2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım reflü de oluyormuş sanırım ama başka belirtileri ne bilmiyorum takip edip doktora sormak lazım .kontrolde soracağım .
Bn dun konturola gitmiştim sık sık cok kusuyo dedim burnu cok tıkalı ondan dedi doktor reflü demedi kafam karıştı simdi

Ben 3 gündür veriyorum daha etkisini gormedim iNS dedigin gibi olur..saat kacta veriyorsun canım benim kız ogleden sonra çok huysuz ben de sabahtan veriyorum doğru mu yapıyorum acaba.
Bizimki gece uyumuyordu cok siddetli aglamiyor ama huzursuz koydugum anda uyaniyordu 5-7 saat uyku yoktu gunduz verince gunduz uyudu hep.o yuzden aksam veriyorum simdi 10 gibi.biraz daha one cekcem ama 7-8 gibi vercem cunku uykusuna denk geliyor.

Tesekkur ederim canim.Gri olan da cok guzelmis canim.benimki attigin siyahin aynisinin moru.ilk ben de her seye gitsin diye dusunmustum sonra vazgectim o renk hosuma gidince onu aldim.Sirt cantasi cok rahat oluyo oglumda kullandigim kol cantasiydi bi de agirdi hic kullanamadim

Eczacide doktorda mide gazi icin birde bağırsak icin ama tek bunu kullandigin zmn pek rahatlamiycak aguline gaz şurubuyla kullan demisti
Ben de bagirsak florasini duzenleyici olarak biliyordum midedeki gazi kendi cikardigi icin baska gaz damlasi kullanmiyorum.ben doktora sormadim tabi kendim basladim kakasini yaparken zorlandigi icin baslamistik.

Canım zaten içir demiyorum,1 damla bile değildir sürülecek miktar,bağırsak florasının onu algılayacağını sanmam.

Ben de bagirsak florasini duzenleyici olarak biliyordum midedeki gazi kendi cikardigi icin baska gaz damlasi kullanmiyorum.ben doktora sormadim tabi kendim basladim kakasini yaparken zorlandigi icin baslamistik.
Hm mide hm bagirsak demislerdi ilk baslarda hic etki etmedi sonradan mommy bliss kullanmayi basladim baya rahatladi gaz sorunumuz yok sayilir

Kızlar emzirdikten sonra bazen gazını çıkarıyorum bazen ne kadar tıpışlasam da çıkmıyor gaz. Her seferinde çıkması mı lazım?

Kızlar ya oğlum grce hiç uyumuyo sürekli uyanık. Karnı tok altı temiz olsada uykusunda hep kıpır kıpır hiç derin uyumuyo napıcam bilmiyorum

Kızlar ya oğlum grce hiç uyumuyo sürekli uyanık. Karnı tok altı temiz olsada uykusunda hep kıpır kıpır hiç derin uyumuyo napıcam bilmiyorum
Benimki de öyle. Gözleri kapalı ama uyanık gibi elleri bacakları uyanık gibi çok hareketli bide mıkır mıkır ses çıkarıyor. O böyle yapınca benimde gözüme uyku girmiyor acaba bi yeri mi ağrıyor diye

Bizim eve kola nescafe cips tarzi şeyler hiç alınmadı 3.5 senedir canım. Sağlığa zararli hicbir ürünü evimizd getirmeyiz ama ekmek işte... Ondan vazgecirebilsem çok iyi olacak. Çay da içmez eşim su ve yoğurt tüketir sadece :)) ben de çok çay ve türk kahvesi içerim. Benim hic kilom kalmadi göbegim bile gitti ama bizim koca yanimda kurbanlık dana gibi görünüyor

Öyle canim tabiki benimde kararım kâtî dir bu konularda eğer hayatımın karisilmamasi gerekn sınırlarını aşan kişi annem bile olsa tanımam o babamdan boşanınca senelerce anneaneme teyzelerime hayatına müdahale hakkı vermiş ama benim karakterim buna müsait değil malesef bu yüzden de hep saygısız olarak adlandırıldim sevmem öyle şeyleri ben nasıl onun evine düzenine hatta evlenmesine çenemi açmayıp sen nasıl istersen senin hayatın dediysem karışmadıysam kimseyi re kendi hayatıma karıştırmam sende benim gibisin sanırım bu konularda...

Canim ben gecenlerde yazmistim sanki süt azaldi diye. Hemen eşime kuru incir aldirdim evde kuru kayisi da vardi kabizliga karsi onlarla karistirip kaynattim birkac gün içtim sütüm inanilmaz artti. Tavsiye ederim kuru incir süper bir süt arttirici. Al kaynat ic bak nasil faydasini göreceksin.

Aynı canım ağlamaya başlayınca alıyorum omzuma yatırıyorum biraz sakinleşip sonra yine başlıyor emzirme pozisyonunda tutuyorum kucağımda bu sefer daha çok ağlıyor annem alınca bi şekilde susuyor bazen ama ben susturamıyorum ama memeyi açıp ağzına soktugum anda susuyo sıpa:) ama memeyi alana kadar kendini yay gibi garip çığlık atıyor meme agzindayken bile migirdanip ağlıyor hem çok komik sesler çıkıyor gülesim geliyor hemde o ağladıkça ter içind e kalıyorum aglayasim geliyor sinirden gülmeye başladım artık sinirlerim alt üst oldu :) uyusun diye tok olduğu halde emziriyorum bu sefer memeyi bırakmiyo gözümden uyku akiyo bazen gidiyo gözlerim..bazen meme ağzında uyuyo yutmuyo sütleri uyanıp yutunca boğulacak gibi oluyo biraz daha uyuyayim diye sabah alıp gidiyor annem ama kafayı koymamdan 5dk.sonra geri geliyor susmuyo diye :) uyku ne değerli birşeymiş yav :)benim tosbik bitek memede gazin o atıyor bide o yüzden sürekli meme istiyor bi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…