2015 Şubat Anneleri

Sari dediğim sapsarı değil canım rose gold

gitti o wc gelme hissi canım belden kasıklara çok hafif sızı gibi ağrıyordu sola dönüp yatıyordum biraz içim geçmiş uyumuşum snra uyandım iki bacağımnda dizlerine kadar bir anda ağrı indi böle bir garip anlık bir hissizlik mi elektrik çarpmasımı bir garip oldu uyandım bir anda.

dogum sancisina benziyor canim anlattigin
dayanabildigin kadar dur evde, kaç dakkada bir oluyor ona bak
bi ara elin bo$ oldugunda git bi dr a :))

ya bnm hastanem uzak önce burada devlet hast. gitsem acilden girsem baksalar doğurursun derler dimi öyle doğuracağım ihtimalini verirseler bnm hast. ararım dr.a konuşurm giderim yoksa boş yere buradan oraya gidip geri dönemem arabamızda yok taksiye dünya para vercz 5 tl nst yi geç

Nur2808 içimden guçlu bi ses senin bebegin ayak seslerini duyyorum diyor, ben geliyorum diyor valla bebis
hafta sonu girmeden yarin b i git istersen dr a, dogurcan diye deilde sirf merakdan geldim dee

Canım whatshap ta yok ıg yok sadece fb var, bnm telde net yok pcden giriyorum ben inş yakın zmnda kndime yeni tel alınca hepsini açar sizlerede iletirim.

Bazen bizi tanımıyorlarmış gibi şomağızlık yapabiliyorlar. Bosver sen şimdi duygusal olduğun için böyle düşünüyorsun. Yoksa severek almışsın zaten kime ne. Tak Güzelce mutlu ol.

şu anda bel ağrısıda yok kızlar ama karnım sağa doğru bebek popo dayar gibi sağa yamuluyor sertleşiyor 4 dk bir oluyor yarım dakika kadar öle sağa yamuk sert kalıyor düzeliyor sonra karnım biraz yumuşuyor aradan 4. dk yine sağa yamuluyor.

Böyle değişik ağrı şekilleri oluyor ama işte böyle biraz art arta aralıkla oluyor snra geçiyor biraz bişi yok snra tekrardan farklı bir şekilde farklılık oluyor yine karnımda yada belimde bacağımda o belirtide biraz aralıkla oluyor snra geçiyor hiç olmuyor sonra başka bişiler olmaya başlıyor. Benim şu ana kadar hiç dayanılmayacak kadar ağrı fln olmadı saat 17 den beri değişik bişiler yaşıyorum saat 22 oldu hiç bir anda dayanılmaz bişiler olmadı. Bazen bacaklara adet olurken ki dizlere kadar ağrıyn ağrı olur ya ölede oldu 2-3 kere geçti. İçerde bebek hareketi çok hafif bişiler oluyor bebek mi kasılmamı bilmiyorum bebeğim iyi mi die endişeliyim yoksa ağrı sancı olanlar neyse dayanılmaz bişi değil.

Sizce napmalıyım kızlar bekliyim mi yoksa hiç yoktn devlet hast. gideyim mi acile nst bağlarlar belki alttanda açılmaya fln bakarlar öle bişiler var mı die.?

Anam ggelecek 3. 5 güne sardimi beni bir telaş.. Yarin Esim koltuğu yikicak yazdan yikamistik kizim sağolsun yine batirdi .. İki halim vardi haftaya veririm diyordum ama onlarda yarin yikamaya gidecek.. Hafta sonunda gümüşlük lerin içini bosaltip yikar yerleştiririz.. Banyomu dip kose yikamam lazim..Millet anasi gelecek diye kicini devirip yatiyor ..nasilsa o gelecek yapar diye ben tam tersine su halle duyacagim laflardan korkuyordum

Son düzenleme:
İlişki ne demek?
Yanında yatmaktan da geçer mi?

Idrar yolu enfeksiyonu daha çok kalın barsaktaki bakterilerden geçer. Erkeklerde iki taraf birbirine uzak olduğu için enfeksiyon nadir görülür. Kadınlarda daha yakındır o yüzden enfeksiyon riski fazladır. İlişki dediği cinsel ilişki. Ayrıca Yıkama için sadece Eşlerin iççamaşırını ayırsak yeterli.

Sabah beri Yazdığınız ve okuduğum tüm ağrı sancılar şimdi bende de var hadi bakalım

Canım senin için rahat değil git bi acile nst çektir en azından

Göbegin asagi indi mi?Annen bu konuda tecrübelidir o ne diyor?bebek dogum kanalina ilerliyor olabilir canim.

Nur2808 bisey in yok endise edecek.. Sicak bi dus al ve uyu .. Kendine de bebege de telas ettirme strese sokma.. Biyle gariplikler gayet normal dogum haftasindasin neticede.. Bu saydiklarinin inan bana dayanilmaz boyutlarini ben yasiyorum hem dehaftalardir bak hala bbekliyorum dogurursan söylerim ben sana :))

Ben de alcam beraber takariz hıh

hanimlar dogum sancisi olunca uyyamiyorsunuz,hadi kazayla uydunuz diyelim birden gozleriniz açiliyor ve anam bu ne diyorsunuz:)))) yani sanci vuruyor 10 siddetinde deprem gibi birden geliveriyor :))

atlamaniza imkan yok yani

nisan ve su gelmeyince yatin evinizde,gidince hastanedede yatacaksiniz nasilsa :))) ha evde ebklemisniz ha hastanede ne fark eder

Bazen bizi tanımıyorlarmış gibi şomağızlık yapabiliyorlar. Bosver sen şimdi duygusal olduğun için böyle düşünüyorsun. Yoksa severek almışsın zaten kime ne. Tak Güzelce mutlu ol.
rose gold daha hoş hatta ben setime uygun olsun diye sarı almıştım.

Sagolun kızlar..daha da konuşup sizi de sıkmak istemiyorum neyse.

Selam kızlar herkese hayırlı geceler, doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize...

Nur2808 geçen öyle bi sancılandım belim, bacaklarım karnım sabaha kadar sürdü iki gün devam etti akabinde kesin geliyor dedim.. Gelmedi :)

Bide senin erken doğum riskin mi vardı? Yoksa yanlış mı hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…