Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18+2 de küçük patlamayla hissettim canımKızlar 19 haftalık oldum dünden beri benimsin hareketlerini hissetmeye başladım sizler kaçınci haftada hissetmiştiniz? İlk gebeligim olunca biraz garip bir hismiş![]()
Yaaa ben de 18+4 teyim. Uyduruyor muyum yolda gerçekten hissediyor muyum bilmiyorumKızlar 19 haftalık oldum dünden beri benimsin hareketlerini hissetmeye başladım sizler kaçınci haftada hissetmiştiniz? İlk gebeligim olunca biraz garip bir hismiş![]()
Benim başıma gelmemişti ama genel araştırma yaparken denk gelmiştim, çok su içmenin ya da az su içmenin amniyon sıvısını arttırıp azalttığına dair bilimsel bir çalışma ve kanıt olmadığı yazıyordu ama dediğim gibi net bilgim yok sadece makalede yazanı söylüyorum. Ama yakın çevremde birkaç kişinin havuç ve havuç suyu ile suyunu arttırdığına şahit oldum bi araştır istersen canımArkadaşlar merhaba. Şu an tam 19 haftadayız. Geçen hafta kontrole gittim doktorum hem daha önce iki kere gördüğümüz kanama alanının tekrar oluştuğunu gördü hem de amniyon sıvısının az olduğunu söyledi. Normalde bu haftada 150 civarı olması gerekirken benim 101 çıktı su miktarı. Günde 3 litre su içmemi ve tuz tüketmememi söyledi bu hafta tekrar gideceğim kontrole. Benzer durum yaşayan var mı sıvı eksikliğinde su içince etkisi oldu mu?
Maşallah canım gözün aydınBen çıktım doktordannbeyfendi yüzünü eliyle saklayıp durdu doktor dürtükledi bebişte içerden dürtükledi
herşeyi normalmiş Allah’a şükürler olsun
![]()
Evet havuç suyu arttırıyor diye biliyorum ben de tüp bebek merkezinde hamile kalan arkadaşa doktor bıraktırmıştı içme yeme diye suyu fazlaydı. Ben de böyle bir şeye şahit oldum.Benim başıma gelmemişti ama genel araştırma yaparken denk gelmiştim, çok su içmenin ya da az su içmenin amniyon sıvısını arttırıp azalttığına dair bilimsel bir çalışma ve kanıt olmadığı yazıyordu ama dediğim gibi net bilgim yok sadece makalede yazanı söylüyorum. Ama yakın çevremde birkaç kişinin havuç ve havuç suyu ile suyunu arttırdığına şahit oldum bi araştır istersen canım
Hayırlı olsun canım maşallahBen çıktım doktordannbeyfendi yüzünü eliyle saklayıp durdu doktor dürtükledi bebişte içerden dürtükledi
![]()
Bende eşime diyorum ki inşallah bebeklerin emmesine izin veririm çünkü felaket derece de hassasımBen de memelerime asla dokunamam ucu falan beni benden alıyor korkuyorum acıyor acıyor diyegümüş kapak aldım bir tane daha bir şey almıştım şeffaf bebek emmezse vs diye meme hassas noktam
ki büyüdükçe memelerimde bi hassasiyet var anlamadım yani
Ben de öyle düşünürdüm nasıl olacak diye ama doğunca emmeyecek diye endişelendim çokBende eşime diyorum ki inşallah bebeklerin emmesine izin veririm çünkü felaket derece de hassasım![]()
Ben de öyleyim işte maalesef ki öyleyim umarım rahat emzirebiliriz yaBende eşime diyorum ki inşallah bebeklerin emmesine izin veririm çünkü felaket derece de hassasım![]()
çok teşekkür ederim inşallah herkesinki güzel geçerMaşallah canım gözün aydın
Zaten dürtükledi doktorum baya en sonunda gösterdi inceledi bir sıkıntı yoktuHayırlı olsun canım maşallahama yüzünü incelemisi lazım gerekirse yürüyüp tekrar gelmen lazım yarık dudak falan bunlara iyice bakmalı
İnşallah canımçok teşekkür ederim inşallah herkesinki güzel geçer![]()
Ahahaha annemde öyle diyor emsin diye kendi paralarsın diyorBen de öyle düşünürdüm nasıl olacak diye ama doğunca emmeyecek diye endişelendim çok![]()
Ben normalde çok su içen biri değilim bunu da söylemiştim daha önce doktora belki o yüzden bol su iç demiştir. Zaten bebeğin sırtı dönüktü on dakika baktık yine dönmedi bize doktor da 2 saat sonra tekrar gel dedi. O arada eve gittim neredeyse 1,5 litre su içtim tekrar gittiğimizde bebek bize doğru dönmüştü ve çok hareket eden bir bebek olmamasına rağmen baya eli kolu durmadı yani doktor da bak şimdiden faydası olmuş dedi. Umarım oluyordur ya daha bu haftadan su azlığı zor olacak zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum gerekirse günde ikiye çıkarıcaz su artmazsa dedi. Havuç suyuna da bakıcam faydası varsa içerim.Benim başıma gelmemişti ama genel araştırma yaparken denk gelmiştim, çok su içmenin ya da az su içmenin amniyon sıvısını arttırıp azalttığına dair bilimsel bir çalışma ve kanıt olmadığı yazıyordu ama dediğim gibi net bilgim yok sadece makalede yazanı söylüyorum. Ama yakın çevremde birkaç kişinin havuç ve havuç suyu ile suyunu arttırdığına şahit oldum bi araştır istersen canım
Benim de terliyor ya gerçekten iğrenç hissiyat bugün öğlenden bu yana dışardayım ne zaman dışarda olsam böyle oluyor evde de terliyorum bacak aram su gibi oluyorKızlar yaz geldi arada iç çamalır damla şeklinde ıslanıyor dışarı çıkıp gelirsem de sıcaktan dolayı baya ıslanıyor korkuyorum o arada su gelirse de fark etmezsem diye![]()
Gözün aydın canım maşallahBen çıktım doktordannbeyfendi yüzünü eliyle saklayıp durdu doktor dürtükledi bebişte içerden dürtükledi
![]()
Ben de kaç gündür burda onun derdini yanıyorum yaKızlar yaz geldi arada iç çamalır damla şeklinde ıslanıyor dışarı çıkıp gelirsem de sıcaktan dolayı baya ıslanıyor korkuyorum o arada su gelirse de fark etmezsem diye![]()