2015 Şubat Anneleri

kizlar oneri bekliyorum

Okumustum ben her kitapta kendine katacagin bisey illa ki var da oyle hicbiri de mucizevi anahtar degil yani Bu easy yontemini cok mmethediolardi fakat bunun hicbisekilde uygulnamadigi bi bebem vardi yani olasi tum ihtimal bebe tiplerinden farkli ornekler de oluyor hayatta ne yaparsan yap bilinen yyöntemlerin yetmediği ki biri benim kizandi işte hep soylenirdim tracyy teyzeye bana da yarayacak bişeyler yazaydin diye Diyecegim o ki kendi kitabinizi kendiniz yaziyonuz tecrube ile

Bugün bi mide yanması bi bulantı bide büyük tuvaletim varmış gibi bir hissim var. Bu nedir ya? Neden olur? Bilen yaşayan varsa

kabizsindir kabiz var bize daha aksiyona gerek yok

Yarın kontrol var yaşasın kızımı görcem bakalım tossuncuk kaç kilo olmuş hemde bakalım doktor bu sancılara ne diyecek pelvis yapar mı bilinmez Heycan Yaptım şimdi Yarını halat la çekiyorum

Ig hesabi olanlar hu huu eslaa ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo

@esoba Litchi fyz35 cimcimesultan iremguzum @InzaR ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya

valla benim bildigim nitrit negatif se iye yok demekdir, pozitifse var demekdir
sen o testi baska dr ada goster bence ..
bende lokosit varlığında enfeksiyon var diye biliyorum yarın gidyim bari .doğru düzgünbi ilaç versede kurtulsam şu ıbrahim saracoglunun karnabahar kurunu mu denesem ne yapsam kaç defa niyetlendim bi türlü baslayamadim

Ben de çoğunluk kızanı koyuyordum belli basli tandiklar dışında aktif kullanmıyorum ig hesabimi zaten de bebesi olan giremiyo pek ben sahsen burdan resm koymak istemem bebeleri gorurduk diye dedim. Birbrmzden haberdar olmak adına mesafenin de korunablcegi biyer face vb gibi degl malum ona cogumuz gönüllü olmadik ben de dahil

Ben bir kre enfeksiuon oldm k da cok siddetli akintiyi bilmm ama idrar yolu enfeksiyonu kesinlikle alakali.cunku ayaklarim cok saglam usumustu ve rekor duzeyde iltihap cikti

Kür falan yapma bol su iç monurol diye tek kullanımlık bir toz var Dr verirse onu al gece yatmadan önce içersin sabah tertemiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…