2015 Şubat Anneleri

ne yapmak lazım acaba

Maasallah de kiz uyusun iste öyle büyucek annesi emiyosa birak. bizede iyilik yaramiyo uyumaz uyusunda bizde uyuyalim is yapalim diye bakariz uyuyunca özluyoruz analik zor is

uyusun tabi valla işime geliyor doğrusu ama uyurken bile özlüyorum bakarken bile özlüyorum hırpalanmayı seviyor bende hırpalaya hırpalaya seviyorum o zamanki gülücükleri çıkardığı sesleri özledim
şimdi uyansa kesin uyutmaya çalışırım orası ayrı

kızlar ya sorun bitmiyor bende
şimdide afedersiniz byük abdest yaparken popom acıyor kanıyor galiba çatlak oluştu ,
tuvalete gitmek işkence oldu 3 gündür
ne yapsam ben bi önerisi olan var mı

kızlar ya sorun bitmiyor bende
şimdide afedersiniz byük abdest yaparken popom acıyor kanıyor galiba çatlak oluştu ,
tuvalete gitmek işkence oldu 3 gündür
ne yapsam ben bi önerisi olan var mı
Bulursan bana da soyle otururken yan duruyorum

Maralim bende tam seni düşünüyordum. Bisey skrcam sbebegibabanız var mi? Varsa hangi marka?arabaya Nasil sigiyorsunuz
Var canim.daha 5 imiz bi yere gitmedik sma .okul a gidip gelirken bebegi one koyyorum buyuklrri arkaya.bebegin araba koltugu varsa onu one koy sen arkaya gec buyuklerin yanins

Bulursan bana da soyle otururken yan duruyorum

sürekli popomda ağrı
dikişler döküldü ama dikiş yerleri kırmızı açık gibi , eşimde açılma olsa kanar acı olur zonklar sana öyle geliyor diyor
of of bir kaka yapmak bu kadar zor olabilir mi yarabbim
doktora gitsem diyorum , alt taraf temiz değil temizleyim diyorum dikiş yerlerinden korkuyorum
napacam ben yaaa

Kesin küçük bir akrabadır Fransa'da büyük araba kullanan pek yok.
evet canim su an elimdeki kuçuk emaneten bi araba aldik kayinimdan, oda bizm arabayi satmaya çalisiyor
satilinca esim genis araba almayi duusnuyor genis dedigim 5 kiislik olur yinede :)

Valla ben dr.a gitmeye de cekiniyorum elle muayene var diye, ha dr dicekki nasil dogum yaptin o zmn

hemoroid olmadigina eminmisin canim ?
kabiz olmamaya çalis, ben butun gun wc korkusuyla duuryorum (
ama bende hemoroidler var disarda belli yani, kaniyorsa seninkide hemoroid olabilir, içerdede oluyor hemoroid

ah onu sen bana sor
ben sezeryan oldum ama tuvalet ne kadar zor resmen ağlıyorum yaparken
kanama oluyor ve bıçak kesiği gibi yanıyor
doktora gitsem diyorum bende
dikişlerin iyileşmiştir artık yada dikişlerin orayı alma kremle falan temizle sadece o kısmı
ben geçen gün ağdaya gittim kuaföre söyledim dikişlerin üzerini bırak diye onları cımbızla kendim aldım

Bizimki de surpriz yapip geldi ama uykusunu icerde tamamlamis demekki

benim hamileliğimde gündüz sakin gece hareketli olurdu belirli saatlerde hareketler başlardı şimdide öyle gidiyor
mesela mutlaka sabah ezanı saatinde uyanıyor
gece 10 da çok hareketli oluyor
gündüz sabah 11 e kadar uyuyor 11 den sonra uyanıyor 1 saat kadar uyanık duruyor

Valla ben dr.a gitmeye de cekiniyorum elle muayene var diye, ha dr dicekki nasil dogum yaptin o zmn

alt temiz olsa gidecem ben artık neremi ellerse ellesin
çok acı çekiyorum sadece yaparken deil sonrasında da gün boyu acı var
tam acı geçiyor ertesi gün yine tam bir kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…