siz buraya yaziyonuzmuki :))Kızlaaaaar :) moral bozukluğu hepimizde var, bende de yorgunluktan attık her yerim uyuşuyor ama işten geldiğimde o sarılması, öpmesi yetiyor.. Cumartesi Ayaz'ın doğum günü hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum akşamları uyutunca..
Gonul83 hoş geldin Can'ım umarım çok güzel vakit geçirirsin ülkemizde, güzel enerji be bol neşe depolarsın :)
mery60 uyku sorunu hala devam mı? Biz bence uykudan vaz geçelim ki geçtik aslında zaten ama işte biz de insanız.. Bir yıl boyunca uykusuz dolaşmak ne demek yazık bize
yeb4 kız sen yazarken ben yoruldum resmen yaaa allahım hepimize kolaylıklar versin âmin :)
BRBM naptın Can'ım iyileşti mi Berat tamamen? Ne güzel yapıyorsun, ben hiç bırakıp uyuyamıyorum yaa çok ilginç, hiç yapamadım doğduğundan beri gece hep uğraştım kendim.. Bırakıp uyursam ihanet etmiş gibi hissediyorum çok garip ama işte öyle olunca da çok yoruluyorum
dadera duru kuş Nasıl oldu??
MaRaL_ bak yine kayboldun Can'ım ))
Evet canim disarida en rahat oyle oluyo gercekten. Iyi ki hazirlar da var yine alternatif coksinir olma tatlım daha neler unutucaz :))
ben eve falan gidiyorsam kendi yemegini alıyorum zaten ama sokakta en mantıklısı kolay ve hazır şeyler ne yazıkli o kadar olsun yapacak bıirşey yok.
Ben de birakinca rahat yatamiyodum canim yeni yeni basladim.Kızlaaaaar :) moral bozukluğu hepimizde var, bende de yorgunluktan attık her yerim uyuşuyor ama işten geldiğimde o sarılması, öpmesi yetiyor.. Cumartesi Ayaz'ın doğum günü hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum akşamları uyutunca..
Gonul83 hoş geldin Can'ım umarım çok güzel vakit geçirirsin ülkemizde, güzel enerji be bol neşe depolarsın :)
mery60 uyku sorunu hala devam mı? Biz bence uykudan vaz geçelim ki geçtik aslında zaten ama işte biz de insanız.. Bir yıl boyunca uykusuz dolaşmak ne demek yazık bize
yeb4 kız sen yazarken ben yoruldum resmen yaaa allahım hepimize kolaylıklar versin âmin :)
BRBM naptın Can'ım iyileşti mi Berat tamamen? Ne güzel yapıyorsun, ben hiç bırakıp uyuyamıyorum yaa çok ilginç, hiç yapamadım doğduğundan beri gece hep uğraştım kendim.. Bırakıp uyursam ihanet etmiş gibi hissediyorum çok garip ama işte öyle olunca da çok yoruluyorum
Okul çağı mıTuna da aynı doğduğundan beri uyku çoğunlukla problem.. Eşimde sabah alıyor mutfakta oyalıyor. Bende bir saat kadar uyumuş oluyorum. Bende hiç sabırlı değilim maalesef. Hatta uyku konusunda hiç. Gece bazen ağlıyorum yalvarıyorum uyusun diye..
Aynen devam canım fazlası var eksiği yok. Üstüne bide babasının tripleri var. İmdat diyerek koşacam az kaldıKızlaaaaar :) moral bozukluğu hepimizde var, bende de yorgunluktan attık her yerim uyuşuyor ama işten geldiğimde o sarılması, öpmesi yetiyor.. Cumartesi Ayaz'ın doğum günü hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum akşamları uyutunca..
Bı kadar çözümsüz olduğuna inanamıyorumçocukları olanlar genelde oyle soyluyor. ben o yuzden şuan beklemıorum duzelmesını ama en azından bıraz yataga koyunca uyusa ayagımın ustunde uyuyo ayagım uyusuo topugum catlamıs. ben de gecelerı aglıorum. ben hıc mıde agrısı bılmem mıdem saglamdır. artık mıdem agrıo sureklı stresten. her eve gıttıgımde yıne bu gece ne kadar surecek uykuya gecmesı yıne uyu uyan dusunmekten hasta oldum.
Heyecanın neşen yazına yansımış senin adına çok sevindim. İnşallah çok güzel geçer tatiliniz. Bence ikramlıklar yeter artar bile@AyazBeyaz hoşbulduk canım tesekkurleryeb4 sağolun kızlar acayip enerji doldum şimdiden eve gitmenin hüznünü yaşıyorum of of ama doyasıya keyfini süreceğim insallah bende doğumgünü değilde bi Mevlüt yapayım diyorum annemlerde akrabalarımı arkadaşlarımı çağırayım herkesi de topluca görmüş olurum ama bana sıkı bir menü lazım pasta almayı düşünmüyorum kendim belki hafif muhallebili bisküvili birşey yaparım Elmalı kurabiye çikolatalı kek tuzlu olarak annem çok güzel kuru patlıcan dolması yapıyor içli köfte yapıyor o olabilir belki bide sosyete mantısı yaparım nasıl?
Bı kadar çözümsüz olduğuna inanamıyorumtamam sağlıklılar da insan uyumayınca sinirleri harap oluyor ve malesef çocuğumu ağlatıyorum.
@AyazBeyaz hoşbulduk canım tesekkurleryeb4 sağolun kızlar acayip enerji doldum şimdiden eve gitmenin hüznünü yaşıyorum of of ama doyasıya keyfini süreceğim insallah bende doğumgünü değilde bi Mevlüt yapayım diyorum annemlerde akrabalarımı arkadaşlarımı çağırayım herkesi de topluca görmüş olurum ama bana sıkı bir menü lazım pasta almayı düşünmüyorum kendim belki hafif muhallebili bisküvili birşey yaparım Elmalı kurabiye çikolatalı kek tuzlu olarak annem çok güzel kuru patlıcan dolması yapıyor içli köfte yapıyor o olabilir belki bide sosyete mantısı yaparım nasıl?
Evet canım zor ama çalışınca alışıyorsun dediğin gibi iş yeri dinlendiriyor beni ve işe gitmeyip tüm gün bebişle uğraşmak daha zor geliyor bana canım mesela bugün tatil günümdeyim beratın gönlünü eğlendirmekten pestilim çıktı yürümüyor henüz ellerimden tutup tüm odaları gezmek istiyor ya da kucağımda olacak yaramazlıkları da cabası biraz uyusa da ben de dinlensem diyorum artık biliyorsun zaten canım belim tutmuyor artık ama evet annem yanımda çok şükür en azıdan ev işlerini annem yapıyor ve sabahları berata bakıyor uyuyabiliyorum 2 günlük tatilimde
Sağol canım evet iyileşti tamamen çok şükür doktordan geldiğimiz gün düştü ateşi bir daha yükselmedi ilaçlarını da hiç kullanmadım ateşi çıkmadığı için kullanmama gerek kalmadı çok şükür yani doktora gitmesekte iyileşiyormuş o gün :) 7-8 ayına kadar ben de beratı anneme bırakıp uyuyamıyordum aynı duyguları hissediyordum canım ama artık berat geceleri cozuttu dayanamıyorum bırakıyorum anneme canım ama anneme diyorum uyutamazsan ağlaması uzun sürerse getir yanıma diyorum arada bir getiriyor canım çok huysuzluk ettiğinde kaynanam burdayken ona bırakıp hiç uyumadım ama bırakamam yani ona rahat uyuyamam canımKızlaaaaar :) moral bozukluğu hepimizde var, bende de yorgunluktan attık her yerim uyuşuyor ama işten geldiğimde o sarılması, öpmesi yetiyor.. Cumartesi Ayaz'ın doğum günü hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum akşamları uyutunca..
Ortamınız musaitse park falan varsa dışarısı çıkarsın annenhergun .belki açık hava yorar bi düzen tutturur.biz şimdi parktan geldik.kutt diye uyudu.hava harika.giydikleri miz kalın geldi.evet allahtan kendımı telkın edecek yontemı buldum. o aglarken sınırlenmemek için sabah olacak az kaldı işe gideceksin diyip kendimi telkin ediyorum. dün bi yazı okudum nette. bazı bebekler bu aylarda uykuya direnmeye başlıyorsa artık tek uykuya dusmek istiyordur ama henuz buna da hazır deildir. o yuzden sabah uykusunu 30-45dk gibi tutun ogleden sonra mutlaka uyuyacaktır. erken uyanacagı ıcın gece daha rahat dalacaktır yazıyordu. bı de sabah uyku saatlerını yavas yavas 10dk 10dk ılerı dogru kaydırıp tek uykuya gecmesıne yardımcı olun dıyordu. bızımkı uykuya cok dırenıyor rahat 1 saat sadece gozunu kapatması için sallıyorum. şimdi de bu yontemı denicem. normalde bızımkı sabah 1,5 saat ogleden sonra 1,5 uyuyodu. sımdı sabah anneme dicem az uyut. bakalım nolcak.
Ev var ama ev sahipleri vermiyor, yazın gelip kalmak için yaptırmışlar. Burayı zor bulduk, neyse bi boya yaptırırız daha ferah olur artık napalım.. :)
amin tatlım amin. aslında bi uykumuzu alsak her şeyin uateainden geliriz gerçekten mahvediyor insanı uykusuzlukKızlaaaaar :) moral bozukluğu hepimizde var, bende de yorgunluktan attık her yerim uyuşuyor ama işten geldiğimde o sarılması, öpmesi yetiyor.. Cumartesi Ayaz'ın doğum günü hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum akşamları uyutunca..
bu hazır kavanoz mamaları nasıl oluyor acaba hiç denemedim ben hazır olarak sadece kaşık maması verdim ama kavanoz maması mantıklıymış cidden. havalar ısınınca dışarı çıktığımda zor durumda mecbur kalıyo insan sokaktayken falanEvet canim disarida en rahat oyle oluyo gercekten. Iyi ki hazirlar da var yine alternatif cok
Bende sabah uykusunu on bire kaydırmayı düşünüyordum demek ki doğru bişey olacakmış. Tuna'nın aslında ilk yarışta uykuya geçerken problemi olmuyor Tuna gece ikiden sonra coşuyor. Bende gece beslenmesini bırakmamız gerektiğini okumuştum. Ve artık gece emzirmeyeceğim sanırım. Sabah altı gibi emziririm. Tabi yapabilirsekevet allahtan kendımı telkın edecek yontemı buldum. o aglarken sınırlenmemek için sabah olacak az kaldı işe gideceksin diyip kendimi telkin ediyorum. dün bi yazı okudum nette. bazı bebekler bu aylarda uykuya direnmeye başlıyorsa artık tek uykuya dusmek istiyordur ama henuz buna da hazır deildir. o yuzden sabah uykusunu 30-45dk gibi tutun ogleden sonra mutlaka uyuyacaktır. erken uyanacagı ıcın gece daha rahat dalacaktır yazıyordu. bı de sabah uyku saatlerını yavas yavas 10dk 10dk ılerı dogru kaydırıp tek uykuya gecmesıne yardımcı olun dıyordu. bızımkı uykuya cok dırenıyor rahat 1 saat sadece gozunu kapatması için sallıyorum. şimdi de bu yontemı denicem. normalde bızımkı sabah 1,5 saat ogleden sonra 1,5 uyuyodu. sımdı sabah anneme dicem az uyut. bakalım nolcak.
Aynen Can'ım haklısın. Elimden geleni yapıyorum işte. Ama önemli olan huzur. Ve uykuuuçok klasik olacak ama yuvayı yuva yapan içindekilerdireminimki sıcacık bi eviniz vardır :))
Ben bir kere sadece meyve puresi aldim karisik gayet guzel yedi. Hazirlama derdi olmadigindan daha rahat. Sebze pureleri de var sutlac da.bu hazır kavanoz mamaları nasıl oluyor acaba hiç denemedim ben hazır olarak sadece kaşık maması verdim ama kavanoz maması mantıklıymış cidden. havalar ısınınca dışarı çıktığımda zor durumda mecbur kalıyo insan sokaktayken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?