- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
boşver canım ya bazen dillerinin ayarı olmuyor maalesef
bende de var o saatlerden; düğün zamanı alınmıştı. bana da çok abes gelirdi o saatler eskiden ama büyük yuvarlak; taşlı falan benimki de... bence ihtiyaç oluyor sarı saate de...
beyaz var benim bir de kayışı da çelik günlük onu kullanıyorum da özel gezmelerde falan sarı hoşuma gidiyor
Kiyamam ben de oyleydim kiz bak sana anlatayım biraz kafan dagilsin..
Pazartesi günüydü gittik doktora herseyimiz nornaldi suyu esi vs bilmem ne.. Perşembe günü durup durup senin bahsettiğim tarz ağrılarım başladı.kabız oluşum gibi sanki afedersin arkaya baskı yaPiyor gibi..ama her zaman olmuyordu tuvalete gidiyordum tik yok..anneme söyledim annem de Bisey anlayamadı ben tek çocuğum kadincagiz bi tane doğum yapmış onun da beline çok ağrı girmiş öyle başlamış doğumu bilmiyor ki başka belirti.. Aksam eşim geldi eve eşime bahsettim Bisey olmaz dedi neyse yedik ictik ama ara ara yine geliyor tuvalete gidiyorum oturuyorum ikiniyorum filan..tik yok.gece artik yaticaz hala daha geliyor tuvaletim sanki artik tuvalete gidip bos bos oturmaktan da Yoruldum,eşime dedim boyle boyleyim yok canım Bisey olmaz yat sen dedi.. Tabii biz beklemiyoruz hem 3 gün önce doktora gitmisiz herşey normal hem de daha 36 haftalık hamileyim.hani zamanı da değil daha..
Sabah kalktik yine var ama bazen kendini unutturuyor bazen sık oluyor filan ben hala sancı olduğunu anlamıyorumdoktorumu aradım dedi hep mi var ara ara mi geliyor,ara ara geliyor dedim o zaman gel bi bakalım dedi.o zaman da hastanede nst paralı 5 tlye nst cekiyorlardi..ben de kiziyorum hastane de uzak ya 5 lira para almak için bizi buradan oraya çağırıyorlar diye.. Gittik hastaneye,doktorumu da ameliyat onluguyle görünce doktor hanim oğlumu kucaklamadan gitmeyin bari filan diye espri yapiyorum,çatala çıktım alttan muayene olcam.. Dr 5 cm açıklik var demez mi megerse oğlum o zamanlarda doğum kanalına iyice girmiş,o ilerledikçe arkadan baskı yapıyor gibi hissedermisim..
Tabii herkesin hikayesi farklı.belki daha zamanı vardir bebisin sadece alıştırma yapıyordur annesi
dogum sancisina benziyor canim anlattigin
dayanabildigin kadar dur evde, kaç dakkada bir oluyor ona bak
bi ara elin bo$ oldugunda git bi dr a :))
Nur2808 içimden guçlu bi ses senin bebegin ayak seslerini duyyorum diyor, ben geliyorum diyor valla bebis
hafta sonu girmeden yarin b i git istersen dr a, dogurcan diye deilde sirf merakdan geldim dee
Ig hesabi olanlar hu huueslaa @ysmnfth elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
@esobaLitchi fyz35 @cimcimesultan iremguzum Nur2808 ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
Sari dediğim sapsarı değil canım rose gold
Kızlar hani gold saatler oluyor ya boyle swarowskili filan hafiften,saatlerin çoğunlukla deri yada plastik kayisliydi şöyle şık bi saat alayım kendime dedim ve öyle bi saat aldım,eşime gösterdim bana İbrahim tatlisesin kadin versiyonu gibi olmuşsun dedi,sen bana kro mu diyorsun yani dedim evet saatin öyle ama dedizaten her yanim sis ve kendini hic de güzel hissetmiyorum boyle söylemesine gerek var mi? Hem o tarz saatlerden herkesin kolunda var ben takınca mi abes durdu yani.gözlerim doldu az kaldı aglicaktim.. Zaten aksamdan beri acayip bi karin ağrısı cekiyordum sindi yeni yeni düzelmeye başladım..
idrar tahlilinde nitrit degeri negatif mi pozitif mi canim ?
İlişki ne demek?
Yanında yatmaktan da geçer mi?
Canım senin için rahat değil git bi acile nst çektir en azındanşu anda bel ağrısıda yok kızlar ama karnım sağa doğru bebek popo dayar gibi sağa yamuluyor sertleşiyor 4 dk bir oluyor yarım dakika kadar öle sağa yamuk sert kalıyor düzeliyor sonra karnım biraz yumuşuyor aradan 4. dk yine sağa yamuluyor.
Böyle değişik ağrı şekilleri oluyor ama işte böyle biraz art arta aralıkla oluyor snra geçiyor biraz bişi yok snra tekrardan farklı bir şekilde farklılık oluyor yine karnımda yada belimde bacağımda o belirtide biraz aralıkla oluyor snra geçiyor hiç olmuyor sonra başka bişiler olmaya başlıyor. Benim şu ana kadar hiç dayanılmayacak kadar ağrı fln olmadı saat 17 den beri değişik bişiler yaşıyorum saat 22 oldu hiç bir anda dayanılmaz bişiler olmadı. Bazen bacaklara adet olurken ki dizlere kadar ağrıyn ağrı olur ya ölede oldu 2-3 kere geçti. İçerde bebek hareketi çok hafif bişiler oluyor bebek mi kasılmamı bilmiyorum bebeğim iyi mi die endişeliyim yoksa ağrı sancı olanlar neyse dayanılmaz bişi değil.
Sizce napmalıyım kızlar bekliyim mi yoksa hiç yoktn devlet hast. gideyim mi acile nst bağlarlar belki alttanda açılmaya fln bakarlar öle bişiler var mı die.?
Göbegin asagi indi mi?Annen bu konuda tecrübelidir o ne diyor?bebek dogum kanalina ilerliyor olabilir canim.şu anda bel ağrısıda yok kızlar ama karnım sağa doğru bebek popo dayar gibi sağa yamuluyor sertleşiyor 4 dk bir oluyor yarım dakika kadar öle sağa yamuk sert kalıyor düzeliyor sonra karnım biraz yumuşuyor aradan 4. dk yine sağa yamuluyor.
Böyle değişik ağrı şekilleri oluyor ama işte böyle biraz art arta aralıkla oluyor snra geçiyor biraz bişi yok snra tekrardan farklı bir şekilde farklılık oluyor yine karnımda yada belimde bacağımda o belirtide biraz aralıkla oluyor snra geçiyor hiç olmuyor sonra başka bişiler olmaya başlıyor. Benim şu ana kadar hiç dayanılmayacak kadar ağrı fln olmadı saat 17 den beri değişik bişiler yaşıyorum saat 22 oldu hiç bir anda dayanılmaz bişiler olmadı. Bazen bacaklara adet olurken ki dizlere kadar ağrıyn ağrı olur ya ölede oldu 2-3 kere geçti. İçerde bebek hareketi çok hafif bişiler oluyor bebek mi kasılmamı bilmiyorum bebeğim iyi mi die endişeliyim yoksa ağrı sancı olanlar neyse dayanılmaz bişi değil.
Sizce napmalıyım kızlar bekliyim mi yoksa hiç yoktn devlet hast. gideyim mi acile nst bağlarlar belki alttanda açılmaya fln bakarlar öle bişiler var mı die.?
benim dr lokosite bakmiyor ki nitrite bakiyor bende onun yalancisiyim :))Lökosit var işte
dogmaz belkide belim iki buklum olucak, sen nasil dayaniyon kiii bu haldeKız ben akşama kadar sandalye tepesindeyim.doğmuyor merak etme
Ama fırsat olunca kalk dolaş bıraz
Ben de alcam beraber takariz hıhKızlar hani gold saatler oluyor ya boyle swarowskili filan hafiften,saatlerin çoğunlukla deri yada plastik kayisliydi şöyle şık bi saat alayım kendime dedim ve öyle bi saat aldım,eşime gösterdim bana İbrahim tatlisesin kadin versiyonu gibi olmuşsun dedi,sen bana kro mu diyorsun yani dedim evet saatin öyle ama dedizaten her yanim sis ve kendini hic de güzel hissetmiyorum boyle söylemesine gerek var mi? Hem o tarz saatlerden herkesin kolunda var ben takınca mi abes durdu yani.gözlerim doldu az kaldı aglicaktim.. Zaten aksamdan beri acayip bi karin ağrısı cekiyordum sindi yeni yeni düzelmeye başladım..
Bazen bizi tanımıyorlarmış gibi şomağızlık yapabiliyorlar. Bosver sen şimdi duygusal olduğun için böyle düşünüyorsun. Yoksa severek almışsın zaten kime ne. Tak Güzelce mutlu ol.
rose gold daha hoş hattaben setime uygun olsun diye sarı almıştım.
Ben de alcam beraber takariz hıh
benim dr lokosite bakmiyor ki nitrite bakiyor bende onun yalancisiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?