2015 Şubat Anneleri

yani mecbur katlaniyorum kizimin yuzune baktikca sikayet edemiyorum sag salim kurtuldu vakum gerekirmis bizim durumda. Burnuna mi yapistiracaklardi vakumu. Ama zormus. Ne zaman rahat hareket etmeye baslicaz ki

5 gün oldu .müthiş sirt boyun agrim var.. Annem canim kek istiyor dedi kalktim vallahi 5 dk onla ugrasirken ağlamamak için dudaklarimi isirdim ..

Dikisler hala ayni gerginlik hissi var ama dünden beri sürdüğüm hametan agrisini hafifletti sanki.. Yatağa yatarken ve kalkarken en büyük izdirabi cekiyorsun .. Utana sikila babam yardim ediyor beni dogrultuyor çok zaman.. Tek dileğim eski gunlerime dönmek.. Karnima agirlik baglamislar gibi yuruken kambur yürüyorum hala. Offtf ... Buna şükür ne diyim :/

Suyu ayarlayamayana kızsan kendine kizacagina, sen kötü bi anne olamazsın . Iyi bi insandan kötü anne olmaz arkadaşım azcık sakin ol lütfen alışacagiz hepsi yoluna girecek

Ona kızsam ne olacak ki su benim elimdeydi soğuk olduğunu farketmeme rağmen eşim hadi hadi diyince yıkamaya çalıştım

Humana çayı al canım. Baya arttırıyo sütü ve bol sıvı tüket. Humana benim göğüslerimi taşlaştırdı fazla sütten.

Dus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.
Canım ben hastanede gazım vardı çıkarmıyordum yanımda ki refakatçim ses duyacak diye. O odadan çokar çıkmaz gazım çıktı. Kendini mi sıkıyorsun acaba ?

Sırt boyun ağrısı ağrı kesicisiz Geçmiyor. Sıcak su torbası varsa onu sa koyabilirsin ama o ağrılar insanı çok rahatsız ediyor brufen 400 mg kullanıyorum ben. Hala ağrıdıkça günde bir defa falan alıyorum. Dr günde beş taneye kadar içebilirsin demişti.

Dogum spinal miydi senin? Boyun agrisinin sebebi ne ki?

Parol yazmis banada antibiyotik birde günde 3sefer ama ben 2 aliyorum biraz savsakliyirum sanirim .. Bide parol hafif bir agri kesici diye onemsemedim

Dogum spinal miydi senin? Boyun agrisinin sebebi ne ki?
Yok genel anestezi.anestezist cok ugrasti spinal yapalim diye sirf o anki rahatsizlik hissimden ve sirt boyun agrim olmasin diye genel diye ditettim. Ama ameliyattan ziyade benim yüzünden bu agrilar birazda. Dikisler yüzünden dik yuruyemyorum kambur oldum 5 günde. bide benim pipili boyuna emmek derdinde olunca babamin yaninda rahat pozisyon bulup ta emziremiuirum birannonce emsin sussun diye kitliyorum kendimi.. Diğer odalar soğuk diye cikartamiyorum da..

Parol yazmis banada antibiyotik birde günde 3sefer ama ben 2 aliyorum biraz savsakliyirum sanirim .. Bide parol hafif bir agri kesici diye onemsemedim

Brufenin yanında parol da yazmıştı bana. Brufeni içince ağrıyı geçiriyor diye parol içmedim. Parolden günde üç tane brufenden de beş tane içebilirsin demişti. O ağrı çok garip bişey parolü iç o zaman canım.

Tatlı ne yiyorsunuz? Tahin helvası yiyordum ama gaz yapıyor diye yemiyorum şimdi.
Sut icin tahin helvasini duydum ama ben sut olsun diye ozel yemiyorum. Hamileyken yiyemedim diye tatli ne olursa canim istiyo. Sut olsun diye bol su iciyorum ve sut yapici hipp. Rezene, papatya cayi. Yalniz bir arkadasim onun drunun sut icmenin sut kalitesini cok artırdığını soylemis. Ictigim sut miktarini artirmaya calisiyorum

slm kızlar. inşallah herşey yolundadır. sizlere bi sorum var, doktorumuza(erkek) hediye almak istiyoruz teşekkür amaçlı. ne önerirsiniz?sizler neler aldınız?
Odasına koyabileceği kocaman bi çiçek. Doğumda fotoğraf çekildiyse bebekle doktorun fotoğrafı çerçeve yaptırabilirsin. Benim doktorun muayenehanesinde bynlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…