O hangi dr'muş
Dr. Kadir Tugcu yazin google a çikar kizlarVay canina bu nasil doktormus oyle adi ne bu doktorun?
ben isterim kurabiye tarifini iremguzummmmKekı boşver ben bır kurabiyeye sardım kı bıttıkce Bıda Bıda yapıyorum.. Bugun bıle yaptım :)) sevmersen veririm tarıfını cay kahve yanına mükemmel gıdıyor
canım sımdı yapılacak hıcbırsey yok kusmayla alakalı . Gavıskon falan verıuor Dr lar ama fayda edecegı meçhul kızıma etkı etmemıstı mesela.. 5. Aydan sonra süt e nazaran daha kıvamlı seyler yedıkce bıtecek korkma.. Kızımdada bıtmek uZereydı takı 7. Ayda kontrole özel Hast ye götürmüştüm kanına bakılsın dıye.. Oradaki Dr felaket tellallıgı yapıp gözümü korkuttu. Kızıma kilolu bır bebektı cok ıstahsıZlasır cok zayıflar gelısımı durur bılmem ne kan ılacları verdı kızım oyle bır kusmaya basladıkı gece gunduZ hastaneye taşınır oluk.. Bır günde 8 kasık şurup ıcıyordufelaket gunlerdı sadece 1 hafta kulandık ılacları ..#maral ın benım Dr dıye bahsettıgı kadır beyle ırtıbata geçitim kıZımın tahlılıne baktığında bana çocuğunu kendın ellerinle zehirliyorsun dedı sok olmuştum . Hemen kestım ılcları falan ama kıztım inanılmaz degıstı yemez ıcmeZ mutsuZ sureklı mıZmıZ bır cocuk oldu. Ilacları vücudundan tamamen atana kadr boyle olacak dedı Dr.. O donemde yepkı olarak kusma yer ettı kızımda tabı bıZ hep kıZı hasta sanıyoruz . 2 yasında hala fırkırtarak kusma devam Edınce cocuk psıkoyatrı Dr bılerek kustugunu soyledı.. Ver cidden haklı çıktı
Hee yine o drDr. Kadir Tugcu yazin google a çikar kizlar
yine derken :)Hee yine o dr
min canim.Rabbim kimseyi evlasiyla sinamasin... Insanin basina gelince anliyor sagligin kiymetini.ne kadar sukretsek az.O kdr iyi anlıyorum ki seni.. Allah o günleri daha yaşatmasın, beterinden korusun. Insanlar cok acıtıcı olabiliyor
huggies 4 7 kg olsn 2 nodan sonrasi igrencccc ben beyaz prima aldm bakalm nasl olckkEmiciliği nasıl? Diğer numara beyaz primalarla aynı mı? Huggies hayal kırıklığı oldu.
Dun sormustum ya farkli dr sandim ama degilmia ondan dedimyine derken :)
Benim kizim 1730 gr dogdu 19 gun kaldi yogun bakimdaemmiyodu zaten halada emmiyo sut sagip goturdum o sezeryanli halimle hergun agridan oluyodum eve gelip agliyodum noye benim bebegim yanimda degil ben anne degilmiyim diye gidip onu gorup agzinda hortum eli ayagi mosmor eve gelmek olum gibiydi ciplakti benim bebegim garibanmi diye agliyodum kuvezden cikmis kortta yatan giyinik bebekler vardi bende getiriyom diyodum yok diyolardi neyse 19 gun sonra cikti eve getirdim 1 gun yemek yemeden uyudu gozunu acmadi yavrum kasik biberon siringa hepsini denedik Allahim atayim kendimi surdan dedim onu boyle ac gorceme sonucta kilo kaybetti ve hastaneye birlikte yattik bi lokma bebekle kucucuk odada kaldim hemsire doktor memeyi agzina vermeyi denedik yok almadi ciktik halada meme emmiyo azcik sut vardi oda gitti sukurki yemek yiyo mama veriyorum cok uzuluyorum ama napim kismet boyleymis arkadaslarim geldi meme almiyo dedim ac bi bakalim dene dediler neyi kontrol ediyosun benmi vermekten kaciyorum doktorun aldiramadigi memeyi senmi aldircan 2 aylik bebege ben yedigine sukreediyorum cok kucuk dedilermi sinir oluyorum yengem gelmis kizi hamile cok kucuk bu diyo kucuk dediginde 3700 du daha ne kadar olcak o tarihte dogmasi gereken zamandi zamaninda dogunca bu kiloda oluyo asagi yukari dedim sustu kendi kizi 5 kilo dogursun gozum yok oteki yengem aradi toparlan gelcez dedi valla yenge kiz yogunbakimdan cikinca gelin dedim gitmis resmen istenmedik diye dedikodumu yapmis ulan sezeryanliyim hareket edemiyom hergun hastaneye gidip geliyom sut makinesi onumde sut sagip duruyom kocanla damadinin onundemi sagcam bi iyileseyim bi kizim eve gelsin oldunmu benim sezeryan sonrasi cok kotu gecti agri falan psikolojik olarak mahvettiler beni 1 ay surdu iyilesmem ay ne dokuldum bende ama insanlar cok acimasiz bide yakinin yapinca daha zor geliyo cok doluyum bende kizim iyi olsunda gerisi onemli degil artikCanim uzulme desemde uzuluyorsun.ayni bnim yaptigim gibi... Bnm ilk kizim 2100 dogdu.kuvozde 10 gun kaldi. 1800Gr di eve geldigimizde. Tum bunlari gecen yil yasadim. Kizim 16 aylik suan.. Ben o 5 aylikken hamile kaldim. .. Buyuk kizimi hhastaneye goturmusttuk kardiyolojiye kalbi delikti kapandi suan sorun yok. Kapida beklerken pusetin icine genc bi kadin egildi ve uzerindeki ortuyude acti bakti . elindedd yelpaze vardi sallaya sallaya agzini ege ege( ayy ne kadar kucuk dddi. O an icime akittim gozyaslarimi.o kadar sinirim bozuldu ki... Birde emzirme odasinda bi kadin. Onunda kizi var.tombisti. gere gere gosteris yapiyordu. Ne dedi biliyomusun aynen boyleydi cumle: ayyy gelismemiz bu bebek... ( bende gelisio dedim.yavrumu emziriyordum kala kaldim..bisi diyemedim.sadece uzuldum.biran once ordan cikmak istedim.. Daha bi ton ornek verebilirim.sokaga dahi cikmadim kac zaman. Benim piskolojimi bozdular. Simdiki kizim 2 aylik olacak 12 nisanda. Buna bi kulp bulamadilar masallahi var kizimin. Insanlar cok acimasiz. Kizlarim cok sukur saglikli.buyuk kizim hala zayif ama cok hastalik gecirdik...Rabbim biliyor herseyi...d
herseyidusun bu yorumlar sadece kilosu az diye yapildi. Allah korusun bi engeli olsaydi kimbilir nasil asagilayici gozlerle bakacaklar.. Boyle cahil insanlarimiz oldugug icin o cocuklarimizda evlere mahlum oluyor. Onlarinda bizden biri oldugunu anlamiyor okalin kafalarr... O icliyim bu konuda... Ben anlatmakla bitiremem...neysee konuyu cok uzattim..
Banadoktor gerek yok dedi ama benimki cok kusuyo kustuktan sonra agliyo agzi temizlensin diye veriyorum canim ama arada sirada agiz dolusu kustu demin verdim meselaminyon olacak benim bebegim de millete ne yaaa cok sinirler...canim ya sen bebegine su veriyo musun
Aklımda kalmış :)))Evet. Nerden hatırladın
4:30 dan beri daliyor uyaniyor zirliyor isyanlardayim artikKizlar ya sizin bebeklerin de dalma sorunu var mi? Benim bebe uykuya gecerken tam uyuyomus gibi oluyo sonra kafasini sallaya sallaya kendini uyandiriyo. 1 uyumada en az 3 kez yapiyo bunu sonra uyuyo. Sinir oluyorum ya
Hee yine o dr
Kek yalan olduben isterim kurabiye tarifini iremguzummmm
Tıparlan geliyoruz ne ya! Cehennemin dibine gelsinlerBenim kizim 1730 gr dogdu 19 gun kaldi yogun bakimdaemmiyodu zaten halada emmiyo sut sagip goturdum o sezeryanli halimle hergun agridan oluyodum eve gelip agliyodum noye benim bebegim yanimda degil ben anne degilmiyim diye gidip onu gorup agzinda hortum eli ayagi mosmor eve gelmek olum gibiydi ciplakti benim bebegim garibanmi diye agliyodum kuvezden cikmis kortta yatan giyinik bebekler vardi bende getiriyom diyodum yok diyolardi neyse 19 gun sonra cikti eve getirdim 1 gun yemek yemeden uyudu gozunu acmadi yavrum kasik biberon siringa hepsini denedik Allahim atayim kendimi surdan dedim onu boyle ac gorceme sonucta kilo kaybetti ve hastaneye birlikte yattik bi lokma bebekle kucucuk odada kaldim hemsire doktor memeyi agzina vermeyi denedik yok almadi ciktik halada meme emmiyo azcik sut vardi oda gitti sukurki yemek yiyo mama veriyorum cok uzuluyorum ama napim kismet boyleymis arkadaslarim geldi meme almiyo dedim ac bi bakalim dene dediler neyi kontrol ediyosun benmi vermekten kaciyorum doktorun aldiramadigi memeyi senmi aldircan 2 aylik bebege ben yedigine sukreediyorum cok kucuk dedilermi sinir oluyorum yengem gelmis kizi hamile cok kucuk bu diyo kucuk dediginde 3700 du daha ne kadar olcak o tarihte dogmasi gereken zamandi zamaninda dogunca bu kiloda oluyo asagi yukari dedim sustu kendi kizi 5 kilo dogursun gozum yok oteki yengem aradi toparlan gelcez dedi valla yenge kiz yogunbakimdan cikinca gelin dedim gitmis resmen istenmedik diye dedikodumu yapmis ulan sezeryanliyim hareket edemiyom hergun hastaneye gidip geliyom sut makinesi onumde sut sagip duruyom kocanla damadinin onundemi sagcam bi iyileseyim bi kizim eve gelsin oldunmu benim sezeryan sonrasi cok kotu gecti agri falan psikolojik olarak mahvettiler beni 1 ay surdu iyilesmem ay ne dokuldum bende ama insanlar cok acimasiz bide yakinin yapinca daha zor geliyo cok doluyum bende kizim iyi olsunda gerisi onemli degil artik
Ya biraz anlam farki olmus biraz toparlan oyle gelcez dedi bende anlattim hergun hastaneye gidiyorum falan kiz cikinca gelin dedim istemedi bizi diye dedikodu yapmis hem biraz topla kendini oyle gelelim diyo hemde boyle dedikodu topla kendini demek 3 gun sonrani gelcen yani zaten geliside faciaydi aradilar bugun gelcez diye aksam 10 da geldiler kiz ilk kez erken uyudu o gun goremedik kizida diyo gecenin 10 unda bebegin ayakta isi ne goremezsin tabi damat isten cokmu gec geldi dedim yoo yemek yiyip cay ictik ciktik diyo adam evde keyfini yapip 10 da bebek gormeye geliyo ay neyse dusundukce deli oluyorumTıparlan geliyoruz ne ya! Cehennemin dibine gelsinler
Gunaydin topicimizin bitanecik dishekimi:)canm bise sorcam ben yarin dis cektircem 20lik.anestezi icin dr 12 saat sonra emzirebilirsin dedi.bi yakinim sutin tadi acir dedi anestezi alinca.bilgin var mi?12 saat yeterli mi?alt azı dişin ağrıyorsa boğaza vurur onun ağrısı cnm çok geçmiş olsun antibiyotik başladın mi
Ben fizyoser diye bi serum basladim ginde iki kere.islaniyo bi sure sonra hapsurarak atiyoYa bana dr bi burun temizleme yöntemi gösterdi öyle temizliyorum ben..Çengellı iğnenin arka kısmını burun deliğine sokup sıyırttı en..tabi bu görünen pislikler için..serum fizyolojik ya da Deniz suyu daha derinlerdekini çıkarıyor mu? Ben bi ara deniz suyu ve otribebe kullandım hem bebis ziril ziril ağlıyordu hem de bişi çekmiyordum..zAten Aspiratör çok iyi bişi değilmiş
minyon olacak benim bebegim de millete ne yaaa cok sinirler...canim ya sen bebegine su veriyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?