sen nasilsin canimSelam kızlar herkese hayırlı geceler, doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize...
Nur2808 geçen öyle bi sancılandım belim, bacaklarım karnım sabaha kadar sürdü iki gün devam etti akabinde kesin geliyor dedim.. Gelmedi :)
Bide senin erken doğum riskin mi vardı? Yoksa yanlış mı hatırladım
Psikolojik , örgü zamanı başlasınSabah beri Yazdığınız ve okuduğum tüm ağrı sancılar şimdi bende de var hadi bakalım
şu anda bel ağrısıda yok kızlar ama karnım sağa doğru bebek popo dayar gibi sağa yamuluyor sertleşiyor 4 dk bir oluyor yarım dakika kadar öle sağa yamuk sert kalıyor düzeliyor sonra karnım biraz yumuşuyor aradan 4. dk yine sağa yamuluyor.
Böyle değişik ağrı şekilleri oluyor ama işte böyle biraz art arta aralıkla oluyor snra geçiyor biraz bişi yok snra tekrardan farklı bir şekilde farklılık oluyor yine karnımda yada belimde bacağımda o belirtide biraz aralıkla oluyor snra geçiyor hiç olmuyor sonra başka bişiler olmaya başlıyor. Benim şu ana kadar hiç dayanılmayacak kadar ağrı fln olmadı saat 17 den beri değişik bişiler yaşıyorum saat 22 oldu hiç bir anda dayanılmaz bişiler olmadı. Bazen bacaklara adet olurken ki dizlere kadar ağrıyn ağrı olur ya ölede oldu 2-3 kere geçti. İçerde bebek hareketi çok hafif bişiler oluyor bebek mi kasılmamı bilmiyorum bebeğim iyi mi die endişeliyim yoksa ağrı sancı olanlar neyse dayanılmaz bişi değil.
Sizce napmalıyım kızlar bekliyim mi yoksa hiç yoktn devlet hast. gideyim mi acile nst bağlarlar belki alttanda açılmaya fln bakarlar öle bişiler var mı die.?
Dizim ağrıyor canım wicks sürsem zararı var mı biliyor msnOrda nitrit görülmesi normal, sularında bile nitrit var oranınlökosit de enfeksiyon belirtisi canım.
tabiki bu dedigim 37 haftdan buyukler için geçerli, erken doguma giren haftalar kaideyi bozar :)hanimlar dogum sancisi olunca uyyamiyorsunuz,hadi kazayla uydunuz diyelim birden gozleriniz açiliyor ve anam bu ne diyorsunuz:)))) yani sanci vuruyor 10 siddetinde deprem gibi birden geliveriyor :))
atlamaniza imkan yok yani
nisan ve su gelmeyince yatin evinizde,gidince hastanedede yatacaksiniz nasilsa :))) ha evde ebklemisniz ha hastanede ne fark eder
şu anda bel ağrısıda yok kızlar ama karnım sağa doğru bebek popo dayar gibi sağa yamuluyor sertleşiyor 4 dk bir oluyor yarım dakika kadar öle sağa yamuk sert kalıyor düzeliyor sonra karnım biraz yumuşuyor aradan 4. dk yine sağa yamuluyor.
Böyle değişik ağrı şekilleri oluyor ama işte böyle biraz art arta aralıkla oluyor snra geçiyor biraz bişi yok snra tekrardan farklı bir şekilde farklılık oluyor yine karnımda yada belimde bacağımda o belirtide biraz aralıkla oluyor snra geçiyor hiç olmuyor sonra başka bişiler olmaya başlıyor. Benim şu ana kadar hiç dayanılmayacak kadar ağrı fln olmadı saat 17 den beri değişik bişiler yaşıyorum saat 22 oldu hiç bir anda dayanılmaz bişiler olmadı. Bazen bacaklara adet olurken ki dizlere kadar ağrıyn ağrı olur ya ölede oldu 2-3 kere geçti. İçerde bebek hareketi çok hafif bişiler oluyor bebek mi kasılmamı bilmiyorum bebeğim iyi mi die endişeliyim yoksa ağrı sancı olanlar neyse dayanılmaz bişi değil.
Sizce napmalıyım kızlar bekliyim mi yoksa hiç yoktn devlet hast. gideyim mi acile nst bağlarlar belki alttanda açılmaya fln bakarlar öle bişiler var mı die.?
Göbegin asagi indi mi?Annen bu konuda tecrübelidir o ne diyor?bebek dogum kanalina ilerliyor olabilir canim.
çok sağol canım dediğin ilacı söylim yarın dr a . geçirir inşallahKür falan yapma bol su iç monurol diye tek kullanımlık bir toz var Dr verirse onu al gece yatmadan önce içersin sabah tertemiz olur.
Allah yardımcınız olsun cnmkizlar bugun dogum yapan varmi? biz hastanedeyiz acil bir.durum olustu yarin sabah sezeryan olacagim. Dua edin lutfen yazilarinizi takip.etmeye çalıştım çok da faydali.oldu ama.sayfalari okumaktan.yazmaya.zaman kalmadi hakkinizi helal edin. Saglicakla kalin..
vicksin agri kesici ozelligimi var canim , ilk defa duyyorumDizim ağrıyor canım wicks sürsem zararı var mı biliyor msn
Ig hesabı ne ya ne cahil kalmışım :)Sangria99 benimde
Allah yardimciniz olsun canimkizlar bugun dogum yapan varmi? biz hastanedeyiz acil bir.durum olustu yarin sabah sezeryan olacagim. Dua edin lutfen yazilarinizi takip.etmeye çalıştım çok da faydali.oldu ama.sayfalari okumaktan.yazmaya.zaman kalmadi hakkinizi helal edin. Saglicakla kalin..
yok canım benim haftam 38+1 bugün 39. haftaya başladım ben 13 günüm var 40. haftaya gelse normal yani =)Selam kızlar herkese hayırlı geceler, doğum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize...
Nur2808 geçen öyle bi sancılandım belim, bacaklarım karnım sabaha kadar sürdü iki gün devam etti akabinde kesin geliyor dedim.. Gelmedi :)
Bide senin erken doğum riskin mi vardı? Yoksa yanlış mı hatırladım
Psikolojiman çöküşlerdeyim, sinirli streslerdeyim...sen nasilsin canim
maaslalh gunun az kalmis
daha dogrusu siz nasilsiniz demeliyim demi :)))
39 haftadakileri gorunce heyecanlaniyim nedense
al bendende o,kadarIg hesabı ne ya ne cahil kalmışım :)
Psikolojik , örgü zamanı başlasın
ben de aldım aynı dediğin saatlerden gayet de güzel sürekli kullanılmıyor zaten sarı olduğu içinSari dediğim sapsarı değil canım rose gold
Benim dr vicks e izin vermemişti..Dizim ağrıyor canım wicks sürsem zararı var mı biliyor msn
Verse nolur sen e anlarsın olm derim onlara ne be=)Seninki benimki gibi tepki vermez sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?