2015 Şubat Anneleri

KAfayi yuycemya uykusu var uyutamiyorum ven bu çocugu
emmek istiyor memeyi isiriyor
emzigi firlatip atiyor
karni tok biberonda istemiyor
e ne kaldi geriye
simdide zirliyo uyku diye ama nasil uyutcam bilmiyoru^mki
kucagimda gezdirdim evde uyumadi kollarim koptu tasiycam diye

Sağol Canm evet güzel oldu :)
Walla Tuna oynamaya çalıştı ama benim asosyal ayaz yanaşmadı,kaçtı mery60 ı çok sevdi ama öpücükler verdi :)

Kızlar Tuna'yı bi görseniz çok tatlı ve çok akıllı maşallah bilmediği şey yok erken konuşur bıdık

Ben ikisini de yerim kuzularim benim. Ne guzel yaptiniz ya valla. Yakin olsak ben de kacar gelirdim. Aklim kaldi.

Allah Allah niye uyumak istemez ki bu bebekler uykulari oldugu halde. Yat uyu iste dimi?:) Duru da bi ara oyle bi donem gecirdi. Aksam uyumak istemiyodu uyaninca da sık sık dinc bi sekilde uyaniyodu. Cok zordu. Sizin de gecicidir insallah canim

Canim gercekten dunyanin en guzel seyi belki o emzirme ani. Ama biz de insaniz yani ara ara geliyo bize de. Her is bizdeyken bi de ustune surekli emmek isteyen bir bebek. Yasamayan bilemez cok zor. Tabi cok sukur emiyorlar bunu eminim hepimiz soyluyoruz. Bana da geliyolar arada. En gec 18 aylikken gece beslenmesini bitircem galiba.
2 yastan sonra bana da pek dogru gelmiyo sanki bagimsiz olmaya baslamalari gerekirken fazla bagimli oluyolar anneye. Hayirlisi bakalim o zamanlar gelince biz ne yapacagiz.

Allah Allah niye uyumak istemez ki bu bebekler uykulari oldugu halde. Yat uyu iste dimi?:) Duru da bi ara oyle bi donem gecirdi. Aksam uyumak istemiyodu uyaninca da sık sık dinc bi sekilde uyaniyodu. Cok zordu. Sizin de gecicidir insallah canim
keyfi deil canim bi yeri agriyor eminim ama neresi bilmiyorum
çokaz uyudu yine kalkdi sabahin korunde
aksam agri kesiciden kulak damlasina herseyi denedim iyi kotu uyuttuk sabah kalakdi yine ayni mizmiz
dr d a yokmus çarsambaya kdr
kaldik boyle ortada

gece beslenmesini kesmekte çok geç bile kaldık. ama cesaretim yok. uyku eğitimine cesaret toplayana kadar canım çıktı

hangi kuzumuz tatlı değilki
Ayaz da belki ilk pas vermeyip sonradan açılanlardandır :))

gece beslenmesini kesmekte çok geç bile kaldık. ama cesaretim yok. uyku eğitimine cesaret toplayana kadar canım çıktı
Kesinlikle haklısın geç bile kaldık ve bu yüzden de şu anda daha zor

Benimki iki gündür ilk uykusunu sabah memede uyuyor, memeden ayrılmak isteniyor dün bu yüzden uyandı ve uyumadı bi daha, bugün de az önce aynısı oldu dedim okula gitmeden uyutayım 20 dk emdi memeden çıkarayım dedim ağladı ve uyumadı bi daha gel de sakin ol tükendim walla yaa şu uyku konusu mahvediyor.. Toptan kesmek istiyorum Ama şu anda zor Nasıl yapacağımı bile bilmiyorum

Yavrum benim nesi var ki acaba bi konulbilseler de Dertlerini söyleyebilseler

tamamen memeye taptılar ve uyku aracı yaptılar. seni çok çok iyi anlıyorum canım benim.. hatta bazen içinden memeden bi anda kessem mi diye bile geçiyordur. benim geçiyo ara ara vallahi. sanki tüm uyku düzeni huysuzlukları yoluna girecekmiş gibi geliyor bazen. ama işte dayanıyorum dayanmam lazım şu yaz geçene kadar.

Ayaz da acaba senden ayrılmak istemediği için mi uyumuyo sabah sen gitmeden? off çok zor ama napıcaksın çalışıyosun keşke anlayabilseler

allah allah nolduki acaba

evet iyi oldu bencede. Güzel vakit geçirdik beraber. sizinle de görüşebilsek keşke :) tuna ve ayaz kankitolar da iyi anlaştılar ama ayaz benimle daha çok anlaştı :)) yakışıklı kuzum benim

ay kızlar ne sıkıcı bi gün havalar da bi güneşli bi soğuk acaip dengesiz. güneş var çıkıyoruz üşüyoruz. kaç zamandır eve tıkıldık kaldık. bi dün sahile çıktık inanın kıza kışlık montunu giydirdim yani.

bu arada yarın akşam annem gelecek çok mutluyum 10 gün kalacak çok iyi gelecek bana.

dün akşam da Begüm sorunsuz uyudu 15 dakika döndü durdu yatakta ama illa başında olmamı istiyor. onu da yavaş yavaş aşıcaz sanırım. yalnız gece uyku saatleri kaymaya başladı. 9-10 arası yatırırdım şimdi tam uykusu gelmeden yatırınca sapıtıyo bu yüzden yatması 10buçuğu buluyo. ve yine 8de kalkıyo. çok az uyumuş oluyo gece. ama öğlen 2-3 saat uyuyor. yine de gece bi bebek için çok az gece uykusu. gece iki kez uyandı meme için bide. bakalım napıcaz..

Benden bi 500 ml olacak şekilde emiyordur kesin gece çok emiyor yani verimli bişekilde emiyor gündüz de sürekli istediği için okadar içiyordur diye düşünüyorum.
Park bahçe geziyoruz cnm dışarda alıyo yemek kokularını mama diye tutturuyor veriyorum beğenmiyo yemiyor çok enteresan bnm kız:)))

Yavrum benim nesi var ki acaba bi konulbilseler de Dertlerini söyleyebilseler

allah allah nolduki acaba
keyfi hiç yok bilmiyorum neden, arada tek tuk oksiuryor ama ondan olamz herhalde
çok uykusu vardi yatti uyudu ogle uykusuna ama 2 saatden once uyanirsa baksen cumbuse
aglaayrak uyandimi butun gunumuz tepe taklak gidiyor tersine
kuzum benim derdi olmasa uynainca konusarak çagirir oturdugu yerden
anasi kurban olsun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…