2015 Şubat Anneleri

sen nasilsin canim
maaslalh gunun az kalmis
daha dogrusu siz nasilsiniz demeliyim demi :)))
39 haftadakileri gorunce heyecanlaniyim nedense

Yakındaki hastaneye gitsen belki için rahatlar canım.

tabiki bu dedigim 37 haftdan buyukler için geçerli, erken doguma giren haftalar kaideyi bozar :)

Ya da Dr unu ara durumunu anlat o gel derse onun olduğu yere gidersin.

Göbegin asagi indi mi?Annen bu konuda tecrübelidir o ne diyor?bebek dogum kanalina ilerliyor olabilir canim.

canım annem bnm belimden kasılara ağrı vurdu başladı diyor böyle bnm tarifler ona garip geliyor annmin karnı hep aşağıdaymış biz hep aşağıdaymışım hamişliğinde bnm popom var annemde yok hiç popo diyor senin karnın bana hep yukarda geliyor ama senin yapın bnden farklı diyor yorumlayamıyor ama bnce karnımda öle aşağıda değil dün sohbette teyzelerde karnın yukarda daha inmemiş bebek demişti dr.a öle demişti daha inmemiş aşağı die salı gittim dr.a bu bebek 40. haftayıda geçer die birde bize şubat ortasına doğar fln dedi ama öncedende ocak sonu doğar diyordu.

Bugünde 17 de böle gariplikler başladık yazdım topiğede başından beri nasıl şeyler oldu die. kasıklarda hareketlilik oluyor ya bnce aşağıya inmesinden ötürü tahminler yürütüyorum kanala iniyor sanırım diyorum ama kanala iner inmez doğumda başlayabilirmiş ille inip beklemesi gerekmezmiş bebeğin ya , çantalarımı fln kontrol ettim bazı eksiklerim vardı havlu peçete fln gibi onları koydum tamamen tamamladım içlerini gece mece gidersek bişiler olursa die tam hazırım artık bekliyorum.

Sancı acı fln olsa razıyım öle dayanılmıcak gibi bişiler olmadı hiç eğer ki bnm ağrı eşiğim çoooooook yukarda değilse bunlar hiç tarif edilen gibi dayanılmz sancılar gibi değil bunlar ama bnm endişem içerde bebişe bişi olmasın ben bekliyorum artacak ha sancı çoğalacak derken bebeğim sıkıntıya girer mi endişesine giriyorum sadece.

Allah yardımcınız olsun cnm

Allah yardimciniz olsun canim

yok canım benim haftam 38+1 bugün 39. haftaya başladım ben 13 günüm var 40. haftaya gelse normal yani =)

sen nasilsin canim
maaslalh gunun az kalmis
daha dogrusu siz nasilsiniz demeliyim demi :)))
39 haftadakileri gorunce heyecanlaniyim nedense
Psikolojiman çöküşlerdeyim, sinirli streslerdeyim... (( normal mevsim hastalığı da buna sebeb hayırlısı ile bekliyorum korkuyorum nedense bi sancı girsin diye dört gÖzlebekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…