Olsun yine de karsiyim :)Ya biraz anlam farki olmus biraz toparlan oyle gelcez dedi bende anlattim hergun hastaneye gidiyorum falan kiz cikinca gelin dedim istemedi bizi diye dedikodu yapmis hem biraz topla kendini oyle gelelim diyo hemde boyle dedikodu topla kendini demek 3 gun sonrani gelcen yani zaten geliside faciaydi aradilar bugun gelcez diye aksam 10 da geldiler kiz ilk kez erken uyudu o gun goremedik kizida diyo gecenin 10 unda bebegin ayakta isi ne goremezsin tabi damat isten cokmu gec geldi dedim yoo yemek yiyip cay ictik ciktik diyo adam evde keyfini yapip 10 da bebek gormeye geliyo ay neyse dusundukce deli oluyorum
Yardımcı beni daha çok strese soktu canım. Ekmek peynir yerim ama mutlu olurum durumundayım. Şimdi yeni yardımcı gelince yine bebişle odamıza kapanabiliriz. Bakalım havalar güzel olursa dışarı çıkarız.Uzun süre memede kalınca sonra gaz çıkarması derken uykuya dalması filan bi bakıyosun 2. Emme zamanı gelmiş o öyle bi kısır döngü oluyor. Hele bir de gazlı anıysa sancı varsa çok daha zor. Oyüzden ben doyduğunu hissettiğim anda hemen çekiyorum. Gaz çıkarmaya çalışıyorm çoğunlukla çıkaramıyorum ve yatırıyorum sallıyorum. Şanslıysam uyuyacağı varsa biraz uyuyor o ara kalkıp 2 3 şey yapıyprum. Yok değilse sürekli salla dur hep başındayım.
keşke benim eşim de yardımcı tutsa iş aş stresini düşünmeden gazıysa gazı emmesiyse emmesi uğraşsam.
üzerine yapılacaklar stresi gelince daha zor. Daha akşam yemeği yemedim ve yemek de yok zaten uyusa da kalksam diye bakıyorm
Artık kaburgalar hissediliyor demek. Benim hala şiş karnım yaw. Acaba miyom operasyonu oldum diye mi ki.Sanırım bebeğim eski Günlerini özledi , nostalji yapıyor karnımın üstünde uyuyor . Başı kaburgama gelince de yastık Düzeltir gibi hareketler yapıyor =))
Canim kadini mutfaga sok, kapisini kapat hem davlumbazi acsin hem penceresini, salondayim ne koku gelsin ne soguk hava diye tembihle, odaya kapatma kendiniYardımcı beni daha çok strese soktu canım. Ekmek peynir yerim ama mutlu olurum durumundayım. Şimdi yeni yardımcı gelince yine bebişle odamıza kapanabiliriz. Bakalım havalar güzel olursa dışarı çıkarız.
Yemeği salona hazırlayacağı için salona da girecek. Zaten kahvaltıyla başlıycak salona girmesi. Davlumbazı açtırıcam bu sefer. Kahvaltıyı birlikte yapıyoruz sonra öğlen yemeği ve akşam yemeği hazırlıycak en geç birde gitsin istiyorum yrtiştiremez diyor esim. Saat yedide gelicek. Bari en geç ikide gitsin dicem.Canim kadini mutfaga sok, kapisini kapat hem davlumbazi acsin hem penceresini, salondayim ne koku gelsin ne soguk hava diye tembihle, odaya kapatma kendini
Tadını bilemicem de cnm anestezi süte de geçtiği için genelde ilk sütü sağıp atın ondan sonra emzirebilirsiniz diyorm ben bu da yaklaşık 6 saate falan denk geliyor yani sen bebise 2 ogunluk falan süt hazırla dr ye gitmeden önce 12 saat çok fazla bence çünkü ztn anestezinin etkisi 3-4 saat..hatta bazıları direk emzirebilirsin bile diyor sonuçta doğumdan sonra emzirmiyor muyuz daha büyük anestezi aldigimiz haldeGunaydin topicimizin bitanecik dishekimi:)canm bise sorcam ben yarin dis cektircem 20lik.anestezi icin dr 12 saat sonra emzirebilirsin dedi.bi yakinim sutin tadi acir dedi anestezi alinca.bilgin var mi?12 saat yeterli mi?
Bizim de beyaz prima bitiyor bugun, ne alsam? Yesil kotuydu, beyaz fena degil ama iyi de degil, napim?Ben yine huggies 2 numara alayım diyorum
Bebişler biraz daha büyüsün uyku Süreleri de artacakmış onlar uyurken yaparız artık.Uzun süre memede kalınca sonra gaz çıkarması derken uykuya dalması filan bi bakıyosun 2. Emme zamanı gelmiş o öyle bi kısır döngü oluyor. Hele bir de gazlı anıysa sancı varsa çok daha zor. Oyüzden ben doyduğunu hissettiğim anda hemen çekiyorum. Gaz çıkarmaya çalışıyorm çoğunlukla çıkaramıyorum ve yatırıyorum sallıyorum. Şanslıysam uyuyacağı varsa biraz uyuyor o ara kalkıp 2 3 şey yapıyprum. Yok değilse sürekli salla dur hep başındayım.
keşke benim eşim de yardımcı tutsa iş aş stresini düşünmeden gazıysa gazı emmesiyse emmesi uğraşsam.
üzerine yapılacaklar stresi gelince daha zor. Daha akşam yemeği yemedim ve yemek de yok zaten uyusa da kalksam diye bakıyorm
Beyaz Prima 2 mi kullanıyorsun 3 mü?Bizim de beyaz prima bitiyor bugun, ne alsam? Yesil kotuydu, beyaz fena degil ama iyi de degil, napim?
Yetisir cnm, biZim ofiste ascimiz vardi yemek icin 60 kisiydik ofiste, sabah 7 de gelir yemek, corba, pilav, salata yapar bulasik yikar mutfak silinir saat 2de giderdi. Iki kisilik yemek nolacakki saatlerce surecek! Yemekten sonra odaya git, o salonu havalandirsin yarim saat, geri gel bisicik olmazYemeği salona hazırlayacağı için salona da girecek. Zaten kahvaltıyla başlıycak salona girmesi. Davlumbazı açtırıcam bu sefer. Kahvaltıyı birlikte yapıyoruz sonra öğlen yemeği ve akşam yemeği hazırlıycak en geç birde gitsin istiyorum yrtiştiremez diyor esim. Saat yedide gelicek. Bari en geç ikide gitsin dicem.
Ikiydi, uc yapsam mi acabaBeyaz Prima 2 mi kullanıyorsun 3 mü?
Mama vermiyorum cnm Baktım memede az duruyor sagip biberonla vermeye çalışıyorum onda bile çığlık çığlıga ağlıyor valla her ay başka bişeyleri var bu bebelerin ya..önce emzirmeye çalış sonra sağdigini vermeye uğraş 1 saat uğraşıyorum sonuç hüsranVay canına anneler neden en kötüsünü düşünür kı cocuk rahatsızken? Bende mardınden kalkıp ızmıre Prof a getirmiştim kızımı sırf kusuyo dıye bıde adam benı olma etmeye çalışırken normal olduguna ben cocuğun karnını açıp bakın normal degıl dıye dıretmıstım:)))) essek sıpası bılerek kusuyormuş megerse :/
Bacım kadır beyın tavsıyelerını bende cok onemserım hatta sayesinde ılacsıZ tedavıyı ogrendım ama 1 aylık bebeğe bal verme derım.. Ben gıbı sarımsaklı yoğurt ver ahahahhaa :))
Anlattıklarına bakınca bence sorun su ..3 aylıkken beslenmeyı reddetme durumu . Kızımda 3. Ayında oldu aynı anlattıklarını yasadım bırebır.en büyük hatam sütümün doyurmadıgını sanıp cocuğa mama yedırmeye uğraşmak oldu . Kabus gıbıydı gece gündüz . Kımının 2 3 haftada duzelırmıs duzelmedı once sadece uyurken emıyordu sonra bütün gun ac kalıp sadece gece emmeye başladı 5 aylıkkende tamamen bıraktı. Ona beslenmesıyle alakalı alternatıf yollar üretme sen memenı sag ıcmezse bırıktır ve sureklı her fırsatta memenı daya ağzına mutlaka alacak . Benım gıbı yapma
yenı doğduğunda oğlumda oyleydı sonra büyüdükce normal sekılde durmaya başladı..sag kolumu popo altına dayıyorum sol elımlede kafasını sırtını tutuyorum sıvazlarken çıkıyor gazı genelde
basımıza tas yağdı oda gazdan :)))
Chicco İtalya'n markası ve de sürekli satılan bir ürün. Ilk defa yapmamışlar ki demek ki böyle kullanılıyor.Canim ben de saglik ocagina gotururken ilk kez koymustum ona altina minder koymadan. Ebe oyle gorunce bu boyle olmaz kesinlikle beli bu sekilde olmamali destek koyun dedi. aldigim yerdeki adam da anne karnindaki pozisyonuna uygun yapiluyo demisti. Kime inanicaz biz allah askina ya :/ ben yine ebeye inanmayi tercih ediyorum. Doktoruna da bi sorayim.
Valla çok sinirlerim bozuldu ya ben mücadele ederken yorulup uyuyakaliyor..şimdi o uyuyor ben süt sağıyorum3.aya girerken bunu hep yapıyorlar.irem güzümaçıklamış.ben de ilkinde düştüm o tuzağa.sonumuz 5.ayda sut gitti tamamen mama oldu.Mucadele etcen.sabir seninle olsun
Iki bize pişik yapıyor. Ne zaman ikiyi bağlasam pişik oldu. O yüzden üçü almaya korkuyorum. Huggies 2 al madem hiç ıslaklık bile olmuyor. Yaptığını mavi çizgiden anlıyorsun. Ama üç öyle değil işte.Ikiydi, uc yapsam mi acaba
süt içiyor cnm beni az emdigi için biberonla destekliyorumsende mama takviyesimi yapıyorsun krizantemcik biberonla ne içiyor bebiş
Aman ne bileyim demir eksikliğinde de oluyormuş böyle acaba o mu eksik ctesi zaten aylık kontrolumuz var bakalım ne dicek drHadi iy enfeksiyonu ihtimal dahilinde de ülser nerden aklına geldi yav.o kadar da kötülere gitme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?