2015 Şubat Anneleri

ben isterim kurabiye tarifini iremguzummmm

Ben kundak yapmiyorum epeydir. Eldivenleride cikardim. Elleri terliyor parmak aralarina pislikler doluyordu. Eger elleri soguksa arada takiyorum.

Oglen 5 arkadasim 4 cocugu aksam da esimin arkadaslari 3 aile 3 cocuk. agirladim.sonuc belim koptu zaten agriyan sirtim artik istifa mektubunu gonderiyor.oyyy oyyyy bizden gecti mi nee?

Benim kizim 1730 gr dogdu 19 gun kaldi yogun bakimdaemmiyodu zaten halada emmiyo sut sagip goturdum o sezeryanli halimle hergun agridan oluyodum eve gelip agliyodum noye benim bebegim yanimda degil ben anne degilmiyim diye gidip onu gorup agzinda hortum eli ayagi mosmor eve gelmek olum gibiydi ciplakti benim bebegim garibanmi diye agliyodum kuvezden cikmis kortta yatan giyinik bebekler vardi bende getiriyom diyodum yok diyolardi neyse 19 gun sonra cikti eve getirdim 1 gun yemek yemeden uyudu gozunu acmadi yavrum kasik biberon siringa hepsini denedik Allahim atayim kendimi surdan dedim onu boyle ac gorceme sonucta kilo kaybetti ve hastaneye birlikte yattik bi lokma bebekle kucucuk odada kaldim hemsire doktor memeyi agzina vermeyi denedik yok almadi ciktik halada meme emmiyo azcik sut vardi oda gitti sukurki yemek yiyo mama veriyorum cok uzuluyorum ama napim kismet boyleymis arkadaslarim geldi meme almiyo dedim ac bi bakalim dene dediler neyi kontrol ediyosun benmi vermekten kaciyorum doktorun aldiramadigi memeyi senmi aldircan 2 aylik bebege ben yedigine sukreediyorum cok kucuk dedilermi sinir oluyorum yengem gelmis kizi hamile cok kucuk bu diyo kucuk dediginde 3700 du daha ne kadar olcak o tarihte dogmasi gereken zamandi zamaninda dogunca bu kiloda oluyo asagi yukari dedim sustu kendi kizi 5 kilo dogursun gozum yok oteki yengem aradi toparlan gelcez dedi valla yenge kiz yogunbakimdan cikinca gelin dedim gitmis resmen istenmedik diye dedikodumu yapmis ulan sezeryanliyim hareket edemiyom hergun hastaneye gidip geliyom sut makinesi onumde sut sagip duruyom kocanla damadinin onundemi sagcam bi iyileseyim bi kizim eve gelsin oldunmu benim sezeryan sonrasi cok kotu gecti agri falan psikolojik olarak mahvettiler beni 1 ay surdu iyilesmem ay ne dokuldum bende ama insanlar cok acimasiz bide yakinin yapinca daha zor geliyo cok doluyum bende kizim iyi olsunda gerisi onemli degil artik

Kizlar ya sizin bebeklerin de dalma sorunu var mi? Benim bebe uykuya gecerken tam uyuyomus gibi oluyo sonra kafasini sallaya sallaya kendini uyandiriyo. 1 uyumada en az 3 kez yapiyo bunu sonra uyuyo. Sinir oluyorum ya
4:30 dan beri daliyor uyaniyor zirliyor isyanlardayim artik

Tıparlan geliyoruz ne ya! Cehennemin dibine gelsinler

Tıparlan geliyoruz ne ya! Cehennemin dibine gelsinler
Ya biraz anlam farki olmus biraz toparlan oyle gelcez dedi bende anlattim hergun hastaneye gidiyorum falan kiz cikinca gelin dedim istemedi bizi diye dedikodu yapmis hem biraz topla kendini oyle gelelim diyo hemde boyle dedikodu topla kendini demek 3 gun sonrani gelcen yani zaten geliside faciaydi aradilar bugun gelcez diye aksam 10 da geldiler kiz ilk kez erken uyudu o gun goremedik kizida diyo gecenin 10 unda bebegin ayakta isi ne goremezsin tabi damat isten cokmu gec geldi dedim yoo yemek yiyip cay ictik ciktik diyo adam evde keyfini yapip 10 da bebek gormeye geliyo ay neyse dusundukce deli oluyorum

alt azı dişin ağrıyorsa boğaza vurur onun ağrısı cnm çok geçmiş olsun antibiyotik başladın mi
Gunaydin topicimizin bitanecik dishekimi:)canm bise sorcam ben yarin dis cektircem 20lik.anestezi icin dr 12 saat sonra emzirebilirsin dedi.bi yakinim sutin tadi acir dedi anestezi alinca.bilgin var mi?12 saat yeterli mi?

Ben fizyoser diye bi serum basladim ginde iki kere.islaniyo bi sure sonra hapsurarak atiyo

minyon olacak benim bebegim de millete ne yaaa cok sinirler...canim ya sen bebegine su veriyo musun

canım hipp organik mamayı kullandım bu hafta oğlum reddetmedi
hani beğenmez kusar sandım ama bişey olmadı
kakasınıda hergün yapar oldu
aptamil kullanırken 3. gün zorla yapıyordu ve katı oluyordu cok zorlanıyordu
şimdi iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…