- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
ya boncuk gibi bişi oluyor onu sıkınca sigara mentollu oluyor neydi o ?? ben normalde sigara içmiyorum da eger arkadaslardan biri ondan almıssa içiyorum :)))
google a sordum ya kent switch :))) favori sigaram valla nasıl cekti cnm anlatamam :)Valla hic duymamistim ilk defa senden duyuyorum. Captain Black biliyorum bi
Aynen gaz dan emerken de hava yutuyo benimki o an fark ediyorum aynı anda deliriyo bırakıyo emmeyiya ilk 2 dk falan duzgun emiyor sonra baslıyor solucan gibi kıvranmaya alıyor 5 sn sonra bırakıyor
ya ilk 2 dk falan duzgun emiyor sonra baslıyor solucan gibi kıvranmaya alıyor 5 sn sonra bırakıyor
Aynen gaz dan emerken de hava yutuyo benimki o an fark ediyorum aynı anda deliriyo bırakıyo emmeyi
İşte bunlar hep gaz :)
gurbette yalnizim ailEmden uzakta.tüm sorumluluk bana ait haliyle her is bana kaliyois yapaken kulağima çocuk sesi geliyor.yoksa bende pratiğin ama sorunsuz büyüsün istiyorum ilk çocuk korkuyorum birşey olmasından.hamilelikte öyle geçmişti.bilinçli olmak bir dert olmamak bir dert.bire doğru dürüst bakan üçede bakar bence.maşallah sizde pratiğe bağlamissinizdir.ilk çocukta nasildiniz.
Söylemedi. Huzursuz oluyormuş ateş de olabiliyormuş
Benim 2.Nisanda gel dedi.
Benimki de almıyor tekrar ama kaldırıp sakinlestiriyorum bekliyorum biraz tekrar alıyo genelde almayoncada yarım saat bi saat sonra emziriyorumama ben o 2 dkdan sonra bi daha aldıramıyorum ne olcak aç kalıyor resmen
google a sordum ya kent switch :))) favori sigaram valla nasıl cekti cnm anlatamam :)
ama ben o 2 dkdan sonra bi daha aldıramıyorum ne olcak aç kalıyor resmen
eger o boncuk gibi seyi patlatmazsan normal sigara patlatırsam mentollu oluyor :))) denemelisin muhtesem :)Sıkınca mentol geliyor demek.ondan sonra hep mi mentollü oluyor?ilginç biseymis ben de sordurdum googlea
yapma ya bi de kilo kaybı olmasın tartı aldım eve ztn ptesi kargo gelir heralde bi tartsam da rahatlasamGeçen burdan biri demişti bebişi kilo vermiş bu yüzden.Dik tutup gazını çıkart agızdan bir daha uğraş hep böyle maalesef...
Hava yastigini iptal edeceksin canim.benm araba emanet dedim ya,eski model bisey hava yastigibyok :).ama onceden iptal ederdim onu hatitliyorumEe ben aryya geçince arabayı kim kullanacakbebeği one koyamam canım hava yastığı açılan on koltuğa bebekleri koymak son derece tehlikeli.sen Nasil koyuyorsun anlamadım
Tamda ilaç düşmanı maralın altına yazmışımCanım o kadarda ilaç düşmanı olmayın sonuçta insanları iyileştirmek için var ilaçlar
Eskiden bir salgın olurmuş Yüzlerce insan ölürmüş. Ee bizde hiç ilaç kullanmayalım o zaman. Daha tıp neden var.
Şimdi akşamdan beri başım ağruyor. Aldım bir parol ohhh kafa rahatladı.
Sadist miyim ağrı çekeyim canım.
yapma ya bi de kilo kaybı olmasın tartı aldım eve ztn ptesi kargo gelir heralde bi tartsam da rahatlasam
Saglıklı olsunlar ilk önce..saglikli olsunlar canim
inan zayiflik tombiklik onemli deil
hasta falan olmasinda ister deri kemik olsun ister etli butlu : ((
hahah yakaldim kiz senii :)Canım o kadarda ilaç düşmanı olmayın sonuçta insanları iyileştirmek için var ilaçlar
Eskiden bir salgın olurmuş Yüzlerce insan ölürmüş. Ee bizde hiç ilaç kullanmayalım o zaman. Daha tıp neden var.
Şimdi akşamdan beri başım ağruyor. Aldım bir parol ohhh kafa rahatladı.
Sadist miyim a
Tamda ilaç düşmanı maralın altına yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?