2015 Şubat Anneleri

ya boncuk gibi bişi oluyor onu sıkınca sigara mentollu oluyor neydi o ?? ben normalde sigara içmiyorum da eger arkadaslardan biri ondan almıssa içiyorum :)))

Valla hic duymamistim ilk defa senden duyuyorum. Captain Black biliyorum bi

İlk çocuk herkes gibi benim de acemilik çektim yaşım da ufakti zaten yeni de evlenmistik çok beklemedik yani eşimle hemen çocuk sahibi olduk evliliğe alışmak zor gecen stresli bi hamilelik çok şükür oğlumu sorunsuz aldım kucağıma.o büyürken ben de olgunlastim pistim..hala da devam ediyorum.elbettr sadece çok çocuğu olanlar pratik oluyor değil ama çocuk üç olunca sorumluluklar fazlasıyla artıyor ve her isin kolayini bulmadan hepsini yapmak imkânsız hale geliyor.o yüzden pratiklesip hepsini bi anlamda yapmış oluyorum. Belki sizler gibi özenli olmuyor diyeyim ama cabaliyorum.mesela bebeğimi salliyorum ama ablasını da salladigim için ikisini üst üste koyup salliyorum kizim da bayılıyor küçüğünün de sesi çıkmıyor neyse,öyle yada boyle goturuyorum çok şükür.bi taneye bakan üçe de bakar mi bilemem tatlım ama,ben bunları yaşadıktan sonra söylüyorum tabii,üç çocuk herkesin harcı değilmiş

Söylemedi. Huzursuz oluyormuş ateş de olabiliyormuş
Benim 2.Nisanda gel dedi.

Ben yaptırdım aşısını. Eğer çok sıkıntı olursa bi çay kasigi calpol verebilirsiniz dediler.aşıyı perşembe oldu kizim,ama huzursuzluğu bugün çıktı.bilmiyorum grip mi oldu aşıyla mi alakası var ben de verdim ilacı

İkiside çok kötü zaten.
Şu anda deseler serbest sigara şunlar var içmem heraldeki deli tirtakiydim.

Ee ben aryya geçince arabayı kim kullanacak bebeği one koyamam canım hava yastığı açılan on koltuğa bebekleri koymak son derece tehlikeli.sen Nasil koyuyorsun anlamadım
Hava yastigini iptal edeceksin canim.benm araba emanet dedim ya,eski model bisey hava yastigibyok :).ama onceden iptal ederdim onu hatitliyorum

Canım o kadarda ilaç düşmanı olmayın sonuçta insanları iyileştirmek için var ilaçlar
Eskiden bir salgın olurmuş Yüzlerce insan ölürmüş. Ee bizde hiç ilaç kullanmayalım o zaman. Daha tıp neden var.
Şimdi akşamdan beri başım ağruyor. Aldım bir parol ohhh kafa rahatladı.
Sadist miyim ağrı çekeyim canım.

Canım o kadarda ilaç düşmanı olmayın sonuçta insanları iyileştirmek için var ilaçlar
Eskiden bir salgın olurmuş Yüzlerce insan ölürmüş. Ee bizde hiç ilaç kullanmayalım o zaman. Daha tıp neden var.
Şimdi akşamdan beri başım ağruyor. Aldım bir parol ohhh kafa rahatladı.
Sadist miyim a
Tamda ilaç düşmanı maralın altına yazmışım

hahah yakaldim kiz senii :)
bas agriisndan kim ölmü$ allahini sevrsen :)))
koca man kadinsin ne istersen yap ama çocuguda kendine benzetmeeee

Biz 58 günlük olduk neden öyle gülmüyor şimdide buna taktım çok nadir guluyo..somurtuk mu olacak bnm oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…