2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar dikkat edin hazır gıdalardan hastalık oluşuyor anne de bebekte .aile hekimim çok dikkatli bu konular da bana dedi canin ne cçekiyorsa evde hhazırla . bence sizde öyle yapın nefsimize hakim olalım

Kızlar Merhaba benim 2 li testteki ultrason görüntüm bu :) doktorum biraz garantici cinsiyet tahmini bile yapmadı merak içersindeyiz. :) acaba kızmı erkek mi ? Rabbim sağlıklı nasip etsin tabide alışveriş içinde önemli cinsiyet :) tahminleri alırsam çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_2489.webp
    16 KB · Görüntüleme: 107
ben 2. lekelenmemde kullandim tik 1 günde normale döndü ben hamilelik öncesinde de kullaniyordum hala da tavsiye ediyorum arjadaslarima

bnmde ole hepsi kendgnden 7de kalbi durdu gebeliklermde kan sulandrci iciorm pihtilasma war die arti corasprin iciodm ama kanamam olunca braktrdi onu sadece igne smdlik Allah yardim etsinnn sanada ins kucagmza alirz bu sefer

İnsallah canım rabbim herkesin eline saglikli sihhatli yavrular nasip etsin olmayanlarada biran once nasip etsin

Ben de merak ediyorum cinsiyet ama kız hissediyorum kendimde. Öğrensek de cidden alışveriş başlasa.

Sen hangi hastanede yaptırdın ultrasonu? Yanlış anlama, biraz kalitesiz gibi. Valla ben kolunu bacağını kafasını Falan anlamadım

ben 2. lekelenmemde kullandim tik 1 günde normale döndü ben hamilelik öncesinde de kullaniyordum hala da tavsiye ediyorum arjadaslarima
Siz paylaşmıştınız dimi, teşekkür ederim. Hiç duymamıştım dün araştırdım harika şeyler okudum hemen sipariş verdim. Yarın kargomu bekliyorum.

İstanbul tem hospital de yaptırdım net değil çnkü çikolata yemiştim sürekli hareketliydi oyüzden net yakalamadı. inşallah 1-2 haftaya öğreniriz. :)

Ay hiç anlayamadim ..kalbi hisle galiba kızin olucak diyeyim

Benimde bi ara çok çekiyodu sonra araştırdım internetten hamilelikte yemenin zararlarını inanamadım bi okuyun bence sonra zaten vazgeçeceksin
Doğru zararları çoktur ama azıcık nefis köreltmek için en küçük paketlerinden alayım . Canım çok tuz çekiyor neredeyse tabağa tuz atıp yiyeceğim .Ama haklısın meselr sağlıklı bebişler olunca işler değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…