Canım sıcak su torbası koy soğuk geçmiştir belki, geçmiş olsunYok son günlerde başladı Dizim daha taşıyamicam üstüme gelme dio galiba =) ×sana da geçmiş olsun ay insanın neresi ağrıyorsa canı orda
oksuruyonmuEvet ya sorma hiç bitmiyor, oturup resmen ağlıyorum hayatımda hiç bu kadar hasta olmadıminşallah doğumdan sonra olmaz yapamıyorsun kalkamıyorum her yerim sızım sızım amin amin okula gidip gelirken herkes bana bakıyor daha bekliyorsun diyorlar sanırım
ay sabah gitmek çok zordur senin için:))) sırf bu yüzden hergün yapıyorum :)) canım hastayım sabah oğlanı okula bırak akşam git al eriniyorum sorma gitsin. 15 tatilde hasta yattım hala hastayım okul açılalı 2 hafta olacak
seninki yenimi dedi , benimki aylardir bahsediyor bundanEsim birkac gundur dogumdan sonra kilo verceksin bak demeye basladi. Beraber vercekmisiz de. Kisin 3-5 kilo alir yazin kendiliginden verir. Ben olmusim 90. Verilecek 30 kilo var. Sanki lohusalikta hemen verebiliyormusum gibi. Esler de odun herkes odun bugunlerde
Bende üşeniyorum hastaneye gitmeye ondan korkuyorum anladım.
Biraz önce akıntı gelmiş. Bir strese girdim doğacak gibi.
Şimdi gün aldımya her şeyim planlı olmalı plan bozulacak diye korkuyorum hoş.
Allah bana akıl fikir versin
Dmi ya, nasıldı gençlik unuttum . 70e bağladımuzerine basma yani ayaga kalkmamaya çalis,uzerime gelme diyorsa gitme sende : ))
geçmis olsun canim hayirliisyla bi dogursaydik hepimiz kurtulsaydik
kiz seni hani doguuryordun :))))))))))Yine yeni bir örgü başladım nasıl sıkılıyosam artık vakit Geçmiyor :-(
seninki yenimi dedi , benimki aylardir bahsediyor bundan
halbuki 90 olan benim esim boyum var diyor ama gobek meydanda iste
daha once evrmisim yine yaparmisimm
her kulun bi derdi var i$te, he he de geç sendeee
Benim yok. Nasıl alınıyor acep
Annemden geldim bilekiz seni hani doguuryordun :))))))))))
ruyanda gormustun, annen giitimi dr a
yaws siz çok erken kapiliyorsunuz dogurcam hisssine : )))) sonr aboyle hayal kirikligina ugruyorsunuz
gonderim benim çocuklari siz bakin, vakit nasil geçiyorsunuz nasil aksam oluyor anlamazsiniz bile
kizlar bugun dogum yapan varmi? biz hastanedeyiz acil bir.durum olustu yarin sabah sezeryan olacagim. Dua edin lutfen yazilarinizi takip.etmeye çalıştım çok da faydali.oldu ama.sayfalari okumaktan.yazmaya.zaman kalmadi hakkinizi helal edin. Saglicakla kalin..
al bendende o,kadar
ne demek o Ig
aboww seninkide çok zayifmis anacimbenim ki de doğuma kadar 100 kg olacan mı diyo gülerek. sonra şaka yapıyom hamilesin sen normal diyo. ama alttan lafı sokuyor yani.. 78 kg oldum ben, kocam 60 kg olunca tabii korkuyo herhalde yanında devasa kalacam böyle diye.
Beni eklemişsinizde kim kim bilmiyorum kiOnu ben de hatrlamiyorum tam ama sanırım telefona program yüklüyoruz ya googleplayden mi ne ordan instagram yukleniyor sanirim önce telefona. Sonra orda yonlendiriyordu mail adresi girip.kullanici adiyla hesap aciyorsun sanirim. Kullanimi cok basit bi program aslnda da ilk kısmı daha iyi bilen anlatsin :)
Annemden geldim bilebugünü atlattım ben haftaya perşembeye kadar doğurmıcam hatta bütün herkes benden önce doğurabilir hadi korsana göbeğini
Beni eklemişsinizde kim kim bilmiyorum kiburdaki isimlerle oradakiler farklı anlamıyorum
Aman dursun durduğu yerde yarın kontrolümüz var bakalım doktor teyzemiz ne dicekAnam sen de habire gun arttiriyon hani persmbeyi gecene kadardi noldu şimdi bi de haftaya kadar mi bekliycez bu coskuylan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?