2015 Şubat Anneleri

yaa hava cok guzel resmen icim acildi yaa. disari cikmak istiyorum ama arabasina bindirsem anca buralarda dolaniriz. sigmiyoki arabasi dolmusa bak yine sinir oldum

kizlar ya boyle disari cikinca ne yedircez bu bebelere? en mantiklisi yine kasik mamasi sanirim. bi yerden ilik su bulup hemen hazirlayip yedirebiliriz.

ama en korktugum da uykusu gelince delirmesi. kendisi sallanma muptelasi oldugu icin. arabasinsa sallayinca bile uyumuyo illa ayakta sallanacak. bi kac kez arabasinda uyumustu da şok olmustum.

ya yazima ne guzel basladim su an moralim yine coktu. allahim yaaa

Hiç bir şekilde susmadı çok ağladı sadece tv yle sakinşti o yüzden izlettik 2 gece canım emmekte istemedi uyumadı da sallayınca da durmadı o yüzden ilk kez izlettik zaten diş etleri mi ağrıyor anlamadım ağlıyor kendi kendine bir de beşikte yatmıyor canım ortamızda yatıyor :)

Evet canım zor ama çalışınca alışıyorsun dediğin gibi iş yeri dinlendiriyor beni ve işe gitmeyip tüm gün bebişle uğraşmak daha zor geliyor bana canım mesela bugün tatil günümdeyim beratın gönlünü eğlendirmekten pestilim çıktı yürümüyor henüz ellerimden tutup tüm odaları gezmek istiyor ya da kucağımda olacak yaramazlıkları da cabası biraz uyusa da ben de dinlensem diyorum artık biliyorsun zaten canım belim tutmuyor artık ama evet annem yanımda çok şükür en azıdan ev işlerini annem yapıyor ve sabahları berata bakıyor uyuyabiliyorum 2 günlük tatilimde

Ben de istiyorum artık bahar gelsin.yoksa Cok tahammülsüz olmaya başladım çocuklara karşı.en ufak şeyde bağırmaya başladım.gidişatım iyi değil.belki bahar gelirse bi format atarim kendime.çok zorlanıyorum artık.

Ne guzel kavusmussunuz bebis de hic yadirgamamis. Bol bol dinlen enerji topla ailenle

Canim kasik mamasi da olabilir ama sanki kavanoz mamasi daha pratik olur. Gerci yaninda minik bi termos tasiyabilirsin. Duru mama da ictiginden kac ay termosla dolastim of hep cantam agirdi aklima geldi birden. Ya da kendi yemegi varsa ondan da yaninda goturebilirsin tabi nasil bi yere gittigine bagli. Ben genelde yanima yemek aliyorum. Ama gecen Duru'ya herseyi hazirladim cantaya koydum cantayi birakip cikmisiZ. Gittim bebek magazasindan kavanoz mamasi bi de mama kasigi aldim oylece hallettim. Suyu da evde kaldi mecbur. Cok sinir olmustum kendime.

Benim evde yemek varsa ondan aliyorum yanima. Yoksa kavanoz mama aliyorum bi de meyve aliirum muz falan. Bi de balik kraker gibi oyalicak bisiler. Ev oturmasina gidiosam bazen almiorum mutlaka ya corba pilav bisi vardir.

Ya cnm bizimki de sallanmadan uyumaz ama bu ara uyumaya itiraz halindeyiz. Sallayinca uyumasi bi saati buluo. Artik ayaklarim uyusuo seninki de bole mi

mery60 canim bizimki de ayni yarim gibi baslio sabaha kdr mirmir mirmir oturup aglio oteye beriye atio kendini. Bütün gece uyutmuo. Biz esimle bolustuk. Ben gece iki uce kdr bakiom sonra salona geciom esim bakio sabaha kdr. Yoksa ikimizde uykusuz kalioruZ. Sonra uykusuzluk asabiyet yapio bende. Zaten sabirli degilim. Ama nasil duzelir bilmiyorum. Duzelecegini sanmiyorum. Dogdugundan beri ayniyiz. Okul cagina kdr oturacagini sanmiyorum

canım bilemedim ki şimdi hiç sosyal paltformlarda gözüm yok o yüzden şimdiye kadar eksikliğini hiç hissetmedim bakıyım hesap açarsam yazarım bende pek merak ediyorum burdaki kuzuları ne de olsa elimizde büyüdüler

off aynen kapana kısılmış gibiyim hergünüm aynı çok sıkıcı olmaya başladı bir kaç ay içinde yürümeye başlarsa tutarım elinden cıkar gezeriz gezmelere gideriz

Biz bugün bindik metroya çok iyidi yolculugumuz zaten avm ye kadar gidiyor metro bebek arabamizda vardı epey dolaştık avm de karnımız acıkınca girdik biyere oğlana çorba söyledim ekmek dogradim içine benim yemegimin yogurdundan etinden biraz yedi yanimdada meyve püresi vardı ondan yedi donustede muz yedi takside sonra uyudu kaldı :) odaya çıktık emzirdim yani kendime bir çöp alamadım oğlana çok güzel bir ayakkabı aldık ama :)) Öyle yuruyoki avm de küçük adam (elinden tutuyorum tabii hala). :) Yarın mesela öğle uykusunu beklemeden cikicam dışarı yoksa gecikiyoruz arabada uyursa şansımı denicem . Evet bizim arabada çok büyük sanırım biz bu metro istikametinden dışarı cikamiyacagiz minibüse otobüse binemeyiz heroin taksiyede binemeyiz

Hava yarinda coz iyi olacakmis istanbullulara duyurulur bugünde çok iyidi ama bu trafik unutmuşum cinnet geçiriyorum kucağımda şoförün saçını yolacakti adamda suratsız bebek arabası sığmadı bagaj kapağı açık geldik vit vit etmiş eşime goturemem şu bu neyse halletti de bindik geldik yarın akasya avm deyiz yakın olanlar gelsin bari tanışırız:)) bizim oğlanda kemer hastası milletin beline bakıyorki kemer var mı diye dokunuyor :) Yani hiç dikkat etmiyorum desem yeridir İnşallah hiç hasta olmaz şuana kadar maaşallah hiç hasta olmadı doğmuş doğalı biraz çingene usulü büyüyor benimki rahat geniş relax serbest yani :))

havanın güzel olması iyi denk geldi size bolbol gez dolaş bebişinde inş hastalanmaz ona da değişiklik olur

Anladım, insan çaresiz kalınca her şeyi yapıyor. Tuna da aramızda yatıyordu dün geceye kadar. Dün yatağında yatırdım ve en az on kez uyandı alışacak ama eninde sonunda

kendi kendinin moralini bozuyorsun. Burda da hava çok güzeldi. Güneş olunca ebeveyn aydınlandı ve tabi evin ne kadar kirli olduğu daha bi ortaya çıktı. Ay hem burdan gidesim var hemde doğası çok güzel. Ama şu evim güz l olsaydı keşke azıcık bak bende bozdum moralimi durduk yere

Okul çağı mı Tuna da aynı doğduğundan beri uyku çoğunlukla problem.. Eşimde sabah alıyor mutfakta oyalıyor. Bende bir saat kadar uyumuş oluyorum. Bende hiç sabırlı değilim maalesef. Hatta uyku konusunda hiç. Gece bazen ağlıyorum yalvarıyorum uyusun diye..

sinir olma tatlım daha neler unutucaz :))
ben eve falan gidiyorsam kendi yemegini alıyorum zaten ama sokakta en mantıklısı kolay ve hazır şeyler ne yazıkli o kadar olsun yapacak bıirşey yok.

aynen öyleee :) açarsan haber verirsin canım

ohh ne güzel bir gün geçirmişsin sana da enerji gelmiş belliki :))
bebek arabası konusunu hiç açma ya çok ama çok pişmanım sanırım pratik birşey alıcaz mecburen.
bu arada istanbulda olsam şu an fırsat olsa buluşurduk tabii ne güzel olurdu :))

bak sende yaptın laf lafı açınca sonu hep moral bozukluğu
evet yaşadığın coğrafya çok güzel kiraları da uygundur ama yeni ev yok pel sanırım ondan mı?

Ev var ama ev sahipleri vermiyor, yazın gelip kalmak için yaptırmışlar. Burayı zor bulduk, neyse bi boya yaptırırız daha ferah olur artık napalım.. :)

Kızlaaaaar :) moral bozukluğu hepimizde var, bende de yorgunluktan attık her yerim uyuşuyor ama işten geldiğimde o sarılması, öpmesi yetiyor.. Cumartesi Ayaz'ın doğum günü hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum akşamları uyutunca..

Gonul83 hoş geldin Can'ım umarım çok güzel vakit geçirirsin ülkemizde, güzel enerji be bol neşe depolarsın :)

mery60 uyku sorunu hala devam mı? Biz bence uykudan vaz geçelim ki geçtik aslında zaten ama işte biz de insanız.. Bir yıl boyunca uykusuz dolaşmak ne demek yazık bize

yeb4 kız sen yazarken ben yoruldum resmen yaaa allahım hepimize kolaylıklar versin âmin :)

BRBM naptın Can'ım iyileşti mi Berat tamamen? Ne güzel yapıyorsun, ben hiç bırakıp uyuyamıyorum yaa çok ilginç, hiç yapamadım doğduğundan beri gece hep uğraştım kendim.. Bırakıp uyursam ihanet etmiş gibi hissediyorum çok garip ama işte öyle olunca da çok yoruluyorum

dadera duru kuş Nasıl oldu??

MaRaL_ bak yine kayboldun Can'ım ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…