Hiç bir şekilde susmadı çok ağladı sadece tv yle sakinşti o yüzden izlettik 2 gece canım emmekte istemedi uyumadı da sallayınca da durmadı o yüzden ilk kez izlettik zaten diş etleri mi ağrıyor anlamadım ağlıyor kendi kendine bir de beşikte yatmıyor canım ortamızda yatıyor :)Can'ım çok bildiğimden değil ama uyandığı Zaman yAttığı odada yatağında karanlıkta kalması daha iyi olmaz mı? Alışkanlığa çevirebilir, normal bişey zannedebilir gece yarısı tv izlemeyi
evet calissam cidden is yerinde dinlenirdim
calisip eve gelip o kadar isi yapmak da zor.
ne guzel annen yaninda su an tadini cikar :)
benimki dun gece 1e kadar iki kez uyandi. gece 4te uyandi. sabah 8de uyandi daha da uyumadi. eh buna da sukur.. sanirim sasirdi yine tam alisti annemlerdeki odamiza kendi odasini mi yadirgadi anlamadim..
Ben de istiyorum artık bahar gelsin.yoksa Cok tahammülsüz olmaya başladım çocuklara karşı.en ufak şeyde bağırmaya başladım.gidişatım iyi değil.belki bahar gelirse bi format atarim kendime.çok zorlanıyorum artık.havalar ısınıyor mu ne bi an önce bahar gelsin istiyorum bugün güneş yüzünü gösterdi pek mutlu oldum :) çocuk gibi
eve tıkandık kaldık soğuktan çıkamıyoruz
sabah 6 da kalktık zombi gibiyim dün de erken kalkmıştık öğlen uykum geldi koltukta uyuyakalmışım babamız da buğra ile ilgilendi tam tamına 20 dk uyumuşumkalk çok uyudun hala yatıyorsun oğlun seni istiyor altını mı pisledi ne sanırım acıktı bi derdi var ne çözemedim diye getirdi kucağıma koydu vicdansız koca gözüne battı iki dk kestireyim
sabah 10 a kadar uyumak nasıl bir duygu acaba uykun bölünmeden kendi kendime uyanamayalı yarın tam 1 sene olacakbıcırığımın dogum günü minnacık çekirdek ailemizle kutlayacağız güzelbi masa hazırlar pasta keseriz
diyete başlayalı 1 ay oldu ve 4 kilo vermişim tam gaz devam yarın ara veririm artık pasta yememek olmaz
böyle daldan dala atladımcanım sıkılıyor
Ne guzel kavusmussunuz bebis de hic yadirgamamis. Bol bol dinlen enerji topla ailenleJ UPPFAQ. QG
Hoşbulduk hemde ne hoş annemlerle bi kucaklasmamiz oldu salya sümük:) Çok özlemişim ilk defa bu sefer çok uzun sürdü oğlan da hiç yadirgamadı öyle herkesin kucağına gidiyor omuzlarına yatıyor yigenlerimin elini tutuyor beni yurutun diye sanki 40 yıldır tanıyor çok güzel geçti ablamın elinden bir kase çorba içti şimdi bebek arabasıyla metroya binmeyi düşünüyoruz bostancidan Kadıköye:) bakalım nasıl olacak
Canim kasik mamasi da olabilir ama sanki kavanoz mamasi daha pratik olur. Gerci yaninda minik bi termos tasiyabilirsin. Duru mama da ictiginden kac ay termosla dolastim of hep cantam agirdi aklima geldi birden. Ya da kendi yemegi varsa ondan da yaninda goturebilirsin tabi nasil bi yere gittigine bagli. Ben genelde yanima yemek aliyorum. Ama gecen Duru'ya herseyi hazirladim cantaya koydum cantayi birakip cikmisiZ. Gittim bebek magazasindan kavanoz mamasi bi de mama kasigi aldim oylece hallettim. Suyu da evde kaldi mecbur. Cok sinir olmustum kendime.yaa hava cok guzel resmen icim acildi yaa. disari cikmak istiyorum ama arabasina bindirsem anca buralarda dolaniriz. sigmiyoki arabasi dolmusabak yine sinir oldum
kizlar ya boyle disari cikinca ne yedircez bu bebelere? en mantiklisi yine kasik mamasi sanirim. bi yerden ilik su bulup hemen hazirlayip yedirebiliriz.
ama en korktugum da uykusu gelince delirmesi. kendisi sallanma muptelasi oldugu icin. arabasinsa sallayinca bile uyumuyo illa ayakta sallanacak. bi kac kez arabasinda uyumustu da şok olmustum.
ya yazima ne guzel basladim su an moralim yine coktu. allahim yaaa
Ya cnm bizimki de sallanmadan uyumaz ama bu ara uyumaya itiraz halindeyiz. Sallayinca uyumasi bi saati buluo. Artik ayaklarim uyusuo seninki de bole miyaa hava cok guzel resmen icim acildi yaa. disari cikmak istiyorum ama arabasina bindirsem anca buralarda dolaniriz. sigmiyoki arabasi dolmusabak yine sinir oldum
kizlar ya boyle disari cikinca ne yedircez bu bebelere? en mantiklisi yine kasik mamasi sanirim. bi yerden ilik su bulup hemen hazirlayip yedirebiliriz.
ama en korktugum da uykusu gelince delirmesi. kendisi sallanma muptelasi oldugu icin. arabasinsa sallayinca bile uyumuyo illa ayakta sallanacak. bi kac kez arabasinda uyumustu da şok olmustum.
hahaha cok tatlisiin okurken tebessum ettim :))
yaa instagram ac noluur Buğra kuzuyu da gorelim artik :)
burda da hava mis resmen nisan mayis gibi hissettim oy cok guzel gelsin artik bahar icimizde kelebekler ucussun
bizde ailecek pasta kesicez sadece ama bize daha cok var 7 martta. gecikmeli gelmisti prensesim. gecen sene bu zamanlar beklemedeydim hey gidi :))
Ben de istiyorum artık bahar gelsin.yoksa Cok tahammülsüz olmaya başladım çocuklara karşı.en ufak şeyde bağırmaya başladım.gidişatım iyi değil.belki bahar gelirse bi format atarim kendime.çok zorlanıyorum artık.
Biz bugün bindik metroya çok iyidi yolculugumuz zaten avm ye kadar gidiyor metro bebek arabamizda vardı epey dolaştık avm de karnımız acıkınca girdik biyere oğlana çorba söyledim ekmek dogradim içine benim yemegimin yogurdundan etinden biraz yedi yanimdada meyve püresi vardı ondan yedi donustede muz yedi takside sonra uyudu kaldı :) odaya çıktık emzirdim yani kendime bir çöp alamadım oğlana çok güzel bir ayakkabı aldık ama :)) Öyle yuruyoki avm de küçük adam (elinden tutuyorum tabii hala). :) Yarın mesela öğle uykusunu beklemeden cikicam dışarı yoksa gecikiyoruz arabada uyursa şansımı denicem . Evet bizim arabada çok büyük sanırım biz bu metro istikametinden dışarı cikamiyacagiz minibüse otobüse binemeyiz heroin taksiyede binemeyizyaa hava cok guzel resmen icim acildi yaa. disari cikmak istiyorum ama arabasina bindirsem anca buralarda dolaniriz. sigmiyoki arabasi dolmusabak yine sinir oldum
Hava yarinda coz iyi olacakmis istanbullulara duyurulur bugünde çok iyidi ama bu trafik unutmuşum cinnet geçiriyorum kucağımda şoförün saçını yolacakti adamda suratsız bebek arabası sığmadı bagaj kapağı açık geldik vit vit etmiş eşime goturemem şu bu neyse halletti de bindik geldik yarın akasya avm deyiz yakın olanlar gelsin bari tanışırız:)) bizim oğlanda kemer hastası milletin beline bakıyorki kemer var mı diye dokunuyor :) Yani hiç dikkat etmiyorum desem yeridir İnşallah hiç hasta olmaz şuana kadar maaşallah hiç hasta olmadı doğmuş doğalı biraz çingene usulü büyüyor benimki rahat geniş relax serbest yani :))tahmin edebiliyorum yaa ahh ne duygulanmissinizdir.. cok sevindim iyi olmana. tadini cikar her anin bol bol. hasta olur bisey olur diye sakinma o kadar bosver olacaksa oluyorlar zaten. cok sakindikca daha cok oluyor. sen onlemini al yeter
bende kizla marmaraya binmistim hatta kucagimdaydi. cit cikarmadi etrafi izlemekten :)) hatta bi adam simit yiyodu ona dalacakti bizim kiz tam otlakci
gez dolas hava da guzel bu aralar her yerde ohh mis gibi :)
Hava yarinda coz iyi olacakmis istanbullulara duyurulur bugünde çok iyidi ama bu trafik unutmuşum cinnet geçiriyorum kucağımda şoförün saçını yolacakti adamda suratsız bebek arabası sığmadı bagaj kapağı açık geldik vit vit etmiş eşime goturemem şu bu neyse halletti de bindik geldik yarın akasya avm deyiz yakın olanlar gelsin bari tanışırız:)) bizim oğlanda kemer hastası milletin beline bakıyorki kemer var mı diye dokunuyor :) Yani hiç dikkat etmiyorum desem yeridir İnşallah hiç hasta olmaz şuana kadar maaşallah hiç hasta olmadı doğmuş doğalı biraz çingene usulü büyüyor benimki rahat geniş relax serbest yani :))
Anladım, insan çaresiz kalınca her şeyi yapıyor. Tuna da aramızda yatıyordu dün geceye kadar. Dün yatağında yatırdım ve en az on kez uyandıHiç bir şekilde susmadı çok ağladı sadece tv yle sakinşti o yüzden izlettik 2 gece canım emmekte istemedi uyumadı da sallayınca da durmadı o yüzden ilk kez izlettik zaten diş etleri mi ağrıyor anlamadım ağlıyor kendi kendine bir de beşikte yatmıyor canım ortamızda yatıyor :)
yaa hava cok guzel resmen icim acildi yaa. disari cikmak istiyorum ama arabasina bindirsem anca buralarda dolaniriz. sigmiyoki arabasi dolmusabak yine sinir oldum
Okul çağı mımery60 canim bizimki de ayni yarim gibi baslio sabaha kdr mirmir mirmir oturup aglio oteye beriye atio kendini. Bütün gece uyutmuo. Biz esimle bolustuk. Ben gece iki uce kdr bakiom sonra salona geciom esim bakio sabaha kdr. Yoksa ikimizde uykusuz kalioruZ. Sonra uykusuzluk asabiyet yapio bende. Zaten sabirli degilim. Ama nasil duzelir bilmiyorum. Duzelecegini sanmiyorum. Dogdugundan beri ayniyiz. Okul cagina kdr oturacagini sanmiyorum
sinir olma tatlım daha neler unutucaz :))Canim kasik mamasi da olabilir ama sanki kavanoz mamasi daha pratik olur. Gerci yaninda minik bi termos tasiyabilirsin. Duru mama da ictiginden kac ay termosla dolastim of hep cantam agirdi aklima geldi birden. Ya da kendi yemegi varsa ondan da yaninda goturebilirsin tabi nasil bi yere gittigine bagli. Ben genelde yanima yemek aliyorum. Ama gecen Duru'ya herseyi hazirladim cantaya koydum cantayi birakip cikmisiZ. Gittim bebek magazasindan kavanoz mamasi bi de mama kasigi aldim oylece hallettim. Suyu da evde kaldi mecbur. Cok sinir olmustum kendime.
aynen öyleee :) açarsan haber verirsin canımcanım bilemedim ki şimdi hiç sosyal paltformlarda gözüm yok o yüzden şimdiye kadar eksikliğini hiç hissetmedim bakıyım hesap açarsam yazarım bende pek merak ediyorum burdaki kuzuları ne de olsa elimizde büyüdüler
Biz bugün bindik metroya çok iyidi yolculugumuz zaten avm ye kadar gidiyor metro bebek arabamizda vardı epey dolaştık avm de karnımız acıkınca girdik biyere oğlana çorba söyledim ekmek dogradim içine benim yemegimin yogurdundan etinden biraz yedi yanimdada meyve püresi vardı ondan yedi donustede muz yedi takside sonra uyudu kaldı :) odaya çıktık emzirdim yani kendime bir çöp alamadım oğlana çok güzel bir ayakkabı aldık ama :)) Öyle yuruyoki avm de küçük adam (elinden tutuyorum tabii hala). :) Yarın mesela öğle uykusunu beklemeden cikicam dışarı yoksa gecikiyoruz arabada uyursa şansımı denicem . Evet bizim arabada çok büyük sanırım biz bu metro istikametinden dışarı cikamiyacagiz minibüse otobüse binemeyiz heroin taksiyede binemeyiz
ohh ne güzel bir gün geçirmişsin sana da enerji gelmiş belliki :))Hava yarinda coz iyi olacakmis istanbullulara duyurulur bugünde çok iyidi ama bu trafik unutmuşum cinnet geçiriyorum kucağımda şoförün saçını yolacakti adamda suratsız bebek arabası sığmadı bagaj kapağı açık geldik vit vit etmiş eşime goturemem şu bu neyse halletti de bindik geldik yarın akasya avm deyiz yakın olanlar gelsin bari tanışırız:)) bizim oğlanda kemer hastası milletin beline bakıyorki kemer var mı diye dokunuyor :) Yani hiç dikkat etmiyorum desem yeridir İnşallah hiç hasta olmaz şuana kadar maaşallah hiç hasta olmadı doğmuş doğalı biraz çingene usulü büyüyor benimki rahat geniş relax serbest yani :))
bak sende yaptın laf lafı açınca sonu hep moral bozukluğukendi kendinin moralini bozuyorsun. Burda da hava çok güzeldi. Güneş olunca ebeveyn aydınlandı ve tabi evin ne kadar kirli olduğu daha bi ortaya çıktı. Ay hem burdan gidesim var hemde doğası çok güzel. Ama şu evim güz l olsaydı keşke azıcık bak bende bozdum moralimi durduk yere
Ev var ama ev sahipleri vermiyor, yazın gelip kalmak için yaptırmışlar. Burayı zor bulduk, neyse bi boya yaptırırız daha ferah olur artık napalım.. :)sinir olma tatlım daha neler unutucaz :))
ben eve falan gidiyorsam kendi yemegini alıyorum zaten ama sokakta en mantıklısı kolay ve hazır şeyler ne yazıkli o kadar olsun yapacak bıirşey yok.
aynen öyleee :) açarsan haber verirsin canım
ohh ne güzel bir gün geçirmişsin sana da enerji gelmiş belliki :))
bebek arabası konusunu hiç açma ya çok ama çok pişmanım sanırım pratik birşey alıcaz mecburen.
bu arada istanbulda olsam şu an fırsat olsa buluşurduk tabii ne güzel olurdu :))
bak sende yaptın laf lafı açınca sonu hep moral bozukluğu
evet yaşadığın coğrafya çok güzel kiraları da uygundur ama yeni ev yok pel sanırım ondan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?