- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.121
Bn dun konturola gitmiştim sık sık cok kusuyo dedim burnu cok tıkalı ondan dedi doktor reflü demedi kafam karıştı simdiCanım reflü de oluyormuş sanırım ama başka belirtileri ne bilmiyorum takip edip doktora sormak lazım .kontrolde soracağım .
Eczacide doktorda mide gazi icin birde bağırsak icin ama tek bunu kullandigin zmn pek rahatlamiycak aguline gaz şurubuyla kullan demistiBio gai bağırsak florası için diye biliyorum ben sap simpleks mide gazı içindi
Bizimki gece uyumuyordu cok siddetli aglamiyor ama huzursuz koydugum anda uyaniyordu 5-7 saat uyku yoktu gunduz verince gunduz uyudu hep.o yuzden aksam veriyorum simdi 10 gibi.biraz daha one cekcem ama 7-8 gibi vercem cunku uykusuna denk geliyor.Ben 3 gündür veriyorum daha etkisini gormedim iNS dedigin gibi olur..saat kacta veriyorsun canım benim kız ogleden sonra çok huysuz ben de sabahtan veriyorum doğru mu yapıyorum acaba.
Tesekkur ederim canim.Gri olan da cok guzelmis canim.benimki attigin siyahin aynisinin moru.ilk ben de her seye gitsin diye dusunmustum sonra vazgectim o renk hosuma gidince onu aldim.Sirt cantasi cok rahat oluyo oglumda kullandigim kol cantasiydi bi de agirdi hic kullanamadimTeşekkür ederim tatlım güle güle kullan .bende şu ikisini beğendim Ama karar veremedim belki senin modelden olanın grisi de olabilir renklileri çok hoş ama herşeyle uyar diye siyah yada gri düşündüm ay bilemedim valla Eki Görüntüle 2123342 Eki Görüntüle 2123343 görmeden de almak zor biraz
Ben de bagirsak florasini duzenleyici olarak biliyordum midedeki gazi kendi cikardigi icin baska gaz damlasi kullanmiyorum.ben doktora sormadim tabi kendim basladim kakasini yaparken zorlandigi icin baslamistik.Eczacide doktorda mide gazi icin birde bağırsak icin ama tek bunu kullandigin zmn pek rahatlamiycak aguline gaz şurubuyla kullan demisti
Canım zaten içir demiyorum,1 damla bile değildir sürülecek miktar,bağırsak florasının onu algılayacağını sanmam.Asla böyle bir şey önermeyin, henüz bağırsak florası yabancı maddeyi sindirebilir durumda değil, bebeğe zarar verirsiniz.
@gsm_lee ten tene temas yap mutlaka. Tomrisin emzirme notlarını oku. Emzik biberon vs ne varsa kaldır
Hm mide hm bagirsak demislerdi ilk baslarda hic etki etmedi sonradan mommy bliss kullanmayi basladim baya rahatladi gaz sorunumuz yok sayilirBen de bagirsak florasini duzenleyici olarak biliyordum midedeki gazi kendi cikardigi icin baska gaz damlasi kullanmiyorum.ben doktora sormadim tabi kendim basladim kakasini yaparken zorlandigi icin baslamistik.
Kızlar her akşam mı veriyorsunuz?Günaydın canım evet hala kullaniyorum
Evet canm her sksam ayni saatte veriyorumKızlar her akşam mı veriyorsunuz?
Canım zaten içir demiyorum,1 damla bile değildir sürülecek miktar,bağırsak florasının onu algılayacağını sanmam.
Kızlar emzirdikten sonra bazen gazını çıkarıyorum bazen ne kadar tıpışlasam da çıkmıyor gaz. Her seferinde çıkması mı lazım?
Kesin gazKızlar ya oğlum grce hiç uyumuyo sürekli uyanık. Karnı tok altı temiz olsada uykusunda hep kıpır kıpır hiç derin uyumuyo napıcam bilmiyorum
Benimki de öyle. Gözleri kapalı ama uyanık gibi elleri bacakları uyanık gibi çok hareketli bide mıkır mıkır ses çıkarıyor. O böyle yapınca benimde gözüme uyku girmiyor acaba bi yeri mi ağrıyor diyeKızlar ya oğlum grce hiç uyumuyo sürekli uyanık. Karnı tok altı temiz olsada uykusunda hep kıpır kıpır hiç derin uyumuyo napıcam bilmiyorum
Biraz önce çıkaramadım ve yatırdım 5 dk ye kalmaz uyanıp huzursuzlandı. Tekrar çıkarmaya çalıştım ve genirdi. Huzurla tekrar uykuya daldıBen her seferinde çıkarıyorum, çıkarmasam yatırdıktan bi 5-10 dk sonra huzursuzlanıyor genelde
Bizim eve kola nescafe cips tarzi şeyler hiç alınmadı 3.5 senedir canım. Sağlığa zararli hicbir ürünü evimizd getirmeyiz ama ekmek işte... Ondan vazgecirebilsem çok iyi olacak. Çay da içmez eşim su ve yoğurt tüketir sadece :)) ben de çok çay ve türk kahvesi içerim. Benim hic kilom kalmadi göbegim bile gitti ama bizim koca yanimda kurbanlık dana gibi görünüyorEkmek bizde yaygın aslında canım yabancılar hiç yemez ekmek o yüzden çoğu dal gibi Türk milleti ekmekten karbonhidrattan vazgeçemez çünkü ekmeksiz doymadigimizi düşünüyoruz malesef ama ilerleyen yaşlarda zor kilo vermek eminim ki verir ama tekrar ekmeğe başlamazsa almaz tabi yiyorsa da miktarı önemli bide beyaz ekmek yememek lazım...diyetisyene hiç gitmesin kola kahve ekmek cips yağlı şeyler fazla yemesin spora gitsin yeşil çay içsin bide bol su tabi rahat verir
Öyle canim tabiki benimde kararım kâtî dir bu konularda eğer hayatımın karisilmamasi gerekn sınırlarını aşan kişi annem bile olsa tanımam o babamdan boşanınca senelerce anneaneme teyzelerime hayatına müdahale hakkı vermiş ama benim karakterim buna müsait değil malesef bu yüzden de hep saygısız olarak adlandırıldimAsiri uyku hepatitten sonrada oldu bizde.2.gun ise emmeyi red etti.2 gun sürdü o reddetme olayi.hani bu yan etki yapmaz dedikleri asida bile boyle olunca cok endiseleniyorum.
Valla ben olsam cekmezdim. Anneyse bende anneyim. Esim var cocugum var yeni bir aile kurmusum destek olacaksan ne ala olmayacaksan kapi orda der arkamada bakmazdim.
Canim ben gecenlerde yazmistim sanki süt azaldi diye. Hemen eşime kuru incir aldirdim evde kuru kayisi da vardi kabizliga karsi onlarla karistirip kaynattim birkac gün içtim sütüm inanilmaz artti. Tavsiye ederim kuru incir süper bir süt arttirici. Al kaynat ic bak nasil faydasini göreceksin.Ben verdiğim hald e su dili yine pamukcuk olmuş..ya anne sütünde su da var ama suyun yeri başka bence de..yani annelerimiz vermiş hep bize sonuçta dimi...benimki de memede uyuyo hep yaa yerine koyunca gözler açılıyo oyuncak bebek gibi :)benim sağmaya da vaktim olmuyo çabuk uyanıyo çünkü bazen zor uyuyo..benim öyle akmiyo fazla değil malesef sütüm bazen emerken ağlıyo heralde gelmediği için..
Aynı canım ağlamaya başlayınca alıyorum omzuma yatırıyorum biraz sakinleşip sonra yine başlıyor emzirme pozisyonunda tutuyorum kucağımda bu sefer daha çok ağlıyor annem alınca bi şekilde susuyor bazen ama ben susturamıyorumKızlar gazlı bebekler ne alemde. Ben artık yıldım. Memede sakinleşiyor ama yerine yatırınca kucağımdan bırakınca ya kıyamet kopuyor yada uykuda sürekli huzursuz sürekli ıkınıyor mızıklanıyor. Hiç derin dalamıyor. Haliyle bende artık zombiye döndüm. Birinin bakması bişey değiştirmiyor uyandığı an meme istiyor. Napacağımı şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?