2015 Şubat Anneleri

Ben d vitaminini pek kullanmadım zaten. Dr bana bir damla demişti bir damla veriyordum.sonra diğeri 4 damla dedi bir iki kez dört verdim.şimdi üç dediler.kimin ne dediği belli değil.

Kafasını ölçüyorlar. Her ay dr gidiyorum bakıyor kafasını ama bana sert geldi geçen gün. Öyle basbastırmadan baktım.
Korktum şimdi Bak.

Bıngıldak kapandı dedin ya ondan dedim mümkün değil kapanması kapansa dr müdahele eder sana öyle gelmiştir.Daha aylar varr kapanmasına.Dr bişi demediyse yoktur zaten ben dr dedi sandım kapandı diyinxce :/

Ben d vitaminini pek kullanmadım zaten. Dr bana bir damla demişti bir damla veriyordum.sonra diğeri 4 damla dedi bir iki kez dört verdim.şimdi üç dediler.kimin ne dediği belli değil.
Sorma doktorlarin bile kendi aralarinda ne dedigi belli degil kime inanip guvenicez bilmiyorum.

Aynisini bende hastaneye rop muayenesine gittigimde yasadim ustelik ogun kizin gozunde enfeksiyon vardi kiz yanimda portbebenin icindeydi yanimdaki kadin sormadan cart diye acti bakiyo dokunmayin lutfen dedim ben yogunbakim hemsire emeklisiyim cocuga nasil davranilcagini biliyorum dedi olabilir enfeksiyon var kizda zaten dokunmayin dedim tekrar etti ulan madem hemsiresin dokunmaman gerektigini benden iyi bilmen lazim zaten salgin var titiz bile olsan hastanede elinin degdigi her yer mikrop cok sinirrlendim mal midir nedir ben kimsenin cocugunu ellemem heleki hastanede ne bicim insanlar varya

Hemen omzuma atıp biraz vuruyorum birazda aşağıdan yukarı doğru sıvazlıyorum. O sırada ağlıyorsa çıkacak deemektir.

Evet haklısın uzun emince gazda aşağı iniyor zor çıkıyor. Benimki kısa emdiği için belkide kolay çıkıyor.

Yok bizimki hasta oldugu icin cnm.emmeye gonlu yok gibi duruyor ama vrrince cok guzel emiyor anlamafimki.
ben sutten anlamam n
Neresi yagli nresi sekerli hic oyle hesap yyapmadim.bunda farkli benim sut ama oteki cocuklara gore iki kat fazla kilo aliyor ,hastaykende almis bnm ev tartisina gore.yedigim ictigime dikkat etmiyorum fark ne hic bi fikrim yok.

z.yastikla bal ne alaka kiz:).bal bi iki kere vriliyor yastik hep kullaniliyor.yok dr u takiyorumda hepsini deil.isime geleni dermisim

BanTE="esoba, post: 40331183, member: 341682"]Ben d vitaminini pek kullanmadım zaten. Dr bana bir damla demişti bir damla veriyordum.sonra diğeri 4 damla dedi bir iki kez dört verdim.şimdi üç dediler.kimin ne dediği belli değil.[/QUOTE]
Bana dort dediler hastanede

z.yastikla bal ne alaka kiz:).bal bi iki kere vriliyor yastik hep kullaniliyor.yok dr u takiyorumda hepsini deil.isime geleni dermisim
Hani doktor onermiyo yastigi deyince oyle demene sasirdim pek takmadigin icin doktorlari. O yuzden bali ornek verdim sadece :)

vallahi uc cocuktan sonra mi boyle oldun yoksa hep mi boyleydin bilmiyorum ama ben hayatta doktorun dediginden sasamam herhalde. Keske senin gibi biraz rahat olabilsem.

ay yoğunbakım hemşire emeklisi olunca ömür boyu hijyenik mi geziyormuş
bende kimsenin çocuğuna dokunmadım öpmedim kendi yeğenimi bile öpmedim 1 yaşına kadar
millet hemen gelip çim adam sever gibi dokunuyor orasına burasına

Bide bakinca noluyo sanki ay cok kucuk bu diyolar premature iste napim yani o zamanda moralim bozuluyo cok kucuk diyince eve gelen akrabalarda dedi sinir oldum millet bilmiyoda siz biliyosunuz erken dogdugunu niye moralimi bozusuyosunuzki cok kucuk diye 2 ay erken dogan cocuk 6 kilo olcak degil ya cok sinir ediyolar insani gelenede gostermicem o olcak sonunda

Konuşmadan emziriyorum sessiz yerde emziriyorum meme ucunu tamamen ağzına vermye çalışıyorum ama dudaklarının ucuyla tutuyo memeyi. O yüzden yara yaptı. Yara olunca emzirmek işkence oldu artık. Sancı zamanı da çekiştirmesi hepten canımdan can götürüyo.
bugün enson pes ettim göğsümü sağıp verdim çünkü emme acısına dayanamadm.
ama erken kaldırmak biraz işe yaradı giBi.
gerçi gazı çıktı ama yine hıçkırık tuttu.
bakalım bişekilde başarıcam inşallah.

Uzun süre emsin tamam ama işimi gücümü kim yapacak ne ara yemek yiyeceğim. Benim kız 1 seferde deliksiz uyumuyor sürekli beşik salııyoyorum. 5dk uyuyo bırakıyorum hemen ağlamaya başlıyor.
tuvalete zor gidiyorum onda da ağlıyor mecbur bırakıyorum.
zaten 15 20 dk dan fazla emerse kusuyor genelde.

Hemen omzuma atıp biraz vuruyorum birazda aşağıdan yukarı doğru sıvazlıyorum. O sırada ağlıyorsa çıkacak deemektir.
Ağlamasına dikkat edeyim ozman ben genelde acıtıyorum diye elimi çekiyordum hemen. Erken kaldırmak işe yaradı. Bundan sonra öyle yapayım.çok sağol.

kiz yok sen beni yanlis anladin:))) ben kafama gore bisey yapmamki hiç,buraya yazdiklarim da benim dusuncem deildir 99% :) yani benim bilgim ama ogrendigim bilgi bana ait deil

karmasik oldu cumlem
benim buyuk kiz 6.5 yasinda , o 3-4 aylikken tesadufen internetden bi dr buldum sorulari cevaplayan,yasli tecrubeli bi pediatre kendisi
o gun bu gundur onu takip ederim ne derse yaparim , çunku hep hakli çikar, baskalarina verdigi cevaplar, soru soranin geri dönüp siz hakliydiniz dr bey demesi vs hep okudum yazilarini makalalerini vs ,iki çocugumda su an super bagisikliga sahip ,ikisine verdigim toplam ilaçlar bi sise yapmaz agri kesicisi antibiyotigi hepsi dahil, iki gun oksururler uçuncu gune hiçbiseyleri kalmaz .. kizima uç dr geniz eti ameliyati dedi ben bu dr u dinledim ameliyat ettirmedim,dedigi çikdi geniz eti kuçuldu kendiliginden ,6 sene iki çocuk say say bitmez yani : )))

esim dr oldugunu ne biliyon belki hademesidir derdi :)))))) iki senede onla savastim bu doktorumun dediklerini yapmak için .. simdi bisey oldumu bi sor doktorun ne diyor diyo :))

bal ida o onerdi yastigida ilk bir sene kullanmayin diyor : ))))

kisacasi boyle benim bu dikbasliligimin sebebii

su an ABD de yasiyor 2009 da tasindi, bi rivayete gore çok zor randevu alinan ve baya tuzlu bi muayene ucreti olan bi ddoktormus istanbuldaydi
,hani çok dr a gidersin hepsi baska sey soyler bi turlu dogru te$his koyup tedaviyi bulamazlar ya sonunda methini duydugun bi dr a son umut gidersin , iste bu da oyle bi dr mus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…