2015 Şubat Anneleri

Bilmiyorum canım ben de aynı durumdayım eşim sonunda yine yardımcı tutmaya karar verdi yetişemiyorum hiçbirşeye

Hanımlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz birde gece uykusuna saat kaçta geçiyorsunuz? Birde bi yatırınca kaç saat uyuyor bebişler?

Canim uzulme desemde uzuluyorsun.ayni bnim yaptigim gibi... Bnm ilk kizim 2100 dogdu.kuvozde 10 gun kaldi. 1800Gr di eve geldigimizde. Tum bunlari gecen yil yasadim. Kizim 16 aylik suan.. Ben o 5 aylikken hamile kaldim. .. Buyuk kizimi hhastaneye goturmusttuk kardiyolojiye kalbi delikti kapandi suan sorun yok. Kapida beklerken pusetin icine genc bi kadin egildi ve uzerindeki ortuyude acti bakti . elindedd yelpaze vardi sallaya sallaya agzini ege ege ( ayy ne kadar kucuk dddi. O an icime akittim gozyaslarimi.o kadar sinirim bozuldu ki... Birde emzirme odasinda bi kadin. Onunda kizi var.tombisti. gere gere gosteris yapiyordu. Ne dedi biliyomusun aynen boyleydi cumle: ayyy gelismemiz bu bebek...( bende gelisio dedim.yavrumu emziriyordum kala kaldim..bisi diyemedim.sadece uzuldum.biran once ordan cikmak istedim.. Daha bi ton ornek verebilirim.sokaga dahi cikmadim kac zaman. Benim piskolojimi bozdular. Simdiki kizim 2 aylik olacak 12 nisanda. Buna bi kulp bulamadilar masallahi var kizimin. Insanlar cok acimasiz. Kizlarim cok sukur saglikli.buyuk kizim hala zayif ama cok hastalik gecirdik...Rabbim biliyor herseyi...d
herseyidusun bu yorumlar sadece kilosu az diye yapildi. Allah korusun bi engeli olsaydi kimbilir nasil asagilayici gozlerle bakacaklar.. Boyle cahil insanlarimiz oldugug icin o cocuklarimizda evlere mahlum oluyor. Onlarinda bizden biri oldugunu anlamiyor okalin kafalarr... O icliyim bu konuda... Ben anlatmakla bitiremem...neysee konuyu cok uzattim..

Kizi yikadik babasi yatiracak ben de evi silecem, hadi kizlar size iyi geceler yarin gorusuruz insallah

Bebe artik banyoya iyice alisti. Uyusun diye yikayip yatiriyorum cin cin bakiyo saatlerdir :/

ben bugün şu meşhur yıkama süngerinden aldım
kocam bunu ne yapacaksın dedi çocuğu yıkayacağım seninle olmuyor bununla tek başına yıkanıyormuş dedim
bi yıkanırken görüyorum doya doya onuda göremeyecekmiyim yani dedi
içim acıdı yahu

Buarada bingildak konusu konusulmus. Bu konuda kendimi tecrubeli sayiyorum... Baslim anlatmaya belki ilerde ayni durumu yasayanlar olur. Cunku bende intrrnette yeterince. Bilgi bulamiyordum.keske hersey yasadiklarini paylassada diger insanlara umut isigi olsa... Benim buyuk kizimin bingildagi kapali dogdu. Evet 1 milim dahi aciklik yoktu. Tamamen kapaliydi. Doktorlar emar tomografi istedi. Bunlari cok basit analtiyorum gibi gelmesin aglamaktan helak olmustum. Ayrica genetik test istendi.hepsini yaptik.2.5 aylikken emar cekildi. Narkoz verilerek offf offfff.... Yavrum perisan olmustu. Ve cok zayifti 3 kilo anca vardi. Sonuc hic bi sorun yok. Ya yasattiklarina bakar misiniz bize. Perisan ettiler bizi ya. Suturlari acikmis. Beyin buyudukce kafa buyurmus. Bingildakla alakali degilmis.Tabi ama bingildak ameliyatida var. Prof. Riskli dedi. Kafatasini cikartip sekil veriyoruz demesin mi bayilacaktim nerdeyse... Ya emarda geenetikkte bisi cikmazsa dedigimde ozaman bi sorun yok deriz dedi. Bizi didik didik ettiler...Rabbim herkese saglik versin. En onemlisi saglik .. Hersey bos.

Bilmiyorum canım ben de aynı durumdayım eşim sonunda yine yardımcı tutmaya karar verdi yetişemiyorum hiçbirşeye
Uzun süre memede kalınca sonra gaz çıkarması derken uykuya dalması filan bi bakıyosun 2. Emme zamanı gelmiş o öyle bi kısır döngü oluyor. Hele bir de gazlı anıysa sancı varsa çok daha zor. Oyüzden ben doyduğunu hissettiğim anda hemen çekiyorum. Gaz çıkarmaya çalışıyorm çoğunlukla çıkaramıyorum ve yatırıyorum sallıyorum. Şanslıysam uyuyacağı varsa biraz uyuyor o ara kalkıp 2 3 şey yapıyprum. Yok değilse sürekli salla dur hep başındayım.
keşke benim eşim de yardımcı tutsa iş aş stresini düşünmeden gazıysa gazı emmesiyse emmesi uğraşsam.
üzerine yapılacaklar stresi gelince daha zor. Daha akşam yemeği yemedim ve yemek de yok zaten uyusa da kalksam diye bakıyorm

Memeni iki elinle sıkıp daralt kahverengi kismi. oyle agzina yerlesmesi daha kolay olur belki :/ meme ucu acisi da kotu ya anliyorum seni

Bende emzirdikten sonra gosgsumu kapatiyorum bebegin agzini siliyorum derken demek gaz iniyodu asagi. artik hep oyle yapicam bende.

Vay canina bu nasil doktormus oyle adi ne bu doktorun?

O kdr iyi anlıyorum ki seni.. Allah o günleri daha yaşatmasın, beterinden korusun. Insanlar cok acıtıcı olabiliyor

Canim ben de saglik ocagina gotururken ilk kez koymustum ona altina minder koymadan. Ebe oyle gorunce bu boyle olmaz kesinlikle beli bu sekilde olmamali destek koyun dedi. aldigim yerdeki adam da anne karnindaki pozisyonuna uygun yapiluyo demisti. Kime inanicaz biz allah askina ya :/ ben yine ebeye inanmayi tercih ediyorum. Doktoruna da bi sorayim.

valla bende dün arkadaştan minderini istemiştim kullanmak için ama kız hiç durmadı çok ağladı aşağı kaydırdı hep kendini
ama minderi çıkarınca gayet iyi durdu bütün gün
gerçekten bütün pusetler hemen hemen aynı çukurlukta
bugün ebebekte bir sürü markaya baktım
demekki gerçekten çukur olması gerekiyor
yani bir marka olsa neyse en pahalılarına bile baktım

minyon olacak benim bebegim de millete ne yaaa cok sinirler...canim ya sen bebegine su veriyo musun

O hangi dr'muş

Bir haftadir kek yapmak istiyorum facede tarifini gordum bugun baba evdeyken yapsam
Kekı boşver ben bır kurabiyeye sardım kı bıttıkce Bıda Bıda yapıyorum.. Bugun bıle yaptım :)) sevmersen veririm tarıfını cay kahve yanına mükemmel gıdıyor
canım sımdı yapılacak hıcbırsey yok kusmayla alakalı . Gavıskon falan verıuor Dr lar ama fayda edecegı meçhul kızıma etkı etmemıstı mesela.. 5. Aydan sonra süt e nazaran daha kıvamlı seyler yedıkce bıtecek korkma.. Kızımdada bıtmek uZereydı takı 7. Ayda kontrole özel Hast ye götürmüştüm kanına bakılsın dıye.. Oradaki Dr felaket tellallıgı yapıp gözümü korkuttu. Kızıma kilolu bır bebektı cok ıstahsıZlasır cok zayıflar gelısımı durur bılmem ne kan ılacları verdı kızım oyle bır kusmaya basladıkı gece gunduZ hastaneye taşınır oluk.. Bır günde 8 kasık şurup ıcıyordu felaket gunlerdı sadece 1 hafta kulandık ılacları ..#maral ın benım Dr dıye bahsettıgı kadır beyle ırtıbata geçitim kıZımın tahlılıne baktığında bana çocuğunu kendın ellerinle zehirliyorsun dedı sok olmuştum . Hemen kestım ılcları falan ama kıztım inanılmaz degıstı yemez ıcmeZ mutsuZ sureklı mıZmıZ bır cocuk oldu. Ilacları vücudundan tamamen atana kadr boyle olacak dedı Dr.. O donemde yepkı olarak kusma yer ettı kızımda tabı bıZ hep kıZı hasta sanıyoruz . 2 yasında hala fırkırtarak kusma devam Edınce cocuk psıkoyatrı Dr bılerek kustugunu soyledı.. Ver cidden haklı çıktı

Kizlar ya sizin bebeklerin de dalma sorunu var mi? Benim bebe uykuya gecerken tam uyuyomus gibi oluyo sonra kafasini sallaya sallaya kendini uyandiriyo. 1 uyumada en az 3 kez yapiyo bunu sonra uyuyo. Sinir oluyorum ya

Kizlar ya sizin bebeklerin de dalma sorunu var mi? Benim bebe uykuya gecerken tam uyuyomus gibi oluyo sonra kafasini sallaya sallaya kendini uyandiriyo. 1 uyumada en az 3 kez yapiyo bunu sonra uyuyo. Sinir oluyorum ya
Benimkide oyle dalana kadar cok ugrasiyorum hele kundak yapmazsam elleriyle kendini dövüyo

Okurken sınır oldum ya
Nıyeyse bayılıyo mıllet ufak cocuga uzaktan bakıp masallah de gec ılla dokunmanın anlamı
ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…