ben bizim tartiyla tartiyorumBebe tartısı di mi? Ben de düşünüyodum almayı pahalı gelmişti ne kadara aldın canım?
karizmatik takiliyodurBiz 58 günlük olduk neden öyle gülmüyor şimdide buna taktım çok nadir guluyo..somurtuk mu olacak bnm oğlum
kiz tiramisu uçu birak bide 4 e bakanlar var :))İlk çocuk herkes gibi benim de acemilik çektim yaşım da ufakti zaten yeni de evlenmistik çok beklemedik yani eşimle hemen çocuk sahibi olduk evliliğe alışmak zor gecen stresli bi hamilelik çok şükür oğlumu sorunsuz aldım kucağıma.o büyürken ben de olgunlastim pistim..hala da devam ediyorum.elbettr sadece çok çocuğu olanlar pratik oluyor değil ama çocuk üç olunca sorumluluklar fazlasıyla artıyor ve her isin kolayini bulmadan hepsini yapmak imkânsız hale geliyor.o yüzden pratiklesip hepsini bi anlamda yapmış oluyorum. Belki sizler gibi özenli olmuyor diyeyim ama cabaliyorum.mesela bebeğimi salliyorum ama ablasını da salladigim için ikisini üst üste koyup salliyorum kizim da bayılıyor küçüğünün de sesi çıkmıyorneyse,öyle yada boyle goturuyorum çok şükür.bi taneye bakan üçe de bakar mi bilemem tatlım ama,ben bunları yaşadıktan sonra söylüyorum tabii,üç çocuk herkesin harcı değilmiş
hahah çok komik bu saglik ocagindakiler :)Ben yaptırdım aşısını. Eğer çok sıkıntı olursa bi çay kasigi calpol verebilirsiniz dediler.aşıyı perşembe oldu kizim,ama huzursuzluğu bugün çıktı.bilmiyorum grip mi oldu aşıyla mi alakası var ben de verdim ilacı
zinco gaz ilacimiydi? vitamin deilmi oKuzumun aglamaktan sesi kisildi
Allahim nasil bi sanci bu ya. Aksam 6 da basliyo daha simdi uyudu. Uyanabilir de tekrar. sanki dogum sancisi gibi tobe tobe ya. Sanci yokken susuyo gayet iyi bi anda bi geliyo kipkirmizi oluyo daha 21 gunluk ama biraksan ayakta duracak kafayi kaldiracak kendini kasmaktan.
Niye hep ayni saatlerde geliyo bu sanci acaba? Uykusu da geliyo deli gibi ama uyuyamiyo agridangozleri kipkirmizi oldu. Oyy dayanamiyorum yaa.. su damlalardan hangisini kullanmali bilemedimki. Zinco kullan dedi bi arkadasim tamamen bitkiselmis. Ise yarar mi acaba? Boyle aci cekmesine dayanamiyorum valla vericem artik damla
Ayni saatlerde oluyosa kolik mi acaba? Bende metsil kulaniyorum ama dun gece ne metsil ne zeytinyagi ne ziplama hicbiri ise yaramadi sesi kisildi aglamaktan soluğu hastanede aldik lavman yaptilar rahatladi kuzum dr zincoyu önerdi bide dupalac diye bi ilac varmis oda iyimis bide kuzenim dedi siringanin ignesiz ucuyla popodan zeytinyagi sık diye Allah gostermesin bi daha olmasin ins hicbir bebek su 3 ay bi gelse dönmeye baslasalar da bitse bu pis gazlarKuzumun aglamaktan sesi kisildi
Allahim nasil bi sanci bu ya. Aksam 6 da basliyo daha simdi uyudu. Uyanabilir de tekrar. sanki dogum sancisi gibi tobe tobe ya. Sanci yokken susuyo gayet iyi bi anda bi geliyo kipkirmizi oluyo daha 21 gunluk ama biraksan ayakta duracak kafayi kaldiracak kendini kasmaktan.
Niye hep ayni saatlerde geliyo bu sanci acaba? Uykusu da geliyo deli gibi ama uyuyamiyo agridangozleri kipkirmizi oldu. Oyy dayanamiyorum yaa.. su damlalardan hangisini kullanmali bilemedimki. Zinco kullan dedi bi arkadasim tamamen bitkiselmis. Ise yarar mi acaba? Boyle aci cekmesine dayanamiyorum valla vericem artik damla
duphalac kabizlik ilaci canmAyni saatlerde oluyosa kolik mi acaba? Bende metsil kulaniyorum ama dun gece ne metsil ne zeytinyagi ne ziplama hicbiri ise yaramadi sesi kisildi aglamaktan soluğu hastanede aldik lavman yaptilar rahatladi kuzum dr zincoyu önerdi bide dupalac diye bi ilac varmis oda iyimis bide kuzenim dedi siringanin ignesiz ucuyla popodan zeytinyagi sık diye Allah gostermesin bi daha olmasin ins hicbir bebek su 3 ay bi gelse dönmeye baslasalar da bitse bu pis gazlar
Offf bugun musafırler balkonda sıgara ıcıp durdular nasıl ozledım sıgara keyfını yanınada demlı bır cayHaha esime paris diye yola ciktik eminonune vardik demisti ya burdan biri onu anlattim eminonu olsa gene iyi evin önunde kaldik dedi :))
Winston slim olacakti yanina aci kahve hey gidi hey
Degil ama bazen kaka yapamadigi gun oluyo mesela bugun daha hic yapmadi elimde bulunsun cok sancilanirsa vericem onun oyle aglamasina dayanamiyorum cunkuduphalac kabizlik ilaci canm
kabiz mi senin bebegin
Degil ama bazen kaka yapamadigi gun oluyo mesela bugun daha hic yapmadi elimde bulunsun cok sancilanirsa vericem onun oyle aglamasina dayanamiyorum cunku
hahah çok komik bu saglik ocagindakiler :)
1 çay kasigi calpol yada baska ilaç etki etmezki , dozaj sinirinin altinda kaliyor çay kasigi :)
uzerinidemi okumuyoalr yada süs olsun diye veriyolar bebegede zarari yok nasilsa diyemi duusnuyolarr
kiz tiramisu uçu birak bide 4 e bakanlar var :))
ama onlarin bir numara buyuk oluyor galiba çocugu ona bakdiriyolar uyaniklarrr
Buyudukce bikac gun kaka yapmayabilirlr cnmDegil ama bazen kaka yapamadigi gun oluyo mesela bugun daha hic yapmadi elimde bulunsun cok sancilanirsa vericem onun oyle aglamasina dayanamiyorum cunku
Oglani bilmiyom ki.crvremdeki buyukler hep kiz:)Haha aynen benim eşim 4 ün en büyüğü ama şimdi benim işime yarıyor
Gaz damlasi zinco canim. Bi cok kisi onerio bu damlalari ya ise yariyomus. Ayagimda sallamadim ama kucakta salladik masaj yaptik ne yaptiysak gecmesi lanet aanci. Kakasini da yapiyo sikinti yok onda ama karni agriyo demekki. Bi de kakasi koktu bu sefer ya anlamadim neden oldu.zinco gaz ilacimiydi? vitamin deilmi o
hiçbiri iyi gelmiyor canim
ayaginda sallamayi denedinmi
koliginiz var galiba Allah yardimciniz olsun
Ya her gece olmuyo ama cogu gece ayni saatlerde basliyo ama nedensiz aglamiyo sancisi var belli. ne kolikmis bu da yaAyni saatlerde oluyosa kolik mi acaba? Bende metsil kulaniyorum ama dun gece ne metsil ne zeytinyagi ne ziplama hicbiri ise yaramadi sesi kisildi aglamaktan soluğu hastanede aldik lavman yaptilar rahatladi kuzum dr zincoyu önerdi bide dupalac diye bi ilac varmis oda iyimis bide kuzenim dedi siringanin ignesiz ucuyla popodan zeytinyagi sık diye Allah gostermesin bi daha olmasin ins hicbir bebek su 3 ay bi gelse dönmeye baslasalar da bitse bu pis gazlar
Bana hastanedeyken cok yedigi icin kokuyor denmisti.asit li oluyormus hazimsizlik oldugunda.bide karni gurulduyorGaz damlasi zinco canim. Bi cok kisi onerio bu damlalari ya ise yariyomus. Ayagimda sallamadim ama kucakta salladik masaj yaptik ne yaptiysak gecmesi lanet aanci. Kakasini da yapiyo sikinti yok onda ama karni agriyo demekki. Bi de kakasi koktu bu sefer ya anlamadim neden oldu.
Ya her gece olmuyo ama cogu gece ayni saatlerde basliyo ama nedensiz aglamiyo sancisi var belli. ne kolikmis bu da yacok uzuluyorum caresiz kaliyorum.. Kaka yapmasinda bi sikinti yok benimkinin ama iste sanciai oluyo karninda. her bebekte de ayni etkiyi gostermiyo demek o ilaclar. Off dedigin gibi su uc ay gecse se bi rahatlasa kuzular da biz de size de gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?