- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Artık uykusuzluktan felç olacağımTuna yeni bi huy edindi, yatınca bire kadar falan iyi uyuyor, sonra iki saat boyunca on eş dakkaya bi uyanıyor. Yanıma alıyorum ağlayarak uyanıp yatakta oturuyor gelip kafamıza üstümüze yatıyor, bi on on beş dakka uyuyor aynı şey bi daha.. Sabah da altı da uyanıyor en geç. Sağ kolum omzumdan boynumdan itibaren hissetmiyorum artık. Düz yatınca bütün omurlarım acıyor çok fenayım çok..
hosgeldin canim gozunuzaydin :)Kızlar bizde istanbula indik dün akşam yedide falan oteldeydik bide 1,5 saat rötar yaptı bizde ilk kez binmiş olduk uçağa maaşallah çok uslu durdu artık arkadaki öndeki sağdaki soldaki bütün insanlarla saklambaç oynadı inmeye yakında 1saat uyudu ama tabi ben kan ter içinde kaldım uçakta diyolar bebek maması sebze püresi verelimmi yok dedik o kebapçı tavuk verin bize :) mamadan bi kaşık yedi hep biZim pilavimizi tavugumuzu yedi şimdi uyuyorlar uyanınca anneme geçeceğiz Allahım çok özledim ya Allah kimseyi annesiz ailesiz birakmasın
sanirim iki yasina kadar biz bu uykulardan cekecegizArtık uykusuzluktan felç olacağımTuna yeni bi huy edindi, yatınca bire kadar falan iyi uyuyor, sonra iki saat boyunca on eş dakkaya bi uyanıyor. Yanıma alıyorum ağlayarak uyanıp yatakta oturuyor gelip kafamıza üstümüze yatıyor, bi on on beş dakka uyuyor aynı şey bi daha.. Sabah da altı da uyanıyor en geç. Sağ kolum omzumdan boynumdan itibaren hissetmiyorum artık. Düz yatınca bütün omurlarım acıyor çok fenayım çok..
Gece terörü gibi değil mızırdı şeklinde ağlıyor kendi ata ata tekrar dalıyor kafamın üstünde :)) ay gülüyorum ama çok fenayım gerçekten, hele sabah daha gün ışımadan uyanıyor ya ağlayasım geliyor çünkü birsaat sonra zaten kalkacağım ve maraton başlayacakCanım ayaz da öyleydi bir ara çıldırmıştım ben sürekli ağlayarak uyanıyordu ve sadece memede sakinleşiyordu.. Gece terörü olabilir demişti hatta sanırım @MaRaL_ idi.. Şimdi daha iyi ama sık uyanmalar devam en azla 1,5 saat delilsiz uykusu var hala ve aynı şekilde 5:30-6:00 gibi komple uyanıyorçok iyi anlıyorum seni, hele de işe giderken berbat oluyor
Ay ne güzel düzeni varmış, bizim hiç olmadı ki öyle bişey. Ne bozuyor bilmem bunların uykusubi tane de bende var ondan...
bir de yağmur deliksiz uyurdu neredeyse. ben yatmadan önce 1 gibi emzirirdim sonra sabah 6 bucukta uyandigimda yataginda oynuyor olurdu ya da yeni uyaniyor. emzirirdim bi uyku daha 9 bucukta gune balardik. şimdi aynen anlattigin gibi. gece 1-2 saat ayaktayiz kesin, uyur uyanıklık arasında.
Aynen iki yaşında düzelecek mi çok merak ediyorum. Çok sinirlenmiyorum da Ağrı'm çok oluyor ona üzülüyorum. Tatilde yaptırdığım masajı şu an hatırlamıyorum bile. Keşke evin şu arka odasında her daim hazır bekleyen bi masör, bi jakuzi, bide sauna olmaydısanirim iki yasina kadar biz bu uykulardan cekecegiz
bi duzen oturtuyorum sonra dedigin gibi bi ara bi seye takiliyo on gun mesela. Tuna beyin de keyfi boylesini istemis demekki. artik bir neden aramaktan vazgectim ben. ve bir duzen olacagi umudumu da yitirdim. kabulleniyorum en az 2 yil uyku haramkabullenince yine uykusuz kaliyosun ama en azindan sinirlerimi yipratmamis oluyorum
bu gece iyidi 3 gibi uyandı yine ateşi çıkmış biraz oyalandı su içirdim tekrar uyudu sabaha ateş yoktu bu saat oldu düne göre daha iyi toparlandı şükürNasıl geçti geceniz canım? İnşallah daha iyidir şimdi, biz bile dayanamıyoruz Boğaz Ağrı'sına çocuk ne yapsın yazık
Bi cozumu olmali bence ya bu uyku olayinin canim. O kadari da cok fazlaBiz iyiyiz hastalık falan yok da uyku problemli yine, klasik yani :))
ahhh ahhh sorma bana da alaaddinin cini gelse sorsa uc dilek biri uyku biri masaj biri de uzuuun uzuun kitap okuyup sicak cay icebilmek olurduAynen iki yaşında düzelecek mi çok merak ediyorum. Çok sinirlenmiyorum da Ağrı'm çok oluyor ona üzülüyorum. Tatilde yaptırdığım masajı şu an hatırlamıyorum bile. Keşke evin şu arka odasında her daim hazır bekleyen bi masör, bi jakuzi, bide sauna olmaydı
Çok yoğun bir gün geçirmişsin canım inşAllah uyanmaz da dinlendirir biraz annesini hepimiz aynıyız valla ben de çok yorgunum işten geliyorum beratla ilgileniyorum yemeğiydi oynatmasıydı derken uyutuyorum en son ama işten çok evde yoruluyorum gerçekten berat yine 9 da uyudu 2 de uyanır gece bir kaç gündür hep 2 de uyanıyor uyumuyor da Allahtan anacığım var ona verip yatıyorum berat bey de tv izliyor gecenin 2 sinde nerden buluyorlar bu enerjiyi beratın yerinde olsam yemek yer yatarım 24 saat vallaoy kizlar canim kizlar oluyorum yorgunluktan. ah soyle bi uyuyabilsem bi de masaj yapsa biri su an hayattan daha baska bisey istemezdim vallahi..
c.tesi sabahi 7de kalkmistim malum yolculuk vs ondan beri dinlenemedim hala. dun gece kiz uyutmadi sabah da erken kalkti yine uyutmadi. aksamustu uyumus ve uykusunu almisti tabii bizi dusunen kim peehhh.
gece 2de yattim sabah 7de kalktim arada uyanmasini saymiyorum. butun gun temizlik yaptim. bi ara mama sandalyesine koydum pepee sarkilari actim ne yapayim mecbur kalinca yapiyorum. yerler hep toz pislik surunuyo nasil temizlemeyeyim. odasina yakin yerleri yaptim sonra uyuttum diger yerleri yaptim. aksam babasi gelince ustune yemek hazirladim sobra en son banyo tuvalet temizlendi derken son olarak banyoya girdim kendimi de cifledim nerdeyse
ama pestilim cikti ya. su an sarhos gibiyim konusmaya mecalim yok. sirf gece beni ayaga dikmesin diye aksamustu oyaladim uyutmadim. simdi uyudu zamaninda cok sukur. ama kac kez uyanir bilmem.
ne olur bu gece uyanmasin ne oluuur cok ihtiyacim var uyumaya
Çözüm bulamıyorum sadece yalvarıyorum artık Allah'aBi cozumu olmali bence ya bu uyku olayinin canim. O kadari da cok fazla
Süper Dilek'ler Aynısından bide bana cınım :))ahhh ahhh sorma bana da alaaddinin cini gelse sorsa uc dilek biri uyku biri masaj biri de uzuuun uzuun kitap okuyup sicak cay icebilmek olurdu
eskiden hepsini yapiyoduk da degerini bilmiyomusuz kiz :))
Can'ım çok bildiğimden değil ama uyandığı Zaman yAttığı odada yatağında karanlıkta kalması daha iyi olmaz mı? Alışkanlığa çevirebilir, normal bişey zannedebilir gece yarısı tv izlemeyiÇok yoğun bir gün geçirmişsin canım inşAllah uyanmaz da dinlendirir biraz annesini hepimiz aynıyız valla ben de çok yorgunum işten geliyorum beratla ilgileniyorum yemeğiydi oynatmasıydı derken uyutuyorum en son ama işten çok evde yoruluyorum gerçekten berat yine 9 da uyudu 2 de uyanır gece bir kaç gündür hep 2 de uyanıyor uyumuyor da Allahtan anacığım var ona verip yatıyorum berat bey de tv izliyor gecenin 2 sinde nerden buluyorlar bu enerjiyi beratın yerinde olsam yemek yer yatarım 24 saat valla
yeni girebildim günlerdir.maleseff temamiz ugur bocekli oldu İg da ekliysen gormussundur isimlerinizi bilmiyorum çünki kim var kim yok ama dogumgunumuz çook güzel oldu çok eğlendik.ne at nede tel hediye geldi ama güzel şeyler almışlardıSallanan at da güzel olur,hem bozulacak kırılacak bişey değil.Saklarsın belki de.Koordinasyon teli denilen şeyden aldım ben.10 gün falan oldu,yüzüne bakmıyor beyefendi. Belki biraz daha büyüyünce ilgilenir diye kaldırmadım ben de.Duruyor öyle.
Denizci teması da güzel.Çok yakışıyor erkek bebeklere.Bizim ev de klimalı biz de dışarıda kutlayacağız kalabalık olacak eve sığdırmak zor olacak o kadar insanı.
Hoşbulduk hemde ne hoş annemlerle bi kucaklasmamiz oldu salya sümük:) Çok özlemişim ilk defa bu sefer çok uzun sürdü oğlan da hiç yadirgamadı öyle herkesin kucağına gidiyor omuzlarına yatıyor yigenlerimin elini tutuyor beni yurutun diye sanki 40 yıldır tanıyor çok güzel geçti ablamın elinden bir kase çorba içti şimdi bebek arabasıyla metroya binmeyi düşünüyoruz bostancidan Kadıköye:) bakalım nasıl olacakhosgeldin canim gozunuzaydin :)
ben bi bucuk saat zaptedemedim masallah uslu durmus senin kuzu :))
hahaha cok tatlisiin okurken tebessum ettim :))havalar ısınıyor mu ne bi an önce bahar gelsin istiyorum bugün güneş yüzünü gösterdi pek mutlu oldum :) çocuk gibi
eve tıkandık kaldık soğuktan çıkamıyoruz
sabah 6 da kalktık zombi gibiyim dün de erken kalkmıştık öğlen uykum geldi koltukta uyuyakalmışım babamız da buğra ile ilgilendi tam tamına 20 dk uyumuşumkalk çok uyudun hala yatıyorsun oğlun seni istiyor altını mı pisledi ne sanırım acıktı bi derdi var ne çözemedim diye getirdi kucağıma koydu vicdansız koca gözüne battı iki dk kestireyim
sabah 10 a kadar uyumak nasıl bir duygu acaba uykun bölünmeden kendi kendime uyanamayalı yarın tam 1 sene olacakbıcırığımın dogum günü minnacık çekirdek ailemizle kutlayacağız güzelbi masa hazırlar pasta keseriz
diyete başlayalı 1 ay oldu ve 4 kilo vermişim tam gaz devam yarın ara veririm artık pasta yememek olmaz
böyle daldan dala atladımcanım sıkılıyor
tahmin edebiliyorum yaa ahh ne duygulanmissinizdir.. cok sevindim iyi olmana. tadini cikar her anin bol bol. hasta olur bisey olur diye sakinma o kadar bosver olacaksa oluyorlar zaten. cok sakindikca daha cok oluyor. sen onlemini al yeterJ UPPFAQ. QG
Hoşbulduk hemde ne hoş annemlerle bi kucaklasmamiz oldu salya sümük:) Çok özlemişim ilk defa bu sefer çok uzun sürdü oğlan da hiç yadirgamadı öyle herkesin kucağına gidiyor omuzlarına yatıyor yigenlerimin elini tutuyor beni yurutun diye sanki 40 yıldır tanıyor çok güzel geçti ablamın elinden bir kase çorba içti şimdi bebek arabasıyla metroya binmeyi düşünüyoruz bostancidan Kadıköye:) bakalım nasıl olacak
evet calissam cidden is yerinde dinlenirdimÇok yoğun bir gün geçirmişsin canım inşAllah uyanmaz da dinlendirir biraz annesini hepimiz aynıyız valla ben de çok yorgunum işten geliyorum beratla ilgileniyorum yemeğiydi oynatmasıydı derken uyutuyorum en son ama işten çok evde yoruluyorum gerçekten berat yine 9 da uyudu 2 de uyanır gece bir kaç gündür hep 2 de uyanıyor uyumuyor da Allahtan anacığım var ona verip yatıyorum berat bey de tv izliyor gecenin 2 sinde nerden buluyorlar bu enerjiyi beratın yerinde olsam yemek yer yatarım 24 saat valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?