2015 Şubat Anneleri

Acelesi varmis Ayaz kuzumun. Biryerlere yetismesi gerek:) Ay oyle ayaklandiklarini dusununce sabirsizlaniyorum. Cok hosuma gidiyo disarida gorunce bacaksiz bacaksiz kosturuyolar.
Bacaksız bacaksız :))) paytak paytak :)) aynen ben de çok özeniyorum, dün okula Bi öğrencinin kardeşi geldi mart 2015 doğumlu allahım çocuk koşturdu resmen 9 aylıkken yürümüş artık zıplıyor atlıyor Bi görsen serbest anneye bağımlı değil çok özendim :)))

Ben de yurusun istiyorum.yerler beton halılar ince ev sobalı olunca çok soğuk oluyor diğer odaların yerleri.EE hep peşimde.ama yürüyünce de kendi gitmek isticek kucak istemicek.okulâ giderken kucaklayıp gidiyom 1o dkkada.kolay mi zor mu olur bilmem.bizim okul yolu o gitsin ben peşinden gideyime uygun değil.

kızlaaar 2 haftadır gribim geçmiyo bi türlü. napayım edeyim bi fikir verin bana ne varsa sizin topikte var. boğaz ağrım geçti felaket bi baş ağrısı çekiyorum öyle böyle değil burnum tıkanıyo akıyo akınca genelde hep kanlı ve koyu kıvamda ilaç vermiyo doktorlar ateşim yok diye. ateşin olsa domuz gribi derdim dedi. zencefil yiyorum çorba içiyorum bolbol ama iyi gelmedi bi türlü oğluşumlada ilgilenemiyorum perişan olduk.

oğluşumda artık 5-6 adım yürüyo ama farkedince oturuyo korkuyo bebeğim yürümeye nedense.

hastayım diye bakamadım da buraya herşey yolundamı ? kuzularınız iyidir inşaAllah
Geçmiş olsun canım tavuk çorbası yap bol limonlu baharatlı sıcak sıcak iç... bal limon tarçın bunlarıda sıcak suya koy iç... ıhlamur iç bol sıvı al canım tekrar geçmiş olsun....

Canım burnunu açmak için vicks yada olips mentollü şeker var ya onu sıcak suya koy çıkan dumanı burnuna tut. İyi geliyor. Ayrıca zencefil bal limon çokaz sıcak su karıştırıp iç. Çok geçmiş olsun

Merhaba bayanlar. Benim kucuk kiz beyza tekrar hastalandi.5 gun bisi yemedi.cok zayifladi. Cok iyiydi.poofff. dun asi vurunduk. Hic ates yapmadi.masallah

O anda bi acemi cesareti geldi demek ki. Ama olsun cok sukur saglikli ya yurur insallah kendisi de. Hastaligi ne durumda
Hastalığı atlattık sayılır kızlar doktora gittimiz gün düştü ateşi çok şükür ilaçta vermedim fitil vermişti doktor hiç kullanmadan geçti şükür ama çok huysuz ateşi yok sadece huysuz istediği olmayınca kendini yerlere atıyor kucaktayken geriye ittiriyor kendini yere koyuyorum ağlıyor çok nazlı bugün modemi tutmuş onla oynamak istiyor elinden aldım bi ağladı kaç dakka gönlünü yapamadım hastalıktan sonra huy değiştirdi galiba bir de 5.-6. Dişleri çıkartıyor baya şiş dişetleri gece uykusu sıfır sabah işe gelirken sersem gibiyim bu gece 2 buçukta ağladı emmek istemiyor ayağımda sallıyorum susmuyor aldım salona götürdüm tv yi açtım şarkı açtım oynuyor gecenin 2 buçuğunda anneme verdim ben de 3 te uyumuş tekrar :)

Teşekkür ederim canım sağolasın. Akıl akıldan üstündür gelmiyo bazen insanın aklına.

Aynen canım bizimkiler tembel bebişler grubu :) ayaz yine iyi maşallah yürüyor berat hiç emeklemedi bile poposunun üstünde gitmeyi tercih ediyor beyefendi 1 yaşını da geçti bakalım ne zaman yürüyecek boncuk sağlıklı olsunlar da her çocuk farklıdır zamanı gelince yürürler koşarlar elbet inş :)

Ooo masallah hizli cikmis. Biz de gorecegiz insallah o gunleri

Berat kendi başına hiçbişey yemiyor kızlar çatal filan veremiyorum eline ekmek versem tuttuğu gibi fırlatıyor beratta sizin bebişler gibi eline geçtiğini yesin istiyorum ama herşeyi fırlatıyor iştahsız diye mi acaba anlamadım eline kaşık versem tabağa vuruyor mama sandalyesinin tepsisine vuruyor hiç ağzıma götüreyim demiyor kendi kendine bişeyler yemesini çok isterdim gerçi bizimki benim elimden de yemiyor

gelincikgibi sagol tatlim.iyi yolculuklar dilemissin.pek iyi gectigi soylenemez ama :))
gidis iyiydi de donuste yedi beni resmen. bi de kirk dk rötar vardi puff. yarim saat uyudu gerisinde bi dk durmadi. oyle aglamadi ama inmek istedi kucagimdan. her yere her seye dokunmak istedi zaptedemedim. uff neyse bu da gecti sukur.

evime geldim yine o garip duygu sanki benim evim degilmis gibi. cok huzunlendim niye boyle hissediyorum ya. annemlerden ayrilmanin huznunden sanirim. icim burkuldu hepimiz aglamakli olduk kimse uzulmesin diye de herkes tuttu kendini neyse bi kac gune gececek elbet..

kv de karsilamaya gelmis. oturdular biraz onlar kiza bakarken market ve pazara gittik. sonra aksama dogru gittiler. evde ne yemek var ne bisey tabii. evi sagolsun toplamis esim ama tabii temizligi beceremez. temizlik yapicam yarin.
hadi bizde yiyelim demelerini bekledim de oylece gittiler :)) herkesten annenin dusunceliligini beklemiceksin iste.

neyse amaan simdi azcik dinlenmem lazim kiz uyurken o kadar yorgunumki

Canım boynuna göğsüne sürekli vicks sür sar yatarken ayaklarının altına da sür uyu inşallah iyi gelir.
Buharına da durabilirsin.
Ben hamileyken vicks le iyileştim hep

Bu yürüme işi anlık oluyo gerçekten bnim kızım bugün hiç yoktan başladı adımlamaya şok oldum. Yürümez hemen çökerdi yürütmeye çalışsamda bugün başladı halıyı baştan sona gitti filan çok sevindim.
Şimdi biraz tedirgin bikaçkez düştü korktu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…