2015 Şubat Anneleri

evd 5 marka emşik var ama onun yerine elini yumruk yapip oyle yiyiyor, emzigi sekere recele batirdim ucundan onlari yedi geri atti

Huggi

huggies 4 7 kg olsn 2 nodan sonrasi igrencccc ben beyaz prima aldm bakalm nasl olckk

Ben huggies 3 aldım azalıyordu bezi. 2 no kücük gelmeye başladı dün akşam taktım dışarı çıkarken.
Prima için de sızdırıyor yazıyordu hep bi de beyaz olan da kokuyormuş galiba

Ben huggies 3 aldım azalıyordu bezi. 2 no kücük gelmeye başladı dün akşam taktım dışarı çıkarken.
Prima için de sızdırıyor yazıyordu hep bi de beyaz olan da kokuyormuş galiba
Hadi yaa daha acmadm paketi Bi arkadasta yesil kokuyo dedi beyaz almistim.ya 3no cok sentetik geldi bana.oyle degil mi?alistim pamuklu yuzeye

Evet Litchi nin dr da ayni yorumu yapmis.gecen hafta cektircektim dr yurt disina cikmis kaldi oyle.tekrar agrisi gelmeden halledeyim diyorum.bi de sonrasinda antibiyotik verir sanirim.bende asprin kullaniyorum.bebis ilac yuklencek ya

nerelerdesin sen temmuzz bugun hava guzel hadi bebisleri parka goturelim:)

Chicco İtalya'n markası ve de sürekli satılan bir ürün. Ilk defa yapmamışlar ki demek ki böyle kullanılıyor.
Evet tum markalarin ayni tasarimi. Ne bileyim ya icim elvermiyor oyle koymaya en azindan uc ay koyamam sanirim daha kaslari tam gelismediginden. Bi doktora da sorucam bakalim hata mi ediyorum.

Cok fonksiyonlu yastık kullanıp memnun kalan varmı benim oğlum ancak yüzüstü yatinca uzun süre uyuyabiliyor sırt üstü sadece gece yatıyor . Bu yastık ise yarar sanki ne diyosunuz

Canım gecmıs olsun zor gunler gecırmıssın
Allah kızına da sana da saglık sıhat versın
etrafındakılerede azcık vıcdan ve akıl

Ben de dün küstüm eşim o bilinçli mi yapıyor da küsüyorsun saçmalama dedi sonra ağlaya aglaya barıştım bu ne ya atagi biter aşısı gelir aşı biter beslenme reddi çıkar sırada ne var acaba
sen hemen hepimizden once tecrube ediyosun.insallah oyle bise degildir

Tamam canim tsk ederim bende deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…