2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hosbulduk :)

Kullandığım ilaçların ne amaçla kullandigimi araştırdım derstede anlatmıştı zaten falik asitin önemini. Ben suan 2 dr gidiyorum biri prof. Homosisteinim 21.6 ciktigi icin cleaxane kullaniyorum keza digerleride oyle. Diger opr. Dr umda folik asiti ömür boyu kullanmam gerektigini soylemisti. Simdilik devam hepsine.

Bundan once bi dusugum oldu 7. Haftada kalbi durdu. 2,5 ay sonrada bu mucizem geldi :) daha 14 aylik evliyim.

kızlar yaa adet olacakmışım gibi sancım var 2 gündür normal mi bu sancılar sizde de oluyor mu?

Kaç haftalık bilmiyorum ama benim doktorum kanama olmadığı sürece endiselenme demisti. Dinlenin güzelce. Bebek kendine yer yapıyordur. Benim de sağ kasigim ağrıyor. Ama normal sanırım.

Daha once 7. Haftada kalbi durdu. 2,5 ay sonrada bebisim tekrar geldi :) ikisinide hic beklemiyorduk ve en basindan beri hic korunmadik normal oldu ikiside
bnmde ole hepsi kendgnden 7de kalbi durdu gebeliklermde kan sulandrci iciorm pihtilasma war die arti corasprin iciodm ama kanamam olunca braktrdi onu sadece igne smdlik Allah yardim etsinnn sanada ins kucagmza alirz bu sefer

Selam anişler inşallah iyisinizdir. Dün girdim en son bayag sayfa toplanmıs okumaya zamn yetmez :)
Yeni gelenler h.geldiniz
Bu gun bende şidetli bulantı ve başagrısi var. Vucudum susuz kaldigı için normal.
Su gerçektende önemli. Artık zorlada olsa içecegiz.

benim hamile kaldığımdan beri içim yanıyor, baya baya içiyorum :)

newmoon142 canim bu hissin tarifi çok zor nnasıl anlatsam bilemedim bebis solda ilk ultrasondan beri soldaydi göbek deligimin alt kısmında sola yakın bi yerde ben kesemi de hissediyorum uzandigimda daha belirgin hareket ediyo bide ben surekli yatıyorum vücud yorgun olmayınca bebekte yorgun olmuyor çikolata yedigimde de daha belirgin hissettim kelebek gibi dusun :) şimdi anneme telefonda öyle anlatıyordum kelebek uçuyor sanki:) ama elim ggobegimdeyken pek hissetmedim diyebilirim bağırsak hareketimi de biliyorum aynıyerde mi sseninki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…