2015 Şubat Anneleri

Psikolojiman çöküşlerdeyim, sinirli streslerdeyim... (( normal mevsim hastalığı da buna sebeb hayırlısı ile bekliyorum korkuyorum nedense bi sancı girsin diye dört gÖzlebekliyorum
normal mevsim hastaligi ne demek kii , grip mi oldun

korkma sekerim,acemi deilsin hersey daha kolay olucak ilkine gore.. Alllah kolay dogum nasip etsin, senin haftalrini gormek bizede nasip olsun insallah ..

benim çocuk minnak dogarsa çantadaki hiç biseyi giyemezzz

yok canım benim haftam 38+1 bugün 39. haftaya başladım ben 13 günüm var 40. haftaya gelse normal yani =)
Iyi iyi çok güzel hadi gelsin ama bebecikler

Her gün dip bucak temizlik yapıyorum ortada çamaşır falan da bırakmıyorum pazar günü bekliyorum kesin her gün sıcak suya giriyorum yok yok yok

Sanki kendileri herşeyi çok iyi yakıştırırlar da.

Ya bazen öyle bi pantolonun üstüne bi gömlek giyiyor ki hic olmuyor ama kırıcı konusmak ayrı Bisey hiçbir zaman öyle olmadım ona karşı su an normalden daha fazla pohpohlanmaya ihtiyacım varken neden benimle bu şekilde konusuyor ki? Zaten çocuklardan isten güçten konuştuğumuz sureler kısıtlı, çoğunda da beni dinlemiyor zaten hadi ona da alistim diyeyiM,ne bileyim fon cekiyorum fark etmiyor makyaj yapıyorum Bisey söylemiyor onlara da tamam diyim ama en azından bu olmasın.ona sorsan eğlencesi ne soylemistir ne var ki der.kaldıracak insan var kaldiramicak insan var daha da beni tanimadiysa yapacak biseyim yok

Bilmiyorum ki napcam şaşırdım aşırı bi ağrı diz kapağında
valla canim dedim ya ben oksurukde kuulaniyorum kendime ve çocuklara, ilk defa duydum agri kesici ozelligini ..
diz kapagin neden agriyorki, daha onceden sorunlumuydu
sorunlu derken benimki azcuk sakattirda arada dönüp kaliyor hastanelik oluyorum

Iyi iyi çok güzel hadi gelsin ama bebecikler

Her gün dip bucak temizlik yapıyorum ortada çamaşır falan da bırakmıyorum pazar günü bekliyorum kesin her gün sıcak suya giriyorum yok yok yok
kizz hayrina benim evede gel dip kose temizlik için
bol dua ederim sana bi an once dogur diye

kar buz yoksa yurusen iyi gelirdi amaaa

Yok son günlerde başladı Dizim daha taşıyamicam üstüme gelme dio galiba =) ×sana da geçmiş olsun ay insanın neresi ağrıyorsa canı orda

Canım benim üzülme ne olur. İçin rahat edecekse kırıldığını söyle ona. Çok fazla duygusalız hepimiz.

Saglikla kavusun ins. Nasil bir acil durum olustu

Evet ya sorma hiç bitmiyor, oturup resmen ağlıyorum hayatımda hiç bu kadar hasta olmadım inşallah doğumdan sonra olmaz yapamıyorsun kalkamıyorum her yerim sızım sızım amin amin okula gidip gelirken herkes bana bakıyor daha bekliyorsun diyorlar sanırım

Sen de ona yap bakalm =) çok mu çocukça olur bilemedim ama ben olsam, gömleğin çok kiro durmuş ama ben senin gibi kırıcı biri olmadigimdan soooolemiim derdim

Yok son günlerde başladı Dizim daha taşıyamicam üstüme gelme dio galiba =) ×sana da geçmiş olsun ay insanın neresi ağrıyorsa canı orda
uzerine basma yani ayaga kalkmamaya çalis,uzerime gelme diyorsa gitme sende : ))
geçmis olsun canim hayirliisyla bi dogursaydik hepimiz kurtulsaydik

kizz hayrina benim evede gel dip kose temizlik için
bol dua ederim sana bi an once dogur diye

kar buz yoksa yurusen iyi gelirdi amaaa
:))) sırf bu yüzden hergün yapıyorum :)) canım hastayım sabah oğlanı okula bırak akşam git al eriniyorum sorma gitsin. 15 tatilde hasta yattım hala hastayım okul açılalı 2 hafta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…