Amaaaan oyle de buyuyecekler boyle de bos yere debeleniyoruz aslinda uyku problemi de gececek gaz problemi de. Bos yere paraliyorum kendimi olmuyor diye olacak insallah ya sabır ya selamet allahım yardım et :)Oluyor yine ama mümkün olduğunca gazsız besleneyim istiyorum canım yaw.
Doğru yaw mercimek bekleyince çok gaz yapıyor.Ben yedim gaz fln yapmadi. Kuru fasulye mercimek bile yiyorum birsey olmuyor. Rezene iciyorum zaten hergun. Gaza cok takilma. Sadece eski yemek yeme. Kv bir kazan mercimek corbasi yapmis ondan ictigim gun mahvoldu kizim. Ama ilk pistigi gun etkilemedi.
Onu yeme bunu yeme ac gezemeyiz ya.
Ben yedim gaz fln yapmadi. Kuru fasulye mercimek bile yiyorum birsey olmuyor. Rezene iciyorum zaten hergun. Gaza cok takilma. Sadece eski yemek yeme. Kv bir kazan mercimek corbasi yapmis ondan ictigim gun mahvoldu kizim. Ama ilk pistigi gun etkilemedi.
Onu yeme bunu yeme ac gezemeyiz ya.
Burnu benzi tıkalı olabilir farkında olan atabilirsiniz..bi damla yapın kontrol edin bence.annler mrb.. benımde kızım 47 gunluk oldu derdımız basladı ... lütfen sıızn bebekler nasıl benım kız 3 aksamdır aksam 6 da bır baslıyo ağlamaya gece 1 e kadar susmuyo ... emmek ıstemıyo bagırıyo ama eldıvenı yıyo ben anlamdım gaz deıl ne kucakta duruyo bı ayagıma alıyorm bı kucagıma .... aynı durumda olan varmı ? önceden gece 1o da emerken uyurdu aroyorum o gunleriiii
Incir denedin mi bende cok sut yapti.İrem ilk çocukta demek böyle oluyor temel htiyaclari karsiliyosan yeter diyosun yani. Buna şükür o zaman.simdi beşikte söylenerek yatıyor emzik ağzında.içimden kucağıma almak geçiyor ama almicam belin sirtim mahvoldum.bugün civile gitti en güzel yazlık elbiseleri topladim kot tül penye keten.birçokta toka aldim.yaza hazırlık sevsinler kızımı.çorap ve cıtcıtlı badyde aldim.6_9 aylık aldim 9-12de aldım.bilim kız 3 aylık boy kilodaymıs doktor dedi bende biliyordum zaten.bu hızda mı büyüyecek bundan sonra ne olacak böyle olursa kocaman bise olur.bilen varsa yazsın benim gibi olan varmı.sütüm yeterli değil diye manaya devam ettim ama ölçülü doktor olacak şahıs mamayı bırak diyor.bende süt yok diyorum anneler duygusal davranır vs diyor.la havle çektim ezberden gidiyorlar doğrubdoktoru ne zaman bulcam ilk denemede.günlerdir sütümü kafaya takiyorum zaten cogalsin diye.bu psikolojiye iyi kavga etmedim.
Senin instagram ne olduBiz de 2 nisanda gidicez bakalım.
İncirler hoşaflar neler neler söylüyor.pompa aldım sağip bakicam.benimki herhalde stresten.günlük etkileniyolr düzeni yok.incir evde var 1 paket aklima düsürdügun iyi oldu.ümitle bekliyorum çoğaldığı günleriIncir denedin mi bende cok sut yapti.
35 gunde 1300 gr almis. Dr gayet iyi dedi. Uzun uyumayi sormayi unutmusum ama gece uyandirmam sanirim kilosu iyi.Uykudan uyandırmamak,kusmak bebişinin kilosunu etkilemiş mi aynı durumlar bende de olduğu için merak ettim ?
Mamayi birak diyen dr bulmussun kizma sevin bence.İrem ilk çocukta demek böyle oluyor temel htiyaclari karsiliyosan yeter diyosun yani. Buna şükür o zaman.simdi beşikte söylenerek yatıyor emzik ağzında.içimden kucağıma almak geçiyor ama almicam belin sirtim mahvoldum.bugün civile gitti en güzel yazlık elbiseleri topladim kot tül penye keten.birçokta toka aldim.yaza hazırlık sevsinler kızımı.çorap ve cıtcıtlı badyde aldim.6_9 aylık aldim 9-12de aldım.bilim kız 3 aylık boy kilodaymıs doktor dedi bende biliyordum zaten.bu hızda mı büyüyecek bundan sonra ne olacak böyle olursa kocaman bise olur.bilen varsa yazsın benim gibi olan varmı.sütüm yeterli değil diye manaya devam ettim ama ölçülü doktor olacak şahıs mamayı bırak diyor.bende süt yok diyorum anneler duygusal davranır vs diyor.la havle çektim ezberden gidiyorlar doğrubdoktoru ne zaman bulcam ilk denemede.günlerdir sütümü kafaya takiyorum zaten cogalsin diye.bu psikolojiye iyi kavga etmedim.
Yok ya bebekler icin olani bile var. Ama gecici bi cozum bu.zararı yok mu her zaman kullanılan bir ilaç mı ( ben ömrüm boyunca kabızımdır )
Allahimm ya zaten her seyin nedeni bu stres.Lavmanı Dr vermişti altı gün yapamamıştım. Aman o da psikolojikti zaten. Ben alttan da üstten de strese girdikçe kendimi zorlamışım yaw.
Bende umutsuzdum canim bi anda yumusadilar dustuler korkma gececekMuayene den cekiniyorum inşallah kötü bişey olmaz ip iyice sertlesiyor düşecek mi acaba batico n sürüyor m hala
Grinin elli tonu ozgurlugun elli tonu ve karanligin elli tonu canim 3 kitap olayin devaminida anlamak icin diger kitaplarida okuman gerekiyo siddetle tavsiye ederim:))Yok kiz ne cdsi internetten izliyorumyagmur da kitabini okumuş ben direkt filmi izledim kitabi da gidebilirsem kitapciya alicam inş,serisi mi var zaten film çat diye anlamsız bitti neyse spoiler vermiyim izleyin filmi bacılar sonra gelin bana yorum yapın.bekliyorum
Sigara mi? Daha neler bacim...Gece bebiş uyuyunca bir kahve yapsam balkona çıkıp temiz havayı içime çekip bi sigara içsem sanki her şey daha güzel olacak gibi :)
alt temiz olsa gidecem ben artık neremi ellerse ellesin
çok acı çekiyorum sadece yaparken deil sonrasında da gün boyu acı var
tam acı geçiyor ertesi gün yine tam bir kısır döngü
Süper olur..Gece bebiş uyuyunca bir kahve yapsam balkona çıkıp temiz havayı içime çekip bi sigara içsem sanki her şey daha güzel olacak gibi :)
35 gunde 1300 gr almis. Dr gayet iyi dedi. Uzun uyumayi sormayi unutmusum ama gece uyandirmam sanirim kilosu iyi.
30 gunlukken saglik ocaginda 4600 cikmisti bugun 4800 cikti. Bugun 42 gunluk. Ama dr ustunu soyuyor saglik ocagi soymuyor. Toplamda kilo alimi iyi de son hafta belirsiz. 12 gunde 200 olsa az 300 olsa iyi. E napayim eve hassas tarti mi alayim. Olur gider kendi haline dedim napayim.
Cok emerse cok kusuyor o yuzden kusmak kiloyu etkilemez.
Benim tarti kafayi yedi.cocuk asiri kilolu cikiyor.ustelik sutumde cok deol.sol gogus bos gibi yetmiyor onu emerse.niye bu kdr kilo gosteriyor ins bozukdur tartim.az yeyip cok kilo slmasin hastalik fln cikar ALlah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?