2015 Şubat Anneleri

hemoroid olmadigina eminmisin canim ?
kabiz olmamaya çalis, ben butun gun wc korkusuyla duuryorum (
ama bende hemoroidler var disarda belli yani, kaniyorsa seninkide hemoroid olabilir, içerdede oluyor hemoroid

hemoroid miyim bilmiyorum
kabız değilim ama bi kere zorlandıydım ondan sonra oldu işte
yoksa sorunum yoktu

bugün 40 günlük olduk
hava güzel olsaydı dışarı cıkacaktık
babamız misafirleri gezmeye götürdü
ben bebekle karanlık yatak odamda kaldık
millet kendi keyfinde ben daha wc ye gidemedim o kadar zavallı durumdayım
banyo tuvalet kirlenmiş oralar temizlenecek odaları silmem lazım
acıktım ..oğlan uyumadı
daha saymayım

kuçugu emzirdim , oglani doyurdum , kiz kuran kirsunda
kaldi koca ve ben karnini doyurmak için

ne yesek acaba
sebze yemegini gordumu adamin surati dusuyor yaaaaa , gecen gun dedim anan sana ne yediyordu, baban tek maas besinize ne yediiryordu boyle yemek seçen biri oldun sen dedim

oda senin gibi yapiyordu bende yemiyordum dedi
valla bikdim yaaa ,ben onu dinlemiyorum yine yapiyorum sebz eyemegini ama insanin istahini kaçiyriyor adam yemek yerken

makarna yesin bugunnde

hemoroid miyim bilmiyorum
kabız değilim ama bi kere zorlandıydım ondan sonra oldu işte
yoksa sorunum yoktu
onu dr bilir anca herhade
bende kabiz deilim ama gaz çikarsam canim yaniyor
gecen, pazartesiden beri ilacalrimi aliyorum daha rahatim çok sukur
ama ilaçalrda azaliyor verilen dozlar bitince tekrar çogalicak acisi diye korkuyorum

kızlar ya sorun bitmiyor bende
şimdide afedersiniz byük abdest yaparken popom acıyor kanıyor galiba çatlak oluştu ,
tuvalete gitmek işkence oldu 3 gündür
ne yapsam ben bi önerisi olan var mı
Gliserin kansuk diye bi fitil var zararsiz. Hamileyken de doktorum vermisti. Yumusatiyor ve tuvaletini yapmani kolaylastiriyor. Ben afedersin kabiz olunca kullandim hep cok yardimci oldu.

Gliserin kansuk diye bi fitil var zararsiz. Hamileyken de doktorum vermisti. Yumusatiyor ve tuvaletini yapmani kolaylastiriyor. Ben afedersin kabiz olunca kullandim hep cok yardimci oldu.

emzirirken de kullanılıyor mu
netten baktım da çatlak ırtık hemoroid varsa kullanmayın diyor
bende onlar var mı bilmiyorum ki

Biz de 20 gunluk olduk. Ilk iki hafta sadece uyudu emdi sicti. Cok guzeldi :) ama yavastan basladi gaz sancilarimiz.. genelde aksam basliyo 4-5 saat uyumadigi oluyo. Meme istiyo ama hazmedemiyo sanirim emerken agliyo sinirleniyo. Kisir dongu :/

Doktora gaz icin damla sordugumda daha erken olur o kadar demisti. Ama aci cekmesine de dayanamiyorum. Kuzenim iki cocugumi sab simplex mi ne onla cok rahat buyuttum ben dedi. Siz ne dusunuyosunuz bu ilaclar hakkinda? Versem mi acaba

emzirirken de kullanılıyor mu
netten baktım da çatlak ırtık hemoroid varsa kullanmayın diyor
bende onlar var mı bilmiyorum ki
Canim bu fitil bi sey yapmiyo ki hani kabiz olur yapamazsin ya icerdeki diskiyi yumusatiyo cikmasina yardim ediyo. koyuyosun bi 20 dk bekliyosun. Tuvalete cikma hissi geliyo zaten cok
Ama dayan hemen gitme hatta yarim saat bekle beklwyebilirsen. Tuvalette fitilin kalani da dusuyo zaten.

Valla bende de hemoroid var yine de zorlaninca atiyom napim yoksa hepten catliycam.

Misafir kim? Niye Gelmişler yaw.

bizimki 4 günlükten beri gaz sancısı çekiyor bir gece dayanamadık sab aldık ezcaneden 3 gündür veriyoruz faydası var ama akşam oldu mu sancıdan çok ağlıyor memeyi almıyor sinirleniyor elimiz ayağımıza karışıyor ne yapacaz bilmem, nette yazdığına göre hafif kolik olabilirmiş, şu zor evreler bi geçseydi hayattan soğudum resmen

Benim eşim de aynı. Sebzelerden çok az Yediği var. Bamya yer mesela. Bamyayı da ben sevmem. O seviyor diye dün bamya yemeği yaptırdım bugün işim var dedi çıktı bamya bana kaldı.

eşime diyeyim de alsın bari napim çok fazla ağrı var

3-4 ay boyle cekecekmisiz ne yazikki. Ne kolikmis bu da arkadas insani hayattan sogutuyor. Gerci ben yine sukrediyorum gece boyu uyumayan bebekler var. Bizimki arada bi yapiyo aksam saatlerinde. Sonra 12 gibi uyuyo. Ama o sanci geldiginde nasi kivraniyo bebekler ya insanin ici gidiyo..

Acı elma yağıyla topuklarına masaj yap canım

Keşke öyle bişeyin varlığını bilseydim hamileyken bir Lavman yaptık hala eşimin ağzından düşmüyor.

he hiç deme , ne zormuş keşke hep hamile kalsaydık : ))

evet canim su an elimdeki kuçuk emaneten bi araba aldik kayinimdan, oda bizm arabayi satmaya çalisiyor
satilinca esim genis araba almayi duusnuyor genis dedigim 5 kiislik olur yinede :)
Artık dışarı çıkmam istiyorum havalar bir güzelleşmedi burada. Bugün de yağmurlu. Çocukları okula götürmek için hergün çıkıyorsun ya bence çok iyi bişey yapıyorsun.

Misafir kim? Niye Gelmişler yaw.
kv kp birde eşimin teyzesi teyzeden haberimiz yoktu görünce şok oldum insan bi söyler teyzende gelecek diye böyle emrivakilere gıcık oluyorum
üstelik kp grip bebeğe bulaşak diye korkuyorum
grip adam ne diye gribi geçmeden gelirki
dünden beri koşuşturmaktan öldüm
şimdide gezmeye gittiler
herkes kendi keyfinde ben günlerdir dışarı yüzü görmedim
havalarda bi ısınmadı bu ne soğuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…