• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Ben hep koluma yaptırıyorum eşime ezip yer belirliyorum en ağrımayan yeri çünkü yer kalmıyor zamanla göbeğe kendim yapmak zorunda kalırsam yapıyorum
Yapa yapa yer kalmıyor ki artık göbek bölgem kanıyor aynı yere geldikçe mecbur da geliyor. Deneyeceğim haftaya kol bölgesini bakalım

Bana tedavi sırasında hastanede yattığımda hemşirelerde vurmuştu ağır ağır vurmuştu bende öyle yaptırdım eşime sizde yavaş yavaş yapın
Göbekte hızlı şekilde hiç acımıyor ben de böyle en azından kolda da yavaş deneyeceğim bi dediğin gibi bakalım nasıl olacak fark eder belki

Yapa yapa yer kalmıyor ki artık göbek bölgem kanıyor aynı yere geldikçe mecbur da geliyor. Deneyeceğim haftaya kol bölgesini bakalım
Oksapar mi sendeki canım o çok yakardı beni şu an kullandığım hipor o daha az yakıyor oksapar göre 😐

Oksapar mi sendeki canım o çok yakardı beni şu an kullandığım hipor o daha az yakıyor oksapar göre 😐
Oksapar 4000 canım güzel yakıyor oksapar 🥺 onu bilmiyorum kuşum aman yakmasın şifa olsun da ne yapalım çekeceğiz

Hanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun 😅
Benim de koluma eşim yapıyordu ilk yaptığı gün acıdan ağlamıştım biraz eti kaldırıp yani sıkıp yapmak gerekiyor ama biz şöyle bir şey keşfettik içindeki ilacı enjekte ederken kolumu serbest bırakıyordu eşim bir de çok yavaş yapıyorduk bir yerden sonra kollar morarmaya başlıyor biz o zaman da bacaklara yapmaya başlamıştık bacakta da ayakta veya otururken değil uzanırken yapınca daha az acıyor

Hanımlar ben ekim sonundan bu yana her gün oksapar kullanıyorum çooook uzunca bir süre oldu haliyle… Bu kadar ay sadece göbeğime yaptım ama artık göbek büyüdükçe gerildikçe yapamamaya başlayacağım. Kollara geçiş yapacağım ama felç geçirmiş gibi hissettiriyor tövbe yarabbim acısının haddi hesabı yok kol bölgesinde. Yapan var mı hiç kollara nasıl yol izliyorsunuz bug’ ı var mı yani kolun 😅
Üst bacaktan yapabilirsiniz hem izler belli olmuyor yazın kısa kollu giyince bazen mor mor gözüküyor hemde benim acımıyordu kol kadar 🌸

Benim de koluma eşim yapıyordu ilk yaptığı gün acıdan ağlamıştım biraz eti kaldırıp yani sıkıp yapmak gerekiyor ama biz şöyle bir şey keşfettik içindeki ilacı enjekte ederken kolumu serbest bırakıyordu eşim bir de çok yavaş yapıyorduk bir yerden sonra kollar morarmaya başlıyor biz o zaman da bacaklara yapmaya başlamıştık bacakta da ayakta veya otururken değil uzanırken yapınca daha az acıyor
yaaaa kıyamam ah o morluklar 🥹 ss aldım unutmayım diye hepsini yazılanların deneyeceğim muhakkak biri iyi gelir. Çok teşekkür ederim, şifa olsun 💕

Anladım aşkım olsun yine iyi buraya göre. Döviz kurundan dolayı paramızın değeri de kalmasa anne yanını bile İngiltere’den denk getirdik her şey ateş pahası burada.
Ya evet mağlesef gerçekten türkiyede herşey ateş pahası . Enflasyon uçmuş cybexlerin fiyatını arkadaöış söyledi şok oldum.

Üst bacaktan yapabilirsiniz hem izler belli olmuyor yazın kısa kollu giyince bazen mor mor gözüküyor hemde benim acımıyordu kol kadar 🌸
Bacakta korkutuyor ama birkaç hemşire daha demişti göbekten sonra bacağa geç diye. Aralık sonuna kadar yapacağım oksaparı elbet bacağa da geçiş yapılacak 🤩😅

Gümüş kapak alan ya da kullanan var mı kızlar? Ben emziremediğim için önceki gebeliğimde alamamıştım hemde zamansız olduğu için. Lansinohun göğüs ucu kremini kullandım sağım yapmadan önce falan gayet de iyi gelmişti malum bu sağım yapma süreci de çok uzun sürmedi bir ay sürdü mastit olmamak için sağdım onu da 😑🥹 neyse gümüş kapak iyi bir şeyse ona göre para biriktircem 😀 sorayım dedim

Kuzum ben koluma 3 kere yaptım trasnfer zamanı baya sıkı kavrasın eşin sonra yapsın ve yaptıktan sonra sıkmayı bırak♥️

Gümüş kapak alan ya da kullanan var mı kızlar? Ben emziremediğim için önceki gebeliğimde alamamıştım hemde zamansız olduğu için. Lansinohun göğüs ucu kremini kullandım sağım yapmadan önce falan gayet de iyi gelmişti malum bu sağım yapma süreci de çok uzun sürmedi bir ay sürdü mastit olmamak için sağdım onu da 😑🥹 neyse gümüş kapak iyi bir şeyse ona göre para biriktircem 😀 sorayım dedim
Ya benim çok feci yara olmuştu yarılmıştı bilseydim onuda denerdim kremler fayda etmedi ben almak istiyorum yorumlarda kullanlar olumlu yazmış da birebir kullananlardan yorum almak farklı olur tabi

Ben alıcam arkadaşım doğumda aldı epey işini gördü gümüş kapakçık. Benim malesef gögüş uclarım asırı hassas her sütyeni bile takamam doğumdan sonra daha da kötü olur diye alışveriş listeme ekledim

Ben alıcam arkadaşım doğumda aldı epey işini gördü gümüş kapakçık. Benim malesef gögüş uclarım asırı hassas her sütyeni bile takamam doğumdan sonra daha da kötü olur diye alışveriş listeme ekledim
Ben de memelerime asla dokunamam ucu falan beni benden alıyor korkuyorum acıyor acıyor diye 😅😅 gümüş kapak aldım bir tane daha bir şey almıştım şeffaf bebek emmezse vs diye meme hassas noktam 😂😂 ki büyüdükçe memelerimde bi hassasiyet var anlamadım yani

Gümüş kapağı e bebekten indirimli şekilde 840 liraya almıştım indirime girer bence. Diğerini de arkadaşımın önerisiyle aldım bakalım kullanacak mıyım Mehlika Mehlika

Eklentiler

• IMG_6055.webp
    IMG_6055.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6054.webp
    IMG_6054.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 17
Back
X