2015 Şubat Anneleri

Benim eşim de aynı. Sebzelerden çok az Yediği var. Bamya yer mesela. Bamyayı da ben sevmem. O seviyor diye dün bamya yemeği yaptırdım bugün işim var dedi çıktı bamya bana kaldı.
:)) sevmediklerini yazsam sayfa almaz
sevdikleri patates patlican :)
dolma sarma bilimum sebze yemegi salata turu seyler beyaz soslu graten yemekleri bu liste uzar gider
hamur isi ve bulgur ver tamam
oda her zaman olmazki yaa

bamya hangisiydi kiz kuçuk olan mi buyuk olanmi , kuçuk olan dedigim kurusu muki

Benim eşim de aynı. Sebzelerden çok az Yediği var. Bamya yer mesela. Bamyayı da ben sevmem. O seviyor diye dün bamya yemeği yaptırdım bugün işim var dedi çıktı bamya bana kaldı.
Bamya çok gaz yapıyor diye duymuştum

Eşin belki seni yormamak için onları çıkarmıştır evde olsalar ayaklarına döneceksin. Sinir oluyorum artık bu akrabalara anne baba da olsalar Sınıfta KALDILAR gözümde. Mümkünse gelmesinler dicem gelicez diye haber gönderirlerse. Stresten Dişlerimi sıkıp durmuşum kaç gündür ağrı çekiyorum. Ne olursun hiç takma kafana. İçine attıkça vücutta illa ki biryerden acısı çıkıyor.

yok canım eşim değil onlar istediler zaten buraya gezmeye geldiler maksatları o bebeği gördüler tamam bitti
evde sıkılırlardı yoksa
bizim planımız hava güzel olsaydı ilk defa dıarı cıkacaktık 3 kişilik ailemizle başşbaşa
eşim gitmek dahi istemedi benı bırakıp aklı bizde kaldı yalnızız diye
hatta ben bebeğe bakıyım sen git benım yerime dedi akıllım
ağlayınca kendi emzirecek herhalde
çok bi beklentileri yok benden zaten odadan cıkamıyorumm bunu biliyorlar
iki dk boş kaldımmı hemen emirler yağıyor tabi
rahat olmaa çalışıyorum bebeğim için
sen daha cok sıkıntı çektin ilk haftalar kolay değil
kendine zarar verdin sıkıntıdan
dün yoruldugumdan zaten az olan sütümde azalma oldu ona canım sıkıldı
maden suyu rezene ne buldum içiyorum

Keşke öyle bişeyin varlığını bilseydim hamileyken bir Lavman yaptık hala eşimin ağzından düşmüyor.
Lavman en son cozum ya. Zaten lavmandan sonra yine kabiz oluyo bos bagirsaklar. Doktoruna sorsaydin ya cabim mutlaka verirdi bu fitili. Bebeklere bile veriliyo. Insallah bi daha yasamazsin.

he hiç deme , ne zormuş keşke hep hamile kalsaydık : ))
Ay yok yok hamilelikten cok bunalmistim ben 9 ay degil 9 sene gibi geldi bana :)

nasıl yani sen onlara hizmet mi ediyorsun nasıl bir düşüncesizlikmiş bana gelenler ( hayırlı olsuna gelenler bile ) beni kaldırmıyorlar ben birşey yapınca yapma yapma diyorlar

Gliserin kansuk diye bi fitil var zararsiz. Hamileyken de doktorum vermisti. Yumusatiyor ve tuvaletini yapmani kolaylastiriyor. Ben afedersin kabiz olunca kullandim hep cok yardimci oldu.
zararı yok mu her zaman kullanılan bir ilaç mı ( ben ömrüm boyunca kabızımdır )

Küçük kuruydu yedim gaz yaparmış tüh yaa

Moral sütü çok etkiliyor. Eşim bile moralimi bozuyor bazen. Hiç düşünmüyormuş Çevremdekiler ben onu anladım.

zararı yok mu her zaman kullanılan bir ilaç mı ( ben ömrüm boyunca kabızımdır )
Her zaman kullanılmaz yaw sonuçta kimyasal bişey ve sürekli kullanılırsa barsakların çalışmasını engelleyebilir. Yine de bir hafta falan çıkılmazsa o zaman denenebilir.

nasıl yani sen onlara hizmet mi ediyorsun nasıl bir düşüncesizlikmiş bana gelenler ( hayırlı olsuna gelenler bile ) beni kaldırmıyorlar ben birşey yapınca yapma yapma diyorlar
Sana gelenler Eskişehirli di mi? Eskişehirli ve İzmirliler bence çok düşünceli insanlar. Ankaralılar maalesef düşüncesiz. Maraşlılar da öyle.

Lavmanı Dr vermişti altı gün yapamamıştım. Aman o da psikolojikti zaten. Ben alttan da üstten de strese girdikçe kendimi zorlamışım yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…