Carlson Baby DDropsAdi neymis? Bizim bi arkadas gelecek ona getirteyim..
Altına eğimli bir altlık koymuştuk o yüzden öyle çeviremiyordum o altlığı çevireyim baribasini besigin ayak kismina çevir canim
seni gormek için dÖNÛYOR buyuk ihtimalle
Emme bittiği anda üstünü bile düzeltneden dikip havaya sırtına vuracaksın. Henüz çıkmadığını hiç.görmedim.benim kızım emme sonu dışında gazdan dolayı pek ağlamıyor. Eğer yatıyorsa ve mıkırdanırsa alıyorum kucağıma çıkarıyor geri koyuyorum.
Bazen çok emince hazımsızlık yapıyor o zaman ağlıyor.
Cok kusuyo diye reflu yastigi aldim hareket ede eede battaniyesinin altina giriyo bi kakliyom yuz kapali ince battaniyeye sarip yatirdim hareket edemesin diye bu seferde nasi becerdiyse onla yuzunu kapamis benim kiz bi acayip karnimdada durmadi 2 ay erken dogdu park yatak da yatiyo yan yatinca gidip yuzunu park yatagin kenarina yapistiriyo nasi beceriyo anlamiyom yuzustu yatirdim izledim kafasini cevirip yastiga gomuldu illa o yuzunu kapatiyo o kadar korku olmuski gece o uyurken kut diye uyaniyorum panikle hemen ona bakiyorum gene bi halt karistirdimi diye Allaha emanetler vslla Rabbim hepimizin evladini korusunRefleks olabilir benimkide oyle hemen ceviriyo kafasinin arkasina ceviremicegi bisey koy yastik battaniye falan yada besikte yatiyosa kafasini besigin korkuluguna yasla gobek kismina bisey koy iterek kendini kaydirmasin Allaha emanetler bisey olmaz zaten mik deseler duyuyoruz tetikte yatiyoruz surekli uykusuz kalmazsin uyimicam dersin bi bakmissin deliksiz bi uyku cekmissin
Serum fizyolojikfdamlatiyorum bi sure sonra asagi iniyo pislikler doktor otribebe icin bi zarari yok dedi ama yinede icime sinmiyo burnu tikaliysa otribebeyle cekiyorum gorunmeyende gliyo normalde asagi inince pislik kulak copuyle aliyorum bende serum fizyolojik cok ise yariyo ama baya asagi indiriyo pislikleriYa bana dr bi burun temizleme yöntemi gösterdi öyle temizliyorum ben..Çengellı iğnenin arka kısmını burun deliğine sokup sıyırttı en..tabi bu görünen pislikler için..serum fizyolojik ya da Deniz suyu daha derinlerdekini çıkarıyor mu? Ben bi ara deniz suyu ve otribebe kullandım hem bebis ziril ziril ağlıyordu hem de bişi çekmiyordum..zAten Aspiratör çok iyi bişi değilmiş
1 yasindan once yastik onermuyo cnm doktorlarCok kusuyo diye reflu yastigi aldim hareket ede eede battaniyesinin altina giriyo bi kakliyom yuz kapali ince battaniyeye sarip yatirdim hareket edemesin diye bu seferde nasi becerdiyse onla yuzunu kapamis benim kiz bi acayip karnimdada durmadi 2 ay erken dogdu park yatak da yatiyo yan yatinca gidip yuzunu park yatagin kenarina yapistiriyo nasi beceriyo anlamiyom yuzustu yatirdim izledim kafasini cevirip yastiga gomuldu illa o yuzunu kapatiyo o kadar korku olmuski gece o uyurken kut diye uyaniyorum panikle hemen ona bakiyorum gene bi halt karistirdimi diye Allaha emanetler vslla Rabbim hepimizin evladini korusun
Yapam bu geceEmme bittiği anda üstünü bile düzeltneden dikip havaya sırtına vuracaksın. Henüz çıkmadığını hiç.görmedim.benim kızım emme sonu dışında gazdan dolayı pek ağlamıyor. Eğer yatıyorsa ve mıkırdanırsa alıyorum kucağıma çıkarıyor geri koyuyorum.
Bazen çok emince hazımsızlık yapıyor o zaman ağlıyor.
Bence gazı yutma süresiyle de alakalı. Uzun süre emiyorsa gazını çıkarmak zor oluyor. Her memede gaz çıkarmaya çalışmak belki kolaylaştırır. Bebişi dik tutup popodan yukarı küçük pat patlar yapıyorum. Bir saat beslendiyse gazını çıkaramıyorum ama onbeş yirmi dakikada çıkabiliyorBen bir türlü gazını çıkaramıyorum emdikten sonra.
bağırsaklara inmişse ayaklarını karnına bastırıyorum çok iyi çıkarıyorum ama ağızdan çıkmıyor.
emerken de çok gaz yutuyor kızım. Hem emerken hem sonrasında sürekli kıvranıyo karnı gurul gurul.
çıkaramayınca da önce hıçkırık sonra kusma.
Nasıl yapmalıyım sırtınımı sıvazlayayım. Sırtına mı vurayım. Popoya mı poposunun üstünemi vurayım.
sırtnı bana çevirip hoplatıp zıplatp gezineyim mi ne yapayım.
hepsini deniyorum tık yok sonrası acı acı çıkıyo benden ve kızımdan.
gazını alabilsem rahat uyuyacak belki kuzum.
siz nasıl yapıyorsunuz?
Vay canına anneler neden en kötüsünü düşünür kı cocuk rahatsızken? Bende mardınden kalkıp ızmıre Prof a getirmiştim kızımı sırf kusuyo dıye bıde adam benı olma etmeye çalışırken normal olduguna ben cocuğun karnını açıp bakın normal degıl dıye dıretmıstım:)))) essek sıpası bılerek kusuyormuş megerse :/
Bacım kadır beyın tavsıyelerını bende cok onemserım hatta sayesinde ılacsıZ tedavıyı ogrendım ama 1 aylık bebeğe bal verme derım.. Ben gıbı sarımsaklı yoğurt ver ahahahhaa :))
Anlattıklarına bakınca bence sorun su ..3 aylıkken beslenmeyı reddetme durumu . Kızımda 3. Ayında oldu aynı anlattıklarını yasadım bırebır.en büyük hatam sütümün doyurmadıgını sanıp cocuğa mama yedırmeye uğraşmak oldu . Kabus gıbıydı gece gündüz . Kımının 2 3 haftada duzelırmıs duzelmedı once sadece uyurken emıyordu sonra bütün gun ac kalıp sadece gece emmeye başladı 5 aylıkkende tamamen bıraktı. Ona beslenmesıyle alakalı alternatıf yollar üretme sen memenı sag ıcmezse bırıktır ve sureklı her fırsatta memenı daya ağzına mutlaka alacak . Benım gıbı yapma
yenı doğduğunda oğlumda oyleydı sonra büyüdükce normal sekılde durmaya başladı..sag kolumu popo altına dayıyorum sol elımlede kafasını sırtını tutuyorum sıvazlarken çıkıyor gazı genelde
basımıza tas yağdı oda gazdan :)))
Canim bilerek kusuyomus dedin ya nedenmis yani benimkide cok kusuyo baya dik tutuyorum kucagimda ama yedikten 1 saat sonra bile uykusunda kusuyo fazlada yemiyo kakasi da sari anlamadim gitti doktor takmadi ama cocuk kusma yuzunden uyumuyo dogru duzgun uyaniyo hemenVay canına anneler neden en kötüsünü düşünür kı cocuk rahatsızken? Bende mardınden kalkıp ızmıre Prof a getirmiştim kızımı sırf kusuyo dıye bıde adam benı olma etmeye çalışırken normal olduguna ben cocuğun karnını açıp bakın normal degıl dıye dıretmıstım:)))) essek sıpası bılerek kusuyormuş megerse :/
Bacım kadır beyın tavsıyelerını bende cok onemserım hatta sayesinde ılacsıZ tedavıyı ogrendım ama 1 aylık bebeğe bal verme derım.. Ben gıbı sarımsaklı yoğurt ver ahahahhaa :))
Anlattıklarına bakınca bence sorun su ..3 aylıkken beslenmeyı reddetme durumu . Kızımda 3. Ayında oldu aynı anlattıklarını yasadım bırebır.en büyük hatam sütümün doyurmadıgını sanıp cocuğa mama yedırmeye uğraşmak oldu . Kabus gıbıydı gece gündüz . Kımının 2 3 haftada duzelırmıs duzelmedı once sadece uyurken emıyordu sonra bütün gun ac kalıp sadece gece emmeye başladı 5 aylıkkende tamamen bıraktı. Ona beslenmesıyle alakalı alternatıf yollar üretme sen memenı sag ıcmezse bırıktır ve sureklı her fırsatta memenı daya ağzına mutlaka alacak . Benım gıbı yapma
yenı doğduğunda oğlumda oyleydı sonra büyüdükce normal sekılde durmaya başladı..sag kolumu popo altına dayıyorum sol elımlede kafasını sırtını tutuyorum sıvazlarken çıkıyor gazı genelde
basımıza tas yağdı oda gazdan :)))
Sütün doyurucu demek arada verdikçe hiç acıkmıyor. Bu sütü yağlı nasıl yapabiliriz? Yağlı yesek süt de doyurucu olur mu ki? Bir de bana birşey dokundu sanırım ishal durumu var bebişte de olur mu ki?Cocuk karnini doyurma arzusuunu yitirdi sanki.ben vermesem meme istemiyor hep uyyor.bende istemeden emzriyirum onada yok demiyor.hatta on dk araylaiki kere emziriyorum 10ar dakkadan .cisi kakasi degismedi ama bugun ikindi durdu yenicevkaka yapabildi kivam eskisi gibi
Aynilarini bende yasiyorum. Benimki kusmuyor ama. bugun uzman tv de bi cocuk doktorunun videolarini izledim gercekten cok egitici. Google a bebeklerde gaz sancisi yaz uzman rv deki doktorun tum videolarini izle.Ben bir türlü gazını çıkaramıyorum emdikten sonra.
bağırsaklara inmişse ayaklarını karnına bastırıyorum çok iyi çıkarıyorum ama ağızdan çıkmıyor.
emerken de çok gaz yutuyor kızım. Hem emerken hem sonrasında sürekli kıvranıyo karnı gurul gurul.
çıkaramayınca da önce hıçkırık sonra kusma.
Nasıl yapmalıyım sırtınımı sıvazlayayım. Sırtına mı vurayım. Popoya mı poposunun üstünemi vurayım.
sırtnı bana çevirip hoplatıp zıplatp gezineyim mi ne yapayım.
hepsini deniyorum tık yok sonrası acı acı çıkıyo benden ve kızımdan.
gazını alabilsem rahat uyuyacak belki kuzum.
siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben bir seferde tek meme veriyorum 15 20 dk ya doyuyor. Bıraksam emecek ama emzik niyetine emiyor o dk dan sonra. Uykuya dalıyo uyandırıyorum emsin diye uyanmıyo emzik gibi yutmadan sadece agzında tutuyo.Bence gazı yutma süresiyle de alakalı. Uzun süre emiyorsa gazını çıkarmak zor oluyor. Her memede gaz çıkarmaya çalışmak belki kolaylaştırır. Bebişi dik tutup popodan yukarı küçük pat patlar yapıyorum. Bir saat beslendiyse gazını çıkaramıyorum ama onbeş yirmi dakikada çıkabiliyor
Kiz maral doktorlar bir yasindan once bal da onermiyo. icindeki toksinlerden mi ne allah korusun olume bile sebep olabilirmis kesinlikle vermemek gerek. Sen pek doktorlari takmiyosun biliyorum :) ama verme derim yetiskin insana bile bazen dokunuyo bal. Bebeklerde cok tehlikeli. ayilar bile baldan bazen zehirleniyo düşün :))1 yasindan once yastik onermuyo cnm doktorlar
Emmeyi bebişin bırakması taraftarıyım. Emzik niyetine de olsa kalsın derim haz duygusunu sağlıyormuş.Ben bir seferde tek meme veriyorum 15 20 dk ya doyuyor. Bıraksam emecek ama emzik niyetine emiyor o dk dan sonra. Uykuya dalıyo uyandırıyorum emsin diye uyanmıyo emzik gibi yutmadan sadece agzında tutuyo.
uyanıksa da gaz sancısından kendini memeye veriyor kavga ediyo memeyle zaten göğüslerim yara yine 20 dk dan sonra emmeyi kesiyorum.
emzirmelerim uzun değil ama çıkmıyo gaz.
Kafasını ölçüyorlar. Her ay dr gidiyorum bakıyor kafasını ama bana sert geldi geçen gün. Öyle basbastırmadan baktım.Bıngıldağın sertleşmesi demek kafa tası büyümüyor demek eğer öyleyse dr a git hemen çünkü arka bıngıldaklar 3 ay ön bıngıldak 9 ayda kapanır.Kapanması iyi bişi değil kafatası ölçmeleri lazım sürekli.
Bende beyaz Primadan aldım. Şimdilik iyi gibi. 3 numarasını aldım hemde tek lastikli.Bir de pişik oldu şimdi. Zeytinyağı sürüyordum durdurmuştum pişiği Dr krem verdi onu sürdüm yine pişik oldu. Prima 2 numara bağlamıştım Prima da yapıyor pişiği. Huggies 2 numara çok iyiydi bitti Huggies 3 numara da kötü yine kıpkırmızı oldu poposu.
Canim adi yastik ama yatak seklinde vudunun hepsi onun ustunde kaliyo normal sadece kafasi konulan yastik degil1 yasindan once yastik onermuyo cnm doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?