- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Sigara mi? Daha neler bacim...
Benimde 52 günlük falan ama uyumuyoo ne güzel Benimki de düzelse keşke gece mi uyuyo gündüz mu bide ne kadar süre emiyo geceleri emziriyosan tabiBebeğim 4 saat uyumaya başladı uyanmadan , normal mi bilmiyorum 2. Ayına yaklaştı , sizde de öyle mi .
saglikli olsunlar canimBen de tombik tombik olsun istiyom zapzayıf benim bebe
Tesekkur ederim canm pazartesi gidicem cok agriyoGecmis olsun cnm dr.a gitsen baktirsan
Ben öğrendim onu canım benim oğlan da öyle o an gazı olduğu için kavga eder gibi yapıyo kızarip bozariyo yada kaka yapmaya çalışıyomusbenimkide sürekli memeyle kavga halinde
emerken sinirleniyor kıpkırmızı oluyor kızgın sesler çıkarıyor
sütüm gelmiyor diyeceğim ama sıkınca geliyor zaten sıkmadanda ağzının kenarlarından akıyor hep
neden böyle yapıyor anlamadım
Bilmemki cnm ne sakıncası var acaba?? bnmkinin hiç oyuncagı yoktu ne alabilirim diye bakarken gördüm..bgn aldım nihayet pek sevindi yavrucugum :))Allah ben dönenceyi açıyorum açmayayım mı üçüncü ayda mı açayım?
ya bnmki de öyle memeyi mi reddediyor acaba diye tırsıyorumBen öğrendim onu canım benim oğlan da öyle o an gazı olduğu için kavga eder gibi yapıyo kızarip bozariyo yada kaka yapmaya çalışıyomus
bnmki nerdeyse konusacak :))) laf dolu agzının içi :)))Kizlar bebegim 44 gunluk. Bebekleriniz guluyomu gulmeye basladilar mi? Benimki onunla konusunca guluyo bazen.ama tesaduf mu gercek mi anlayamadim. Aradada sesler cikario.
ya yok ağzını acıyo emecek gibi ama emmiyo agliyo ikiniyo kizariyo sancisi olduğu içinmiŞ. Senin her emzireceginde mi ayniiya bnmki de öyle memeyi mi reddediyor acaba diye tırsıyorum
Benim 52 günlük bir haftadan fazladır konusunca bilinçli gülüyo artikKizlar bebegim 44 gunluk. Bebekleriniz guluyomu gulmeye basladilar mi? Benimki onunla konusunca guluyo bazen.ama tesaduf mu gercek mi anlayamadim. Aradada sesler cikario.
ya ilk 2 dk falan duzgun emiyor sonra baslıyor solucan gibi kıvranmaya alıyor 5 sn sonra bırakıyorya yok ağzını acıyo emecek gibi ama emmiyo agliyo ikiniyo kizariyo sancisi olduğu içinmiŞ. Senin her emzireceginde mi aynii
Haha esime paris diye yola ciktik eminonune vardik demisti ya burdan biri onu anlattim eminonu olsa gene iyi evin önunde kaldik dedi :))Hayaller winston+kahve gerçekler rezene hurma
Bende kuru fasulye yedim ama çok korktum o gece huzursuz dü biraz ama ondan mı oldu bilmiyorumDoğru yaw mercimek bekleyince çok gaz yapıyor.
ay oyle bi anlattınız ki bnm de canım şu patlatmalı olan sigaranın markası neydi ondan cekti :)))Haha esime paris diye yola ciktik eminonune vardik demisti ya burdan biri onu anlattim eminonu olsa gene iyi evin önunde kaldik dedi :))
Winston slim olacakti yanina aci kahve hey gidi hey
Benimde Winston Light ve demli çayHaha esime paris diye yola ciktik eminonune vardik demisti ya burdan biri onu anlattim eminonu olsa gene iyi evin önunde kaldik dedi :))
Winston slim olacakti yanina aci kahve hey gidi hey
Var canim.daha 5 imiz bi yere gitmedik sma .okul a gidip gelirken bebegi one koyyorum buyuklrri arkaya.bebegin araba koltugu varsa onu one koy sen arkaya gec buyuklerin yanins
Patlamalı sigara mi varay oyle bi anlattınız ki bnm de canım şu patlatmalı olan sigaranın markası neydi ondan cekti :)))
ya boncuk gibi bişi oluyor onu sıkınca sigara mentollu oluyor neydi o ?? ben normalde sigara içmiyorum da eger arkadaslardan biri ondan almıssa içiyorum :)))Patlamalı sigara mi var
Grinin elli tonu ozgurlugun elli tonu ve karanligin elli tonu canim 3 kitap olayin devaminida anlamak icin diger kitaplarida okuman gerekiyo siddetle tavsiye ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?