2015 Şubat Anneleri

dr ne dedi suni mi vericem diyor
41 den sonra baska bi seçenekde aklmiyor galiba
bide rahime tu$e olayindna behsediyordu iremguzum falan, o nasil bisey acaba
ben geçen hafta sadece devlete gittim özele gitmedim ( hep sinirlerimi bozuyorlardı) orda da 41 bekleriz dedi dr ben pazatesi yada salı gene giderim dr (41 olmadan yani )

hanimlar biliyorum su an akliniza gelecek son sey bu olabilir ama nasil korunacaginiza karar verdinizmi?
emzirince dogum kontrol hapi olmuyor, olsada burdaki çok dusuk dozlu dakkaisni $a$irmamak laizm ben im gibi unutkan biriis için mayin tarlasi gibi bisey yani

spiral istiyorum ben ama dr umu ikna etmem lazim, adet olmadan takmak istemiyor, emzirierkende ben adet olamiyorum aylarca bunyem izin vermiyor herhalde

benim bi çozum bulmam lazim bu ise

Canım uykum ağır değil yatağındayken bile arada uyanıp bakıyorum ağzı açık mı kusmuş mu fln die. Ama artık bazen hiç uyumuyorsa yatakta yanıma alıyorum çok dikkat ediyorum Allah muhafaza üstüne uyurum fln die. Bir şekilde alıştırmam lazım acaba odamız biraz soğuk die mi uyumuyor bana sokulunca ısınıyor diyorum ama oca sıcaklığını ölçüyoruz 22 derece oluyor ortalama sabaha kadar kapı kapalı olunca 27 dereceye kadar çıkıyor. öle üşütcek kadar soğukta olamaz diyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı. inş dediğin yöntemi uygulayalım.

Amin inşAllah canım ya.

Humana çayını günde 4 defa dedi bebek doktru bana.

Ben 2 gündür 2 şer bardak içiyorum gün içinde bırak 4 ü, acayıp doluo gögüslerim sağıyoruz bebiş uyurken uyandırıp emziremiyorum uyanmıyor çünkü ne kadr uğraşıyorsak altını açıyorum normalde zırzır alıyorken ona bile uyanmıyor şimdi yine annem uyandırma çabasında ama küçük bey uyuyor ısrarla, süt farketti sanırım bu çayların faydası oluyor pek etkili olacağını ummuyordum ama düşünenler olursa alıp içsinler denesinler. Ayrıca sağmak gögüs kanallarınıda açıyor benim gögüste oluşan sabit sertlik vardı geçmiyordu bebek emsede ve ağrıyordu oda geçti şükür yine sertlik olur die korkumdan sağıyorum süt gelmese de sağın diyorlar.

sağlık ocağından çağırdıklarında 40 bitiminde takıyoruz dedi.gelirsin takarız dedi.sonra riamın kayıpta hamile kaldığımı öğrenince gene kayma ihtimali yüksek.3.de doğurmuş olcan dedi.daha da yüksek dedi.2.5 yıl iyi korumuştu ama..bi de dr a sorcam bakalım

him sen karnindakini spiralle mi hamile kaldin
eyvah eyvahhh ben ne halt eedicem yaaa

ben 3 yil korunup çikarttirdim sonrada hamile kaldim iste
hormonlu olan spiralden oneriyor benim jinekologum , 15 yildir takiyorum simdiye kadar hiç hamile gelen olmadi diyor, ama oteki klaisk bakir olanla her zman hamile hastam geliyor diyor ...

hormonlu olanida iste adet olmadan takmazki , denemez bile : (
onun ucu daha kalinmiymis ne adetsiz olmaz demisti daha once

kiizimda 10 ay oglumda 15 ay adet olmadim dogumdan sonra
offfffff :'(

bu arada hormonlu dedigim hiç adet oldurmayan spiral oda ayri bi dert
dr agore adet kanamasinin hiç biseye yaradigi yok hamile olmdigimizi gostermek disinda
tecrubeli bi kadin ben inanirim dediklerine ama ne biliyim adet olmama dusuncesi bi garip geliyor insana
olmazsa son çare once bakir takdirip , bigun adet geldiginde gidip çikartirip hormonluyu takdirmak
ne zor yaaaa kadin olmak
korunma konusunda esime guvenemem basimin çaresine bakmam lazim

Selamlar ben de dün suni sancıyla doğumumu yaptım, suni sancı öyle korkulacak birşey değilmiş, ilk doğumum kendiliğinden olsa da çok daha zordu. Toplam 5 saatte her şey bitmiş zaten suyumu patlatana kadar çok hafifti sancılar, suyum patlayınca da hızlı açıldım ve bitti çok şükür. Bi de ilk bebek genel olarak zor. Sakın moralinizi bozup kendinize yüklenmeyin. Her şey elinizden geldiği kadar olcak önemli olan huzurunuz sağlınız enerjiniz. Şimdi ikinci bebeğimi aldım kucağıma çok şükür daha farklı bakıyorum her şeye, eşim de ben de daha iyiyiz. Tadını çıkarın geri gelmiyor bu günler. Bi de bebeğin ilk 3 ayına 4. Trimestır diyenler bile var anneliğin en zor dönemi hep bu günler geçicek düzenimiz oturcak diye kendinizi motive edin, tadını çıkarın benden söylemesi. Bol bol dua edin kendinize bebişinize eşinize. Anne baba olmak çok büyük lütuf rabbim herkese en hayırlı zamanda yaşatsın en güzelini inş :))

Adet olacağın zamana kadar nuva ring mi denesen acaba? Sizin orda da yaygındır şuan en etkili yöntem diyorlar

hoppalaa o ne oyle ya , bende pek cahil kalmisim yeni duydum valla bu novaringi
vaginaya yerlestiriyoruz oylemi ?
ben beceremem ki onu, okumayida bitirmedim daha ayrintiyi yazayim hemen diye :)

Bebek sabaha kadar memede ne doyuyor ne uyuyor takviye maması da veritoruz ama uyutanadık doyuramadık napmam gerekiyor bana bir akıl verin lutfen

hiç sanci falan yok her zaamn sertlesirdi oda yok
gidip yaatayim bari

bugun eltimle konustum,aklina tarih koyduysan o gunu bekler dusunme çok etliliyor dedi dogumu, o daha tecrubeli 5 kere dogum yapti :)

aa ben yeni gordum mesaji : ) alintimi okuyunnca bunu gormmeism

Alalh anali babali buyutsun canim,darisi basimiza boyle kolay guzel dogumun insallahhhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…