2015 Şubat Anneleri

Yıllarca ben de sabah 8 akşam 6 çalıştım özel kurumlarda hafta sonu falan yoktu hiç şimdi bir yıldır böyleyim :)) ama ben bu saati sevmiyorum tam Ayaz'ın uyku saatleri saban 10 ve akşam 4 kötü oluyor ama olsun başka türlü kabul etmedi müdür buna da şükür :))

Ayy inşallah geçmez onlardan size aça artık begümün bağışıklığı güçlenmiştir geçen seferkinden bir daha öyşe ağır yakalanmaz inşallah

geceyi de ateşli geçirdik hala vücudu çok sıcak sırtı koltuk altları çok keyfsiz kafasını kaldıramıyor uyuyor yavrucum kendini uykuya verdi öğleden sonra dr a gideceğiz araya haftasonu giriyor bi kontrol etsin bakalım... babamız sıra almaya gitti hastaneye telefon ediyorum açmıyor epey kaygılandım mutlaka haber ederdi

Hayırlı uğurlu olsun canım. Güzel günlerini de görürsün inşallah. Allah ayırmasın minik kuzularımızdan hiçbirimizi. Yazdıklarını okurken benim de gözlerim doldu

O spreyı bizde kullandık sıkıntı olmadı bebeklerede kullanılıyor demişti doktor eczanedede aynısını söylediler
Sağlıklı hayırlı mutlu ömrünüz olsun ailecek.güle güle büyüt bebislerini.yeniden yenidoğan bebek kokusu..ohh miss.Allah YARDIMCINIZ olsun canim.herşeyi kolaylaştırsin Rabbim sana.cuma saati dualarım sana.

Kızlar ilaçların kullanma talimatlarında 2 yaş yazıyor çünkü bebekler üzerinde denenmiyor ve etkileri bilinemiyor dönüş olarak.. Sadece 2 yaş üstü çocuklarda deneyip, etkilerin görülme şansı var.. Bizim doktor böyle açıklamıştı ben dr Bi kaç şeyi öyle sorunca :)) ben veriyorsam iyidir diyor, kendi çocuklarıma kullandıklarımı öneririm der hep..

O değilde bu Ateş ne ya bu yıl? Tüm ateşli bebelere geçmiş olsun, aman siz kendinize dikkat edin kızlar çok zor hastayken çocuğa da bakmak

O değilde bu Ateş ne ya bu yıl? Tüm ateşli bebelere geçmiş olsun, aman siz kendinize dikkat edin kızlar çok zor hastayken çocuğa da bakmak
Ben tekrar hasta oldum canim ya bu ne bicim hastalikmis bitiyo derken hortluyo. Nasil bi halsizlik. Sen de dikkat et bi daha kapma

ne mutlu sana olsun az zaman calisiyosun en azindan. aksam 8de eve anca gelebiliyordum ben.. istanbuldayken hatta 9da gelsem iyiydi.

bu arada babam da hasta oldu ama nezle gibi. o yuksek atesle baslayan hastalik degil. burnu su gibi akiyo sadece bi tuvalet kagidini bitirdi nerdeyse. son aksam oldu bi de yarin sabah gidiyoruz. maske takti sirf torunu icin normalde nefret eder evde maskeyle dolasiyo yazik :))

bende diyorum su viruslu apartmandan vi gidelim sag saglim. bu kis ben hic hasta olmadim bi gece ateslendim bayagi sadece o kadar. insallah da olmam gercekten kim bakacak o zaman cocuga cok zor

selam kizlar. iki gundur cok yogunum gelen giden vs arkadasim da geldi dun aksam.

hasta olanlariniza gecmis olsun bu kis kirdi gecirdi herkesi. insallah bizde yakalanmayiz herkes hasta burda.

gerci varsin olsun bunlar bir sey degil. bugun kuzenimi gormeye gittim. yegenimi goremedim tabii. kuzenim de kapiya cikti uzaktan konustuk maskeyle. orada girip cikan losemili cocuklar gordum. zapzayif solgun bitkin.. bogazima bir yumru oturdu. cok sıktım kendimi aglamamak icin. kucucuk bir bebek de gorunce iyice mahvoldum. dert ettigim of dedigim her sey icin utandim..

kuzenim de o kadar zayiflamiski.. cok zor cok ve onlerinde daha cok uzun bi tedavi sureci var. sonu guzel olur insallah..

allah tum hasta cocuklara sifa versin ahh keske cocuklar hasta olmasa..

dr a gittik öğleden sonra araya haftasonu girer daha fena olmasın dedik dr da iyiki getirmişsiniz haftasonu daha da yükselirdi ateşi dedi boğaz enfeksiyonu bademcikler beyaz beneklerle dolmuş iltihap olmuş yoğun halde.
ilaç verdi geldik tarhana yaptım yanında portakal suyu ile azda olsa içti ilaçlarını verdim şimdi uyuyor terlemiş uyansın değişeyim üzerini pek uysal halsiz kafasını kaldıramıyor kuzum kucağımdan inmiyor
dr bol sıvı su ıhlamur sebze ver dedi inş toparlanır hemen haftaya perşembe aşısı var bide onun sıkıntısı üstüste geldi hepsi
bide üzerini çok açıyor gece boyu örtğyorum geri açıyor o zamn mı kaptı şifayı ev sıcak ama gece nedense hafif soğuk oluyor merkezi sistem bide...sanırım uyku tulumu almak şart oldu

gecmis olsun canim. asiya kadar iyi olmazsa ebeyi ara soyle hastaysa zaten yapmiyorlar birkac gun ertelenebiliyor sorun olmuyor.

kiyamam yorgun dustu tabii hastaliktan. bizim ev de merkezi sistem gece daha soguk oluyor. bende bi uyku tulumu aldim ama istedigim gibi degil. pamuklu normal penye bisey ama en azinda pijamasinin ustune giyer ustunu acsa da beli acilmaz. kalin tulumlar var onlarla yanar resmen ev sicak. gerci kis da bitmek uzere bi tane aldim bahara kadar idare eder.

sivi seyler saglikli seyler versin annesi hemencik iyilesir insallah. antibiyotik mi verdi ne verdi doktor?

Canim gecmis olsun iyi ki gitmissiniz. Bence de uyku tulumu alin cok rahat oluyor. Icin rahat oluyo en azindan. Kiyamam ya keske hic hasta olmasalar.

Allah sabir versin canim kuzenine. Erken farkedilince de cok zor mu oluyomus tedavisi kiyamam. Insallah mutlu bir sekilde donsunler evlerine. Son sıkıntılari bu olsun. Allah baska dert vermesin. Sukretmeliyiz halimize. Allah hicbir anneye evlat acisi gostermesin. Icim kotu oluyo dusununce

amin canim amin. cok zor cidden..

aslinda losemide erken teshis diye bi kavram pek yokmus. cunku kanla ilgili bi kanser oldugu icin yani kanin normal yapisi bozuldugu icin vucut sistemi zaten ariza veriyor ve aninda yan etkileri goruluyor. bu sayede erkenden anlasiliyor yani. hani baaka kanserlerde bi tumor olur uc bes sene anlamazsin vs oyle bir sey degil..

en az 3 senelik bir tedavisi var. allah yardimcilari olsun kendimi onun yerine koyuyorum ama dusuncesi bile o kadar zorki. ama basimiza gelmeyecek diye bir sey de yok ne gelirse allahtan demek sabrini da dayanma gucunu de veriyor.. allah evlatlarimizi korusun.

Canim gecmis olsun iyi ki gitmissiniz. Bence de uyku tulumu alin cok rahat oluyor. Icin rahat oluyo en azindan. Kiyamam ya keske hic hasta olmasalar.
canim sen lcw den aldim demistin. bende gecen aldim ama normal penye aldim. bi de bira daha kalin bi kumas vardi polyester mi diyolar ne hosuma gitmedi sagliksiz geldi.

senin tulum nasil var mi bi fotografi? bana bu aldigim ustune bisey ortmezse de yeterli olmaz gibi geldi ama bilemedim

cok yoruldum ya ben anneme gelince cok yoruluyorum. bi kosturmaca hep gelen giden..
allahtan sabahlari uyudum en azindan 10a kadar annem ve babam sagolsun kiz uyaninca ilgilendiler. o cok guzel oldu iste :)

yarin sabah 10da ucagim kalkacak. cay iciyorduk son gecemizde hanfendinin uyku vakti geldi salliyorum. uykudan once dayisi bayagi bi oynadigi icin kudurdu resmen sallarken kendi kendine gulmekten kirildi :) zor uyuttum simdi anca.

bu vedalari hic ama hic sevmiyorum.. kendi uzuntumu gectim artik cocuk olduktan sonra annem ve babam veda ederken cok daha kotu oldular. koca adam resmen agliyor bogazim dugumleniyor yuregim kaldirmiyor.. bu vedalara bir turlu alisamadim alisamiycam da sanirim.

diger tarafta da babasi mutlu olucak tabii. ama simdi gittigim ilk gunler evim de bana bi yabanci geliyor, cok huzunleniyorum alisamiyorum. neden boyle oluyorum anlamiyorum. bi turlu bu duyguyu atamadim icimden.
bi de biliyorum fesatlik gibi olacak ama babanesi halasi vs gelip sevecek cok ozledik diyecekler hepten deliricem annem babam aklima gelince.

babamla bugun konusurken kardeslerim mezun olup evlenince emekli olucam bende 6 ay memlekette durucam annenle dedi. yanibasimiz memleket zaten. ama herhalde bi 10 senesi var yaşarsak

ahh ah kaderim buymus demek..

Tulum bu canim resmini koydum. Kumas kisimlari pamuk. Bayagi yorgan gibi oluyo ev sicak oldugundan icim rahat oluyo icine bisey giydirmiyorum citcitli disinda. Aman bahar da geliyo gerci:)

Eklentiler

• IMAG1237.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…