- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Yıllarca ben de sabah 8 akşam 6 çalıştım özel kurumlarda hafta sonu falan yoktu hiç şimdi bir yıldır böyleyim :)) ama ben bu saati sevmiyorum tam Ayaz'ın uyku saatleri saban 10 ve akşam 4 kötü oluyor ama olsun başka türlü kabul etmedi müdür buna da şükür :))ohh hadi gecmis olsun :)
ne guzel bi calisma saati ya. hayatimda hep tek hayalim 10da gidebilecegim 4te cikabilecegim bi isim olmasiydi. biz hep sabah 8 aksam 6 calistigimiz icin bu saatler hayal :))
ya bu yuksek ates halsizlik herkeste var acaba nasil bi virus. halamin kayinpederi olmus ve evdeki herkese bulastirmis. bizim apartmanda oturuyolar cok korkuyorum bize bulasmadan bi donseydik evimize
hic inmiyoruz onlarin evine insallah korunabiliriz
Selam kızlar ben doğurdum
6 subatta kızımın doğum gununde oğlumda oldu allahın izniyle
Haber veririm dedim ama ancak fırsat bulabildim
Hayırlı uğurlu olsun canım. Güzel günlerini de görürsün inşallah. Allah ayırmasın minik kuzularımızdan hiçbirimizi. Yazdıklarını okurken benim de gözlerim dolduSagol canım zor olmadı sezeryan oldum zaten. Spinal aldım şlkinden daha kolay geçti diyebilirim. Girerken çok korktum ama sebebi kızımdı. Anneme bir gece önce tembih ettim bana bişey olursa ikra ve inanç sana emanet dedim. Hastaneye ikrayıda götürmüştük ebelerle konuşurken onun doğum günü olduğunu söyledim ameliyathaneye kadar ikrada yanımızda geldi ebeler içerde bile onu konuştular ameliyattan çıkınca kapıda babasının kucagında yine onu gördüm o an aglamaya başladım yine birlikte odaya çıktık herşey olumluydu ve çok güzel geçti.
3.240 gr 50 cm tospikim oldu ablasından iyiydi doğum kilosu
Allah herkesşn evladına sağlık versin yeniden anne olmak güzel bir duygu
Sağlıklı hayırlı mutlu ömrünüz olsun ailecek.güle güle büyüt bebislerini.yeniden yenidoğan bebek kokusu..ohh miss.Allah YARDIMCINIZ olsun canim.herşeyi kolaylaştırsin Rabbim sana.cuma saati dualarım sana.O spreyı bizde kullandık sıkıntı olmadı bebeklerede kullanılıyor demişti doktor eczanedede aynısını söylediler
Kendi fiyatı indirimsizKendi fıyatımı o indirimmi
almış olduk bi kere bakıyorum farklı fiyatlar var kafam karıştı dediğin gibi çok fark yokCanım Türkiye'de de 41-46 tl arası değişiyor dediğin adet ve numara. Bosuna taşıma bence
Ben tekrar hasta oldum canim ya bu ne bicim hastalikmis bitiyo derken hortluyo. Nasil bi halsizlik. Sen de dikkat et bi daha kapmaO değilde bu Ateş ne ya bu yıl? Tüm ateşli bebelere geçmiş olsun, aman siz kendinize dikkat edin kızlar çok zor hastayken çocuğa da bakmak
ne mutlu sana olsun az zaman calisiyosun en azindan. aksam 8de eve anca gelebiliyordum ben.. istanbuldayken hatta 9da gelsem iyiydi.Yıllarca ben de sabah 8 akşam 6 çalıştım özel kurumlarda hafta sonu falan yoktu hiç şimdi bir yıldır böyleyim :)) ama ben bu saati sevmiyorum tam Ayaz'ın uyku saatleri saban 10 ve akşam 4 kötü oluyor ama olsun başka türlü kabul etmedi müdür buna da şükür :))
Ayy inşallah geçmez onlardan size aça artık begümün bağışıklığı güçlenmiştir geçen seferkinden bir daha öyşe ağır yakalanmaz inşallah
gecmis olsun canim. asiya kadar iyi olmazsa ebeyi ara soyle hastaysa zaten yapmiyorlar birkac gun ertelenebiliyor sorun olmuyor.dr a gittik öğleden sonra araya haftasonu girer daha fena olmasın dedik dr da iyiki getirmişsiniz haftasonu daha da yükselirdi ateşi dedi boğaz enfeksiyonu bademcikler beyaz beneklerle dolmuş iltihap olmuş yoğun halde.
ilaç verdi geldik tarhana yaptım yanında portakal suyu ile azda olsa içti ilaçlarını verdim şimdi uyuyor terlemiş uyansın değişeyim üzerini pek uysal halsiz kafasını kaldıramıyor kuzum kucağımdan inmiyor
dr bol sıvı su ıhlamur sebze ver dedi inş toparlanır hemen haftaya perşembe aşısı var bide onun sıkıntısı üstüste geldi hepsi
bide üzerini çok açıyor gece boyu örtğyorum geri açıyor o zamn mı kaptı şifayı ev sıcak ama gece nedense hafif soğuk oluyor merkezi sistem bide...sanırım uyku tulumu almak şart oldu
Canim gecmis olsun iyi ki gitmissiniz. Bence de uyku tulumu alin cok rahat oluyor. Icin rahat oluyo en azindan. Kiyamam ya keske hic hasta olmasalar.dr a gittik öğleden sonra araya haftasonu girer daha fena olmasın dedik dr da iyiki getirmişsiniz haftasonu daha da yükselirdi ateşi dedi boğaz enfeksiyonu bademcikler beyaz beneklerle dolmuş iltihap olmuş yoğun halde.
ilaç verdi geldik tarhana yaptım yanında portakal suyu ile azda olsa içti ilaçlarını verdim şimdi uyuyor terlemiş uyansın değişeyim üzerini pek uysal halsiz kafasını kaldıramıyor kuzum kucağımdan inmiyor
dr bol sıvı su ıhlamur sebze ver dedi inş toparlanır hemen haftaya perşembe aşısı var bide onun sıkıntısı üstüste geldi hepsi
bide üzerini çok açıyor gece boyu örtğyorum geri açıyor o zamn mı kaptı şifayı ev sıcak ama gece nedense hafif soğuk oluyor merkezi sistem bide...sanırım uyku tulumu almak şart oldu
Allah sabir versin canim kuzenine. Erken farkedilince de cok zor mu oluyomus tedavisi kiyamam. Insallah mutlu bir sekilde donsunler evlerine. Son sıkıntılari bu olsun. Allah baska dert vermesin. Sukretmeliyiz halimize. Allah hicbir anneye evlat acisi gostermesin. Icim kotu oluyo dusununceselam kizlar. iki gundur cok yogunum gelen giden vs arkadasim da geldi dun aksam.
hasta olanlariniza gecmis olsun bu kis kirdi gecirdi herkesi. insallah bizde yakalanmayiz herkes hasta burda.
gerci varsin olsun bunlar bir sey degil. bugun kuzenimi gormeye gittim. yegenimi goremedim tabii. kuzenim de kapiya cikti uzaktan konustuk maskeyle. orada girip cikan losemili cocuklar gordum. zapzayif solgun bitkin.. bogazima bir yumru oturdu. cok sıktım kendimi aglamamak icin. kucucuk bir bebek de gorunce iyice mahvoldum. dert ettigim of dedigim her sey icin utandim..
kuzenim de o kadar zayiflamiski.. cok zor cok ve onlerinde daha cok uzun bi tedavi sureci var. sonu guzel olur insallah..
allah tum hasta cocuklara sifa versin ahh keske cocuklar hasta olmasa..
amin canim amin. cok zor cidden..Allah sabir versin canim kuzenine. Erken farkedilince de cok zor mu oluyomus tedavisi kiyamam. Insallah mutlu bir sekilde donsunler evlerine. Son sıkıntılari bu olsun. Allah baska dert vermesin. Sukretmeliyiz halimize. Allah hicbir anneye evlat acisi gostermesin. Icim kotu oluyo dusununce
canim sen lcw den aldim demistin. bende gecen aldim ama normal penye aldim. bi de bira daha kalin bi kumas vardi polyester mi diyolar ne hosuma gitmedi sagliksiz geldi.Canim gecmis olsun iyi ki gitmissiniz. Bence de uyku tulumu alin cok rahat oluyor. Icin rahat oluyo en azindan. Kiyamam ya keske hic hasta olmasalar.
Tulum bu canim resmini koydum. Kumas kisimlari pamuk. Bayagi yorgan gibi oluyo ev sicak oldugundan icim rahat oluyo icine bisey giydirmiyorum citcitli disinda. Aman bahar da geliyo gerci:)canim sen lcw den aldim demistin. bende gecen aldim ama normal penye aldim. bi de bira daha kalin bi kumas vardi polyester mi diyolar ne hosuma gitmedi sagliksiz geldi.
senin tulum nasil var mi bi fotografi? bana bu aldigim ustune bisey ortmezse de yeterli olmaz gibi geldi ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?