en son bu hafta doktora gittigimizde cok az sarilik oldu dedi fazla olmamis goruntude de fazla sarilik gibi gozukmuyo ama bilemibilemiyorum ne yapsam uyanmiyovlera
Sarilik degeri takip ediliyor mu bunun yanında kan sekeri de? Genelde sarilik yukselirken öyle baygın uykulu uyandrlmayan cins oluyolar
kaktus u duymustum da evde yok , alsammiki eve hiç yokdan iyidir demiHer tarafımız Wi-Fi. Telefonu özellikle sar değeri düşük telefonlardan kullanmaya çalışın.radyasyon için de evde kaktüs bulundurun. Daha da yapacak Bisey yok. Telefon insanin eli ayağı gibi bence..
Ben hic o zamanları goremedigim için hamileliğin ilerleyen zamanlarda Nasil oluyor insan bilemiyorum canim.Allah yardim etsin saglicakla alin hepiniz bebislerinizi kucağınıza..
Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin[/QUOTE]Seninki bugün yarın gelir bana öle geliyozaten bizimkiler gelmezse kesecekler ellam
Alıştım.artık uykusuZluğa,gözler hep balon.[Q="Tiramisu35, post: 39436113, member: 138509"]Öğleye kadar evi sildim supurdum temizledim,öğleden su saate kadar da mutfaktan cikmadim.simdi eşimi bekliyorum yemek için çocukların karnını doyurdum. Sabahtan eşime hediyesini verdim. Nedense içimde acayip bi sıkıntı var. Giyindim suslendim ama boşuna gibi sanki. Eşimle de aramızda garip bi mesafe bi ilgisizlik var ama o kendine çok bakıyor hatta hic bakmadığı kadar dağılan benim sanırım..
Ne güzel esin düşünmüş çiçek yollamış.cicekcilerin ayıbı elinde kıyıda köşede kalani mi verdiler naptilaryemek konusuna gelince benim de pek istahim yok uykusuzum kizim geceleri uyanmasa bile hareketli oluyor ıkıl ıkıl sürekli fıkırdıyor ama gündüzleri hic hareketsiz bayilmiscasina yatıyor sen de geceleri ayaktasin sanırım gözlerim agriyor artik zaten gözlerim hassastır miyobum gözlük kullanıyorum bi de üzerine yorgunluk eklenince hic cekilmiyor..
Sen yine de yemene dikkat et sütünü etkilemesin
Gecen hafta bende dedim su bebe bir dogaydida onla zaman gecseydi hic degilse diye..Can sıkıntısından değilsediye.. m yemin olsun
ay ne romantikmis kiz senin kocisdee, maasallah ALLAH Bozmasin canim huzurunuzu mutlulugunuzuKocam herkesin içinde yanina yaklasti..
Askim dedi bi bak gogsum çok aciyo.. Allah allah dedim ne olduğunu anlamaya calisiyordum eliyle kalbini tuttu ben iyice telaslanirken bluzunun içinden kalp seklinde kocaman kirmizi bir çikolata cikardi.. Sevgilim gunun kutlu olsun dedi.Babam ayri sasirdi güldü ben ayri.. Ah bu adammm :))
Bütün gün anneme gelinlik yapti kocam hali cirp ev supur pazara git kiza bak..annemin isteği bitmedi..o arada benide mutlu etmeye cabaladi koca dana...
Allah razi olsun .. Mevla kimseyi kimsesiz birakmasin..
Gecen hafta bende dedim su bebe bir dogaydida onla zaman gecseydi hic degilse diye..
Bu kadar bekledin umarim umduguna nail olrsun..
Bu hamilelik ve sonrasi beni hala sasirtiyir
galiba canimkızlar 41. hafta dolunca suni sancımı veriliyor
hiçbir belirti sancı vs yok canımgaliba canim
hiç belirtin yokmu , kalmaz belki o kadar
Benim bebiş 1 hafta önden gidiyordu kilosu da fazlaydı Dr onun için almak istiyor40. Haftada değilsin ki canım sen 39 daha aramızda birgün var doktorun aceleci gibi geldi bana nedense ben Mart başına kadar bekleyeceğim bir aksilik olmazsa olursa hakkımızda hayrlısı ne diyelim
hiç altdan muayene oldunmuhiçbir belirti sancı vs yok canım
Valla canım benim pazartesi kontrol var dua ediyorum bebiş 3.5 kiloyu geçmemiş olsun benim annem 6 kiloyu normal doğurmuş bir kadın benim çocuk 4 Kilo doğacak diye sezeryana alsa beni doktor annem gider o doktoru paralar bir güzel ablam acil tıp teknisyeni olduğu için ona güveniyorum Mart başına kadar bekle diyor bana hoş zaten sezeryan yapacaksa illa ne diye beklemeyim kiDr da 40 haftayı geçtikten sonra almak istiyor son ana kadar bekletiyor yani brn öyle anladım da diğer arkadaşla aramda 1 gün var o Mart başına kadar bekleyeceğini söylüyor bende ısrar edip bekletsem mi acaba?
39. haftada oldum yoktu 40 da ult bakıldıhiç altdan muayene oldunmu
rahimde yumusama vs varmiki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?