2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İki kere yaşadım canım. Beta 2 katı olmuyor. Hatta ben 2 katı olup dış gebelik olanı da yaşadım. Hayatını riske atma canım. Bekleme hiç. İğneyle sonlanabiliyorken sonlandır. Sonra ameliyat olmak zorunda kalırsın.

Icimde olacagina dair hep bir umut var yada bu durumu kabullenemiyorum iki kere ozele gittim bugunde devlet hastanesine gidecem dis gebelikse hemen aldiracam

Canım reflü olduğunu nasıl anladın ?
Emzirdikten sonra gazini cikarmaya calisirken agzina biseyler geldigini yutkundugunu fark ettim. 3 kere de nefessiz kaldi yatar pozisyondayken, tukruk daha fazla ağzında ve cok abartı olmasa da kusma baaladi. Ben baya egilimli yatakta yatiriyorum gazini mutlaka cikariyorum ama yine de oldu. Teshisi dr koydu (prof). Hatta pers ya da cuma tekrar gidecegiz kilo alimina

Canım meme ucuna çok az pekmez falan mı sürsen acaba işe yarar mı ki?

Asla böyle bir şey önermeyin, henüz bağırsak florası yabancı maddeyi sindirebilir durumda değil, bebeğe zarar verirsiniz.

@gsm_lee ten tene temas yap mutlaka. Tomrisin emzirme notlarını oku. Emzik biberon vs ne varsa kaldır

Bu akşam bende öyleydim sürekli ağlama , uyumama karnı tok altı temiz artık bağırdım kaç kere eşim kızdı o bebek diye . Böyle degildim ama yorgunluk üst üste gelince uykusuzluk olunca bizde yildik .Allah affetsin .onlar melek inşallah bizde daha sabırlı olacağız .

Benimki de sürekli ağzında biseyler cigniyor , yutuyor gibi hareket yapıyor . Olabilir mi acaba bi sorayım bende =

Günaydın canım evet hala kullaniyorum
Ne kadar oldu baslayali ? Ben verdikten 2 gun sonra rahatlamisti ama 2 haftadan sonra gercek etkisini gördüm çok sukur.Uykusu ve kaka durumu duzene girdi masallah. Her gun vermek gerekiyomus gercekten bi de.Onceki gun uyuyordu verememistim dun aksam 5 saat uyumadi aglayip durdu.

Ben 3 gündür veriyorum daha etkisini gormedim iNS dedigin gibi olur..saat kacta veriyorsun canım benim kız ogleden sonra çok huysuz ben de sabahtan veriyorum doğru mu yapıyorum acaba.

17 gun oldu bAsliyali canm cok şükür rahatladi ama biogaiadanmi mommy blisstenmi bilmiyorum gazini rahat cikartabiliyo zaten bnm bebegimin midesinde gaz vardi biogaia mide gazi içinmiş kullanmayi basladiktan bir hafts donra duzenli kullanirsa erki ediyormuş

Mommy bliss i de kullaniyormusun. Iki gaz damlasi cok fazla olur cunku
Kullaniyorum canm iki doktorumuzada sordum bnm bebegimin midesinde gaz vardi biogaia mide icin bi sakincasi olmaz dediler ikisinide kullaniyorum viogaia gece iciriyorum mommy bliss gunduz

Bio gai bağırsak florası için diye biliyorum ben sap simpleks mide gazı içindi

Bende öyleyim ya hiç iyi hissetmiyorum kendimi . Ev işi , bebek ağlaması , gece uykusuzluğu derken bittim..
Bn ev isini hic yapamıyorum canm bnm bebegim bana alisti elimden indirdigim am çığlık çığlığa agliyo wcyede gidemiyorum yemk dersen hp disaridan ev yemegi ozledim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…