2015 Şubat Anneleri

Mattika burda da resimleri yükleyip başkalarının göremeyeceği hale getirebiliriz demişti. Albümlere mi yükleniyormuş öyle bişeymiş sanırım.

aynısı bende de var karışmıyorum artık kafasına estiğinde süpürüp siliyor zaten ama koltuklar çekilmedi ne zamandır aklım onlarda... yerde halılar falan da yok terliklerle geziyoruz rahat geliyor...
dün akşam da şubat bir gelsin de dip bucak bir temizleyeyim evi dedi

Düzelir dimi Düzelsin benim kuzum iki büklüm olmuş içim gitti öle görünce bide sakın pozisyonu değiştiriyim diye bişeyler yapma çok tehlikeli dedi

düzelir ya kaç şekle giriyorlar; takma kafana fazla...

öğrencilerini fazla düşünme canım. lisede sınıf öğretmenimiz doğum yapmıştı; toplandık altınını tatlısını aldık kızlar olarak gittik o da çay verdi o kadar :)
öğrencilerin hazırlıklı gelir ve hizmet beklemezler zaten diye tahmin ediyorum

Bu vajinanin icinin agrimasi ve kenarlarinin agrimasida mi dogum kanalina girdigini gosteriyo

Bilmiyorum ki canım benim de ağırlık bağlamışlar sanki gibi baskı hissediyorum ama ne neye işaret tam olarak ben de bilmiyorum.

ben de bugün hastaneye gittim tahlillerin sonucunu aldım anestezi onayını da aldım. hem epidural için hem de gerekli olursa sezaryen için, rutin olarak aldırılıyormuş zaten.

o hastaneye gitmek bile yordu beni ya alışmışım eşimle gitmeye tek gitmek zor geldi. geçmişi okumaya başladım bir sürü alıntı da yapmıştım dayanamadım uyudum :)
uyandığımdan beri de o kadarını okuyamadım tekrar...

bebeği öpme konusu vardı, benim de en çok kafama takılan. millet kucağına almaya kalkacak falan
eşimi bile tembihledim 40 ı çıkana kadar sen bile öpmeyeceksin koklayacaksın diye kolunu bacağını öpebilir ama yüzünü hayır
ben annemden öyle gördüm kıyıp da öpemez annem koklar hep bebekleri... kv nasıl davranır bilmiyorum ama öpmeye kalkarsa uyarırım...
teyzemler doğum yaptığında bile hastaneye duş alıp gittik bebeği kucağımıza falan alırız diye.

Kızlar hani gold saatler oluyor ya boyle swarowskili filan hafiften,saatlerin çoğunlukla deri yada plastik kayisliydi şöyle şık bi saat alayım kendime dedim ve öyle bi saat aldım,eşime gösterdim bana İbrahim tatlisesin kadin versiyonu gibi olmuşsun dedi,sen bana kro mu diyorsun yani dedim evet saatin öyle ama dedi zaten her yanim sis ve kendini hic de güzel hissetmiyorum boyle söylemesine gerek var mi? Hem o tarz saatlerden herkesin kolunda var ben takınca mi abes durdu yani.gözlerim doldu az kaldı aglicaktim.. Zaten aksamdan beri acayip bi karin ağrısı cekiyordum sindi yeni yeni düzelmeye başladım..

İlişki ne demek?
Yanında yatmaktan da geçer mi?

Kız ben akşama kadar sandalye tepesindeyim.doğmuyor merak etme
Ama fırsat olunca kalk dolaş bıraz

..devlete g..neyse az kaldı hamdolsun son 12 ..

sen daha 36. haftanın ıcındesın..bence kimseye ıhtıyacınız yok oğlan ıcın..suan aynı durumdayız yanımda kımsem yok 38+3 um ve anı bısey olsa kızımı bırakacak kımsem yok haa ben ve babasından başka bunu düşünen de yok..konu komsu saolsun..
sat ı baz al usg de her kontrolde ya onde ya gerıde çıkar o ankı değerlere gore kı buda bağlayıcı degıl..ölçümler degısır hep

ben sezeryandan cokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum..korkuyorum ıste ..kesecekler benı..sonum senınkı gıbı olacakkk

kp 4 5 gun kaldıda vallahı vc ye çıkma duzenım degıstı..o uzanamamak yüzünden cektıgım bacak sırt bel ağrısını hıc demiyorum bıle..kesınlıkle uslubuna uygun bırsekılde ıfade et..ben kendı aılemı bıle çağırmadım daha sugun gelın dıye..annem hızmet bekler babam desenyanında yatamam kalkamam..

benımkı de 19 hazıran bekle desem bekler mıkı..aman Allah korusun su çocuk yerınden çıksın ve acılar ağrılar dınsın en guzelı
canped aldım ben..olmaz sa olmaz bence..[/QUOTE]
Canim bende senin gibi cok korkuyordum hatta ameliyathanede doktoruma da soyledim anestezi uzmani doktorum surekli sacimi oksadi beni rahatlattilar. Normal dogum yaptin sen hemde en
Doğum sonrası odem mi Ödemlr hani doğum sonrası giden"" şeylerdi ?

Bu bana ozel herslde Hamileyken hic odem olmamisti simdi yuzugumu takamiyorum.

boşver canım ya bazen dillerinin ayarı olmuyor maalesef
bende de var o saatlerden; düğün zamanı alınmıştı. bana da çok abes gelirdi o saatler eskiden ama büyük yuvarlak; taşlı falan benimki de... bence ihtiyaç oluyor sarı saate de...
beyaz var benim bir de kayışı da çelik günlük onu kullanıyorum da özel gezmelerde falan sarı hoşuma gidiyor

2820 dogdu bugun saglik ocaginda tartildim 1 kilo daha gitmis. Cok sıvı tukeetiyorum ama vucudumda dogum sonrasi cok odem oldu
Sanko bi 6 kilo falan gitmesi gerek gibi geldi bebek suyu esi falan odemlerde zamanla gider cnm bol su ic oda kiloda farkeder sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…