2015 Şubat Anneleri

Anam benim ki daha doğmadan mide mi genişletiyor yani işimiz var hanımefendiyle desene :)

Canım 40 hafta bittiğinde sen git kontrole suni sancıdan korkma korkulacak hiç bişey yok normal Sancı çekmedim ben çok rahat kolay normal doğum Yaptım içini ferah tut ağırım diye yapma bol bol yürüyüş yap açılman kolaylaşsın[/QUOTE]
İçimiferahlattın İnş dediğin kadar rahat olur bu son hafta bol bol yürüyeyim İnş faydası olur bu arafa sen suni sancıyla kaç saatte doğum yaptın?

Benim ki 15 gün önce 340o dü şimdi nasıl oldu bilöiyotum hayırlısı diyeceğiz...

Benim de düşündüğüm şey bu. Hapla korundum bebeğe karar verene kadar. Benim için hap daha iyi pko lu olduğum için ama emzirme dönemi için doktorla konuşacağım doğumdan sonra. Mini hapları kullanabilirim ben dakik içiyorum öncesindé de haplarımı.

İlaçlı spirali annem kullandı. Onda bir sorun yaşamadı ama onun süresi bittikten sonra normal Spiral takıldı o düşmüş farkında olmadan o dönemde menapoza girmişti ama.

Uyanık var mı bilmiyorum.
Ben gece bekçisi
9 da uyandı ve bu saate kadar mahvetti.beni.
Şimdi de adamınçwlışmadoğo nelşif

Bütün gun ne güzel uyuyor
Ama gece olunca yarasa gibi Gözünü kırpmıyor.
15 günlük olduk. Ne zman anlıcak geceyi Gündüzü bu kız

Uyanık var mı bilmiyorum.
Ben gece bekçisi
9 da uyandı ve bu saate kadar mahvetti.beni.
Şimdi de adamınçwlışmadoğo nelşif
Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.
Saat dört oldu biz hala ayaktayız.
Kusma eşlik etti bugün birde.

Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.
Saat dört oldu biz hala ayaktayız.
Kusma eşlik etti bugün birde.

Hergun buyukce bir kupa bitki cayi iciyorum.. Tavsiye ederim .. Hem uyku hem gaz hem De sakinleştirici niyetine. İse yariyor .

1 er cay kasigi papatya, rezene ,anason,tane kimyon kaynamis suya atip 7 8 dk demliyip iç.. 3. 5 kasik kizina da ver

Bebek de icebilir mi?

Aminnn biz hala beklemedeyiz sakin ve huzurluyum . Doğum sancilarin evde mi başladı yani ilk ne oldu da suni sanci verip doğumu başlattılar. Allah hayırlı etsin yavrunu

Emzirme seansindayiz kizimla gecemiz iyi cok sukur emip yatiyo biraz once kaka yaptialtini actim uyandi prensesim abimiz uyuyorken seviselim biraz kizimla

Kizlar bide size bi tavsiyem var aksam 7den sonra bebeeginizi uyanik tutun altini acin uyansin oynayin ugrasin sonrasinda uyutun geceniz daha iyi olur bebeginizi birazda siz yonlendirin kizim iyi masallah ama oglumda ben oyle yapardim babasi gelince gormus sevmis olurdu hem

Gaz cikmiyor. Lavman yaptilar hastanede gaz cikmiyor diye. Dunden beri gaz cikaramadim napicaz yaaa. Ne seseryanmis ne gazmis be

Biziö kiz hic yatmiyor ki surekli agliyor meme diye emziriyorum aglamaya devam mama veriyoruz takviye olarak sonra 45 dk kadar uyuyor uyanınca yine bitmeyen aglama seanslari ve uykusuzluk basliyor? NMapacam li ben bununla!

Biziö kiz hic yatmiyor ki surekli agliyor meme diye emziriyorum aglamaya devam mama veriyoruz takviye olarak sonra 45 dk kadar uyuyor uyanınca yine bitmeyen aglama seanslari ve uykusuzluk basliyor? NMapacam li ben bununla!
Allah yardimcin olsun canim insallah duzelir biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…