Anlamadım ben canım ne oldu ki?Valla çok sinirlerim bozuldu ya ben mücadele ederken yorulup uyuyakaliyor..şimdi o uyuyor ben süt sağıyorum
Dr kilosuna ne diyor? Bebişler 4 dakikada memenin yüzde doksanını çekermiş. Senin Eylül hanım da beş dakika kalıyor işte bence doyuyordur. Sütün fazlaysa sen doymuyor sanabilirsin canımsüt içiyor cnm beni az emdigi için biberonla destekliyorum
3.ayda beslenmeyi red olabiliyomus Bebeklerde sanırım eylülde de oldu..beni emmiyor biberon almıyor ağlıyor ağlıyor uyuyor aç açAnlamadım ben canım ne oldu ki?
Bizimki de ikinci ayina geldi, kusmasi artti, uyku zaten yoktu ama sallayarak bir sekilde yatiriyorduk simdi uyumamak icin cigliklar atiyor, basedemiyorum el kadar bebekle. Sabah küstüm konusmadim, anladi mi acaba :)Valla çok sinirlerim bozuldu ya ben mücadele ederken yorulup uyuyakaliyor..şimdi o uyuyor ben süt sağıyorum
Ya suana kdr normaldi kilo alımı ama evde olctum bu ay 600 almış ama Cumadan beri aç kilo vermese bari almayi geçtim artıkDr kilosuna ne diyor? Bebişler 4 dakikada memenin yüzde doksanını çekermiş. Senin Eylül hanım da beş dakika kalıyor işte bence doyuyordur. Sütün fazlaysa sen doymuyor sanabilirsin canım
Emmiyor dediğin beş dakika da mı emmiyor?3.ayda beslenmeyi red olabiliyomus Bebeklerde sanırım eylülde de oldu..beni emmiyor biberon almıyor ağlıyor ağlıyor uyuyor aç aç
Ben de dün küstüm eşim o bilinçli mi yapıyor da küsüyorsun saçmalama dedi sonra ağlaya aglaya barıştım bu ne ya atagi biter aşısı gelir aşı biter beslenme reddi çıkar sırada ne var acabaBizimki de ikinci ayina geldi, kusmasi artti, uyku zaten yoktu ama sallayarak bir sekilde yatiriyorduk simdi uyumamak icin cigliklar atiyor, basedemiyorum el kadar bebekle. Sabah küstüm konusmadim, anladi mi acaba :)
Evet cnm 1 dk falan emiyorEmmiyor dediğin beş dakika da mı emmiyor?
Bingildagini bilmem ama bizimki koca kafali :)Bıngıldağın sertleşmesi demek kafa tası büyümüyor demek eğer öyleyse dr a git hemen çünkü arka bıngıldaklar 3 ay ön bıngıldak 9 ayda kapanır.Kapanması iyi bişi değil kafatası ölçmeleri lazım sürekli.
Anladım canım hemen en kötüsünü düşünmeyelim belki büyüme atağı bu sefer böyledir uyku daha çok uyumak istiyordur. Sen yine sütünü sağıp verirsin memeyi zorla ağzına tıkmamak gerekiyormuş dokunacakmış ucu dudsğına. O kendisi alıcakmış.Ya suana kdr normaldi kilo alımı ama evde olctum bu ay 600 almış ama Cumadan beri aç kilo vermese bari almayi geçtim artık
Bir süre emzik vermesen bakalım ne olucak?Ben de dün küstüm eşim o bilinçli mi yapıyor da küsüyorsun saçmalama dedi sonra ağlaya aglaya barıştım bu ne ya atagi biter aşısı gelir aşı biter beslenme reddi çıkar sırada ne var acaba
Maçta uyuyorlar. Her maç arayla birlikte iki saat sürüyor. Maç açmayı dene canım iki saat uyusun.Bizimki de ikinci ayina geldi, kusmasi artti, uyku zaten yoktu ama sallayarak bir sekilde yatiriyorduk simdi uyumamak icin cigliklar atiyor, basedemiyorum el kadar bebekle. Sabah küstüm konusmadim, anladi mi acaba :)
Dişler :)Ben de dün küstüm eşim o bilinçli mi yapıyor da küsüyorsun saçmalama dedi sonra ağlaya aglaya barıştım bu ne ya atagi biter aşısı gelir aşı biter beslenme reddi çıkar sırada ne var acaba
bir ay sonra havalar ısınacak bırakırız deviti guneslendiririz kızçelerimizi :) yazlik kiralicam bronzlasacaz dila hanimlaSen devit mi kullanıyorsun? İçinde anisol var diye başka d vitamini istedim Dr dan ACD multitabs vermiş onda da alkol ve sakkaroz var. Gaz da yapınca devite döndüm tekrar ama içim rahat değil.
En güzeli yaaa. Ne bu böyle evde hatta odada tıkıldık kaldık.Dişler :)
bir ay sonra havalar ısınacak bırakırız deviti guneslendiririz kızçelerimizi :) yazlik kiralicam bronzlasacaz dila hanimla
Dsmart var bizde maç yayını yok onda daMaçta uyuyorlar. Her maç arayla birlikte iki saat sürüyor. Maç açmayı dene canım iki saat uyusun.
Eski maçlar falan yok mu? Ya da spor Kanalları. Oralarda olabilir. Seyirci gürültüsü süpürge sesine benziyor sanırım o yüzden uyuyorlar.Dsmart var bizde maç yayını yok onda da
Elini yiyyor bizimki az evvel meme verim aradan elini de sokmaya calisiyor, meme bittş el yemeye devamBir süre emzik vermesen bakalım ne olucak?
Emzik almıyor di mi senin Dila hanım da. Dr korkuttu gecen. Emzik alıyor olsaydı iyiydi dedi. Baş parmağını emmeye başlarsa damak için çok tehlikeliymiş. Emziği istediğiniz an kesersiniz ama parmağını emerse zor falan dedi. Acı ojeler falan varmış.Elini yiyyor bizimki az evvel meme verim aradan elini de sokmaya calisiyor, meme bittş el yemeye devam
Hic bakmadim bakim kanallara. Bir kere fenerin macina gitmistim kadinlarla cocuklar aliniyordu ya valla 50 bin kadin sesi cekilir dert degildiEski maçlar falan yok mu? Ya da spor Kanalları. Oralarda olabilir. Seyirci gürültüsü süpürge sesine benziyor sanırım o yüzden uyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?