yok yokk biseycik olmaz ona maasallah vucudu demir gibi bagisikligi :)Sevindim canim iyilesmene. Masallah de kendine nazarin deger. Ben bi kere dedim domuz gibiyim diye o gunden beri hastayim:)
Yok canim yapmadi kulagi kizarik diye oyle dedi. Ama insallah gerek kalmaz. Kalsa da sorgusuz sualsiz vermem galiba kana baktiririm. Illiadin vereyim o zaman. Ben de sadece onu vermeyi dusunuyodum zatenventolin kotrizonlu bi spray canim vede astim ilaci ben dr versede vermiyorum eczaneede birakiyorum almiyorum
iliadini veriyorum kulagi agridiginda 2 yas siniri neden var bilmiyorum, diger çocuklaradad verdim bi zarari olmadi
iliadin kulak için veriliyor evet
ates + agiz kokusu+dilde beyazlik olursa antibiyotik veriliyor
kan tahlili yapildimi
wayy dr i$i biliyor canim valla , insallah çabuk gitmez ordan :)Kızlar doktora gittik geldik doktor sırtını göğsünü dinledi ateşini ölçtü ateş 37.9 çıktı üst solunum yollarını etkileyen viral enfeksiyon dedi aşağı inmemiş enfeksiyon dedi kan tahlili istedim gerek duymuyorum dedi dişetleri de baya şişmiş onlar da ağrı yapar dedi pazartesiye kadar iyileşir dedi pazartesiye kadar sürmesi normal dedi geçmezse yine getir dedi ilaçlarını kullansın dedi burun için sprey yazdı fitil yazdı bi ilaç daha yazdı onu bilmiyorum eşim ilaçları alınca isimlerini yazarım buna da şükür biraz olsun rahatladım çocuk doktoruydu en azından
iliadini ben huzurusuzsa agliyorsa veriyorumYok canim yapmadi kulagi kizarik diye oyle dedi. Ama insallah gerek kalmaz. Kalsa da sorgusuz sualsiz vermem galiba kana baktiririm. Illiadin vereyim o zaman. Ben de sadece onu vermeyi dusunuyodum zaten
İyileşsinler artık teyzesi huysuzdu durgundu bugün de öğlen iyi gibiydi doktora gittiğimizde yine solmuştuIyi canim ates dusmus istahi da gelmis bence duzeliyor artik
of ya dur yapma isi nden ben simdiden SIKILDIMmmMerhaba kizlar. Hasta bebislerimiz artik iyilessin insallah tez zamanda. Biz de bugun 1 yas kontrolune goturduk. Fazla kilo almamis 10.400. Zaten hep hasta ve istahsiz gecti bu donemi.
Artik yediginiz seylerden yesin dedi tamamen. Yumurta yemiyo dedim zorlama sizin kahvaltiliklardan yesin dedi. Gunde 5 ogun olmaliymis. Kahvalti oglen yemegi ara ogun aksam yemegi ve muhallebi. Kahvaltinin yaninda mutlaka sut icmeye alistir rahat edersin dedi. Ben yatmadan sut iciriyodum. Sivi halde gece refluye sebep olabilirmis o yuzden muhallebi daha iyi olurmus. Yatmadan bi saat once bisey yemesin dedi. Bunlarin hepsi bizim duzene ters:) zaten yatiyo 8de en gec 9da. Siz neler yapiyorsunuz kizlar aksam yatmadan?
1 yasindan sonra ayri bir birey olduklarini farkederlermis ve herseyi kendileri yapmaya calisirlarmis. Dur yapma etme demeyecekmisiz. Zaten bunlar artik bildigimiz seyler. Olumsuz cumle yerine herseyi neden yapmamasi gerektigini soyle dedi. Sonucta anlamiyosa ikisini de anlamiyo sen en azindan dogru olani soyle dedi. Iste boyle aklima gelenler.
Aynen canım umarım hemen gitmez iyi bi doktora benziyordu bayandı dedi ateşi olmasa da fitili ver ağrıları geçsinwayy dr i$i biliyor canim valla , insallah çabuk gitmez ordan :)
insallah butun yeni mezun doktorlar boyledirr
Canım vallahi bizimki de durup dururken oldu hiç dışarı filan çıkarmamıştık son zamanlarda bizde de hasta olan yoktu kendiliğinden oluyor yani inşAllah iyileşir hemen çocuk hastayken çok üzülüyor yıpranıyor insankızlar Buğra bugün pek keyifsiz kafası vücudu avuç içleri yanıyor ateş çok yüksek değilnormalde öğlen yatarkalkar akşama kadar uyumaz oynardı şimdi yine yattı uyoyor ateş gece yükselir mi acaba şimdilik normal seyrinde kafası vücudu bi normale dönüyor bi bakıyorum yanıyor çok sıcak oluyor uzun zamandır kalabalık bir ortamada cıkmadık dışarı hiç cıkamıyoruz acayip soguk evde durup dururken ne olduda kaptı ki gece üstünü çok açıyor sabaha kadar sayısız kalkıyor örtüyorum bazende uyanamıyorum sesi çıkmazsa farkında olmuyorum o zmaan mı üşüttü de böyle halsiz kaldıki umarım hemen düzelir
Canim vucudu sicakken atesi nasil cikiyor? Duru'ya arada oluyo oyle. Dise bagliyorum ben.kızlar Buğra bugün pek keyifsiz kafası vücudu avuç içleri yanıyor ateş çok yüksek değilnormalde öğlen yatarkalkar akşama kadar uyumaz oynardı şimdi yine yattı uyoyor ateş gece yükselir mi acaba şimdilik normal seyrinde kafası vücudu bi normale dönüyor bi bakıyorum yanıyor çok sıcak oluyor uzun zamandır kalabalık bir ortamada cıkmadık dışarı hiç cıkamıyoruz acayip soguk evde durup dururken ne olduda kaptı ki gece üstünü çok açıyor sabaha kadar sayısız kalkıyor örtüyorum bazende uyanamıyorum sesi çıkmazsa farkında olmuyorum o zmaan mı üşüttü de böyle halsiz kaldıki umarım hemen düzelir
Canim seni cok iyi anliyorum. Duru'nun kafasi 5 gun benim omzumdaydi hic kafasini koymaz normalde. Cok uzulmustum oyle gorunce ama geciyor sukur. Allah buyuk hastaliklar vermesinİyileşsinler artık teyzesi huysuzdu durgundu bugün de öğlen iyi gibiydi doktora gittiğimizde yine solmuştu
öğlen başladı inan o saatten beri bende hasta oldum vücudum kırgın halsiz oğlumdan psikolojik olarak bana geçti umarım hafif atlatır o halde görmek üzüyorCanım vallahi bizimki de durup dururken oldu hiç dışarı filan çıkarmamıştık son zamanlarda bizde de hasta olan yoktu kendiliğinden oluyor yani inşAllah iyileşir hemen çocuk hastayken çok üzülüyor yıpranıyor insan
bizim en başından beri diş çıkarırken kfasının arkası özellikle çok sıcak oluyor o zmaan anlıyorum diş çıkartıyor diye sonra geçiyor bugün bi değişik sırtı koltuk altları kafası acayip sıcak oluyor sonra geçiyor şimdi baktım bişey yok alttan bi dişi patlamış ucu görünüyor onun etkisi olabilirCanim vucudu sicakken atesi nasil cikiyor? Duru'ya arada oluyo oyle. Dise bagliyorum ben.
Aynen ben de öyle oluyorum berat hastayken ben de halsiz kırgın hissediyorum kendimi üzüntüden heralde inşAllah akşama artmaz ateşi atlatır hemen canımöğlen başladı inan o saatten beri bende hasta oldum vücudum kırgın halsiz oğlumdan psikolojik olarak bana geçti umarım hafif atlatır o halde görmek üzüyor
Evet canım amin buna da şükür Allah beterinden korusun hepimiziCanim seni cok iyi anliyorum. Duru'nun kafasi 5 gun benim omzumdaydi hic kafasini koymaz normalde. Cok uzulmustum oyle gorunce ama geciyor sukur. Allah buyuk hastaliklar vermesin
Sorma canim bizimki bi tane cikardi da neler cektik. Simdi de digerleri sismisbizim en başından beri diş çıkarırken kfasının arkası özellikle çok sıcak oluyor o zmaan anlıyorum diş çıkartıyor diye sonra geçiyor bugün bi değişik sırtı koltuk altları kafası acayip sıcak oluyor sonra geçiyor şimdi baktım bişey yok alttan bi dişi patlamış ucu görünüyor onun etkisi olabilir
sanırım sıkıntının büyüğü azı dişler çıkınca olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?