2015 Şubat Anneleri

Teyzeleri Duru bugun emekledi cok az. Hicbisey yapmadi yapmadi son bikac haftadir hem emeklemeye hem yurumeye calisiyo. Hep yuruteyim istiyo. Ne kadar surer acaba yurumesi boyle tutarak yurutmeden sonra?

Tulum bu canim resmini koydum. Kumas kisimlari pamuk. Bayagi yorgan gibi oluyo ev sicak oldugundan icim rahat oluyo icine bisey giydirmiyorum citcitli disinda. Aman bahar da geliyo gerci:)
oy kuzulu kuzulu cok tatliymiss :))
bu baya kalinmis canim evet icine bisey giydirmeye gerek yok. benimki pamuklu penye kumas icinden bi kat giyip ustune giyse yeter. beli aciliyo cunku ne kadar citcitli giyse de belden karindan usur gibi geliyo.

bu da cok kalin olur ama bana bizim ev sicak baya gecenin bi koru biraz serin oluyo o kadar. bizimki de acaip atesli menapozlu kadinlar gibi

Teyzeleri Duru bugun emekledi cok az. Hicbisey yapmadi yapmadi son bikac haftadir hem emeklemeye hem yurumeye calisiyo. Hep yuruteyim istiyo. Ne kadar surer acaba yurumesi boyle tutarak yurutmeden sonra?
oy yerim onu ben masallah Duru kuşuma :)
tutunarak yuruyosa ayakta da hafiften duruyosa yavastan baslar herhalde canim. hic belli olmuyo bu bebeklere.

bizimki de durdu durdu bi anda emekledi tutunarak kalkti. simdi tutunarak yurumeye basladi. ayakta bi iki saniye duruyo. annem diyo yasibda yurur diyo. bi de cabuk yurumesini istiyosan kolundan tutup adim attir diyo ne kadar dogru bilmiyorum :)

Bizimki de oyle canim tam menapozlu hic sıkıntıya gelemez:)

Oyy masallah Begum kuzuma da. Herseyi bi anda yapiverip sasirtiyolar. Valla surekli yurutme modundayiz ama cok yorucu oluyo. O da hep yurutelim istiyo. Bi de bu aralar sarki mirildanmaya basladi cok komik. Ari vizvizviz melodisinde ama kendi dilinde tabiki:)

yeb4 bu arada iyi yolculuklar size canim. Cocuklar biraz daha buyusun bi geldiginizde toplaniriz belki Istanbul'da cok isterim:)

yeb4 ah ahhh aynı duygular ben de de var geçen de demiştim ya zaten kayınvalide veya işte diğerleri sevdikçe annem ve babam aklıma geliyor hep, üzülüyorum onlar bit çok şeyi göremiyor diye.. İlk Zaman'lar Türkiye'ye geldiğimde daha fenaydı oturup ağlıyordum annemi Nasıl bıraktım ben diye ama inat da ettim üniversiteyi bitiricem diye dönmedim geri.. Bi de annem yalnız orda akraba yok sadece bi kaç aile dostu öyle olınca daha da üzülüyorum.. Ama şükür pazar günü geliyorlar yanıma bu akşam bindiler önce Ankara'ya uğrayacaklar büyükbabam orda şimdi çğnkü.. ))
dadera Canm walla Bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor ayaz bildiğin 3 aydır falan tutunarak yürüyor kısa mesafeleri yürüyor serbestçe eller havada ama uzun uzun yürüyemiyoruz hala çok ilginç.. Sürekli gezdirmemiş istiyor elimden tutup götürüyor diğer odalara sıkılıyor yoksa hep aynı mekanda ) ama duru belki hemen yürür belli olmaz bizimkiler azıcık tembel çıktı :)))

temmuzz çok geçmiş olsun iyiki götürmüşsün doktora yavrum yoksa Nasıl dayanacaktı.. Demek ki ateşi de Boğaz enfeksiyonundan oldu şimdi Nasıl? İlaç verdi mi yani Boğaz için ne veriyorlar merak ettim.. Korkma çabuk toparlanır inşallah.. Güvendiğin bal varsa ver ağzında Boğaz'ını yumuşatır yavrumun

oyy dusundukce gulumsuyorum ya o halini :)) cok tatli oluyorlar gunden gune.
bi de konusuyomus gibi siraliyolar ya anlamsiz anlamsiz heceler. sinirlenince daha hararetli yapiyolar hatta. resmen olup bitiyorum ya :))

biz farketmiyoruz ama buyuyolar cok sey kaydediyolar kafaya. gecen sarj elindeydi sen git prize takmaya calis. şok oldum. sanki anlamaz gibi geliyo bebek ya. bi de sulugunun kapagini bulup sulugunu kapatmaya calisiyo. allahim deliricem cok sevimli hepsi yerim onlari kitir kitir

Evet canim cok tatli oluyolar ozellikle de sinirle soylenince kopuyorum. Didididiii:)

evet tatlim seni dusunuyorum durumun benden daha zor tabii
ayni duygulari hissettigimize sevindim, demistin evet hatirliyorum. kendimi kotu hissediyodum kotu niyetli dusunuyorum diye ama insanin elinde degil..

neyse simdi bunlari dusunme bak geliyolar tadini cikar bol bol ohh :))

Dogru soyluyosun canim saglari sollari belli olmuyo. Ayaz kuzum da cesaret asamasinda bence annesi uzun mesafe icin:) popoyu kaldirdiklarina sukur

D
daha fena değil Canm, hepimiz ayrıyız uzaklık çok fark etmiyor :) olsun sağlık olsun :) bence kötü niyetli de hissetmiyoruz yaa doğal duygular bunlar, ailemize ne kadar değer verdiğimizi gösteriyor :)))

Sen şimdi yarım saate uçağa bineceksin iyi yolculuklar canımm :)))

Dogru soyluyosun canim saglari sollari belli olmuyo. Ayaz kuzum da cesaret asamasinda bence annesi uzun mesafe icin:) popoyu kaldirdiklarina sukur
Ayyy sorma o toto kalktı ya tamam :)) zaten ayaz yürümüyor koşuyor ondan uzun mesafe gidemiyor zaten :))) ya düşünsene yaza kadar bunlar bıcır bıcır olacak :)))

Ayyy sorma o toto kalktı ya tamam :)) zaten ayaz yürümüyor koşuyor ondan uzun mesafe gidemiyor zaten :))) ya düşünsene yaza kadar bunlar bıcır bıcır olacak :)))
Beratta yürümüyor sürekli elimden tutup diğer odaları gezmek istiyor banyoyu çok seviyor çamaşır makinasını işaret parmağıyla gösterip uuvvvvvv diyor bi kaç kez çalışırken gördü ya :) ellerimden tutup gezdirin diyo sürekli ellerini bırakınca bana yapışıyo yürümüyo 1 buçuk ay önce bi 4-5 adım attı ondan sonra da hiç yürümedi korktu galiba

Acelesi varmis Ayaz kuzumun. Biryerlere yetismesi gerek:) Ay oyle ayaklandiklarini dusununce sabirsizlaniyorum. Cok hosuma gidiyo disarida gorunce bacaksiz bacaksiz kosturuyolar.

O anda bi acemi cesareti geldi demek ki. Ama olsun cok sukur saglikli ya yurur insallah kendisi de. Hastaligi ne durumda

Oyyy yerim ben onu :) çamaşır, bulaşık her Türlü makineyi ayaz da seviyor bubların hepsi aynı demek ki bu da Bi gelişim özelliği olarak literatüre eklenmeli ) desene de Berat da bizimkiler gibi tembel çıktı :) ama daha var yani illa yürüyecek diye bişi yok sonuçta daha 1 yaş oldular :))

Berat iyileşti mi artık annesi? İnşallah daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…