geçerli olmuyor..

Kız bu neeeee. Bir füze gördüm sanki.
Laa bebek popoyu dayamış sanki geriniyor.benden büyük göbek gördüm. Senki o narin kızan nasıl büyüttün o göbeği.
Vallahi ben de anlamadım 2 ayda bu hale geldim hakikaten füze gibi ama önden sivri büyük görünmüyo,yan döndüğümde başka biri gibi oluyom :)))

sınırları bilmek ve saygı. her dk sınırları hatırlatmak zorunda olmak kötü...

Canım bende de var ama sanırım kabız oldum çok gaz da var midem de kotu zaten hep bu cerezlerin yüzünden yemeden de duramiyorum mahvoldu midem
Kabız değilim ki sabah çıktım büyük tuvaletime.. Gazım az bugün ama midem kötü,bulanıyo mu,yanıyo mu,kazınıyo mu anlamadım,çok tuhaf.. Her şeyden nem kapar oldum sona yaklaştıkça..

benim bu ıdrar yolu enfeksiyonum bir türlü geçmek bilmiyor dün s.ocağında tahlil yaptırdım geçmemiş yine 2 dir alfasılın verdi dr bi ise yaramadı siz hangi ilacı kullandınız bebeğe zarar verecek diye korkuyorum

Bu vajinanin icinin agrimasi ve kenarlarinin agrimasida mi dogum kanalina girdigini gosteriyo

Kabız değilim ki sabah çıktım büyük tuvaletime.. Gazım az bugün ama midem kötü,bulanıyo mu,yanıyo mu,kazınıyo mu anlamadım,çok tuhaf.. Her şeyden nem kapar oldum sona yaklaştıkça..
Valla tam beni anlatmışsın iştahım da yok az önce zeytin ekmek yedim o iyi geldi

aNammm . pek sakın yazmışsın.
heralde böyle korkuyorum ama basımıza gelınce sakın karşılıyoruz.

bende kanama gelince oturup ağlamıştım :) eşimde kızdı ne ağlıyon bişey olmaz diye. saçma bir sakinlik geliyo insana hastaneye koşmak yerine oturup ağlamayı tercih etmiştim :)
bakalım artık herhangi bir doğum belirtisinde ne yapacam. merak ediyorum.

Bende anlamadım.neden geçmeyen bir şey. İki kez a.biyotik kullandım bir de toz var ondan içtim. Dünya Su içiyorum ve yürüyorumda yine enfeksiyon ve kokulu akıntı geçmiyor.
Hep yerlere basıyorum çıplak ayakla. Doktorun biri bizlerde bebek ve ayak üşütmek yaşlılar tarafından direkt ilişkilendirilir ama hiç alakası yoktur demişti ama sanki var alakası gibime geliyor artık

Bende üşeniyorum hastaneye gitmeye ondan korkuyorum anladım.
Biraz önce akıntı gelmiş. Bir strese girdim doğacak gibi.
Şimdi gün aldımya her şeyim planlı olmalı plan bozulacak diye korkuyorum hoş.
Allah bana akıl fikir versin

gozumuz aydın
annemle konuştum ,ne zaman gelelim dedı (sukur aklına geldım)
haftaya gelırsınız acele etmeyın dedım..
pazartesı salı gelırız dedı..bu kadar yakınmıydı yaaa
ıyıydık bolee halbuskı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…