Dizim ağrıyor canım wicks sürsem zararı var mı biliyor msn
normal mevsim hastaligi ne demek kii , grip mi oldunPsikolojiman çöküşlerdeyim, sinirli streslerdeyim...(( normal mevsim hastalığı da buna sebeb hayırlısı ile bekliyorum korkuyorum nedense bi sancı girsin diye dört gÖzlebekliyorum
Verse nolur sen e anlarsın olm derim onlara ne be=)
Hadi yaaa iyi kı sordumBenim dr vicks e izin vermemişti..
Iyi iyi çok güzel hadi gelsin ama bebecikleryok canım benim haftam 38+1 bugün 39. haftaya başladım ben 13 günüm var 40. haftaya gelse normal yani =)
Verse nolur sen e anlarsın olm derim onlara ne be=)
Bilmiyorum ki napcam şaşırdım aşırı bi ağrı diz kapağındavicksin agri kesici ozelligimi var canim , ilk defa duyyorum
ben oksurunce gogsume suruyorum :))))
Kullanabilir miyim dedim hayır dedi,neden diye sormadım,dr um ne derse o :))Hadi yaaa iyi kı sordum
Solumak mi zararlı acaba
Bilmiyorum ki napcam şaşırdım aşırı bi ağrı diz kapağında
Sanki kendileri herşeyi çok iyi yakıştırırlar da.
valla canim dedim ya ben oksurukde kuulaniyorum kendime ve çocuklara, ilk defa duydum agri kesici ozelligini ..Bilmiyorum ki napcam şaşırdım aşırı bi ağrı diz kapağında
kizz hayrina benim evede gel dip kose temizlik içinIyi iyi çok güzel hadi gelsin ama bebecikler
Her gün dip bucak temizlik yapıyorum ortada çamaşır falan da bırakmıyorum pazar günü bekliyorum kesinher gün sıcak suya giriyorum yok yok yok
Yok son günlerde başladı Dizim daha taşıyamicam üstüme gelme dio galiba =) ×sana da geçmiş olsun ay insanın neresi ağrıyorsa canı ordavalla canim dedim ya ben oksurukde kuulaniyorum kendime ve çocuklara, ilk defa duydum agri kesici ozelligini ..
diz kapagin neden agriyorki, daha onceden sorunlumuydu
sorunlu derken benimki azcuk sakattirda arada dönüp kaliyor hastanelik oluyorum
Ya bazen öyle bi pantolonun üstüne bi gömlek giyiyor ki hic olmuyor ama kırıcı konusmak ayrı Bisey hiçbir zaman öyle olmadım ona karşı su an normalden daha fazla pohpohlanmaya ihtiyacım varken neden benimle bu şekilde konusuyor ki? Zaten çocuklardan isten güçten konuştuğumuz sureler kısıtlı, çoğunda da beni dinlemiyor zaten hadi ona da alistim diyeyiM,ne bileyim fon cekiyorum fark etmiyor makyaj yapıyorum Bisey söylemiyor onlara da tamam diyim ama en azından bu olmasın.ona sorsan eğlencesi ne soylemistir ne var ki der.kaldıracak insan var kaldiramicak insan var daha da beni tanimadiysa yapacak biseyim yok
Saglikla kavusun ins. Nasil bir acil durum olustukizlar bugun dogum yapan varmi? biz hastanedeyiz acil bir.durum olustu yarin sabah sezeryan olacagim. Dua edin lutfen yazilarinizi takip.etmeye çalıştım çok da faydali.oldu ama.sayfalari okumaktan.yazmaya.zaman kalmadi hakkinizi helal edin. Saglicakla kalin..
Evet ya sorma hiç bitmiyor, oturup resmen ağlıyorum hayatımda hiç bu kadar hasta olmadımnormal mevsim hastaligi ne demek kii , grip mi oldun
korkma sekerim,acemi deilsin hersey daha kolay olucak ilkine gore.. Alllah kolay dogum nasip etsin, senin haftalrini gormek bizede nasip olsun insallah ..
benim çocuk minnak dogarsa çantadaki hiç biseyi giyemezzz
Sen de ona yap bakalm =) çok mu çocukça olur bilemedim ama ben olsam, gömleğin çok kiro durmuş ama ben senin gibi kırıcı biri olmadigimdan soooolemiim derdimYa bazen öyle bi pantolonun üstüne bi gömlek giyiyor ki hic olmuyor ama kırıcı konusmak ayrı Bisey hiçbir zaman öyle olmadım ona karşı su an normalden daha fazla pohpohlanmaya ihtiyacım varken neden benimle bu şekilde konusuyor ki? Zaten çocuklardan isten güçten konuştuğumuz sureler kısıtlı, çoğunda da beni dinlemiyor zaten hadi ona da alistim diyeyiM,ne bileyim fon cekiyorum fark etmiyor makyaj yapıyorum Bisey söylemiyor onlara da tamam diyim ama en azından bu olmasın.ona sorsan eğlencesi ne soylemistir ne var ki der.kaldıracak insan var kaldiramicak insan var daha da beni tanimadiysa yapacak biseyim yok
uzerine basma yani ayaga kalkmamaya çalis,uzerime gelme diyorsa gitme sende : ))Yok son günlerde başladı Dizim daha taşıyamicam üstüme gelme dio galiba =) ×sana da geçmiş olsun ay insanın neresi ağrıyorsa canı orda
:))) sırf bu yüzden hergün yapıyorum :)) canım hastayım sabah oğlanı okula bırak akşam git al eriniyorum sorma gitsin. 15 tatilde hasta yattım hala hastayım okul açılalı 2 hafta olacakkizz hayrina benim evede gel dip kose temizlik için
bol dua ederim sana bi an once dogur diye
kar buz yoksa yurusen iyi gelirdi amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?