Anam benim ki daha doğmadan mide mi genişletiyor yani işimiz var hanımefendiyle desene :)aaa bak benim karnım kayboldu çok sık emziriyorum ondan heralde. karnım gitti ama kulak memesi kıvamında hamur gibi bıngıl bıngıl 1 hafta daha geçsin korse takacağım
adet olmaya olmaya unutmuşuz bu işleri
canım bebeğin hıçkırması midesinin genişlediğine işaretmiş korkulacak bişey değilmiş eğer kesmek istersen emzir ben öyle yapıyorum 2 dk sonra kesiliyor hıçkırık.
Canım 40 hafta bittiğinde sen git kontrole suni sancıdan korkma korkulacak hiç bişey yok normal Sancı çekmedim ben çok rahat kolay normal doğum Yaptım içini ferah tut ağırım diye yapma bol bol yürüyüş yap açılman kolaylaşsın[/QUOTE]Kızlar bende 40. Haftadayım hala tık yok Dr 23 Şubat'ta gel suni sancı Yada sezeryan yaparız dedi ben normal doğum istiyordum ama suni sancı ile alakalı yorumları okuyunca korktum sezeryanı da eşim kesinlikle istemiyor ilk doğumum olacak hem korkuyorum hem düşünüyorum nolur bana güzel telkinler verin
Benim ki 15 gün önce 340o dü şimdi nasıl oldu bilöiyotum hayırlısı diyeceğiz...Valla canım benim pazartesi kontrol var dua ediyorum bebiş 3.5 kiloyu geçmemiş olsun benim annem 6 kiloyu normal doğurmuş bir kadın benim çocuk 4 Kilo doğacak diye sezeryana alsa beni doktor annem gider o doktoru paralar bir güzel ablam acil tıp teknisyeni olduğu için ona güveniyorum Mart başına kadar bekle diyor bana hoş zaten sezeryan yapacaksa illa ne diye beklemeyim ki
Son ayda bebek kilo almayı bırakıyormuş iki haftada 250 gr anca alıyormuş yani seninkide muhtemelen 3650 olmuştur ki oda normal olur yani bu haftadaBenim ki 15 gün önce 340o dü şimdi nasıl oldu bilöiyotum hayırlısı diyeceğiz...
Ama vitamin kullanıyorsan derhal kes vitamin kilo aldırır bebişeBenim ki 15 gün önce 340o dü şimdi nasıl oldu bilöiyotum hayırlısı diyeceğiz...
hanimlar biliyorum su an akliniza gelecek son sey bu olabilir ama nasil korunacaginiza karar verdinizmi?
emzirince dogum kontrol hapi olmuyor, olsada burdaki çok dusuk dozlu dakkaisni $a$irmamak laizm ben im gibi unutkan biriis için mayin tarlasi gibi bisey yani
spiral istiyorum ben ama dr umu ikna etmem lazim, adet olmadan takmak istemiyor, emzirierkende ben adet olamiyorum aylarca bunyem izin vermiyor herhalde
benim bi çozum bulmam lazim bu ise
Senin elti bilirkişi kabul edilebilir.hiç sanci falan yok her zaamn sertlesirdi oda yok
gidip yaatayim bari
bugun eltimle konustum,aklina tarih koyduysan o gunu bekler dusunme çok etliliyor dedi dogumu, o daha tecrubeli 5 kere dogum yapti :)
Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.Uyanık var mı bilmiyorum.
Ben gece bekçisi
9 da uyandı ve bu saate kadar mahvetti.beni.
Şimdi de adamınçwlışmadoğo nelşif
Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.
Saat dört oldu biz hala ayaktayız.
Kusma eşlik etti bugün birde.
Cümlenin sonunda gözlerim.kapanmış.
Saat dört oldu biz hala ayaktayız.
Kusma eşlik etti bugün birde.
Bebek de icebilir mi?Hergun buyukce bir kupa bitki cayi iciyorum.. Tavsiye ederim .. Hem uyku hem gaz hem De sakinleştirici niyetine. İse yariyor .
1 er cay kasigi papatya, rezene ,anason,tane kimyon kaynamis suya atip 7 8 dk demliyip iç.. 3. 5 kasik kizina da ver
Aminnn biz hala beklemedeyiz sakin ve huzurluyum . Doğum sancilarin evde mi başladı yani ilk ne oldu da suni sanci verip doğumu başlattılar. Allah hayırlı etsin yavrunuSelamlar ben de dün suni sancıyla doğumumu yaptım, suni sancı öyle korkulacak birşey değilmiş, ilk doğumum kendiliğinden olsa da çok daha zordu. Toplam 5 saatte her şey bitmiş zaten suyumu patlatana kadar çok hafifti sancılar, suyum patlayınca da hızlı açıldım ve bitti çok şükür. Bi de ilk bebek genel olarak zor. Sakın moralinizi bozup kendinize yüklenmeyin. Her şey elinizden geldiği kadar olcak önemli olan huzurunuz sağlınız enerjiniz. Şimdi ikinci bebeğimi aldım kucağıma çok şükür daha farklı bakıyorum her şeye, eşim de ben de daha iyiyiz. Tadını çıkarın geri gelmiyor bu günler. Bi de bebeğin ilk 3 ayına 4. Trimestır diyenler bile var anneliğin en zor dönemi hep bu günler geçicek düzenimiz oturcak diye kendinizi motive edin, tadını çıkarın benden söylemesi. Bol bol dua edin kendinize bebişinize eşinize. Anne ba olmak çok büyük lütuf rabbim herkese en hayırlı zamanda yaşatsın en güzelini inş :))
Biziö kiz hic yatmiyor ki surekli agliyor meme diye emziriyorum aglamaya devam mama veriyoruz takviye olarak sonra 45 dk kadar uyuyor uyanınca yine bitmeyen aglama seanslari ve uykusuzluk basliyor? NMapacam li ben bununla!Kizlar bide size bi tavsiyem var aksam 7den sonra bebeeginizi uyanik tutun altini acin uyansin oynayin ugrasin sonrasinda uyutun geceniz daha iyi olur bebeginizi birazda siz yonlendirin kizim iyi masallah ama oglumda ben oyle yapardim babasi gelince gormus sevmis olurdu hem
Allah yardimcin olsun canim insallah duzelir biran onceBiziö kiz hic yatmiyor ki surekli agliyor meme diye emziriyorum aglamaya devam mama veriyoruz takviye olarak sonra 45 dk kadar uyuyor uyanınca yine bitmeyen aglama seanslari ve uykusuzluk basliyor? NMapacam li ben bununla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?