- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Bacaksız bacaksız :))) paytak paytak :)) aynen ben de çok özeniyorum, dün okula Bi öğrencinin kardeşi geldi mart 2015 doğumlu allahım çocuk koşturdu resmen 9 aylıkken yürümüş artık zıplıyor atlıyor Bi görsen serbest anneye bağımlı değil çok özendim :)))Acelesi varmis Ayaz kuzumun. Biryerlere yetismesi gerek:) Ay oyle ayaklandiklarini dusununce sabirsizlaniyorum. Cok hosuma gidiyo disarida gorunce bacaksiz bacaksiz kosturuyolar.
Geçmiş olsun canım tavuk çorbası yap bol limonlu baharatlı sıcak sıcak iç... bal limon tarçın bunlarıda sıcak suya koy iç... ıhlamur iç bol sıvı al canım tekrar geçmiş olsun....hastayım diye bakamadım da buraya herşey yolundamı ? kuzularınız iyidir inşaAllah
saol canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım tavuk çorbası yap bol limonlu baharatlı sıcak sıcak iç... bal limon tarçın bunlarıda sıcak suya koy iç... ıhlamur iç bol sıvı al canım tekrar geçmiş olsun....
Canım burnunu açmak için vicks yada olips mentollü şeker var ya onu sıcak suya koy çıkan dumanı burnuna tut. İyi geliyor. Ayrıca zencefil bal limon çokaz sıcak su karıştırıp iç. Çok geçmiş olsunkızlaaar 2 haftadır gribim geçmiyo bi türlü. napayım edeyim bi fikir verin bana ne varsa sizin topikte var. boğaz ağrım geçti felaket bi baş ağrısı çekiyorum öyle böyle değil burnum tıkanıyo akıyo akınca genelde hep kanlı ve koyu kıvamda ilaç vermiyo doktorlar ateşim yok diye. ateşin olsa domuz gribi derdim dedi. zencefil yiyorum çorba içiyorum bolbol ama iyi gelmedi bi türlüoğluşumlada ilgilenemiyorum perişan olduk.
O anda bi acemi cesareti geldi demek ki. Ama olsun cok sukur saglikli ya yurur insallah kendisi de. Hastaligi ne durumda
Hastalığı atlattık sayılır kızlar doktora gittimiz gün düştü ateşi çok şükür ilaçta vermedim fitil vermişti doktor hiç kullanmadan geçti şükür ama çok huysuz ateşi yok sadece huysuz istediği olmayınca kendini yerlere atıyor kucaktayken geriye ittiriyor kendini yere koyuyorum ağlıyor çok nazlı bugün modemi tutmuş onla oynamak istiyor elinden aldım bi ağladı kaç dakka gönlünü yapamadım hastalıktan sonra huy değiştirdi galiba bir de 5.-6. Dişleri çıkartıyor baya şiş dişetleri gece uykusu sıfır sabah işe gelirken sersem gibiyim bu gece 2 buçukta ağladı emmek istemiyor ayağımda sallıyorum susmuyor aldım salona götürdüm tv yi açtım şarkı açtım oynuyor gecenin 2 buçuğunda anneme verdim ben de 3 te uyumuş tekrar :)Oyyy yerim ben onu :) çamaşır, bulaşık her Türlü makineyi ayaz da seviyor bubların hepsi aynı demek ki bu da Bi gelişim özelliği olarak literatüre eklenmeli) desene de Berat da bizimkiler gibi tembel çıktı :) ama daha var yani illa yürüyecek diye bişi yok sonuçta daha 1 yaş oldular :))
Berat iyileşti mi artık annesi? İnşallah daha iyidir
Teşekkür ederim canım sağolasın. Akıl akıldan üstündür gelmiyo bazen insanın aklına.Canım burnunu açmak için vicks yada olips mentollü şeker var ya onu sıcak suya koy çıkan dumanı burnuna tut. İyi geliyor. Ayrıca zencefil bal limon çokaz sıcak su karıştırıp iç. Çok geçmiş olsun
Aynen canım bizimkiler tembel bebişler grubu :) ayaz yine iyi maşallah yürüyor berat hiç emeklemedi bile poposunun üstünde gitmeyi tercih ediyor beyefendi 1 yaşını da geçti bakalım ne zaman yürüyecek boncuk sağlıklı olsunlar da her çocuk farklıdır zamanı gelince yürürler koşarlar elbet inş :)Oyyy yerim ben onu :) çamaşır, bulaşık her Türlü makineyi ayaz da seviyor bubların hepsi aynı demek ki bu da Bi gelişim özelliği olarak literatüre eklenmeli) desene de Berat da bizimkiler gibi tembel çıktı :) ama daha var yani illa yürüyecek diye bişi yok sonuçta daha 1 yaş oldular :))
Berat iyileşti mi artık annesi? İnşallah daha iyidir
Geçmiş olsun canım hamilesin ilaçta içemiyosun meyve filan ye c vitamini al bol bol ve sıcak şeyler içip dinlen mümkün olduğuncaTeşekkür ederim canım sağolasın. Akıl akıldan üstündür gelmiyo bazen insanın aklına.
Ooo masallah hizli cikmis. Biz de gorecegiz insallah o gunleriBacaksız bacaksız :))) paytak paytak :)) aynen ben de çok özeniyorum, dün okula Bi öğrencinin kardeşi geldi mart 2015 doğumlu allahım çocuk koşturdu resmen 9 aylıkken yürümüş artık zıplıyor atlıyor Bi görsen serbest anneye bağımlı değil çok özendim :)))
Öyle canım bildiklerimizi paylaşıyoruz işte fikir oluyorTeşekkür ederim canım sağolasın. Akıl akıldan üstündür gelmiyo bazen insanın aklına.
hemde ne guzel olur.. koparmayalim baglari ve bunu yapalim yakinda :)Bence de mumkun biz de cok yakiniz Istanbul'a kolay olur. Cok iyi olur ama ya.
Canım boynuna göğsüne sürekli vicks sür sar yatarken ayaklarının altına da sür uyu inşallah iyi gelir.kızlaaar 2 haftadır gribim geçmiyo bi türlü. napayım edeyim bi fikir verin bana ne varsa sizin topikte var. boğaz ağrım geçti felaket bi baş ağrısı çekiyorum öyle böyle değil burnum tıkanıyo akıyo akınca genelde hep kanlı ve koyu kıvamda ilaç vermiyo doktorlar ateşim yok diye. ateşin olsa domuz gribi derdim dedi. zencefil yiyorum çorba içiyorum bolbol ama iyi gelmedi bi türlüoğluşumlada ilgilenemiyorum perişan olduk.
Bu yürüme işi anlık oluyo gerçekten bnim kızım bugün hiç yoktan başladı adımlamaya şok oldum. Yürümez hemen çökerdi yürütmeye çalışsamda bugün başladı halıyı baştan sona gitti filan çok sevindim.Aynen canım bizimkiler tembel bebişler grubu :) ayaz yine iyi maşallah yürüyor berat hiç emeklemedi bile poposunun üstünde gitmeyi tercih ediyor beyefendi 1 yaşını da geçti bakalım ne zaman yürüyecek boncuk sağlıklı olsunlar da her çocuk farklıdır zamanı gelince yürürler koşarlar elbet inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?