nitrit negatif yazıyor lokosit hpf 52 çıkmış yüksek dimiidrar tahlilinde nitrit degeri negatif mi pozitif mi canim ?
kizlar oneri bekliyorum
Bugün bi mide yanması bi bulantı bide büyük tuvaletim varmış gibi bir hissim var. Bu nedir ya? Neden olur? Bilen yaşayan varsa
Oturup yakından çekince fotoyu daha bi devasa görünmüş :)Ayaktaki resminde normal çıkmış
valla benim bildigim nitrit negatif se iye yok demekdir, pozitifse var demekdirnitrit negatif yazıyor lokosit hpf 52 çıkmış yüksek dimi
Az degilmi ama ya bebis kac.kilo dogduko
Yok çok şükür şeker falan yok.aksine tansiyonum düşüyo hamilelikte,onun için sıksık yemeye calışıyorum hattaSekerin var mi? Benim var diye yiyemedim
İçimden çıksa bende yicem onu :)Yerimm göbüşünüüüüü
2820 dogdu bugun saglik ocaginda tartildim 1 kilo daha gitmis. Cok sıvı tukeetiyorum ama vucudumda dogum sonrasi cok odem oldu
Canim nasil yaptigini benim gib beceriksiz birine anlatir misin
valla hazır satılan kadar ıyı olmuş..kaptın sen bu ısı
Yerim ben onun rutininiNapalim biz ayni rutinde devam ediyoruz yiyo iciyo yatiyo
bende lokosit varlığında enfeksiyon var diye biliyorum yarın gidyim bari .doğru düzgünbi ilaç versede kurtulsam şu ıbrahim saracoglunun karnabahar kurunu mu denesem ne yapsam kaç defa niyetlendim bi türlü baslayamadimvalla benim bildigim nitrit negatif se iye yok demekdir, pozitifse var demekdir
sen o testi baska dr ada goster bence ..
Ig hesabi olanlar hu huueslaa ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
@esobaLitchi fyz35 cimcimesultan iremguzum @InzaR ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
Ig hesabi olanlar hu huueslaa ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
@esobaLitchi fyz35 cimcimesultan iremguzum @InzaR ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya[/QUOTE
benımyok canım
valla benim bildigim nitrit negatif se iye yok demekdir, pozitifse var demekdir
sen o testi baska dr ada goster bence ..
Ben bir kre enfeksiuon oldm k da cok siddetli akintiyi bilmm ama idrar yolu enfeksiyonu kesinlikle alakali.cunku ayaklarim cok saglam usumustu ve rekor duzeyde iltihap ciktiBende anlamadım.neden geçmeyen bir şey. İki kez a.biyotik kullandım bir de toz var ondan içtim. Dünya Su içiyorum ve yürüyorumda yine enfeksiyon ve kokulu akıntı geçmiyor.
Hep yerlere basıyorum çıplak ayakla. Doktorun biri bizlerde bebek ve ayak üşütmek yaşlılar tarafından direkt ilişkilendirilir ama hiç alakası yoktur demişti ama sanki var alakası gibime geliyor artık
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
bende lokosit varlığında enfeksiyon var diye biliyorum yarın gidyim bari .doğru düzgünbi ilaç versede kurtulsam şu ıbrahim saracoglunun karnabahar kurunu mu denesem ne yapsam kaç defa niyetlendim bi türlü baslayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?