ne yapmak lazım acabaBiz daha çok konumundan dolayı dublex almaya karar verdik halbuki bu evinde 2 sene önce sifir almistik o zaman dublex için üste para verseler alman diyordum ama olmadi iste..bizim aldigimiz evdede üstte mutfak yok banyo çift.. Yukarda yatak ve çocuk odasi ve bir büyük salon assagida yine büyükçe bir salon ve oturma odasi mutfak var.. Hayirsizsa olmasin insaalah ..
Normal doğum yapanlar mutlaka ilk hafta sonu kontrole gitmeli dikişlerin akibetine bakilmasi için. Simdi bir ssorun varsa bile 40 gün bekleyecekmisin?..
Sizlama dan ziyade agri olur ateş olabilir..
Benden rahat pasa
Heee bende başka şeyler dusunduydum.. Niyeyse
beninkileride uyutmuyo.. Ne kizim uyurdu ne ogluma fayda ediyo.. Calpol de ayni sekilde..
Maasallah de kiz uyusun iste öyle büyucek annesi emiyosa birak. bizede iyilik yaramiyo uyumaz uyusunda bizde uyuyalim is yapalim diye bakariz uyuyunca özluyoruz analik zor is
Kesin küçük bir akrabadır Fransa'da büyük araba kullanan pek yok.Maralim bende tam seni düşünüyordum. Bisey skrcam sizin arabanız var mi? Varsa hangi marka?arabaya Nasil sigiyorsunuz
Arkadas masallah nasil yaptiniz o bebeği? Biz uyumayan bebek yapmisizselam kızlar
benim kız sabahtan beri uyuyor
arada uyanıp emiyor o kadar
az önce uyandırmaya çalıştım eliyle yüzünü kapattı sırtını döndü bana yine uyudu
küstü galiba
Maral almanyada degil miydi?Kesin küçük bir akrabadır Fransa'da büyük araba kullanan pek yok.
Bulursan bana da soyle otururken yan duruyorumkızlar ya sorun bitmiyor bende
şimdide afedersiniz byük abdest yaparken popom acıyor kanıyor galiba çatlak oluştu ,
tuvalete gitmek işkence oldu 3 gündür
ne yapsam ben bi önerisi olan var mı
Var canim.daha 5 imiz bi yere gitmedik sma .okul a gidip gelirken bebegi one koyyorum buyuklrri arkaya.bebegin araba koltugu varsa onu one koy sen arkaya gec buyuklerin yaninsMaralim bende tam seni düşünüyordum. Bisey skrcam sbebegibabanız var mi? Varsa hangi marka?arabaya Nasil sigiyorsunuz
6 marttan sonra gitmedin mi dr a.bu zamana sızının geçmesi gerekliydi bence.dr git biran önce derim.jdoktor 40 gün sonra gel dedi. Afedersiniz Ped degdkce çok sizi oluyor
Bulursan bana da soyle otururken yan duruyorum
Arkadas masallah nasil yaptiniz o bebeği? Biz uyumayan bebek yapmisiz
evet canim su an elimdeki kuçuk emaneten bi araba aldik kayinimdan, oda bizm arabayi satmaya çalisiyorKesin küçük bir akrabadır Fransa'da büyük araba kullanan pek yok.
Valla ben dr.a gitmeye de cekiniyorum elle muayene var diye, ha dr dicekki nasil dogum yaptin o zmnsürekli popomda ağrı
dikişler döküldü ama dikiş yerleri kırmızı açık gibi , eşimde açılma olsa kanar acı olur zonklar sana öyle geliyor diyor
of of bir kaka yapmak bu kadar zor olabilir mi yarabbim
doktora gitsem diyorum , alt taraf temiz değil temizleyim diyorum dikiş yerlerinden korkuyorum
napacam ben yaaa
hemoroid olmadigina eminmisin canim ?sürekli popomda ağrı
dikişler döküldü ama dikiş yerleri kırmızı açık gibi , eşimde açılma olsa kanar acı olur zonklar sana öyle geliyor diyor
doktora gitsem diyorum , alt taraf temiz değil temizleyim diyorum dikiş yerlerinden korkuyorum
napacam ben yaaa
Bizimki de surpriz yapip geldi ama uykusunu icerde tamamlamis demekkibizim planlı olmadı sürpriz yumurta oldu ondan heralde
sürekli popomda ağrı
napacam ben yaaa
yok canim ben frnasadayimMaral almanyada degil miydi?
Bizimki de surpriz yapip geldi ama uykusunu icerde tamamlamis demekki
Hala sızının geçmemesi sanki enfeksiyonuna gösteriyor.dr git bence.Enfeksiyon kaptigini nasil anlarim
Valla ben dr.a gitmeye de cekiniyorum elle muayene var diye, ha dr dicekki nasil dogum yaptin o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?