2015 Şubat Anneleri

camasırlarınızı esınızınkıyle karıştırmadan 90 derecede yıkayın..ve utuleyın.. bırde hastaneye kendı enfeksiyonunuzdan kurtulmak ıcın degıl esınızı de muayene ettırmek ıcın esınızle gıdın..erkeklerın cogunda var bu mıkrop ama taşıyıcı gıbıler..kendılerıne bır zararları yok ama ılıskıyle anında bulaştırıyorlar..sen ıstedıgın kadar kurtulmaya calıs o nun yanında yattığın surece kaçınılmaz sonun enfeksıyon

Bugün bi mide yanması bi bulantı bide büyük tuvaletim varmış gibi bir hissim var. Bu nedir ya? Neden olur? Bilen yaşayan varsa

Öğlen yerken her lokmasında ne güzel olmuş diye yediğim bulgur pilavını şimdi yiyemiyorum yaw. Ağzımda büyüyor lokmalar sanki. Allah Allah :)

idrar tahlilinde nitrit degeri negatif mi pozitif mi canim ?

@InzaR içimden guçlu bi ses senin bebegin ayak seslerini duyyorum diyor, ben geliyorum diyor valla bebis
hafta sonu girmeden yarin b i git istersen dr a, dogurcan diye deilde sirf merakdan geldim dee

yarin butun gun formasyondayim, sabah 9 dan aksam 4 e kadar
o sandlayede oturmk yuzunden dogurmzasam bi daaha kolay kolay dogurmam, artik benden geçmis ogrencilik i$i

az once yarin için yemek yaptim belim koptu ayakda durmakda, niye oturùadiysam
acayip yorgunum uykum var çocuklarla yatsam gece uyanip oturrum bu uyku duzeni bozuklugu yuzunden yaslandim yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…