2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doğuma yakın bir zamanda bu ilacı kesip doğum yapan tanıdıklarim var. Son 2 hafta 38 civarı kesiliyor ilaç normal doğum yapılıyor böylece.
bende rakunlu olanoı netten cok begenmıstım aam magazada bakınca kuması hosuma gıtmedı sert gelmıstı buna bı bakayım o zaman battanıyesını ayrıca alıyorsun sanırım

Gözün aydin canim.. insallah böyle sagliklica devam eder..

nemesis dogum hakkinda en mantiklisi kendi doktorunla görüsmek.. cünkü hem bebegin pozisyonu/durumu ve annenin sagligi acisindan en dogru karari doktorun vericek.. herkesde baska canim...

Biseyler okuyup kafani bulandirma..

Merhaba kızlar bugün randevum var bakalım ne dicek doktorumuz detaylı çok sinir bozucu geçmişti biliyorsunuz ki

Aynen doğum çok ani bir olay aslında ben 10 cm açılmıştım ve karnıma bile bastılar ama oğlum çıkmamıştı kordona dolanmış çatının ikinci boğumunda takılmıştı nabzı filan düşünce apar topar ameliyathane götürdüler beni doktor başına elliyordu ama normal doğum kısmet değilmiş soranlara ben oğlumu iki türlü doğurdum diyorum hem normal hem sezaryen ikisini de iyi bilirim

bende rakunlu olanoı netten cok begenmıstım aam magazada bakınca kuması hosuma gıtmedı sert gelmıstı buna bı bakayım o zaman battanıyesını ayrıca alıyorsun sanırım
Evet ayrı aldım. Ankamalldeki e bebekte çok çesit var ama haftaici gitmek lazım asırı kalabalık.

valla içim şişti her kafadan bir ses. annem kendi doktoruna sormuş. 3,1 değer için gayet normal ne bu panik demiş.

aslında yarına kadar üzülüp yarın düzelecektim ama yeter bu kadar. afedersiniz tükürürüm böyle işin içine. ben buraya adaplı yazıyorum siz argo anlayın ama yüksek sesle dile getirmeyin. bebişlere ayıp olmasın...
bugün dünya kız çocukları günüymüş. zaten bir kızı olan yada benim gibi kız bebek bekleyen arkadaşlarım. bebeklerinize söyleyin nemesis ablası onların gününü kutluyor. benim için 1 ufak öpücük kondurun hepsine...

dün zaten perintolog baktı gelişim bir hafta önde gidiyor. bebeğin boyuda uzun. bir bana baktı döndü eşime bir baktı ee normal ama boylara baksana dedi.
benim ilk kızımda aynen öyle gidiyor bakalım oğlan nasıl olacak.Bizde detaylıyı inşallah sorunsuz atlatırız.Daha haftaya salıya çok var inanılmaz tırsıyorummmmm

Cnm bencede üzülme bebeğin sağlıklı çok şükür bende önlem amaçlı aspirin kullanıyorum kafana takma bunları.
Senin kızında kız çocukları günü kutlu olsun...
Yarında bana büyük gün dua et

benim ilk kızımda aynen öyle gidiyor bakalım oğlan nasıl olacak.Bizde detaylıyı inşallah sorunsuz atlatırız.Daha haftaya salıya çok var inanılmaz tırsıyorummmmm

musmutlu sonuçlar alırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…