2015 Şubat Anneleri

Ben de çok istedim bşr nesneye alışmasını ama Yok atıyor yanındaki her neyse..

Mesela uyuduktan sonra elini bırakabiliyor musun? Bırakınca yerine başka bişi koysan olur mu acaba? MaRaL_ sanırım ilk oğlunla emrede böyle sıkıntı yaşamıştı ne yaptı acaba

Benim odada beşik evet .. Odayı bırak benim yataktan Nasıl ayıracam .. İlk ayağımda uyuttuğumda hadİ ilk yarım saat filan uyur sonra ilk ağladığında meme istiyor ve bana dokunarak uyumaya devam ediyor .. Çıldırır yani odasını ayırsam galiba .. Bu alıştırma işini gündüz mü yapmak başlamak iyi gece mi yoksa..
Biz bu duruma devamlı beşikte sallanmak istiyordu uyusada öyle sallama durunca uyanıyordu .. Yanımda bu şevklide uyuması işime gelmişti .. Şimdi buda sıkıntı olmaya başladı .. Yemek yemez oldu ya bi de ..

4 yasinda psikolog yardimiyla birakdik canim biz
daha dogrusu konusarak hallettik diyeyim :)

ya buyumesini bekleyecekisn iki uç sene
yada aglamya mahkum edeceksin
bence baska yolu yok ,ben bulamamistim baska yol
2 yil çekdim
elini tutuyorsa iyi yine canini acitmiyodur
benim oglan dudaklarimi mincikliyordu, kisin çok çatlar dudaklarim nail sizlardi aglardim sinirden çaresizlikden aicsindan herseyden

hahhaha yok yok benimkinin cani tatlidir ödü kopar kan gordumu :) yapmaz oyle sey :)
ya once azalinca dr kan koyar faaln dedim
nerden koyar ne yapar falan diye soru uzayinca bende bitmez dedim
ölüm kelimesini kullanmiyorum ben çocuklara
kiizm bilirde ( ben ogretmedim nerden duydu builmiyorum ) oglum bilmez daha ölümü
az oncede kardesini uyutuyorum sonra anlaticam diye gonderdim kan sorusunda ama gerçektren uytuyordum bide zaman akzanmak istedim
bi ara anlatirim sohbet arasina girip
benimkiler bu ara sohbete alisti
her gece yataklarina gidip sohbet ediyoalr ne anlatiyolar bilmiyorumdaa
ben hiç oyle konusmazdim erkek kardesimle insallah buyyuncede boyle arkadas olurlar
kizim yeni bisey giyse kosuyor emreee nasil olmus diyeeee
bak bunu yaprdim ben kardesime oda kiskançlikdan hep yok olmamis derdi

Bırakabiliyorum evet. Ama elimin yerine başka birşey olduğunu farkettiği an sinirleniyor ağlıyor fırlatıyor.

Ağlatacağım sanırım. Çünkü çok sinir oluyorum artık. Ya acımaz diyorsun da tırnaklarımın dibini Nasıl bulup ittiriyor bi görsen hatta bi kere kanattı bile eşşek. Of dört yaşında falan hala elimi tutacaksa kesip vereyim daha iyi :))

sar battaniyeye bagla kollarini
biraksam benimkide oynaycak agzimlada ben kollarini tutuyorum sabitliyorum
bu ara unuttu pek yeltenmiyor

Geçmiş olsun Can'ım. Mikrop kapmıştır tabi o kadar avm metro kapalı alan.. Geçer inşallah, Nasıl geçiyor tatiliniz?
Aynen mikrop kaptı tatilimiz fena değil hasta olmasak çok güzel de bide çok gezemiyoruz tabi ki sıkılıyor ağlıyor hasta hasta çıkıyoruz valla

Bu arada benim ki çok uzun zamandır tek uykuda öğlen 12 gibi yatıyor 1,5 -2 saat uyuyor sonra 8-9 arası gece uykusu ama şimdi tatilde olduğumuz için değişiyor durumlar aramızda yatıyor zaten park beşik verdiler ama yatirmiyoruz ondan yatmiyo benimkide erken kalkıyordu artık 1saat daha geç kalkıyorum sekiz sekiz buçuk arası uyanıyor tabi gece 4-5 defa meme emiyor çok seviyor memeyi

OFF off ben sadece tutuyor saniyordum elini bide tirnakliyormuu
elini tutunca 5 dk da uyyorsa o olmadan belki 1 saatde uyyacak ama iki gunde alisir her gun 1 saat uyutmak için ugrasmzsin
bi kere basarabilseniz gerisi gelir

$imdi dusundumde 4 yasinda birakdigimiz yanimda yatmakdi :)
agzimla oynamayi 3-3.5 gibi emzigi birakdirinca birden kesildi agzimla oynamasi
yanlis kalmis aklimda pardonn canim :)

Günaydınlar kızlar beratta günde 2 defa uyuyor ama kısa kısa öğleden önce kahvaltıdan sonra bi uyuyor 10 gibi bir de öğleden sonra 2 gibi uyuyor ama en fazla yarım saat iki uykusunda da az uyuduğu için tek uykuya geçemez heralde bir de kollarındaki kızarıklık hala var ya atopik dermatit miydi bi geçiyor bi çıkıyor 1 hafta oluyor bi kaç gün geçiyor tekrar bir hafta öyle kızarık oluyor yine bi kaç gün geçiyor hep böyle ne zaman tamamen geçer ki acaba başka hiçbir yerinde yok sadece kol dirseklerinin iç kısımları

$imdi dusundumde 4 yasinda birakdigimiz yanimda yatmakdi :)
agzimla oynamayi 3-3.5 gibi emzigi birakdirinca birden kesildi agzimla oynamasi
yanlis kalmis aklimda pardonn canim :)
Yık canım önemli değil üç çocykla hangisi be yapıyordu hatırlaman zor tabi :) baştan tutturmayacaktık da işte her şeyde olduğu gibi bunu da yanlıl yaptık :)

Benim ki sadece el parmak tutsa :) doğrudan memeyi tutup uyuyor ..
Oyuncak denedim Almadı oynuyor bırakıyor Hatta görünce oyuncam diye uykusu da kaçıyordu ..

benim kiizmda vardi canim ultralani kullaninca bi surmede geçerdi sonra yine çikardi
eklem iç lerinde oluyor genelde diz ve dirsek içlerin ozellikle
dermatologa goturdum ben olunca baya kotu oluyorduk kaisniyordu falan çok uuzluyordum
dermatolog için gayet siradan biseydi baya hafife alrak anlatmsiti hatta
kiyafetler utulencek her zaman, havuza girmeycek vs birsuru sey siralaùisti, omur boyu geçmez demisti ama kizim o zmn 2 yasindaydi ama bizimki geçti bi iki sene içinde
simdi hiç yok
ama pomade için bekleme derim
kotrozinlu evet ama baska yolu yok maalesef, buyuk ihtimalle sizdede bi surmede geçer
haa bide bi krem vardi ben onla nemlendirirdim hep adini unuttum ama yaa
burda fiyati normalde TR de baay pahaliydi hatta ithal oldugu için, ozel $ampuani kremi losyonu bilmemnesi hersyi var o markanin

ama neydi adi yaaaa , hatirlarim herhalde gun içinde yazarim insallah :)

Benim ki sadece el parmak tutsa :) doğrudan memeyi tutup uyuyor ..
Oyuncak denedim Almadı oynuyor bırakıyor Hatta görünce oyuncam diye uykusu da kaçıyordu ..
emzirmeyi kesince napican :)))

bi anne saç topuzumla oynuyor demisti
kadin saçlarini kestiremiyormus çocugun korkusundan kuçukde deil ha 3-4 yasinda çocuk saçini kestirdin diye kavga edip agiyormus

eltimin bi kizi kulagindaki kupeyle oynardi
karnini çimdikleyen var
çok degiskk seyker çikarabiliyor bu çocuklarrrr

benim kizda iki tane elzikle uyurudu, birini emer birini koklardi
basim donerdi her aksam emzik aramakdan heryerde, iki buyuk için bide kuçuge emzik arar dururdum uyku saati geldimi

Sağol canım hatırlayınca yazarsın ama bize de doktor krem verdi o da kortizonluydu ve çok pahallıydı adını şu an hatırlamıyorum da işteyim şu an aklıma gelmedi neyse onu sürdük geçti hemen ama sonradan tekrarlanınca sürmedim artık cildi bağışıklık kazanmasın diye ve sürekli onu sürmek başka bir deri hastalığına yol açıyormuş diye okumuştum canım valla benim onun kıyafetlerini sürekli ütüleyip giydirecek kadar vaktim olmuyor yani tamamen geçeceğini bilsem gece uyumam ütülerim de tüm kıyafetlerini ama geçmezse boşa vakit harcamış olurum yani bir de nemlendirilmesi gerekiyor diye biliyorum o bölgenin o zaman niye suya havuza filan girilmiyor su değmesi daha iyi olmaz mı ki ayrıca berat hiç kaşımıyor yani hiç görmedim kaşıdığını ve rahatsız olduğunu kaşınmıyor mu acaba onunki ama çok kötü görünüyor resmini atmıştım ya kıpkırmızı ve pütürlü

Biz de çift uykudayiz.sabah 10 öğlen saat2 ile saat 4 arası saatlerde değişiyor .yorgunluguna gore akşam 9.Da yatış.
Yemek yemeyi bıraktık.kuru ekmek poğaça ve yarım muzla günü bitiriyoruz.bolcana emme var tabi süt ne kadar yeterse.herşeye yüz çeviriyor.kuru kuru ekmek istiyor.barı kendi heveslenir diye kaşığı kendine tutturarak icireyim dedim.demez olsaydım.kaşığı görünce kendi tek tutcak diye banada tutturmuyor.heryer çorba oluyor.kaşikta gösteremez oldum.
Parka gitmeye başladık ama pertim çıkıyor.ortanca çok kalmak istiyor.serra sıkılıyor bi sure sonra.yuruseydi en azından dolanirdi. (Yasini karsilar diye umut ediyordum ama daha var.belli oldu.)İnmek emeklemek istiyor kucagimdan.
çok kalamadim diye ortanca söyleniyor.kalamadim dediğide bi saat en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…