2015 Şubat Anneleri

Küçük kuruydu yedim gaz yaparmış tüh yaa
Ben yedim gaz fln yapmadi. Kuru fasulye mercimek bile yiyorum birsey olmuyor. Rezene iciyorum zaten hergun. Gaza cok takilma. Sadece eski yemek yeme. Kv bir kazan mercimek corbasi yapmis ondan ictigim gun mahvoldu kizim. Ama ilk pistigi gun etkilemedi.
Onu yeme bunu yeme ac gezemeyiz ya.

Senin de 3 çocuğun olsun benimki gibi sen de pratiklesirsin tatlım merak etme
gurbette yalnizim ailEmden uzakta.tüm sorumluluk bana ait haliyle her is bana kaliyois yapaken kulağima çocuk sesi geliyor.yoksa bende pratiğin ama sorunsuz büyüsün istiyorum ilk çocuk korkuyorum birşey olmasından.hamilelikte öyle geçmişti.bilinçli olmak bir dert olmamak bir dert.bire doğru dürüst bakan üçede bakar bence.maşallah sizde pratiğe bağlamissinizdir.ilk çocukta nasildiniz.

annler mrb.. benımde kızım 47 gunluk oldu derdımız basladı ... lütfen sıızn bebekler nasıl benım kız 3 aksamdır aksam 6 da bır baslıyo ağlamaya gece 1 e kadar susmuyo ... emmek ıstemıyo bagırıyo ama eldıvenı yıyo ben anlamdım gaz deıl ne kucakta duruyo bı ayagıma alıyorm bı kucagıma .... aynı durumda olan varmı ? önceden gece 1o da emerken uyurdu aroyorum o gunleriiii

Bence yukarıyı yatak odası yap buzdolabı kettle koyarsın. Bebişler de düşmez başındasınız nasılsa. Dubleks evleri severim. Bizim de var bitane ama orada oturmuyoruz.
Sanırım biz sıkılıyoruz aynı yerde oturmaktan

2. Ay aşılarını ne zaman yaptıracaksın? Ateş oluyormuş veremde kimse de aydınlatmadı yaw bizi. Krizantemcik söyledi mi nasılmış?
Söylemedi. Huzursuz oluyormuş ateş de olabiliyormuş
Benim 2.Nisanda gel dedi.

dogrudur, bizimki de gunduz turlardı aynen devam ediyor, kismet :)

Arkadaslar dublex evde oturan varsa dikkat etsin kendine ben bugun terlik giymeden bebek kucagimda asagi inerken corabim kaydi asagi yuvarlandim totomun ustune kizimi simsiki tuttum ona bisey olmadi ama cok agladi korkudan benim totom cok kotu agriyo bide belim.dikkatli olun

Ben dogumdan sonraki sabah hemen kalktım bebek kuvezde kaldı bebeği alınca bo daha gitmedim hastaneye rahatsızlık artarsa mecbur giderim.yaniyo batıyor dikiş ipi sertleşms acaba düşecek mi

Gecmis olsun cnm dr.a gitsen baktirsan

Muayene den cekiniyorum inşallah kötü bişey olmaz ip iyice sertlesiyor düşecek mi acaba batico n sürüyor m hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…