2015 Şubat Anneleri

Ama kayınvaliden de ayıp etmiş sanki, yemeğe çağırsaydı iyi olurdu sonuçta yol yorgunusun, bu konularda benimki çık iyi sağılsun.. Olsun hemen hazır bişiler de olur..

Ya walla yine iyi gidiyorsun maşallah ben ayazla uçağa binsem eyvah yeri göğü inletir :))) kulakları acınıyor mu ben en çok onu merak ediyorum..

Amaaaan yaparsın temizliği şimdiden onu düşünme bi yarın olsun hele :))) diyorum da ben de senin gibiyim aklımı kurcalar durur

evet biraz ayip etti. gitmem gerek yemegim yok dedi. hazirlikli degildi yani gelisimize. sadece kizi sevdi gitti. aman neyse onemli degil manti yaptik yedik.

canim ben 2bucuk aylikken binmistim ilk cok korkmustum. bi de o zaman kolik krizleri vardim resmen bi onceki gece korkudan uyuyamadim. kulaklarina bisey olursa vs diye bi de. emzik verdim ya da emzirdim. o ilk ucusumuzda surekli uyudu şok olmustum. buyudukce de belli olmuyo mesela giderken cok iyidi uyudu uyandi sakince durdu. bu sefer mahvetti beni tutarken terledim resmen nasil guclu bi de var ya. ama kulaklarina bir sey olmuyor bizim kizin. kalkarken emzik veriyorum sadece. onun derdi kucagimdan inip ortaligi kesfetmek :))

temizlik de sorun degil ya ozledim evimi temizlemeyi. artik yarin Begüm supurgenin pesinde yapmaya calisicam :))

Bu hastaliklarla dis cok denk geliyo bizde de. Duru ne zaman agir bi hastalik gecirse ardindan dis cikariyo. Simdi de mesela 3 tane azi disi birden kabardi

Yakşamlar kızlar :) bütün bebeler hasta Allah şifa versin hepsine. Bahar gelsin sıkıldık patladık kardan kıştan..

temmuzz cum çok geçmiş olsun, Boğaz Ağrı'sı fena yazık yavrucuğa.. pirelideve sana da çok geçmiş olsun canım viks bence de en iyi çözüm, sıcak sıcak bişeyler de içip terlemen ve aslında üç gün yataktan çıkmadan dinlenmen lazım da işte çocukla zor olur elbet..
dadera kız yine mi hasta oldunuz tüh valla bi okut üflet kendini ne bitmez hastalıkmış..
yeb4 tekrar hoş geldin evine, zor mor ama en iyisi yine evin seril yat bi güzel. Ayrılık hep var Can'ım napalım bende çok üzülüyordum ama ben üzüldükçe onlar daha çok üzülüyor, uzakta olmak bazen daha iyi, bi üzüntün olduğunda telefondan belli etmeden konuşuyorsun her problemini bilmiyorlar falan. Bahar'da da onlar gelir ne güzel eviniz de müsait.

Merhaba bayanlar. Benim kucuk kiz beyza tekrar hastalandi.5 gun bisi yemedi.cok zayifladi. Cok iyiydi.poofff. dun asi vurunduk. Hic ates yapmadi.masallah
Bu ara bütün bebekler hasta Can'ım, soğuktan mı dişten mi artık.. Anne sütü alıyorsa merak etme toparlar yakında inşallah

Tuna da ilk başta bi ham hum yapıyor güle oynaya üçüncü lokmada oda atıyor bide gözüme bakıyor. Ama ben de karşısında yersem onun yemeğinden biraz daha yiyor. Sende onunla beraber yemeyi denedin mi?

Ayy canim valla ben dusunemiyorum Duru'yla bindigimi. Bi saniye durmaz eminim off. Neyse gecmis olsun canim bu da gecti dinlen:)

Sorma canim bi kurtaramadik kendimizi. Siz nasilsiniz?

çok yorgun düştü canım hele bugün kafasını kaldıramadı gece kalktık oturduk ateşten uyuyamadı dr boğazına bakmazdan önce tahlil isteyeceğim dedi boğazına bakınca gerek kalmadı tahlile kesinlikle ant kullanmalı boğazı iltihap dolu dedi iltihabı olmasa tahlil yaptırı ona göre bakardık dedi kesin an kullanmak zorundamıyız dedim kesinlikle dedi dr a güveniyorum keyfi ilaç vermez birde boğazından akıntıyla ciğerlere iner diye korktum perşembeye kadar geçmezse söylerim hemşireye aklımda zaten en azından kendini iyice toparlasın zaten aşı lar bizde çok ateş yapıyo 3 günde onun sıkıntısı oluyor üst üste geldi yavrum umarım hemen atlatır

Canim gecmis olsun iyi ki gitmissiniz. Bence de uyku tulumu alin cok rahat oluyor. Icin rahat oluyo en azindan. Kiyamam ya keske hic hasta olmasalar.

nazarım değdi hasta olmuyor bu kışı hasta olmadan geçirecek dedim ertesi güne hastalandı rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür

dr da dedi iyi ki gelmişsiniz haftasonu daha kötü olurdu diye gerçektende bugün çok halsizdi kuzum şimdi uyuyor baakalm gecemiz nasıl gececek boğazda iltihap oldugu için ant verdi birde ağrı kesici ateş düşüürücü
vücudunda ağrısı vardır dedi ağrı kesiciyi ondan verdi bal var buranın bi ilçesinden getirttik doğal sabahları veriyorum ıhlamuruna katıyorum rahatlıyor içince

hosbulduk canim.
evet haklisin yapacak bir sey yok zamanla daha cok alisicam sanirim. bi onlar bi biz gide gele boyle gececek hayat. saglikli olsun herkes mutlu olsun da :)

Ayy canim valla ben dusunemiyorum Duru'yla bindigimi. Bi saniye durmaz eminim off. Neyse gecmis olsun canim bu da gecti dinlen:)
başa gelen cekilir :)) mecbur kalinca bi sekilde zapdetmeye calisiyosun iste ama kabus gibiydi ya oyy
ama sunu kesfettim cok uykusu oldugu zaman uyuyor rahat oluyor. yoksa vay halimize :)

oyy kiyamam nasil cani yaniyorki yorgun dusmus. antibiyotik kullanmak istemiyoruz hakli olarak ama o da olmasa enfeksiyon naail gececek. gereksiz yere vermeyen doktorlara rastalariz insallah hep. kullan bakalim eminim bi kac gune iyilecektir daha iyi olacaktir uzulme. asiyi da bi iki gun ertelersiniz bi de ondan perisan olmasin

Nasıl geçti geceniz canım? İnşallah daha iyidir şimdi, biz bile dayanamıyoruz Boğaz Ağrı'sına çocuk ne yapsın yazık

Kızlar bizde istanbula indik dün akşam yedide falan oteldeydik bide 1,5 saat rötar yaptı bizde ilk kez binmiş olduk uçağa maaşallah çok uslu durdu artık arkadaki öndeki sağdaki soldaki bütün insanlarla saklambaç oynadı inmeye yakında 1saat uyudu ama tabi ben kan ter içinde kaldım uçakta diyolar bebek maması sebze püresi verelimmi yok dedik o kebapçı tavuk verin bize :) mamadan bi kaşık yedi hep biZim pilavimizi tavugumuzu yedi şimdi uyuyorlar uyanınca anneme geçeceğiz Allahım çok özledim ya Allah kimseyi annesiz ailesiz birakmasın

Artık uykusuzluktan felç olacağım Tuna yeni bi huy edindi, yatınca bire kadar falan iyi uyuyor, sonra iki saat boyunca on eş dakkaya bi uyanıyor. Yanıma alıyorum ağlayarak uyanıp yatakta oturuyor gelip kafamıza üstümüze yatıyor, bi on on beş dakka uyuyor aynı şey bi daha.. Sabah da altı da uyanıyor en geç. Sağ kolum omzumdan boynumdan itibaren hissetmiyorum artık. Düz yatınca bütün omurlarım acıyor çok fenayım çok..

Canım ayaz da öyleydi bir ara çıldırmıştım ben sürekli ağlayarak uyanıyordu ve sadece memede sakinleşiyordu.. Gece terörü olabilir demişti hatta sanırım MaRaL_ idi.. Şimdi daha iyi ama sık uyanmalar devam en azla 1,5 saat delilsiz uykusu var hala ve aynı şekilde 5:30-6:00 gibi komple uyanıyor çok iyi anlıyorum seni, hele de işe giderken berbat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…