- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Ama kayınvaliden de ayıp etmiş sanki, yemeğe çağırsaydı iyi olurdu sonuçta yol yorgunusun, bu konularda benimki çık iyi sağılsun.. Olsun hemen hazır bişiler de olur..gelincikgibi sagol tatlim.iyi yolculuklar dilemissin.pek iyi gectigi soylenemez ama :))
gidis iyiydi de donuste yedi beni resmen. bi de kirk dk rötar vardi puff. yarim saat uyudu gerisinde bi dk durmadi. oyle aglamadi ama inmek istedi kucagimdan. her yere her seye dokunmak istedi zaptedemedim. uff neyse bu da gecti sukur.
evime geldim yine o garip duygusanki benim evim degilmis gibi. cok huzunlendim niye boyle hissediyorum ya. annemlerden ayrilmanin huznunden sanirim. icim burkuldu hepimiz aglamakli olduk kimse uzulmesin diye de herkes tuttu kendini neyse bi kac gune gececek elbet..
kv de karsilamaya gelmis. oturdular biraz onlar kiza bakarken market ve pazara gittik. sonra aksama dogru gittiler. evde ne yemek var ne bisey tabii. evi sagolsun toplamis esim ama tabii temizligi beceremez. temizlik yapicam yarin.
hadi bizde yiyelim demelerini bekledim de oylece gittiler :)) herkesten annenin dusunceliligini beklemiceksin iste.
neyse amaan simdi azcik dinlenmem lazim kiz uyurken o kadar yorgunumki
evet biraz ayip etti. gitmem gerek yemegim yok dedi. hazirlikli degildi yani gelisimize. sadece kizi sevdi gitti. aman neyse onemli degil manti yaptik yedik.Ama kayınvaliden de ayıp etmiş sanki, yemeğe çağırsaydı iyi olurdu sonuçta yol yorgunusun, bu konularda benimki çık iyi sağılsun.. Olsun hemen hazır bişiler de olur..
Ya walla yine iyi gidiyorsun maşallah ben ayazla uçağa binsem eyvah yeri göğü inletir :))) kulakları acınıyor mu ben en çok onu merak ediyorum..
Amaaaan yaparsın temizliği şimdiden onu düşünme bi yarın olsun hele :))) diyorum da ben de senin gibiyim aklımı kurcalar durur
Gecmis olsun canim kiyamam hem bebekli hem hamilehastayım diye bakamadım da buraya herşey yolundamı ? kuzularınız iyidir inşaAllah
Bu hastaliklarla dis cok denk geliyo bizde de. Duru ne zaman agir bi hastalik gecirse ardindan dis cikariyo. Simdi de mesela 3 tane azi disi birden kabardiHastalığı atlattık sayılır kızlar doktora gittimiz gün düştü ateşi çok şükür ilaçta vermedim fitil vermişti doktor hiç kullanmadan geçti şükür ama çok huysuz ateşi yok sadece huysuz istediği olmayınca kendini yerlere atıyor kucaktayken geriye ittiriyor kendini yere koyuyorum ağlıyor çok nazlı bugün modemi tutmuş onla oynamak istiyor elinden aldım bi ağladı kaç dakka gönlünü yapamadım hastalıktan sonra huy değiştirdi galiba bir de 5.-6. Dişleri çıkartıyor baya şiş dişetleri gece uykusu sıfır sabah işe gelirken sersem gibiyim bu gece 2 buçukta ağladı emmek istemiyor ayağımda sallıyorum susmuyor aldım salona götürdüm tv yi açtım şarkı açtım oynuyor gecenin 2 buçuğunda anneme verdim ben de 3 te uyumuş tekrar :)
Bu ara bütün bebekler hasta Can'ım, soğuktan mı dişten mi artık.. Anne sütü alıyorsa merak etme toparlar yakında inşallahMerhaba bayanlar. Benim kucuk kiz beyza tekrar hastalandi.5 gun bisi yemedi.cok zayifladi. Cok iyiydi.poofff. dun asi vurunduk. Hic ates yapmadi.masallah
Tuna da ilk başta bi ham hum yapıyor güle oynaya üçüncü lokmada oda atıyor bide gözüme bakıyor. Ama ben de karşısında yersem onun yemeğinden biraz daha yiyor. Sende onunla beraber yemeyi denedin mi?Berat kendi başına hiçbişey yemiyor kızlar çatal filan veremiyorum eline ekmek versem tuttuğu gibi fırlatıyor beratta sizin bebişler gibi eline geçtiğini yesin istiyorum ama herşeyi fırlatıyor iştahsız diye mi acaba anlamadım eline kaşık versem tabağa vuruyor mama sandalyesinin tepsisine vuruyor hiç ağzıma götüreyim demiyor kendi kendine bişeyler yemesini çok isterdim gerçi bizimki benim elimden de yemiyor
Ayy canim valla ben dusunemiyorum Duru'yla bindigimi. Bi saniye durmaz eminim off. Neyse gecmis olsun canim bu da gecti dinlen:)evet biraz ayip etti. gitmem gerek yemegim yok dedi. hazirlikli degildi yani gelisimize. sadece kizi sevdi gitti. aman neyse onemli degil manti yaptik yedik.
canim ben 2bucuk aylikken binmistim ilk cok korkmustum. bi de o zaman kolik krizleri vardim resmen bi onceki gece korkudan uyuyamadim. kulaklarina bisey olursa vs diye bi de. emzik verdim ya da emzirdim. o ilk ucusumuzda surekli uyudu şok olmustum. buyudukce de belli olmuyo mesela giderken cok iyidi uyudu uyandi sakince durdu. bu sefer mahvetti beni tutarken terledim resmen nasil guclu bi de var ya. ama kulaklarina bir sey olmuyor bizim kizin. kalkarken emzik veriyorum sadece. onun derdi kucagimdan inip ortaligi kesfetmek :))
temizlik de sorun degil ya ozledim evimi temizlemeyi. artik yarin Begüm supurgenin pesinde yapmaya calisicam :))
Sorma canim bi kurtaramadik kendimizi. Siz nasilsiniz?Yakşamlar kızlar :) bütün bebeler hasta Allah şifa versin hepsine. Bahar gelsin sıkıldık patladık kardan kıştan..
temmuzz cum çok geçmiş olsun, Boğaz Ağrı'sı fena yazık yavrucuğa.. pirelideve sana da çok geçmiş olsun canım viks bence de en iyi çözüm, sıcak sıcak bişeyler de içip terlemen ve aslında üç gün yataktan çıkmadan dinlenmen lazım da işte çocukla zor olur elbet..
dadera kız yine mi hasta oldunuz tüh valla bi okut üflet kendini ne bitmez hastalıkmış..
yeb4 tekrar hoş geldin evine, zor mor ama en iyisi yine evin seril yat bi güzel. Ayrılık hep var Can'ım napalım bende çok üzülüyordum ama ben üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor, uzakta olmak bazen daha iyi, bi üzüntün olduğunda telefondan belli etmeden konuşuyorsun her problemini bilmiyorlar falan. Bahar'da da onlar gelir ne güzel eviniz de müsait.
gecmis olsun canim. asiya kadar iyi olmazsa ebeyi ara soyle hastaysa zaten yapmiyorlar birkac gun ertelenebiliyor sorun olmuyor.
kiyamam yorgun dustu tabii hastaliktan. bizim ev de merkezi sistem gece daha soguk oluyor. bende bi uyku tulumu aldim ama istedigim gibi degil. pamuklu normal penye bisey ama en azinda pijamasinin ustune giyer ustunu acsa da beli acilmaz. kalin tulumlar var onlarla yanar resmen ev sicak. gerci kis da bitmek uzere bi tane aldim bahara kadar idare eder.
sivi seyler saglikli seyler versin annesi hemencik iyilesir insallah. antibiyotik mi verdi ne verdi doktor?
Canim gecmis olsun iyi ki gitmissiniz. Bence de uyku tulumu alin cok rahat oluyor. Icin rahat oluyo en azindan. Kiyamam ya keske hic hasta olmasalar.
temmuzz çok geçmiş olsun iyiki götürmüşsün doktora yavrum yoksa Nasıl dayanacaktı.. Demek ki ateşi de Boğaz enfeksiyonundan oldu şimdi Nasıl? İlaç verdi mi yani Boğaz için ne veriyorlar merak ettim.. Korkma çabuk toparlanır inşallah.. Güvendiğin bal varsa ver ağzında Boğaz'ını yumuşatır yavrumun
hosbulduk canim.Yakşamlar kızlar :) bütün bebeler hasta Allah şifa versin hepsine. Bahar gelsin sıkıldık patladık kardan kıştan..
temmuzz cum çok geçmiş olsun, Boğaz Ağrı'sı fena yazık yavrucuğa.. pirelideve sana da çok geçmiş olsun canım viks bence de en iyi çözüm, sıcak sıcak bişeyler de içip terlemen ve aslında üç gün yataktan çıkmadan dinlenmen lazım da işte çocukla zor olur elbet..
dadera kız yine mi hasta oldunuz tüh valla bi okut üflet kendini ne bitmez hastalıkmış..
yeb4 tekrar hoş geldin evine, zor mor ama en iyisi yine evin seril yat bi güzel. Ayrılık hep var Can'ım napalım bende çok üzülüyordum ama ben üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor, uzakta olmak bazen daha iyi, bi üzüntün olduğunda telefondan belli etmeden konuşuyorsun her problemini bilmiyorlar falan. Bahar'da da onlar gelir ne güzel eviniz de müsait.
başa gelen cekilir :)) mecbur kalinca bi sekilde zapdetmeye calisiyosun iste ama kabus gibiydi ya oyyAyy canim valla ben dusunemiyorum Duru'yla bindigimi. Bi saniye durmaz eminim off. Neyse gecmis olsun canim bu da gecti dinlen:)
oyy kiyamam nasil cani yaniyorki yorgun dusmus. antibiyotik kullanmak istemiyoruz hakli olarak ama o da olmasa enfeksiyon naail gececek. gereksiz yere vermeyen doktorlara rastalariz insallah hep. kullan bakalim eminim bi kac gune iyilecektir daha iyi olacaktir uzulme. asiyi da bi iki gun ertelersiniz bi de ondan perisan olmasinçok yorgun düştü canım hele bugün kafasını kaldıramadı gece kalktık oturduk ateşten uyuyamadı dr boğazına bakmazdan önce tahlil isteyeceğim dedi boğazına bakınca gerek kalmadı tahlile kesinlikle ant kullanmalı boğazı iltihap dolu dedi iltihabı olmasa tahlil yaptırı ona göre bakardık dedi kesin an kullanmak zorundamıyız dedim kesinlikle dedi dr a güveniyorum keyfi ilaç vermez birde boğazından akıntıyla ciğerlere iner diye korktum perşembeye kadar geçmezse söylerim hemşireye aklımda zaten en azından kendini iyice toparlasın zaten aşı lar bizde çok ateş yapıyo 3 günde onun sıkıntısı oluyor üst üste geldi yavrum umarım hemen atlatır
Nasıl geçti geceniz canım? İnşallah daha iyidir şimdi, biz bile dayanamıyoruz Boğaz Ağrı'sına çocuk ne yapsın yazıkdr da dedi iyi ki gelmişsiniz haftasonu daha kötü olurdu diye gerçektende bugün çok halsizdi kuzum şimdi uyuyor baakalm gecemiz nasıl gececek boğazda iltihap oldugu için ant verdi birde ağrı kesici ateş düşüürücü
vücudunda ağrısı vardır dedi ağrı kesiciyi ondan verdi bal var buranın bi ilçesinden getirttik doğal sabahları veriyorum ıhlamuruna katıyorum rahatlıyor içince
Biz iyiyiz hastalık falan yok da uyku problemli yine, klasik yani :))Sorma canim bi kurtaramadik kendimizi. Siz nasilsiniz?
Canım ayaz da öyleydi bir ara çıldırmıştım ben sürekli ağlayarak uyanıyordu ve sadece memede sakinleşiyordu.. Gece terörü olabilir demişti hatta sanırımArtık uykusuzluktan felç olacağımTuna yeni bi huy edindi, yatınca bire kadar falan iyi uyuyor, sonra iki saat boyunca on eş dakkaya bi uyanıyor. Yanıma alıyorum ağlayarak uyanıp yatakta oturuyor gelip kafamıza üstümüze yatıyor, bi on on beş dakka uyuyor aynı şey bi daha.. Sabah da altı da uyanıyor en geç. Sağ kolum omzumdan boynumdan itibaren hissetmiyorum artık. Düz yatınca bütün omurlarım acıyor çok fenayım çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?