2015 Şubat Anneleri

oksuruyonmu
oksurugun dogumda çok faydasi oluyor, evde falan doguruyum deme oksurucem diyeee, kontrolun yokmu bugunlerde, açilman varmikiii hiç
simdi çekdiklerinin mukafati kolay dogum olur insallah canim

Esim birkac gundur dogumdan sonra kilo verceksin bak demeye basladi. Beraber vercekmisiz de. Kisin 3-5 kilo alir yazin kendiliginden verir. Ben olmusim 90. Verilecek 30 kilo var. Sanki lohusalikta hemen verebiliyormusum gibi. Esler de odun herkes odun bugunlerde

Yine yeni bir örgü başladım nasıl sıkılıyosam artık vakit Geçmiyor :-(

:))) sırf bu yüzden hergün yapıyorum :)) canım hastayım sabah oğlanı okula bırak akşam git al eriniyorum sorma gitsin. 15 tatilde hasta yattım hala hastayım okul açılalı 2 hafta olacak
ay sabah gitmek çok zordur senin için esin çokmu erken gidiyor ise

benimki evde oluyor , 2015 girdiginden beri top onda sabah ve aksam ,
nisana kadar sen goturcen lami cimi yok deddimm
dogurunca kurtulcam saniyor :))))))

bende oglen gidip aliyorum geri goturuyorum iki posta oluyor ama çokkk soguk yuruyemiyorum arabayi aliyorum mecbur : (

seninki yenimi dedi , benimki aylardir bahsediyor bundan
halbuki 90 olan benim esim boyum var diyor ama gobek meydanda iste
daha once evrmisim yine yaparmisimm
her kulun bi derdi var i$te, he he de geç sendeee

Şu haftasonunu atlat pazartesi de işlerin bitsin rahatlarsın. bence sezeryan gününe kadar durur senin bebiş. stres yapma hiç.

Yine yeni bir örgü başladım nasıl sıkılıyosam artık vakit Geçmiyor :-(
kiz seni hani doguuryordun :))))))))))
ruyanda gormustun, annen giitimi dr a

yaws siz çok erken kapiliyorsunuz dogurcam hisssine : )))) sonr aboyle hayal kirikligina ugruyorsunuz
gonderim benim çocuklari siz bakin, vakit nasil geçiyorsunuz nasil aksam oluyor anlamazsiniz bile

seninki yenimi dedi , benimki aylardir bahsediyor bundan
halbuki 90 olan benim esim boyum var diyor ama gobek meydanda iste
daha once evrmisim yine yaparmisimm
her kulun bi derdi var i$te, he he de geç sendeee

benim ki de doğuma kadar 100 kg olacan mı diyo gülerek. sonra şaka yapıyom hamilesin sen normal diyo. ama alttan lafı sokuyor yani.. 78 kg oldum ben, kocam 60 kg olunca tabii korkuyo herhalde yanında devasa kalacam böyle diye.

Benim yok. Nasıl alınıyor acep

Onu ben de hatrlamiyorum tam ama sanırım telefona program yüklüyoruz ya googleplayden mi ne ordan instagram yukleniyor sanirim önce telefona. Sonra orda yonlendiriyordu mail adresi girip.kullanici adiyla hesap aciyorsun sanirim. Kullanimi cok basit bi program aslnda da ilk kısmı daha iyi bilen anlatsin :)

Annemden geldim bile bugünü atlattım ben haftaya perşembeye kadar doğurmıcam hatta bütün herkes benden önce doğurabilir hadi korsana göbeğini

Rabbim yardimciniz olsun insallah hersey yolundadir saglikla kavus yavruna

al bendende o,kadar
ne demek o Ig

instagram canimcim resim foto yüklüyon bi nevi sanal album hesabi gibi bisey

benim ki de doğuma kadar 100 kg olacan mı diyo gülerek. sonra şaka yapıyom hamilesin sen normal diyo. ama alttan lafı sokuyor yani.. 78 kg oldum ben, kocam 60 kg olunca tabii korkuyo herhalde yanında devasa kalacam böyle diye.
aboww seninkide çok zayifmis anacim

yaws iyide 5 deil 10 deil, 15 kg fazlaligi nasil vercez bilmiyorumkiiii ben
kolaydi sankii oyle

Beni eklemişsinizde kim kim bilmiyorum ki burdaki isimlerle oradakiler farklı anlamıyorum

kızlar benden bugun 2 defa sümüksü sarımtırak akıntı geldi yoğun sizce ne olabilir bu nişan kansız oluyormu

Annemden geldim bile bugünü atlattım ben haftaya perşembeye kadar doğurmıcam hatta bütün herkes benden önce doğurabilir hadi korsana göbeğini

Anam sen de habire gun arttiriyon hani persmbeyi gecene kadardi noldu şimdi bi de haftaya kadar mi bekliycez bu coskuylan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…