2015 Şubat Anneleri

siz buraya yaziyonuzmuki :))

sinir olma tatlım daha neler unutucaz :))
ben eve falan gidiyorsam kendi yemegini alıyorum zaten ama sokakta en mantıklısı kolay ve hazır şeyler ne yazıkli o kadar olsun yapacak bıirşey yok.
Evet canim disarida en rahat oyle oluyo gercekten. Iyi ki hazirlar da var yine alternatif cok

Ben de birakinca rahat yatamiyodum canim yeni yeni basladim.
Durukus iyi galiba sadece sumuk devam. Doktor atesi cikarsa ant. ver demisti cikmadi sukur henuz insallah gecmistir kulagi. Ayaz kuzumun dogum gunu yaklasiyo. Kolay gelsin canim sana hazirliklarda. Cok guzel bir gun olsun insallah

@AyazBeyaz hoşbulduk canım tesekkurler yeb4 sağolun kızlar acayip enerji doldum şimdiden eve gitmenin hüznünü yaşıyorum of of ama doyasıya keyfini süreceğim insallah bende doğumgünü değilde bi Mevlüt yapayım diyorum annemlerde akrabalarımı arkadaşlarımı çağırayım herkesi de topluca görmüş olurum ama bana sıkı bir menü lazım pasta almayı düşünmüyorum kendim belki hafif muhallebili bisküvili birşey yaparım Elmalı kurabiye çikolatalı kek tuzlu olarak annem çok güzel kuru patlıcan dolması yapıyor içli köfte yapıyor o olabilir belki bide sosyete mantısı yaparım nasıl?

çocukları olanlar genelde oyle soyluyor. ben o yuzden şuan beklemıorum duzelmesını ama en azından bıraz yataga koyunca uyusa ayagımın ustunde uyuyo ayagım uyusuo topugum catlamıs. ben de gecelerı aglıorum. ben hıc mıde agrısı bılmem mıdem saglamdır. artık mıdem agrıo sureklı stresten. her eve gıttıgımde yıne bu gece ne kadar surecek uykuya gecmesı yıne uyu uyan dusunmekten hasta oldum.

Aynen devam canım fazlası var eksiği yok. Üstüne bide babasının tripleri var. İmdat diyerek koşacam az kaldı

Bı kadar çözümsüz olduğuna inanamıyorum tamam sağlıklılar da insan uyumayınca sinirleri harap oluyor ve malesef çocuğumu ağlatıyorum.

Heyecanın neşen yazına yansımış senin adına çok sevindim. İnşallah çok güzel geçer tatiliniz. Bence ikramlıklar yeter artar bile

Bı kadar çözümsüz olduğuna inanamıyorum tamam sağlıklılar da insan uyumayınca sinirleri harap oluyor ve malesef çocuğumu ağlatıyorum.

evet allahtan kendımı telkın edecek yontemı buldum. o aglarken sınırlenmemek için sabah olacak az kaldı işe gideceksin diyip kendimi telkin ediyorum. dün bi yazı okudum nette. bazı bebekler bu aylarda uykuya direnmeye başlıyorsa artık tek uykuya dusmek istiyordur ama henuz buna da hazır deildir. o yuzden sabah uykusunu 30-45dk gibi tutun ogleden sonra mutlaka uyuyacaktır. erken uyanacagı ıcın gece daha rahat dalacaktır yazıyordu. bı de sabah uyku saatlerını yavas yavas 10dk 10dk ılerı dogru kaydırıp tek uykuya gecmesıne yardımcı olun dıyordu. bızımkı uykuya cok dırenıyor rahat 1 saat sadece gozunu kapatması için sallıyorum. şimdi de bu yontemı denicem. normalde bızımkı sabah 1,5 saat ogleden sonra 1,5 uyuyodu. sımdı sabah anneme dicem az uyut. bakalım nolcak.

güzel düşünmüşsün canım menünde gayet iyi bende haziranın ilk haftası memlekete gidince sünnet mevlütü okutacağım annemle bişeyler hazırlarız artık şimdiden düşünüyoruz ne yapsak yemek mi pasta börek gibi bişey mi diye
şanslısın ki havaların ısındıgı haftaya denk geldi tatiliniz o yüzden bol bol gez eğlen iyi gelecektir

bızde haftasonu berata dogumgunu yapmayı dusunuyoruz. ben de menumu soylıyım belkı bırılerıne fıkır olur. yaspasta tabıkı hazır alcam. su boregı ıspanaklı borek kıymalı poaca elmalı kurabıye kısır makarna salatası z.yaglı bıber dolması. temızlıge baslaadım sımdıden dun halıları yıkamaya verdım. bugun kapıları avızelerı ve mutfak dolabını sılcem. yavas yavas bıtırırım ıns.

Sağol canım evet iyileşti tamamen çok şükür doktordan geldiğimiz gün düştü ateşi bir daha yükselmedi ilaçlarını da hiç kullanmadım ateşi çıkmadığı için kullanmama gerek kalmadı çok şükür yani doktora gitmesekte iyileşiyormuş o gün :) 7-8 ayına kadar ben de beratı anneme bırakıp uyuyamıyordum aynı duyguları hissediyordum canım ama artık berat geceleri cozuttu dayanamıyorum bırakıyorum anneme canım ama anneme diyorum uyutamazsan ağlaması uzun sürerse getir yanıma diyorum arada bir getiriyor canım çok huysuzluk ettiğinde kaynanam burdayken ona bırakıp hiç uyumadım ama bırakamam yani ona rahat uyuyamam canım

Ortamınız musaitse park falan varsa dışarısı çıkarsın annenhergun .belki açık hava yorar bi düzen tutturur.biz şimdi parktan geldik.kutt diye uyudu.hava harika.giydikleri miz kalın geldi.

Ev var ama ev sahipleri vermiyor, yazın gelip kalmak için yaptırmışlar. Burayı zor bulduk, neyse bi boya yaptırırız daha ferah olur artık napalım.. :)

çok klasik olacak ama yuvayı yuva yapan içindekilerdir eminimki sıcacık bi eviniz vardır :))

amin tatlım amin. aslında bi uykumuzu alsak her şeyin uateainden geliriz gerçekten mahvediyor insanı uykusuzluk

Evet canim disarida en rahat oyle oluyo gercekten. Iyi ki hazirlar da var yine alternatif cok
bu hazır kavanoz mamaları nasıl oluyor acaba hiç denemedim ben hazır olarak sadece kaşık maması verdim ama kavanoz maması mantıklıymış cidden. havalar ısınınca dışarı çıktığımda zor durumda mecbur kalıyo insan sokaktayken falan

Bende sabah uykusunu on bire kaydırmayı düşünüyordum demek ki doğru bişey olacakmış. Tuna'nın aslında ilk yarışta uykuya geçerken problemi olmuyor Tuna gece ikiden sonra coşuyor. Bende gece beslenmesini bırakmamız gerektiğini okumuştum. Ve artık gece emzirmeyeceğim sanırım. Sabah altı gibi emziririm. Tabi yapabilirsek

Ben bir kere sadece meyve puresi aldim karisik gayet guzel yedi. Hazirlama derdi olmadigindan daha rahat. Sebze pureleri de var sutlac da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…