Doktorun önlemini almak istemiştir canım moralini bozma hiç. Ne kadar kalabiliyorsan tatilde o anların tadını çıkar oğluşun ve eşinleCok sagol L Lilyumm_
Tam da senin msjindan once dr uma msj attim icim rahat etmedi cunku.
Cunku bizim topigi takip ettigim kadariyla kimse henuz bu problemden sikayet etmeye baslamamis. Bana da erken geldi acikcasi.
Dr yarin senin de dedigin gibi bi idrar tahlili yaptirip sonucu bana gonder dedi.
Insallah protein kacagi fln yoktur yahu.
Sen nasilsin kacabildin mi bi yerlere canim tatilde yoksa evde istirahate devam mi.
Valla canım keseyi rahimi düşününce balon gibi şekil alıyor yapışır kalır sanki gözümün önünde öyle canlanıyorYaa eşimle cok güldük mesajınaa :) ben daha cok güldüm çünkü onda da bir soru işaretiydi "yapışır mı ki yaaa? "
Valla ben ölümüne sağlı sollu yatıyorum :)) zaten sırtustu yatmayı hic sevmem ama sag sol donmeyi cooooook severim
ağustosta 33 dedik canim . gencluk menclik kalmamis bu hamilelikte ben bunu anladim...yaslanmisim ben çürümüş çürümüş...Kaç yasindasin ki canım sen. Nedense geNC geliyor sesin:)
ağustosta 33 dedik canim . gencluk menclik kalmamis bu hamilelikte ben bunu anladim...yaslanmisim ben çürümüş çürümüş...
Cok iyi yapmissin canim. Adi tatil de olsa insan yoruluyor valla.Doktorun önlemini almak istemiştir canım moralini bozma hiç. Ne kadar kalabiliyorsan tatilde o anların tadını çıkar oğluşun ve eşinleBiz evdeydik yine haftalardır evdeyim biliyorsun riske atmayayım dedim zaten bayram öncesi doktorum evinde geçir bayramını demişti. Bunca zaman sabrettim alıştım da artık, bakalım salı gününe randevu aldım göreceğiz ne durumda olduğumuzu inşallah normale dönmüştür her şey kuzum.
Sana oyle geliyordur canim :-} hamilelikten hamilelige degisiyor o sikintilar
gecmis olsun canim.dukkat et dinlen bol bol.Ben hala yatiyorum her wcye gidince azicik kan geliyor
Oglumun hareketlerini hissetmesem daha cok korkardim herhalde ayaklari kasiklarimda resmen futbol oynuyor :))
canim.sol ttarafina yatmaya xalia böbreklerin rahat çalışsın egwr tuzla aran yoksa tuzlu tursy tarzi yiyecekler yiyorsan onlarda odem yapar.Merhabalar kizlar nasilsiniz.
Tatildeyim rehavet coktu ne zamandir yazmiyorum. Hepinize iyi bayramlar. Nasil geciyor bayraminiz.
Benim ayaklarim fena halde sismeye basladi. Yattiktan sonra problem yok iniyor ama bikac saat oturayim ya da ayakta kalayim davul gibi oluyor.
Onceden hamilelik geciren hamisler size sorayim, cok erken degil mi henuz
İnşallah canımm güzel haberler veririm :) bir bakmışsın boy bos atmış senin minik pozlar veriyorCok iyi yapmissin canim. Adi tatil de olsa insan yoruluyor valla.
Bence sali kontrolde hicbisey kalmamis olacak bak gor. Biz donusu biraz uzaticaz gibi, bu durumda benim son kontrolumun uzerinden neredeyse bi bucuk ay gecmis olacak, oglusu baya buyumus gorurum insallah. Sali guzel haberler bekliyorum
ver gazı yesa.... bir sürü is beni bekliyo. tatil dönüşünu sevmiyorum ya. eve gecmeden evdeki isleri düşünür oldum...Ayyy yok canim ya maşallahin var ben de agustosta 30 dedim :)
ver gazı yesa.... bir sürü is beni bekliyo. tatil dönüşünu sevmiyorum ya. eve gecmeden evdeki isleri düşünür oldum...
sağol canım inşallah denerim, bugün hiçbirşeye fırsatım olmadi bizi kümmet yaylasina götürdüler sabahın 7 sinde hadin gidiyoruz dediler cokda güzel oldu yarin dönüş yoluna geçeceğiz önce samsun sali günüde istanbul evimize inşallah tabiki calişiyorum işde var
çamaşırım yok canim annem.hepsini yikadi tertemiz yerlerine koyacagim insallah. ama kucuk hanimin isleri var iyice agirlasmadan ve okullar acilmadan pnlari halletmem gerek.Yaparsın sen canım ya aslansin sen anne aslan hem de :) bol Camasır vardır tatil dönüşü o da hallolur hemen:)
ağustosta 33 dedik canim . gencluk menclik kalmamis bu hamilelikte ben bunu anladim...yaslanmisim ben çürümüş çürümüş...[/QUOT
Benimde üç gundir biraz daha hareketli sankiBenim de öyle canım.. bir de arada dönüyor
Benim kuzum gece cok tekmeliyo harkt edyo yatamyrm bu yuzden de gundzde edyo gece cok harektli kuzm uyutmyo bni :)Elazığ dan bir selam vereyim dedim. gece yoklamasi mi yapsam.netsem...gece pek sakin gördüm.Demek ki daha bebekler gece uykususzluklarina baslamamis..
çamaşırım yok canim annem.hepsini yikadi tertemiz yerlerine koyacagim insallah. ama kucuk hanimin isleri var iyice agirlasmadan ve okullar acilmadan pnlari halletmem gerek.
daha durun son aylara gelince hic uyumayacaksiniz. dogum sonrasina hazirlik oluyo iyi oluyo aslinda.Benim kuzum gece cok tekmeliyo harkt edyo yatamyrm bu yuzden de gundzde edyo gece cok harektli kuzm uyutmyo bni :)
oyle canim tek onlar saglikli olsunlarda. biri karnımda biri dizimde yatiyo. Allahim bahtlarini da talihlerini kaderlerini guzel yazsin. tek onlar iyi olsun. biz ne olsa cekeriz.Analık boyle birsey olsa gerek.Anladım canım hayirlisiyla gelsinler de hallolur inşallah hepsi :)
Blyrm cnm oglumdan tecrubeliyimdaha durun son aylara gelince hic uyumayacaksiniz. dogum sonrasina hazirlik oluyo iyi oluyo aslinda.
tecrube varsa sıkıntı yok canım.Blyrm cnm oglumdan tecrubeliyim
Genelde sola yatmaya calisiyorum canim tabi dikkat edebildigim anlar icerisinde :)gecmis olsun canim.dukkat et dinlen bol bol.
canim.sol ttarafina yatmaya xalia böbreklerin rahat çalışsın egwr tuzla aran yoksa tuzlu tursy tarzi yiyecekler yiyorsan onlarda odem yapar.
Evet guzel pozlar alalim miniklerden darisi dogduktan sonra ki fotolarini paylasmaya insallah . Zaten ultrason fotolari da olmasa icimde bir bebek tasidigima inanamiyorum cunku hala bi hareket yok :)İnşallah canımm güzel haberler veririm :) bir bakmışsın boy bos atmış senin minik pozlar veriyorNe kadar büyümüş olduğuna şaşıracaksın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?