yani mecbur katlaniyorum kizimin yuzune baktikca sikayet edemiyorum sag salim kurtuldu vakum gerekirmis bizim durumda. Burnuna mi yapistiracaklardi vakumu. Ama zormus. Ne zaman rahat hareket etmeye baslicaz ki
Suyu ayarlayamayana kızsan kendine kizacagina, sen kötü bi anne olamazsın . Iyi bi insandan kötü anne olmaz arkadaşım azcık sakin ol lütfen alışacagiz hepsi yoluna girecek
Humana çayı al canım. Baya arttırıyo sütü ve bol sıvı tüket. Humana benim göğüslerimi taşlaştırdı fazla sütten.Kızlar benim de bebegim 12 şubat tarihinde suyumun azalması sebebiyle sezeryanla dogdu. Oglum da ben de cok iyiyiz cok şükür sadece sütüm gelmedi daha minik minik akıyor sonra yok mecburen mama takviyesi yapiyorum ayni durumda olanlar sutunu getirenler nasıl basardiniz ne yapabilirim
Canım ben hastanede gazım vardı çıkarmıyordum yanımda ki refakatçim ses duyacak diye. O odadan çokar çıkmaz gazım çıktı. Kendini mi sıkıyorsun acaba ?Dus almak istiyorum su gecirmez bant aldim yapistirip alcam da karnim uyusuk yastik gibi hissiz. Gaz cikmayinca sirt agrilari gecmedi hareket etmek zulum.
Ve hala ismi yok bizim kizin.
5 gün oldu .müthiş sirt boyun agrim var.. Annem canim kek istiyor dedi kalktim vallahi 5 dk onla ugrasirken ağlamamak için dudaklarimi isirdim ..
Dikisler hala ayni gerginlik hissi var ama dünden beri sürdüğüm hametan agrisini hafifletti sanki.. Yatağa yatarken ve kalkarken en büyük izdirabi cekiyorsun .. Utana sikila babam yardim ediyor beni dogrultuyor çok zaman.. Tek dileğim eski gunlerime dönmek.. Karnima agirlik baglamislar gibi yuruken kambur yürüyorum hala. Offtf ... Buna şükür ne diyim :/
Dogum spinal miydi senin? Boyun agrisinin sebebi ne ki?5 gün oldu .müthiş sirt boyun agrim var.. Annem canim kek istiyor dedi kalktim vallahi 5 dk onla ugrasirken ağlamamak için dudaklarimi isirdim ..
Dikisler hala ayni gerginlik hissi var ama dünden beri sürdüğüm hametan agrisini hafifletti sanki.. Yatağa yatarken ve kalkarken en büyük izdirabi cekiyorsun .. Utana sikila babam yardim ediyor beni dogrultuyor çok zaman.. Tek dileğim eski gunlerime dönmek.. Karnima agirlik baglamislar gibi yuruken kambur yürüyorum hala. Offtf ... Buna şükür ne diyim :/
Parol yazmis banada antibiyotik birde günde 3sefer ama ben 2 aliyorum biraz savsakliyirum sanirim .. Bide parol hafif bir agri kesici diye onemsemedimLitcht: 39444039 .!.:Sırt boyun ağrısı ağrı kesicisiz Geçmiyor. Sıcak su torbası varsa onu sa koyabilirsin ama o ağrılar insanı çok rahatsız ediyor brufen 400 mg kullanıyorum ben. Hala ağrıdıkça günde bir defa falan alıyorum. Dr günde beş taneye kadar içebilirsin demişti.
Yok genel anestezi.anestezist cok ugrasti spinal yapalim diye sirf o anki rahatsizlik hissimden ve sirt boyun agrim olmasin diye genel diye ditettim. Ama ameliyattan ziyade benim yüzünden bu agrilar birazda. Dikisler yüzünden dik yuruyemyorum kambur oldum 5 günde. bide benim pipili boyuna emmek derdinde olunca babamin yaninda rahat pozisyon bulup ta emziremiuirum birannonce emsin sussun diye kitliyorum kendimi.. Diğer odalar soğuk diye cikartamiyorum da..Dogum spinal miydi senin? Boyun agrisinin sebebi ne ki?
Parol yazmis banada antibiyotik birde günde 3sefer ama ben 2 aliyorum biraz savsakliyirum sanirim .. Bide parol hafif bir agri kesici diye onemsemedim
pirelideve Annenin yedigi besinin tatlilik oranina gore bebisinin kaka renginin degistigini biliyorum.
BendevarımSezeryandan memnun kalan sadece benim galiba...
Sut icin tahin helvasini duydum ama ben sut olsun diye ozel yemiyorum. Hamileyken yiyemedim diye tatli ne olursa canim istiyo. Sut olsun diye bol su iciyorum ve sut yapici hipp. Rezene, papatya cayi. Yalniz bir arkadasim onun drunun sut icmenin sut kalitesini cok artırdığını soylemis. Ictigim sut miktarini artirmaya calisiyorumTatlı ne yiyorsunuz? Tahin helvası yiyordum ama gaz yapıyor diye yemiyorum şimdi.
helvada mı gaz yapıyorTatlı ne yiyorsunuz? Tahin helvası yiyordum ama gaz yapıyor diye yemiyorum şimdi.
Benimkide oyle.ne renk olmasi laxim ki?Benim oğlumun kakası bazen sarı genelde yeşil. Ben üşüttüm diye mi ki acaba ?
Odasına koyabileceği kocaman bi çiçek. Doğumda fotoğraf çekildiyse bebekle doktorun fotoğrafı çerçeve yaptırabilirsin. Benim doktorun muayenehanesinde bynlar varslm kızlar. inşallah herşey yolundadır. sizlere bi sorum var, doktorumuza(erkek) hediye almak istiyoruz teşekkür amaçlı. ne önerirsiniz?sizler neler aldınız?
Sarı olması gerek diyolar ama bilemedimBenimkide oyle.ne renk olmasi laxim ki?
Tatlı olursa mı sarı oluyo ?pirelideve Annenin yedigi besinin tatlilik oranina gore bebisinin kaka renginin degistigini biliyorum.
Dr renk degisir demisti ama tecrubeme gore evet. Cunku su an cok tatli yiyorum kizimin kakasi sapsariTatlı olursa mı sarı oluyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?