2015 Şubat Anneleri

kızlar bu aşılar ne zaman bitiyor 12 ay aşısından sonra başka var mı?
haftaya perşemb e aşımız var birde onun sıkıntısını çekecek yavrum
Canım biz 1 yaş aşısını yaptırdık 10 gün önce bize 18 haziranda geleceksiniz dedi bir dahaki aşıya var yani sonu gelmiyor

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kızınada sanada güzel bir doğum günü hediyesi olmuş
nasıl zor oldumu doğumun
Sagol canım zor olmadı sezeryan oldum zaten. Spinal aldım şlkinden daha kolay geçti diyebilirim. Girerken çok korktum ama sebebi kızımdı. Anneme bir gece önce tembih ettim bana bişey olursa ikra ve inanç sana emanet dedim. Hastaneye ikrayıda götürmüştük ebelerle konuşurken onun doğum günü olduğunu söyledim ameliyathaneye kadar ikrada yanımızda geldi ebeler içerde bile onu konuştular ameliyattan çıkınca kapıda babasının kucagında yine onu gördüm o an aglamaya başladım yine birlikte odaya çıktık herşey olumluydu ve çok güzel geçti.
3.240 gr 50 cm tospikim oldu ablasından iyiydi doğum kilosu
Allah herkesşn evladına sağlık versin yeniden anne olmak güzel bir duygu

aynı duyguları hepimiz yaşadık bende eşime tembih etmiştim bana bişey olursa oğlumu anneme ver o baksın diye o an nedense böyle düşünmek geliyor değişik bir psikoloji senin kaygın iki kat artıyor hem kızın hem oğlun neyseki herşey yolunda gitmiş maaşallah kuzucuğa kilosu çok iyi sağlıklıysa gerisi hikaye aslında
Allah seni onlara bağışlamış rabbim ayırmasın bi ömür mutlu olun inş...

Doktor burun spreyi olarak rhinfant diye ilaç verdi bir de paranox fitil verdi kızlar yalnız rhinfant spreyin prospektüsünde 2 yaş üstü için yazıyor bebeklerde yazmıyor sıkmasam mı acaba onu burnuna

Doktor burun spreyi olarak rhinfant diye ilaç verdi bir de paranox fitil verdi kızlar yalnız rhinfant spreyin prospektüsünde 2 yaş üstü için yazıyor bebeklerde yazmıyor sıkmasam mı acaba onu burnuna
kızıma da 2yaş üstü yazan ilaç vermişlerdi ben kullanmadım doktora söylediğimde ısrarla 2 ay yazıyordur dedi ...geçmiş olsun

kızıma da 2yaş üstü yazan ilaç vermişlerdi ben kullanmadım doktora söylediğimde ısrarla 2 ay yazıyordur dedi ...geçmiş olsun
Sağol canım ben de kullanmayı düşünmüyorum rahat nefes alıyor zaten bi tıkanıklık yok

O spreyı bizde kullandık sıkıntı olmadı bebeklerede kullanılıyor demişti doktor eczanedede aynısını söylediler

Ben kullandim canim internette de arastirdim bebeklerde kullaniliyomus. Ben zaten cogu ilacta o 2 yas uzeri yazisina denk geliyorum doktorlarin verdigi.

O spreyı bizde kullandık sıkıntı olmadı bebeklerede kullanılıyor demişti doktor eczanedede aynısını söylediler
Ben kullandim canim internette de arastirdim bebeklerde kullaniliyomus. Ben zaten cogu ilacta o 2 yas uzeri yazisina denk geliyorum doktorlarin verdigi.
Tamam kızlar tıkanıklık olursa kullanırım o zaman teşekkürler

Aynen canım benim hayatımda tam anlattığın gibi sonradan olan herşey daha güzel oluyor...Çok şükür... İnsan iyi şeylere daha çabuk alışıyor haliyle karın belde olduğu bir yerden sonra burası resmen yaz geldi bize :)) kapının önünde ağaçlar çocuk parkı var oturduğum yer çok güzel Allahtan bebişimi gün aşırı indiriyorum parka çok mutlu oluyor yavrum doğuda parkın p si yoktu.... Büyüklerinde okul işleri tam istediğim gibi oldu çok şükür... Bu kadar olduya geriside gelir elbet... Allah Kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…