- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.501
grafikten de bsy anlasılmıyor demi canım ben rahım agzı uzunlugu kac dıyınce alttan bakıp bunu verdı sıkıntınız yok dedı bsy anlamadan cıktım :) yorumlamadı bıle verdıgı seyıyazmıyor canım. normalde bebek ölçümleri yazıyor orada rahim ağız ölçümünü doktor yapıp söylüyor.
süper haberrr çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ben daha haftaya gidicem bakalım umarım benimde iyi çıkar bebeğim.Kizlar ben geldm biraz once, detaylim 45 dakika surdu heryerine bakti iyi dedi. Oncekinden takintili oldugum icin kalbine tekrar baktirdim herseyi iyi cok sukur. O kadar sevindim ki gozumden yaslar akmaya basladi, farkinda olmadan nefesimi tutuyormusum doktor nefes alabilirsin dedi bana :) Bu arada erkekmis bebisimiz kesinlesti :)
Fakat plesenta asagida benimde ama rahim agzina oturmadigi icin kanama yada erken dogum riski yok dedi. Rahim agziyla 2 cm mi ne varmis aralarinda, 3 cm normal ama bunun da cikma ihtimali var dedi. Serviks uzunluguma bakmasini istedigim icin alttan da bakmak durumunda kaldi. 3.1 cm`e dusmus benim deAma 16. haftada 3.3 cm oldugu icin 4 haftada buraya inmesi kotu bir istatislik degil dedi zaten gitgide dusecekmis. 34. haftadan once 2.2`nin altina dusmesini beklemiyorum hic merak etme dedi. Hatta ben cok ustune gecinde grafikler falan cikardi sistemden ve serviksten dolayi erken dogum riskimin %1.4 oldugunu hesapladi bilgisayar. Icimi rahatlatti diyebilirim, ama her gidisimde baktirmaya devam edicem.
Grip asisi yapti bir de bana. 24. haftaya da seker yuklemesi icin cagirdi.
Pihtilasma testi yapmasini istedim ama gerek yok dedi bana, cunku zaten hamilelikte pihtilasma orani yuksek cikiyor. Genetik olarak pihtilasman yoksa bebege zarar vermez dedi, onceki testlerimde genetik olarak boyle bir bulgu yokmus. Sadece uzun sure hareketsiz kalacagin ucak yolculugu falan yaparsan kan sulandirici veririm dedi.
Cok uzun yazdim kusura bakmayin ama bizde durumlar boyle, benim 28 Ekimde Istanbul`daki doktorumla bir ayrintili kontrolum daha olacak. Kalp ekosu falan cekilecek onda, o doktoruma da cok guveniyorum o da ayni seyleri soylerse daha da rahatlicam.
gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin hemde oğluşu öğrenmişsin ne mutlu çok sevindim senin adınaKizlar ben geldm biraz once, detaylim 45 dakika surdu heryerine bakti iyi dedi. Oncekinden takintili oldugum icin kalbine tekrar baktirdim herseyi iyi cok sukur. O kadar sevindim ki gozumden yaslar akmaya basladi, farkinda olmadan nefesimi tutuyormusum doktor nefes alabilirsin dedi bana :) Bu arada erkekmis bebisimiz kesinlesti :)
Fakat plesenta asagida benimde ama rahim agzina oturmadigi icin kanama yada erken dogum riski yok dedi. Rahim agziyla 2 cm mi ne varmis aralarinda, 3 cm normal ama bunun da cikma ihtimali var dedi. Serviks uzunluguma bakmasini istedigim icin alttan da bakmak durumunda kaldi. 3.1 cm`e dusmus benim deAma 16. haftada 3.3 cm oldugu icin 4 haftada buraya inmesi kotu bir istatislik degil dedi zaten gitgide dusecekmis. 34. haftadan once 2.2`nin altina dusmesini beklemiyorum hic merak etme dedi. Hatta ben cok ustune gecinde grafikler falan cikardi sistemden ve serviksten dolayi erken dogum riskimin %1.4 oldugunu hesapladi bilgisayar. Icimi rahatlatti diyebilirim, ama her gidisimde baktirmaya devam edicem.
Pihtilasma testi yapmasini istedim ama gerek yok dedi bana, cunku zaten hamilelikte pihtilasma orani yuksek cikiyor. Genetik olarak pihtilasman yoksa bebege zarar vermez dedi, onceki testlerimde genetik olarak boyle bir bulgu yokmus. Sadece uzun sure hareketsiz kalacagin ucak yolculugu falan yaparsan kan sulandirici veririm dedi.
Cok uzun yazdim kusura bakmayin ama bizde durumlar boyle, benim 28 Ekimde Istanbul`daki doktorumla bir ayrintili kontrolum daha olacak. Kalp ekosu falan cekilecek onda, o doktoruma da cok guveniyorum o da ayni seyleri soylerse daha da rahatlicam.
sıkıntı yok dediyse yoktur yahu. benim doktorum her muayenede ölçüldüğünü söyledi. rutin bir ölçüm bu dedi. 3,6 idi geçen hafta. bu hafta 3,1e düşmüş.grafikten de bsy anlasılmıyor demi canım ben rahım agzı uzunlugu kac dıyınce alttan bakıp bunu verdı sıkıntınız yok dedı bsy anlamadan cıktım :) yorumlamadı bıle verdıgı seyı
baska bı doktora sorayım olmadı
hmm bzimki ben söylemesem böyle bır seyden bahsetmiyordu bilesıkıntı yok dediyse yoktur yahu. benim doktorum her muayenede ölçüldüğünü söyledi. rutin bir ölçüm bu dedi. 3,6 idi geçen hafta. bu hafta 3,1e düşmüş.
Gözün aydın bundan sonra alışveriş ve gezme zamanı doguma kadarKizlar ben geldm biraz once, detaylim 45 dakika surdu heryerine bakti iyi dedi. Oncekinden takintili oldugum icin kalbine tekrar baktirdim herseyi iyi cok sukur. O kadar sevindim ki gozumden yaslar akmaya basladi, farkinda olmadan nefesimi tutuyormusum doktor nefes alabilirsin dedi bana :) Bu arada erkekmis bebisimiz kesinlesti :)
ikimizinde ölçüsü 3,1 bana dünyanın ilacını dayadı doktor sana bir şey yok demiş anlamadım ben bu işi.konuştuğum birkaç doktor daha 3,1 iyi bir değer dedi. benim doktor fazlamı pipirikli acaba.Kizlar ben geldm biraz once, detaylim 45 dakika surdu heryerine bakti iyi dedi. Oncekinden takintili oldugum icin kalbine tekrar baktirdim herseyi iyi cok sukur. O kadar sevindim ki gozumden yaslar akmaya basladi, farkinda olmadan nefesimi tutuyormusum doktor nefes alabilirsin dedi bana :) Bu arada erkekmis bebisimiz kesinlesti :)
Geçmiş olsun. Ama bence hiç üzülme bu şekilde sağlıkla kucağına alan çok. Çok şükür bebek sağlıklıPihtilasma sorunu olabilme ihtimaline karsi test yaptirdim. Onlem olarak coraspin verdi. Kendi doktorum 3.5 altina onlem aliyoruz ilacla. 2.5 altinda dikis atiyoruz dedi.
Evet oyle olacak. Neyseki bebekte bir sorun yok diyorum.beterin beteride olabilirdi.
Aynen.bugun biraz uzulmeye izin verdim kendime. Zaten gece uyuyamadim onu oku bunu oku. Yarin uzulmeyi birakacagim.Bugunlukte ense yapiyorum. isyerinde uzattim ayagimi dinleniyorum.
Benimde 3.2 baktım sımdi hiçbir sorun yok dedi. Allah allah ilginç.ik
ikimizinde ölçüsü 3,1 bana dünyanın ilacını dayadı doktor sana bir şey yok demiş anlamadım ben bu işi.konuştuğum birkaç doktor daha 3,1 iyi bir değer dedi. benim doktor fazlamı pipirikli acaba.
Sagol canim senin de guzel haberlerini bekliyoruzsüper haberrr çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ben daha haftaya gidicem bakalım umarım benimde iyi çıkar bebeğim.
aynen. doktorumda öyle dedi bebekte sıkıntı yokya annedeki her sorunu çözeriz merak etme dedi.Geçmiş olsun. Ama bence hiç üzülme bu şekilde sağlıkla kucağına alan çok. Çok şükür bebek sağlıklı
valla bende anlamadım artık haftaya kadar bekleyeceğiz haftaya göreceğiz durum endir.Benimde 3.2 baktım sımdi hiçbir sorun yok dedi. Allah allah ilginç.
Bence sana onlem amacli vermistir, digerlerini bilmiyorum ama progestronu zaten herkese veriyorlar.hicbir sorun cikmicak bence ama ben de her ay olcturmeye devam edicem.ik
ikimizinde ölçüsü 3,1 bana dünyanın ilacını dayadı doktor sana bir şey yok demiş anlamadım ben bu işi.konuştuğum birkaç doktor daha 3,1 iyi bir değer dedi. benim doktor fazlamı pipirikli acaba.
aa cok sırınler bende aldım bugun bsyler morhıpodan dıger forumda paylastım battanıye cok hosmus bende bakıyım hangi bölümden aldın :)Büyük oğlana e bebekten bez alırken dayanamadım bunlarıda aldım. Büyüktede bunun sevimli aslan modeli vardı çok seviyordum
kuzum fazla pinpirikli olabilirik
E bebekte yenidoğan kısmı var oradan aldım. Magazada da görmüştüm zaten.aa cok sırınler bende aldım bugun bsyler morhıpodan dıger forumda paylastım battanıye cok hosmus bende bakıyım hangi bölümden aldın :)
güle güle saglıkla giysin inş
Doğuma yakın bir zamanda bu ilacı kesip doğum yapan tanıdıklarim var. Son 2 hafta 38 civarı kesiliyor ilaç normal doğum yapılıyor böylece.Bu arada sanirim kan sulandirici igne hap vs kullanirken normal dogum yapilamiyormus. Böyle bir bilginiz varmi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?