Koca kişisine soyleyim gelirken alsin saol cnmGazetede mutlu sağlıklı akıllı bebek yetiştirme rehberi verilecekmiş 14 kupona. Ilk kupon bugünmüş alayım bari. Gazete hürriyet.
evd 5 marka emşik var ama onun yerine elini yumruk yapip oyle yiyiyor, emzigi sekere recele batirdim ucundan onlari yedi geri attiEmzik almıyor di mi senin Dila hanım da. Dr korkuttu gecen. Emzik alıyor olsaydı iyiydi dedi. Baş parmağını emmeye başlarsa damak için çok tehlikeliymiş. Emziği istediğiniz an kesersiniz ama parmağını emerse zor falan dedi. Acı ojeler falan varmış.
Huggi
huggies 4 7 kg olsn 2 nodan sonrasi igrencccc ben beyaz prima aldm bakalm nasl olckk
Ben yine huggies 2 numara alayım diyorum
O da mantikli kuculene kdr gotururBen yine huggies 2 numara alayım diyorum
Hadi yaa daha acmadm paketi Bi arkadasta yesil kokuyo dedi beyaz almistim.ya 3no cok sentetik geldi bana.oyle degil mi?alistim pamuklu yuzeyeBen huggies 3 aldım azalıyordu bezi. 2 no kücük gelmeye başladı dün akşam taktım dışarı çıkarken.
Prima için de sızdırıyor yazıyordu hep bi de beyaz olan da kokuyormuş galiba
Evet kokuyor, kaka var saniyorum aciyorum yokBen huggies 3 aldım azalıyordu bezi. 2 no kücük gelmeye başladı dün akşam taktım dışarı çıkarken.
Prima için de sızdırıyor yazıyordu hep bi de beyaz olan da kokuyormuş galiba
Akilli bebek bunlar:)'yemiyolar'evd 5 marka emşik var ama onun yerine elini yumruk yapip oyle yiyiyor, emzigi sekere recele batirdim ucundan onlari yedi geri atti
Huggies mi pamuklu?Hadi yaa daha acmadm paketi Bi arkadasta yesil kokuyo dedi beyaz almistim.ya 3no cok sentetik geldi bana.oyle degil mi?alistim pamuklu yuzeye
EvetTadını bilemicem de cnm anestezi süte de geçtiği için genelde ilk sütü sağıp atın ondan sonra emzirebilirsiniz diyorm ben bu da yaklaşık 6 saate falan denk geliyor yani sen bebise 2 ogunluk falan süt hazırla dr ye gitmeden önce 12 saat çok fazla bence çünkü ztn anestezinin etkisi 3-4 saat..hatta bazıları direk emzirebilirsin bile diyor sonuçta doğumdan sonra emzirmiyor muyuz daha büyük anestezi aldigimiz halde
Evet 1 ve 2 no yeni cikan yenidogan.petekli pamuk var ust yuzeydeHuggies mi pamuklu?
Dun bi arkadas molfix gosterdi fena degildi ama bilemedim sizdirmiyo fln dediBizim de beyaz prima bitiyor bugun, ne alsam? Yesil kotuydu, beyaz fena degil ama iyi de degil, napim?
nerelerdesin sen temmuzz bugun hava guzel hadi bebisleri parka goturelim:)canım hipp organik mamayı kullandım bu hafta oğlum reddetmedi
hani beğenmez kusar sandım ama bişey olmadı
kakasınıda hergün yapar oldu
aptamil kullanırken 3. gün zorla yapıyordu ve katı oluyordu cok zorlanıyordu
şimdi iyi gibi
valla bende dün arkadaştan minderini istemiştim kullanmak için ama kız hiç durmadı çok ağladı aşağı kaydırdı hep kendini
ama minderi çıkarınca gayet iyi durdu bütün gün
gerçekten bütün pusetler hemen hemen aynı çukurlukta
bugün ebebekte bir sürü markaya baktım
demekki gerçekten çukur olması gerekiyor
yani bir marka olsa neyse en pahalılarına bile baktım
Evet tum markalarin ayni tasarimi. Ne bileyim ya icim elvermiyor oyle koymaya en azindan uc ay koyamam sanirim daha kaslari tam gelismediginden. Bi doktora da sorucam bakalim hata mi ediyorum.Chicco İtalya'n markası ve de sürekli satılan bir ürün. Ilk defa yapmamışlar ki demek ki böyle kullanılıyor.
O da geldi aklıma vermiyorum dünden beri zaten uykuya dalarken veriyordum öyle her dk ağZında değildi onu da vermiyorum bakalımBir süre emzik vermesen bakalım ne olucak?
Canım gecmıs olsun zor gunler gecırmıssınBenim kizim 1730 gr dogdu 19 gun kaldi yogun bakimdaemmiyodu zaten halada emmiyo sut sagip goturdum o sezeryanli halimle hergun agridan oluyodum eve gelip agliyodum noye benim bebegim yanimda degil ben anne degilmiyim diye gidip onu gorup agzinda hortum eli ayagi mosmor eve gelmek olum gibiydi ciplakti benim bebegim garibanmi diye agliyodum kuvezden cikmis kortta yatan giyinik bebekler vardi bende getiriyom diyodum yok diyolardi neyse 19 gun sonra cikti eve getirdim 1 gun yemek yemeden uyudu gozunu acmadi yavrum kasik biberon siringa hepsini denedik Allahim atayim kendimi surdan dedim onu boyle ac gorceme sonucta kilo kaybetti ve hastaneye birlikte yattik bi lokma bebekle kucucuk odada kaldim hemsire doktor memeyi agzina vermeyi denedik yok almadi ciktik halada meme emmiyo azcik sut vardi oda gitti sukurki yemek yiyo mama veriyorum cok uzuluyorum ama napim kismet boyleymis arkadaslarim geldi meme almiyo dedim ac bi bakalim dene dediler neyi kontrol ediyosun benmi vermekten kaciyorum doktorun aldiramadigi memeyi senmi aldircan 2 aylik bebege ben yedigine sukreediyorum cok kucuk dedilermi sinir oluyorum yengem gelmis kizi hamile cok kucuk bu diyo kucuk dediginde 3700 du daha ne kadar olcak o tarihte dogmasi gereken zamandi zamaninda dogunca bu kiloda oluyo asagi yukari dedim sustu kendi kizi 5 kilo dogursun gozum yok oteki yengem aradi toparlan gelcez dedi valla yenge kiz yogunbakimdan cikinca gelin dedim gitmis resmen istenmedik diye dedikodumu yapmis ulan sezeryanliyim hareket edemiyom hergun hastaneye gidip geliyom sut makinesi onumde sut sagip duruyom kocanla damadinin onundemi sagcam bi iyileseyim bi kizim eve gelsin oldunmu benim sezeryan sonrasi cok kotu gecti agri falan psikolojik olarak mahvettiler beni 1 ay surdu iyilesmem ay ne dokuldum bende ama insanlar cok acimasiz bide yakinin yapinca daha zor geliyo cok doluyum bende kizim iyi olsunda gerisi onemli degil artik
sen hemen hepimizden once tecrube ediyosun.insallah oyle bise degildirBen de dün küstüm eşim o bilinçli mi yapıyor da küsüyorsun saçmalama dedi sonra ağlaya aglaya barıştım bu ne ya atagi biter aşısı gelir aşı biter beslenme reddi çıkar sırada ne var acaba
Allahimmmm keyfe bak.nasil ozendim.sen ise baslamiyosun galiba?Dişler :)
bir ay sonra havalar ısınacak bırakırız deviti guneslendiririz kızçelerimizi :) yazlik kiralicam bronzlasacaz dila hanimla
Tamam canim tsk ederim bende deniyeyimcanım hipp organik mamayı kullandım bu hafta oğlum reddetmedi
hani beğenmez kusar sandım ama bişey olmadı
kakasınıda hergün yapar oldu
aptamil kullanırken 3. gün zorla yapıyordu ve katı oluyordu cok zorlanıyordu
şimdi iyi gibi
Ya suana kdr normaldi kilo alımı ama evde olctum bu ay 600 almış ama Cumadan beri aç kilo vermese bari almayi geçtim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?