2015 Şubat Anneleri

Allah anali babali buyutsun canim benim oglum senin oglundan 1 saat buyuk Ama maasallah senin oglun benim oglumdan kilo olarak buyuk ustelik 3.gun saglik ocagina gittigimizde zayiflamisti bende emzirmeye calisiyorum ama biraz asabiyiz tutmak istemiyo tutuncada canim aciyo ama olsun o emsin ben dudaklarimi isirmaya raziyim Allah hepimize bol sutlu memisler versin ins.....

tebrikelr cnaim, Allah anali babali buyutsun
e nasil oldu dogum senin normalmiydi ayrinti ver kiz biraz
Sezeryan oldum canım malesef. Hala ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil.
Kızımın Doğduğu ve ona baktığım an dışında beni mutlu eden bir doğum değildi.spinal epidural kombine anestezi uygulandı. Spinalin etkisi geçince sabaha kadar 3 kere daha epidural verildi, çok ağrım oldu çoook.
Allah'tan ilk gün bebekler paso uyuyoda bi de kızıma dertlenmedim. Sabaha kadar bol bol yürüdümde öyle kendime geldim.
Ertesi günde ayrı kabustu.Kv sağolsun 1 günlük bebeğin poposu pişik olmuş, kıyamamış ayrıntılı temizlemeye ilk kakası duruyordu parça parça poposunda. Ben altını temizlerken yeter canı acır diyo birde. Dedim pişik olmuş dün doğru düzgün silseydin şuan daha az acırdı emin ol. Diğer Ilk 3 gün Kv zırvalıklarını bilare anlatırım
Aramızda en şanslısı sensin bence kimse yok kafan rahat. Keşke kocam çocuk yuvasında büyüseymiş

Cemren sana baharı getirdi demek.
Hayırlı uğurlu olsun.
12 de uğurlu rakamdır çok güzel günde doğmuş
Çok teşekkür ederim canım. Dünyanın en güzel şeyi onu izlemekmiş
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

sagliklica kucagna aldin ya canim, bu saatden sonra farketmez artik, hayurlisi buymus demekki ..
daha iyi olmana sevindim,bana hamile olan olmayan hepiniz dua edin de sezeryan olmayim,siz anlattikça ben burda daha çok korkuyorum ya sezeryan olursam diye : ((

gerçi o zamanda 1 hafta hastaneden çikarmazlar yine iyilesinilir herhalde eve geleene kadr

neyse

çocuk yuvasi mi :) guldurdun kiz beni :))

Ona kızsam ne olacak ki su benim elimdeydi soğuk olduğunu farketmeme rağmen eşim hadi hadi diyince yıkamaya çalıştım
Ona kızman değil mesele, kendini adaletsizce yargılaman. Sen hep Hatayı kendinde aradığından , üstüne baskı geldiğinde teslim oluyorsun . Hadi hadi " dendiğinde uyum sağlıyorsun . Kendi değerini fark ettikçe her sey daha güzel olacak bence. Sen cok değerlisin ve Bebeğin için en iyisini sen bilirsin .

kizlar karni doyan bebegin kakasi altin sariis olur, hatta o rengin bi adi vardi ama unuttum ben : )

Kizlar ya benim iki gündür fena bi sekilde midem bulaniyo sanki Yeni hamileymisim gibi böyle olan varmiydi.

Sarı olması gerek diyolar ama bilemedim
çok yedigi zaman yesil olur canim, usutmekle ilgisi yok
sancisi olmuyorsa bi sakincasi yok çok emmesinin :)
sanci dedigimde hazimsizlik sancisi gazdan daha beter rahatsiz edermis bu
kontrolde gorursun ispatini zaten guzel kilo almis olacakdir :)

Kizlar ya benim iki gündür fena bi sekilde midem bulaniyo sanki Yeni hamileymisim gibi böyle olan varmiydi.
bilmiuyorumki canim benim arada olur bulantimda çok siddetli olmuyor
bebek içerde bi islermi çeviriyorki, mideni tekmeleyince oyle olurmuki hiçç bilmiyorum
senin randevun ne zaamndi ? çarsambamiydi
sor dr a unutma

Kızlar bende geldim. Ya bişi dicem ben bu kızı doyuramıyorum. Sütümü emiyo bitiriyo bide üstüne bazen 30 bazen 60cc mama içiyo anca doyuyo. Ama çokta çiş kaka yapıyor. Mama vermeyim diyorum, basbas bağırıyor. Dün göbeği düştü. Kabuz olmuştu zeytinyağıyla, masajla hallettim. Çok cadı ama:) bu arada istanbulda oturanlar 10 günlükken sağlık ocağıba götürdüm. Göbeği hafif iltihaplı gibiydi. Ebe, göbeği düşene kadar yıkamayın ama alkolünü sıkın dedi. İstanbulun suyu diğer şehirlere göre daha kireçli ve mikroplu dedi. Gerçekten 2 gün yıkamadık düştü göbeği dün. Birde cildi soyuluyo pul pul oldu sizinkilerdede varmı? Ben kızımda böyle bişey görmedimde merak ettim.

bilmiuyorumki canim benim arada olur bulantimda çok siddetli olmuyor
bebek içerde bi islermi çeviriyorki, mideni tekmeleyince oyle olurmuki hiçç bilmiyorum
senin randevun ne zaamndi ? çarsambamiydi
sor dr a unutma

Yarin randevum Canim benim kiz tam asagida karnimin üstü bos asagida benim kiz. Öyle yukarda hareket etmiyo Hep asagida. Yarin Sorarim bakim. Acilma varmi Cok merak ediyorum.

Bnm bebegiminde soyuluyo derisi ayaklardan başladı pul pul soyuluyo.

Ya canım akil vermek gibi olmasın da. Bence sen esin olmadan yap bazı şeyleri erkek sonuçta ne anlar banyodan bebekten.
AA niye anlamasın.benimkileri hep eşim yikadi çok güzel yikiyor.adam bi kere yikadi.bi daha üstüne kaldı.ama sıcaklığına müdahale ederim

annem bebek buyudukce cildi soyulur sut yarayinca olur diyo

Bu sabahtan beri adet ağrısı gibi bikini bölgeme kramp giriyor gibi oluyor nişan falan da gelmedi acaba doğum sancısının başlangıcı olabilir mi kızlar?
valla bu soru milli piyango bana çikarmi gibi bi soru :)
sancin siddetlenirse dogum sancisidir , neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…