2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar. Benim detaylı ultrasonumu 21.haftada yaptırmıştık. Radyolog sıkıntı yok deyince henüz doktoruma raporu göstermedim. Şu değerler dikkatimi çekti. Sağ uterin arter RI:0.38 PI:0.55 S/D:1.62 Sol uterin arter RI:0.58 P/I: 1.01 S/D:2.40(fizyolojik) bu ne demektir acaba bunlar normal mi? Hiç raporu incelememiştim

Ben de burdayım Yarın arkadaşları davet ettim kendimi iyi hissediyorum azcık kafam dağılsın dedim uğraş olur

Bugün çok yoğun bi gündü kızlar annem geldi camlarımı filan sildi heryeri sildi süpürdü sağolsun doğuma yakın bi mis mis daha oluruz yeter artık

İkili testin yanıltıcı olma ihtimali yüksek, çevremde de bir kaç kişi oldu aynı şekilde prenatest temiz geldi. Hatta biri şimdi Doğdu büyüdü bile

Ohh artık rahat etmelisin, 28 ekim de de herşey yolunda olacaktır merak etme. Gözün aydın.
Şu serviks olayı da bu haftalarda kritik anlaşılan, haftaya bir daha ölçtüreyim bakalım :) sende bir sorun görse söylerdi, grafik de sıkıntı yok dediğine göre stres yapma kendini

Canım bence seninki bir haftada o kadar değiştiği için önlem aldı. Taşınma seni çok yorduğunu için olma olasılığı yüksek ama ilaç toparlar hiç merak etme.

Kızlar şı konu da fikriniz e ihtiyacım var nuna pepp luxx bebek arabası e bebekte indirimde çok kaliteli bir markaymış fiyatıda uygun şu an sizce nasıl url yi buraya yapıştıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…