Ben de çoğunluk kızanı koyuyordum belli basli tandiklar dışında aktif kullanmıyorum ig hesabimi zaten de bebesi olan giremiyo pek ben sahsen burdan resm koymak istemem bebeleri gorurduk diye dedim. Birbrmzden haberdar olmak adına mesafenin de korunablcegi biyer face vb gibi degl malum ona cogumuz gönüllü olmadik ben de dahil
Mattika burda da resimleri yükleyip başkalarının göremeyeceği hale getirebiliriz demişti. Albümlere mi yükleniyormuş öyle bişeymiş sanırım.
Cnm benim var czmcihande yazarsan cikarIg hesabi olanlar hu huueslaa @ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
S SondLitchi fyz35 @cimcimesultan @iremguzum @InzaR ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
evet haklısın benimki yapar ama mesela geçen hafta yapıldı temizlik bugün dedim bi süpürsene temiz işte ev diyo. off dedim bi doğursam da kendi işimi kendim yapsam. birilerine bişey söylemek sürekli muhtaç olmak ne zormuş
Düzelir dimiDüzelsin benim kuzum iki büklüm olmuş içim gitti öle görünce bide sakın pozisyonu değiştiriyim diye bişeyler yapma çok tehlikeli dedi
Ben mevludu burda yapma konusunda kararszm uzun kalmak istemiyorum dogumdan sonra kafam atti bikere biseylere ya hevesim kactı. Fakat kendi basima evimde de basedebilir miyim bilmiyorum iki cocuk sıfır yardımcı ileöğrencilerim de ziyarete gelcez illa diyolar oyy oyy misafre alisik olmyan bir tip için düşündürücü bi yoğunluk var önümde.Simdilik hicbir hazrlik yapmiyorum iyi mi kotu mu edediyorum bilmiyorum açıkçası
Fyzyldrm benimIg hesabi olanlar hu huueslaa @ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
S SondLitchi fyz35 @cimcimesultan @iremguzum @InzaR ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
Bu vajinanin icinin agrimasi ve kenarlarinin agrimasida mi dogum kanalina girdigini gosteriyo
İlişki ne demek?camasırlarınızı esınızınkıyle karıştırmadan 90 derecede yıkayın..ve utuleyın.. bırde hastaneye kendı enfeksiyonunuzdan kurtulmak ıcın degıl esınızı de muayene ettırmek ıcın esınızle gıdın..erkeklerın cogunda var bu mıkrop ama taşıyıcı gıbıler..kendılerıne bır zararları yok ama ılıskıyle anında bulaştırıyorlar..sen ıstedıgın kadar kurtulmaya calıs o nun yanında yattığın surece kaçınılmaz sonun enfeksıyon
Bana da dün oldu. Bir tırstım.ama.bugün baktım çoğu kişide var. Demekki normal.Bugün bi mide yanması bi bulantı bide büyük tuvaletim varmış gibi bir hissim var. Bu nedir ya? Neden olur? Bilen yaşayan varsa
Neden ne oldu? Ağlıyor mu bebek çokOglumu uyuttum geldim...ah ah icimden bi ses bu gunleri ariycagimi soyluyo
Sangria99 benimdeIg hesabi olanlar hu huueslaa @ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
Yok bizimki suan hep uyuyo bir aya kalmaz alisir dunyaya canimiza okurNeden ne oldu? Ağlıyor mu bebek çok
Kız ben akşama kadar sandalye tepesindeyim.doğmuyor merak etmeyarin butun gun formasyondayim, sabah 9 dan aksam 4 e kadar
o sandlayede oturmk yuzunden dogurmzasam bi daaha kolay kolay dogurmam, artik benden geçmis ogrencilik i$i
az once yarin için yemek yaptim belim koptu ayakda durmakda, niye oturùadiysam
acayip yorgunum uykum var çocuklarla yatsam gece uyanip oturrum bu uyku duzeni bozuklugu yuzunden yaslandim yeminle
Belki öyledir canım huyu suyu.Yok bizimki suan hep uyuyo bir aya kalmaz alisir dunyaya canimiza okur
Doğum sonrası odem miÖdemlr hani doğum sonrası giden"" şeylerdi ?
Kızlar hani gold saatler oluyor ya boyle swarowskili filan hafiften,saatlerin çoğunlukla deri yada plastik kayisliydi şöyle şık bi saat alayım kendime dedim ve öyle bi saat aldım,eşime gösterdim bana İbrahim tatlisesin kadin versiyonu gibi olmuşsun dedi,sen bana kro mu diyorsun yani dedim evet saatin öyle ama dedizaten her yanim sis ve kendini hic de güzel hissetmiyorum boyle söylemesine gerek var mi? Hem o tarz saatlerden herkesin kolunda var ben takınca mi abes durdu yani.gözlerim doldu az kaldı aglicaktim.. Zaten aksamdan beri acayip bi karin ağrısı cekiyordum sindi yeni yeni düzelmeye başladım..
Sanko bi 6 kilo falan gitmesi gerek gibi geldi bebek suyu esi falan odemlerde zamanla gider cnm bol su ic oda kiloda farkeder sonra2820 dogdu bugun saglik ocaginda tartildim 1 kilo daha gitmis. Cok sıvı tukeetiyorum ama vucudumda dogum sonrasi cok odem oldu
Benim yok. Nasıl alınıyor acepIg hesabi olanlar hu huueslaa @ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?