2015 Şubat Anneleri

Bebe tartısı di mi? Ben de düşünüyodum almayı pahalı gelmişti ne kadara aldın canım?
ben bizim tartiyla tartiyorum
once kendim çikiuorum sonra beebkle çikiuyorum sonra çikarma islemi yapiyorum
bide ona para vermeyin yawsss :))
ne kadar çok sveiyorsunuz harcama yapmayi :)))
bi damacana da su koydum test ettim tartim dogru :) oldu bitti iste

kiz tiramisu uçu birak bide 4 e bakanlar var :))
ama onlarin bir numara buyuk oluyor galiba çocugu ona bakdiriyolar uyaniklarrr

hahah çok komik bu saglik ocagindakiler :)
1 çay kasigi calpol yada baska ilaç etki etmezki , dozaj sinirinin altinda kaliyor çay kasigi :)
uzerinidemi okumuyoalr yada süs olsun diye veriyolar bebegede zarari yok nasilsa diyemi duusnuyolarr

Kuzumun aglamaktan sesi kisildi
Allahim nasil bi sanci bu ya. Aksam 6 da basliyo daha simdi uyudu. Uyanabilir de tekrar. sanki dogum sancisi gibi tobe tobe ya. Sanci yokken susuyo gayet iyi bi anda bi geliyo kipkirmizi oluyo daha 21 gunluk ama biraksan ayakta duracak kafayi kaldiracak kendini kasmaktan.

Niye hep ayni saatlerde geliyo bu sanci acaba? Uykusu da geliyo deli gibi ama uyuyamiyo agridan gozleri kipkirmizi oldu. Oyy dayanamiyorum yaa.. su damlalardan hangisini kullanmali bilemedimki. Zinco kullan dedi bi arkadasim tamamen bitkiselmis. Ise yarar mi acaba? Boyle aci cekmesine dayanamiyorum valla vericem artik damla

zinco gaz ilacimiydi? vitamin deilmi o
hiçbiri iyi gelmiyor canim
ayaginda sallamayi denedinmi
koliginiz var galiba Allah yardimciniz olsun

Ayni saatlerde oluyosa kolik mi acaba? Bende metsil kulaniyorum ama dun gece ne metsil ne zeytinyagi ne ziplama hicbiri ise yaramadi sesi kisildi aglamaktan soluğu hastanede aldik lavman yaptilar rahatladi kuzum dr zincoyu önerdi bide dupalac diye bi ilac varmis oda iyimis bide kuzenim dedi siringanin ignesiz ucuyla popodan zeytinyagi sık diye Allah gostermesin bi daha olmasin ins hicbir bebek su 3 ay bi gelse dönmeye baslasalar da bitse bu pis gazlar

duphalac kabizlik ilaci canm
kabiz mi senin bebegin

Haha esime paris diye yola ciktik eminonune vardik demisti ya burdan biri onu anlattim eminonu olsa gene iyi evin önunde kaldik dedi :))
Winston slim olacakti yanina aci kahve hey gidi hey
Offf bugun musafırler balkonda sıgara ıcıp durdular nasıl ozledım sıgara keyfını yanınada demlı bır cay

Şaka gibi akşam 7den beri ayaktayız..Önce gaz sancısıyla başladı..O bitti şimdi de uykuda sıçrayıp sıçrayıp uyanıyor..Biraz gevşek bi kundak yapayım ondan da kurtulmaya çalışıyor..Bu saat oldu 10 dkya ulaşan uyku yok..Oynatmaya az kaldı!..

Banada bu sekılde onerdıler hem dr hem hemsore kı bıraz huysuzlasınca aksamına verdım gayet ıyı geldı rahatladı

zinco gaz ilacimiydi? vitamin deilmi o
hiçbiri iyi gelmiyor canim
ayaginda sallamayi denedinmi
koliginiz var galiba Allah yardimciniz olsun
Gaz damlasi zinco canim. Bi cok kisi onerio bu damlalari ya ise yariyomus. Ayagimda sallamadim ama kucakta salladik masaj yaptik ne yaptiysak gecmesi lanet aanci. Kakasini da yapiyo sikinti yok onda ama karni agriyo demekki. Bi de kakasi koktu bu sefer ya anlamadim neden oldu.

Ya her gece olmuyo ama cogu gece ayni saatlerde basliyo ama nedensiz aglamiyo sancisi var belli. ne kolikmis bu da ya cok uzuluyorum caresiz kaliyorum.. Kaka yapmasinda bi sikinti yok benimkinin ama iste sanciai oluyo karninda. her bebekte de ayni etkiyi gostermiyo demek o ilaclar. Off dedigin gibi su uc ay gecse se bi rahatlasa kuzular da biz de size de gecmis olsun canim

Ksrdesim yolda geliyor.pazarteside bebek gormeye misafir gelicek.ve ben hemoroidten oturamiyorum su an.ALlahim sen yatdim et

Bana hastanedeyken cok yedigi icin kokuyor denmisti.asit li oluyormus hazimsizlik oldugunda.bide karni gurulduyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…